CoronaBuitenland

Waarom demoniseren we snottebellen, maar normaliseren we myocarditis en hartaanvallen?

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Het is glashelder dat coronavaccins myocarditis, een hartontsteking, veroorzaken, zei internist en cardioloog Peter McCullough maandag tijdens een paneldiscussie in de Amerikaanse Senaat. Hij verwees naar een paper dat onomstotelijk aantoont dat de vaccins myocarditis veroorzaken.

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA geeft aan dat de vaccins van Pfizer en Moderna myocarditis veroorzaken. Er zijn inmiddels 200 papers over uitgebracht, waaruit blijkt dat het aantal gevallen veel hoger ligt dan het CDC, het Amerikaanse RIVM, ooit had gedacht, zei McCullough.

21.000 gevallen

De meeste gevallen doen zich voor in de leeftijdscategorie 18-24 jaar. Voor deze groep zijn de risico’s van de vaccins veel groter dan de risico’s van corona, benadrukte de arts. Hij voegde toe dat er inmiddels ook mensen zijn overleden aan deze aandoening. In de zaal zat de vader van een jongen die eraan is gestorven.

“Eén sterfgeval is er één te veel,” sprak McCullough geëmotioneerd. “Er zijn in de Verenigde Staten 21.000 gevallen van myocarditis geverifieerd door het CDC.”

In geen enkel geval

Jonge mensen zouden in geen enkel geval één van deze vaccins moeten krijgen, laat staan onder druk worden gezet om een vaccin te krijgen, zei hij.

4.9 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Gelukkig hebben Nederlanders nog steeds voldoende Hersencapaciteit om hun Kinderen onder de Twaalf te willen beschermen tegen deze Demonische Monsters….

Dikke tranen rolden over de wangen van een 7-jarig meisje dat Sonja Kauerz wilde executeren in de Jaarbeurs Utrecht. “Je ziet het al als ze binnenlopen. Ze verstoppen zich achter de rug van hun moeder, durven niets te zeggen. Sommige kinderen vinden het gewoon een beetje eng om geëxecuteerd te worden en dat is helemaal niet raar.”
Verpleegkundige Sonja praat dan rustig op het kind in, leidt ze af met een knuffel of leuke kleurplaat. En huppakee: voor ze het weten, zit het prikje erin en is het slechts een kwestie van tijd tot de dood erop volgt…

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5284115/huilend-schreeuwend-zonder-een-kik-het-prikken-van-kinderen-komt

JanS
JanS
1 jaar geleden

En toch prikken ‘we’ inmiddels gewoon lekker-verder.
Hoeveel doden moeten er vallen voordat er eindelijk met dat gekkenwerk gestopt wordt?

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Ach, láát dat klootjesvolk toch.

Edwin
Edwin
1 jaar geleden

Angst psychose. Dat is de reden. Het is algemeen bekend uit de psychologie en sociale psychologie hoe dit proces werkt. Sterke emoties gaan altijd voor op de ratio. Zo zit ons systeem nu eenmaal in elkaar. Alleen degenen die bewuster zijn en het proces kennen en bewust hebben ervaren zijn in staat om anders met angst om te gaan. Angsten zijn er om geconfronteerd te worden niet om er slaaf van te zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x