Homepagina » Binnenland » Klimaatfilm van Al Gore slaat echt werkelijk helemaal nergens op. Baudet haalt fel uit naar KLM en NOS-weerman
Klimaatfilm van Al Gore slaat echt werkelijk helemaal nergens op. Baudet haalt fel uit naar KLM en NOS-weerman

Klimaatfilm van Al Gore slaat echt werkelijk helemaal nergens op. Baudet haalt fel uit naar KLM en NOS-weerman

Kamerlid Thierry Baudet (Forum voor Democratie) had het op Twitter aan de stok met NOS-weerman Gerrit Hiemstra. De twee voerden een felle discussie over het klimaat.

Baudet eindigde de discussie woensdagavond met de zin ‘Deze man zou moeten worden ontslagen’. Inmiddels heeft hij deze tweet weer verwijderd.

De FvD-fractievoorzitter maakte zich boos omdat de KLM ‘de eenzijdige propagandafilm van Al Gore over klimaat op vluchten vertoont’.

Zondvloed-religie

“Waarom niet een wat objectievere, serieuzere documentaire over deze thematiek?” vroeg hij. “Bijvoorbeeld de onvolprezen film van Nederlander Marijn Poels over wetenschap en klimaat?”


Gore is een godsdienstwaanzinnige. Een hogepriester van de nieuwe zondvloed-religie, klonk het verder.

De klimaatfilm van Gore slaat volgens Baudet ‘echt werkelijk helemaal nergens op’.

Veel minder

“Er is geen toename in extreme weersomstandigheden,” zei hij. “Het klimaat warmt veel minder op dan altijd voorspeld.”

“Meer CO2 heeft een geweldig positief effect op plantengroei,” vervolgde hij. “Smog in India heeft niets met CO2 te maken.”


De NOS-weerman reageerde: “Eén tweet met vier keer onzin. Wie kan hier overheen?”

Ontslagen

Deze kritiek schoot bij Baudet in het verkeerde keelgat. “Deze man zou moeten worden ontslagen,” schreef hij.

Vorige maand werd Thierry Baudet bij EenVandaag verkozen door politicus van het jaar.

Zijn partij blijft stijgen in de peilingen. Als er nu verkiezingen zouden worden gehouden, zou FvD uitkomen op 14 zetels.

De partij is in de peilingen even groot als het CDA en heeft inmiddels GroenLinks ingehaald.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Paul schreef:

  Helemaal eens met Baudet, die Hiemstra is een corrupte vazal van de opwarmings mafia.
  Als er een dag is geweest met veel chemtrails dan kan je de klok er op gelijk zetten dat die rooie handpop het meteen over ” vliegtuigstrepen ” heeft.
  Meneer heeft oot gezegt dat de chemtrails theorie volkomen belachelijk is, dus dan weet je wel beter.
  Idd Baudet, ontslag zou de beste optie zijn om deze verspreider van smerige leugens terug te pakken.

  48 likes
 • Frans schreef:

  Thierry Baudet heeft helemaal gelijk.
  Bekijk dit ook maar eens : https://www.climategate.nl/klimawandel-video/

  30 likes
  • eksegese schreef:

   @Frans, je filmpjes bevatten en uitvoerige en heldere uitleg. Hieruit blijkt voor de zoveelste keer dat we massaal bij de neus genomen worden over de zogenaamde opwarming van de aarde door co2.
   Het wordt hoog tijd dat de leugens ontmaskerd worden.

   19 likes
 • René van Zalk schreef:

  Baudet is van mening dat CO2 niets met smog te maken heeft.
  Smog is een samenstelling van fijnstof en CO2, dus het heeft er wel mee te maken.

  4 likes
  • Philip schreef:

   Neen, CO2 heeft niet veel te maken met smog, net omdat CO2 een kleur en geurloos element is, dat kan niet gezegd worden van Aerosollen (een verzamelnaam) voor roet/stof deeltjes (smog)
   Deze roet en stof deeltjes zijn voornamelijk afkomstig van de industrie, scheepvaart, luchtvaart en die andere miljoenen voertuigen, het stoken van hout en kolen, de landen die kampen met hardnekkige smog zoals onder meer China weten daar van mee te spreken.

   32 likes
 • peter schreef:

  prima thierry,
  waarom nooit hoor en wederhoor over de klimaathysterie.
  overigens, het is bijzonder koud in californie met enorme hoeveelheden sneeuw, zoals jullie vorige onderwerp al aangaf.

  10 likes
  • Azrael schreef:

   Ja en Europa heeft de warmste kerst en nieuwjaar in de geschiedenis. Het is een trend die je over jaren moet volgen en dan is duidelijk de opwarming te zien, incidenten zoals nu in Amerika maken over de jaren dat we het bijhouden niets uit voor de trend. Overigens is er op dit moment iemand door de Noordpool aan het zwemmen, het ijs ligt er bijna niet meer. Ook het permafrost ontdooid en daar vinden ze momenteel oeroude en levensvatbare virussen, virussen die we niet kennen en bedoeld waren voor dinosauriërs, daar moet je pas echt bang voor zijn.

   5 likes
 • Jaya schreef:

  Laten we gaan samenwerken met aliens en voor wat betreft het milieu en het klimaat.

  4 likes
  • Azrael schreef:

   Ja of vraag The Flash en het team van Avengers… Heb je überhaupt weleens een “alien” gezien? Ik ook niet hoor en om deze simpele reden, het dichtstbijzijnde, mogelijk levensbevattende sterrenstelsels ligt tig lichtjaren ver weg. Een lichtjaar is de afstand die het licht in een jaar aflegt en dan ook nog in een absoluut vacuüm. Iets met een massa groter dan 0 kan de snelheid van het licht nooit bereiken, het is dus niet mogelijk om die afstand af te leggen en zeker niet in een mensenleven. Verder neemt je massa exponentieel toe naar mate je de lichtsnelheid haalt, bij de snelheid van het licht heb je een oneindige massa en volgens de relativiteitstheorie ook oneindige energie nodig om je snelheid vast te houden. Ga terug naar school alsjeblieft!

   4 likes
   • Jaya schreef:

    Er zijn voldoende getuigenissen van ontmoetingen met aliens in het heden.

    2 likes
    • Azrael schreef:

     Argument from ignorence. Begrijp me niet verkeerd, je mag geloven wat je wil geloven maar laat het wel duidelijk zijn dat je geloof een geloof is en geen feit. Het is erg gevaarlijk om de twee met elkaar te verwarren.

     https://youtu.be/9BRDCxNEuyg

     4 likes
    • NietOns schreef:

     Getuigenis is een nogal sterk begrip. Vooralsnog zijn het mensen die iets gezien hebben en het niet konden verklaren, mensen met psychoses of andere mentale problemen, mensen met een sterke fantasie of mensen die op een aparte manier om aandacht vragen.

     2 likes
   • Ikke schreef:

    De buitenaardse zijn misschien wel 1miljoen jaar verder dan ons. Die lachen om onze 100jaar oude wetenschap op Aarde.

    5 likes
    • Azrael schreef:

     Welke buitenaardse dan? Ik heb ze nog nooit gezien en heb toch heel wat jaren leuke functies gehad bij defensie. Verder hoor ik een miljoen jaar verder, hoe weet je dat? Hoe oud is het universum dan? Is dit het enige universum? Ik hoor heel veel misschien, waarschijnlijk en mogelijk, daar kan je dus niets mee. Relativiteitstheorie en speciale relativiteitstheorie zijn bewezen, we hebben er namelijk hele mooi kernwapens mee kunnen maken. En zoals eerder gezegd, oneindige energie, dat betekent meer energie dan er in het universum is, het kan dus per definitie niet. Overigens was iemand met een beetje verstand en houtsnijdende argumenten gewoon gekomen met het vervormen van het ruimte-tijd, dan hadden we nog iets te bespreken gehad, nu l*l je maar wat in het luchtledige weg.

     2 likes
 • Louis . schreef:

  Dat onechte kind van Napoleon moet terug naar Frankrijk,alsof je trots moet zijn als je in de politiek zit ,(politicus van het jaar !) een zich zelf legaliserende motorbende.

  7 likes
  • Azrael schreef:

   Goh, zomaar iets roepen is erg in trek tegenwoordig. Het is overduidelijk dat je 0 research gedaan hebt naar de familie Baudet. Deze familie is namelijk in 1780 naar Nederland gevlucht om geen deel te hoeven nemen aan de Franse oorlog. Het is een familie van hoogopgeleide intellectuelen, wiskundigen, natuurkundigen en muziekanten. Ze zijn dus gevlucht voor Napoleon om geen oorlog te hoeven voeren en de gehele familie is een stuk beter en hoger opgeleid dan u schat ik in.

   10 likes
   • Louis . schreef:

    Je bent waarschijnlijk familie van hem,want dat hoog opgeleide kan ik zeker in zijn Latijns niet terug horen,en vluchten en niet jezelf verdedigen lijkt mij tekenend.

    1 likes
    • Dirk schreef:

     @ Louis.

     Voordat je begint over iemand die laag opgeleid zou zijn lijkt het me wel handig dat je in correct Nederlands schrijft en dus Latijn schrijft i.p.v. Latijns. Verder is het echt een kul argument dat het tekenend is dat de familie zichzelf niet verdedigd heeft. Dat is ook echt mogelijk tegen een dictator met leger..

     1 likes
  • piet snot schreef:

   Bende gij bang om geld kwijt te raken jonge 😢

   0 likes
 • diana schreef:

  leve thierry baudet!!

  17 likes
 • Frans2 schreef:

  Wel verontrustend dat iedereen zich hier druk maakt over het klimaat in plaats van dat Baudet er helemaal niet tegen kan dat iemand hem tegenspreekt en direct eist dat die persoon ontslagen wordt wegens het hebben van een mening die niet de zijne is.
  Personen als Baudet geilen op totale dictatoriale macht en als ze die krijgen is niemand meer veilig, ook de hier aanwezige voorstanders van Baudet niet.

  7 likes
  • NietOns schreef:

   Jij escaleert behoorlijk snel daar bovenin. Die dictatoriale macht is er al ( huidige overheid, EU enz) . Als Baudet onder deze categorie zou vallen had hij zich daarbij aangesloten en omhoog gewerkt (hij is immers intelligent genoeg om dat te begrijpen). Hij gaat echter een haast onmogelijke strijd aan en met zijn opmerking geeft hij wellicht aan dat iemand niet op de juiste positie zit door de flauwekul die hij aan vele mensen verkoopt. In zekere zin zegt jouw reactie meer over jezelf dan dat het een “scherpe” diagnose van Baudet is.

   0 likes
 • Sceptic schreef:

  Net als het meeste wat ons voorgeschoteld wordt en voor waarheid aangenomen wordt is weer een grote leugen en ook climate change.
  En wat voor waarheid aangenomen werd op de Amerikaanse TV waar hij een programma heeft waar hij de bevolking brainwasht, oa dat je als mens onbelangrijk bent.
  De waarheid komt gelukkig aan het licht en hij is geen phd en heeft nul diploma’s op het gebied van de wetenschap.
  Dit zijn de mensen die voorheen serieus genomen werden an waarvan gedacht werd dat ze het wel zullen weten dus luister er maar naar.
  Fraudeurs zijn het en ook letterlijk Acteurs.

  CLIMATE HUSTLE, hosted by award-winning investigative journalist Marc Morano, reveals the history of climate scares including global cooling, debunks outrageous claims about temperatures, extreme weather, and the so-called “ consensus;” exposes the increasingly shrill calls to “act immediately before …

  http://www.climatehustle.org

  Bill Nye, Marc Morano on Global Warming
  https://www.youtube.com/watch?v=yBg7PF-PBRM

  Eyes of Nye – GMO foods
  https://www.youtube.com/watch?v=8z_CqyB1dQo

  https://medium.com/christian-intellectual/why-bill-nye-is-not-a-scientist-and-why-it-matters-20b6e3fc3fee

  Neil deGrasse Tyson – responds to GMO Food Critics
  https://www.youtube.com/watch?v=KNtCV67biBA

  Neil deGrasse Tyson Exposed | Hollywood Actor
  https://www.youtube.com/watch?v=KcqFDUJsBE0

  Is het nog niet duidelijk dat deze acteurs volgens een agenda werken, en die is niet om mensen slimmer te maken.

  Wij als Nederlanders staan op de 3e plaats van de slimste mensen ter wereld, waarschijnlijk worden we daarom ook zo zwaar belast met belastingen en het valt niet mee om onze rekeningen te betalen in de wereld der belastingen en leugens.

  Wij hebben wel een schouderklopje verdiend: uit onderzoek blijkt dat wij op de derde plaats van slimste landen ter wereld.
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/nederland-op-derde-plek-slimste-landen-hoe-slim-ben-jij

  Je hoeft je niet schuldig te voelen je bent een geweldig mens, climate change is een hoax, de zoveelste leugen.

  8 likes
 • Ton schreef:

  Klimaatveranderingen zijn er sinds het ontstaan van de aarde.
  Er zijn er verschillende geweest, zonder menselijk toedoen.

  5 likes
 • PREDATOR schreef:

  Iets met een massa groter dan 0 kan de snelheid van het licht nooit bereiken,????want Asrael werkt voor de U.S goverment??of heeft toegang tot alle informatie op aarde??zelfs wat we zelf niet weten , kunnen we gewoon vragen aan Asrael??kom op.Geen dingen roepen waar jezelf niet alles van weten kan…of de wetenschappers.
  100 jaar geleden was het onmogenlijk om muziek uit een klein doosje te toveren waar niet eens een radio inzit!!!
  Tegenwoordig heet dat :” Bleutooth”!!!!!!!
  Over 15 jaar is dat misschien wél mogenlijk,Asrael.
  😊

  1 likes
  • Azrael schreef:

   Ga terug naar school, e=mc2, dat is de reden dat je de snelheid met een massa hoger dan nul niet kunt bereiken. Een allang bewezen vaststaand feit, sorry maar dit ontkennen is wel het toppunt van domheid. Maar gezien je gebrek aan kennis van elementaire natuurkunde zal ik je iets op weg helpen. Start eens met de relativiteitstheorie van Einstein, rijd daarna naar de bibliotheek (geen Google) en leen een boek over het onzekerheidsprincipe van Heisenberg. Mocht je er niet uitkomen mag je me altijd een berichtje sturen hoor. En lees mijn post volgende keer wat beter, iedereen hier met een basisbegrip van natuurkunde heeft nu enorm medelijden met je vrees ik.

   3 likes
  • Azrael schreef:

   En het is Azrael, met een Z.

   0 likes
 • Sceptic schreef:

  Hier gaat Neil de Grasse doen alsof climate change een probleem is, lachwekkend als je het spelletje doorhebt wat gespeeld wordt.
  Al is het spel mensonterend.

  Is Global Warming FAKE ? (Neil Degrasse Tyson vs Bob Lutz)
  https://www.youtube.com/watch?v=I0leiwOx6w0

  Het hele interview met de Science guy ;(

  Climate Realist Marc Morano Debates Bill Nye the Science Guy on Global Warming
  https://www.youtube.com/watch?v=gWT-EWKIR3M

  En nu de top aan het woord met truth in plane sight en het antwoord op vaccinaties of niet, en hij geeft zijn beargumentatie mbt co2.

  Bill Gates Admits Vaccines Are Used for Human Depopulation
  https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

  En kijk naar de glimlach op zijn gezicht ik kan het niet verzinnen.
  Evil in plane sight.

  bill gates ,vaccines to kill us to protect the 1%
  https://www.youtube.com/watch?v=Th3jSqOWZuw

  problem reaction solution, probleem is er niet het wordt zoals gewoonlijk gecrieerd.

  4 likes
 • Arwijn schreef:

  Fake NOS en KLM the Chemtrail Company hebben geen enkele bodem meer om op te staan. Alleen de onwetendheid van de beschouwer kan hun nog redden.

  4 likes
 • Eelke Piers schreef:

  De onderbouwing van de tweet van Hiemstra: Eén tweet met 4 keer onzin. Wie kan hier overheen? is werkelijk fenomenaal

  3 likes
 • rob schreef:

  Op hol geslagen klimaat freaken zijn er genoeg
  er zijn daar genoeg discussies over
  en ja het menselijke klimaat met daarin spanningen ;discussies]
  het klimaat van deze mensen loopt op tot een koortsachtige hoogte.
  dat is de oorzaak van klimaat verhoging..

  2 likes
 • x

  Check Also

  rutte

  Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

  Vorige week werden de 27 EU-leiders het ...

  greenpeace

  Medeoprichter Greenpeace: ‘Er is geen klimaatcatastrofe. Dat is een leugen’

  Wie dacht deze koele zomer even verlost ...

  >