CoronaBuitenland

Waarom demoniseren we snottebellen, maar normaliseren we myocarditis en hartaanvallen?

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Het is glashelder dat coronavaccins myocarditis, een hartontsteking, veroorzaken, zei internist en cardioloog Peter McCullough maandag tijdens een paneldiscussie in de Amerikaanse Senaat. Hij verwees naar een paper dat onomstotelijk aantoont dat de vaccins myocarditis veroorzaken.

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA geeft aan dat de vaccins van Pfizer en Moderna myocarditis veroorzaken. Er zijn inmiddels 200 papers over uitgebracht, waaruit blijkt dat het aantal gevallen veel hoger ligt dan het CDC, het Amerikaanse RIVM, ooit had gedacht, zei McCullough.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

21.000 gevallen

De meeste gevallen doen zich voor in de leeftijdscategorie 18-24 jaar. Voor deze groep zijn de risico’s van de vaccins veel groter dan de risico’s van corona, benadrukte de arts. Hij voegde toe dat er inmiddels ook mensen zijn overleden aan deze aandoening. In de zaal zat de vader van een jongen die eraan is gestorven.

“Eén sterfgeval is er één te veel,” sprak McCullough geëmotioneerd. “Er zijn in de Verenigde Staten 21.000 gevallen van myocarditis geverifieerd door het CDC.”

In geen enkel geval

Jonge mensen zouden in geen enkel geval één van deze vaccins moeten krijgen, laat staan onder druk worden gezet om een vaccin te krijgen, zei hij.

4.9 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Gelukkig hebben Nederlanders nog steeds voldoende Hersencapaciteit om hun Kinderen onder de Twaalf te willen beschermen tegen deze Demonische Monsters….

Dikke tranen rolden over de wangen van een 7-jarig meisje dat Sonja Kauerz wilde executeren in de Jaarbeurs Utrecht. “Je ziet het al als ze binnenlopen. Ze verstoppen zich achter de rug van hun moeder, durven niets te zeggen. Sommige kinderen vinden het gewoon een beetje eng om geëxecuteerd te worden en dat is helemaal niet raar.”
Verpleegkundige Sonja praat dan rustig op het kind in, leidt ze af met een knuffel of leuke kleurplaat. En huppakee: voor ze het weten, zit het prikje erin en is het slechts een kwestie van tijd tot de dood erop volgt…

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5284115/huilend-schreeuwend-zonder-een-kik-het-prikken-van-kinderen-komt

JanS
JanS
2 jaren geleden

En toch prikken ‘we’ inmiddels gewoon lekker-verder.
Hoeveel doden moeten er vallen voordat er eindelijk met dat gekkenwerk gestopt wordt?

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Ach, láát dat klootjesvolk toch.

Edwin
Edwin
2 jaren geleden

Angst psychose. Dat is de reden. Het is algemeen bekend uit de psychologie en sociale psychologie hoe dit proces werkt. Sterke emoties gaan altijd voor op de ratio. Zo zit ons systeem nu eenmaal in elkaar. Alleen degenen die bewuster zijn en het proces kennen en bewust hebben ervaren zijn in staat om anders met angst om te gaan. Angsten zijn er om geconfronteerd te worden niet om er slaaf van te zijn.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x