Mens en Dier

Kijk: minister van Buitenlandse Zaken reageert als door een wesp gestoken op vraag Van Houwelingen

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vroeg de minister van Buitenlandse Zaken tijdens een commissiedebat of zij bereid is om eens met de Russische ambassadeur te spreken. “Gebeurt dat, kan dat?”

Minister Bruins Slot antwoordde dat ‘het verwerpelijk is wat er tegen alle regels van de internationale rechtsorde is gebeurd’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

(Video verwijderd? Klik hier...)

Echt onbegrijpelijk

“We hebben nog wel standaardcontacten met Rusland via onze ambassade in Moskou en met de Russische ambassade in Den Haag, en dat vind ik voldoende op dit moment,” zei ze.

Van Houwelingen zei dat het voor hem ‘echt onbegrijpelijk’ is dat de minister weigert te praten met de Russische ambassadeur.

“Dat is voor mij moeilijk te begrijpen. Waar zit nou dat verzet daartegen? Waarom zou je dat niet doen? Het kan geen kwaad.”

Bijzonder gevaarlijk

De minister reageerde als door een wesp gestoken: “Omdat Rusland zonder enige reden een soeverein land is binnengevallen en een oorlog is gestart.”

“Ongelooflijk. De diplomatie is dus dood,” schrijft Van Houwelingen op X. “Het conflict kan zo alleen maar verder escaleren. Bijzonder gevaarlijk. We spelen met vuur.”

4.8 200 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dwarsje
Dwarsje
4 maanden geleden

Ook al zou Rusland TERECHT aangemerkt worden als agressor, dan NOG dient de minister de ambassadeur van Rusland op zijn minst ter verantwoording moeten roepen. Dat is heel gebruikelijk over de hele wereld. Hieruit blijkt maar weer de achterkamertjespolitiek van de kartelpartijen die verder reikt dan waar de burger enig vermoeden van heeft.

jessie nameles
jessie nameles
4 maanden geleden

gewoon inbeciel , maar mag je niet zeggen .ieder land heeft het recht om zich te verdedigen … zeker in een proxi oorlog!! wij mogen 1 kant van het verhaal horen van deze oorlog M S M…,en als je wat anders ZIET IS HET ALLEMAAL PROPAGANDA.??.. praten en gezond verstand is verloren in de westerse wereld totdat de kogels en bommen bij ons terecht komen door deze communisten .NO WAR NO MORE!!!

Hugo
Hugo
4 maanden geleden

Bruins Slot, is ook zo,n takken wijf net als Olenkreng haatdragend en oorlogszuchtig.. en dan zeggen ze met vrouwen aan de macht zal er vrede zijn… Nou we zien waar deze vrouwen of genderneutralen voor staan, walgelijke op macht beluste figuren. Voor mij geen stem meer op een vrouw.

mir
mir
4 maanden geleden

Gelukkig is de Navo waar ook NL bij hoort, nooit andere landen binnengevallen. De pot verwijt de ketel. Hypocriet achterlijk stuk vreten die Bruins Slot. We moeten af van dat soort smerige oorlogshitsers.

Back to top button
145
0
We lezen graag je reactie!x