Homepagina » Gezondheid » Maureen verlost van bijniertumor dankzij wietolie. Hier deelt ze haar opgedane kennis
Maureen verlost van bijniertumor dankzij wietolie. Hier deelt ze haar opgedane kennis

Maureen verlost van bijniertumor dankzij wietolie. Hier deelt ze haar opgedane kennis

Toen Maureen Hanlon werd gediagnosticeerd met kanker besloot ze wietolie te proberen, waarna ze op ‘wonderbaarlijke wijze’ genas.

Maureen beheert haar eigen Facebookgroep over medicinale cannabis, die inmiddels bijna 8000 leden telt.

Maureen verlost van bijniertumor dankzij wietolie. Hier deelt ze haar opgedane kennis

Maureen Hanlon (Facebook)

Bij Maureen was in 2013 longkanker geconstateerd waarna haar long werd verwijderd. In 2015 bleek ze ook een tumor in haar bijnier te hebben.

Perfect

Het ziekenhuis wilde deze tumor bestralen, maar dat zag ze niet zitten. Ze verdiepte zich ondertussen al in het fenomeen wietolie en wilde het gaan gebruiken omdat ze zag dat het bij een vriendin goed aansloeg.

Dagelijks nam Maureen één gram THC-pasta en één ml CBD-olie. “En raar maar waar, na 69 dagen was de tumor weg en waren mijn bloedwaardes perfect,” zegt ze.

Vrijwel álle ziektes

Ze besloot het nieuws over de verdwenen tumor te filmen en de beelden op internet te zetten. Ze moest het filmpje, dat al meer dan 75.000 keer was bekeken, op verzoek van het ziekenhuis weer offline halen omdat het zonder toestemming van haar arts was geplaatst.

Het filmpje is hieronder alsnog te zien, alleen komt de arts niet herkenbaar in beeld en is ook niet te zien in welk ziekenhuis de beelden zijn opgenomen.

“Wietolie werkt!” zegt Maureen. “Niet alleen tegen kanker, maar bij vrijwel álle ziektes en kwalen die er zijn.”

[Mediwietsite]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Wat een raar gesprek………..Maar hartstikke goed Maureen, maak het duidelijk en openbaar…..geloof graag dat er zoveel belangstelling is. Maar, ik heb een filmpje van Wernard gezien ( mediwiet) daar is hij heel duidelijk over…..bij 30% van de mensen slaat het niet aan……… En dat vind ik het moeilijkste, nou slaat chemo ook niet altijd aan”…..ik hoop op een toekomst , dat bij genezing alles wordt ingezet om de patiënten te helpen, maar ook een liefdevollere benadering, het hele pakket, Dieet,,natuurlijke medicijnen eventueel chemische,persoonlijke ondersteuning….. het is een totaal pakket…… zelfs als er een ernstig negatieve diagnose gesteld wordt is ondersteuning op z’n plaats, soms schrikken mensen zo dat niks tot ze doordringt……..en ja wonderen bestaan, helaas komt niet iedereen in aanmerking..

  3 likes
  • In ene rapport van het Britisch Medical Journal werkt maar 11% van de medicijnen. Amper 5 % heeft baat bij de chemo ook uit een rapport.

   Medicinale Cannabis kent een beter score. 50% heeft er baat bij, 25 %verlicht de pijn en bij 25% werkt het echt niet. Tel uw zegeningen.

   Bij mij geen chemo of bestralen, no way. Een aantal vrienden zijn overleden door de chemo, was hun eigen verklaring. Als mijn tijd er hier op zit ga ik met genoegen afscheid nemen. De dood is niet te ontlopen dus accepteer het zoals het is. En Maureen doet goed en waardevol werk.

   6 likes
  • Het werkt idd niet bij iedereen , was het maar waar
   Maar dat het de moeite waard is te proberen schreeuw ik van de daken

   5 likes
 2. Wietolie zou via de zorgverzekering vergoed moeten worden.

  10 likes
 3. Ter preventie slik ik het al een jaar en waarachtig ik leef nog?

  2 likes
 4. Ik had voor een jaar geleden een tumor in de dikke darm ,12 plekken op mijn lever en kanker in verschillende lymfeklieren. Dus volop uitzaaiingen die niet te opereren waren.
  Meteen begonnen met capsules te maken met thc en cbd en via de anus ingebracht.
  Na tien maanden was er via een pet scan niets meer zichtbaar en was ik helemaal schoon.
  We hebben de gok genomen en ik had niets te verliezen want dood ging ik toch.
  De artsen vonden het een wonder dat het mogelijk was.

  1 likes
 5. Duidelijk filmpje hoor…
  😉

  0 likes
 6. Ik verwachte een filmpje van minimaal 10min !

  0 likes
 7. Wiet mag bijna nergens legaal verbouwd en verkocht worden. Dus ik vraag me af waar die constante stroom van positieve artikelen vandaan komt. Zit “Big Drugs” hier misschien achter?

  0 likes
 8. Margriet kempeneers

  Hallo noorderburen inderdaad is medicinale canabis verdovend en pijnstillend en is chemo een kapotmakerij van je lichaam waar geen mens mag in geloven. Mijn vader heb ik zien wegkwijnen van prostaatkanker en dan gaven ze hem maar morfine tegen de pijn. Heb niet meer kunnen zeggen wat een pracht vake ik had. Zo jammer nog liever canabisolie dan en volwaardig sterven. Jullie zijn goed bezig en voor mij mag je dit in belgie ook promoten

  0 likes
 9. Margriet kempeneers

  Volledig akkoord noorderburen

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

oncoloog

Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

We moeten ons bewust zijn van de ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...