Homepagina » Buitenland » Deze ontsnapte seksslavin onthult hoe ze als kind werd verkocht aan de aanstaande politieke elite
Deze ontsnapte seksslavin onthult hoe ze als kind werd verkocht aan de aanstaande politiek elite

Deze ontsnapte seksslavin onthult hoe ze als kind werd verkocht aan de aanstaande politieke elite

Een vrouw die als kind als seksslavin werd verkocht aan de Britse elite doet nu voor het eerst een boekje open.

De inmiddels 55-jarige vrouw kwam toen ze 14 jaar oud was in aanraking met de wereld van seksslavernij in Cambridge. Ze werd verkocht aan mannen die haar mishandelden.

De vrouw, die vanwege juridische redenen anoniem zal blijven, zegt dat ze is misbruikt door gewelddadige mannen.

Politicus

“Ik was de jongste,” zei ze tegen Cambridge News. “Veel van de mannen wilden gewelddadig zijn. Er waren mannen die veel geld hadden en voor lange sessies betaalden.”

“Het waren vooral rijke studenten die op weg waren om politicus te worden en die zichzelf zagen als zeer vooraanstaande individuen,” voegde ze toe.

“Ze deden met ons wat ze maar wilden,” klonk het.

Verschrikkelijk

De vrouw herinnert zich de flats waar ze naartoe werd gebracht. Daar stonden mannen in de rij om te doen waar ze maar zin in hadden.

“Er waren veel groepsverkrachtingen en zeer gewelddadige mannen,” zei ze. “Het was echt verschrikkelijk, met name voor de minderjarige meisjes.”

Ze zei dat er geweld werd gebruikt om de meisjes onder de duim te houden. “Er kwam geweld bij kijken en het was heel moeilijk om eruit te komen.”

Ziekenhuis

De vrouw is inmiddels veilig en heeft Cambridge verlaten. Ze werd een keer zo hard geslagen dat ze in het ziekenhuis belandde, waar ze besloot te ontsnappen.

“Ik stond voor de keuze: mezelf van kant maken of ontsnappen,” zei ze. “Ik besloot naar Manchester te gaan en mijn leven te veranderen. Ik voelde me niet veilig.”

[The Free Thought Project via Cambridge News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. “een 55 jarige vrouw kwam toen ze 14 was…”
  En toen kwam er niets, helemaal niets……ik word zo langzamerhand doodziek van al dat gezwam van dit soort zogenaamde getuigen alias sexslachtoffers!!!
  Let op!!!!! Ik ben als de dood voor de praktijken van dat vieze smerige elitetuig en ik weet zelf ook wel dat er dingen gebeuren welke het daglicht NIET kunnen verdragen maar begrijp me svp goed, WAT zegt deze dame nu zoal……..niets, helemaal niets. Ze heeft het over aanstaande “politici”…..WIE, namen beste dame, namen, en wat zou het voor zoden aan de dijk zetten na verdorie 41 jaar. Dit tuig moet gelijk de kogel krijgen en zelf betalen aub.
  Kijk mensen, dit is nu de reden dat dit NOOIT STOPT. Edward Heath, Jimmy Saville, ik kan doorgaan maar, bij dit genoemde uitschot heeft een kogel echt weinig mut.
  En dan de zaak Dutroux met de verhalen van de bende van “Morkhoven” die maar bleven zeiken over “ja, in de komende weken komen we met explosief bewijs dat heel NL en B zal doen wankelen alsmede ene Kevin Annett met zo’n zelfde story met als resultaat, niks nakkes, nada. In een Kasteel aan de Belgisch/Franse grens (Cateau des Amerois) zouden satanische rituelen plaatsvinden door de elite, koningshuizen in Nederland en Belgié zijn zgnd betrokken, ik heb er meer dan 200 docu’s over, echter “onze koningshuizen” (niet de mijne) zitten waar ze zitten en dat blijft zo. In de zaak Dutroux zijn naar de aanloop van de rechtzaak 28 getuigen dood omgevallen welks overduidelijk aangeeft dat er misschien wel ergens IETS niet zal kloppen, nee toch, is dat zo, hoe komt men daar nu toch bij.

  DIT IS BS, persberichtonzin, brood en spelen. Bah bah bah.
  Kom met FEITEN, Dutroux had 7 huizen op naam terwijl hij in de bijstand zat. Is het nu dan nog steeds niet duidelijk!

  Gladiator

  43 likes
 2. Arm(e) meisje(s).

  13 likes
 3. Dit onderwerp lijkt de inleiding/aanleiding te worden van een globale zuivering dit jaar die z’n weerga niet kent.

  Ik wil graag deze link doorspelen voor wie er nog niet zo in thuis is, een erg goed, helder en heel recent interview met Liz Crokin.door Jason Sather. Ondertiteling (Engels) erbij is wel zo handig.

  https://www.youtube.com/watch?v=zCKlkgpTrXo

  2 likes
  • @Marcel,
   Tja hoe recent dit interview ook is, en hoeveel aantallen er ook genoemd worden over de vele “duizenden” arrestaties welke Trump zgnd in 2017 heeft laten uitvoeren alwaar de MSM niets maar dan ook helemaal niets over schijnen te hebben geschreven…..I’m waiting for names!!!

   Not one……dus….conclusie……trek die zelf maar!!!
   Pedogate is al hééééél lang aan het rollen met als ECHT resultaat 0,0!
   Hillary is al vele malen “in de boeien geslagen” met als resultaat een uiteindelijk BS verhaal.
   Geloof er langzamerhand helemaal niets meer van.
   Waar géén wil is daar is géén weg.
   Zou ik gezien hebben dat een of ander stuk tuig een kind cq zelfs baby aan een satanisch ritueel had blootgesteld en zelfs vermoord en bloed ervan gedronken zou hebben dan…….en dit mag u zelf invullen in het geval het U was overkomen.
   Bij mij zou er komen te staan, “dan zou ik hem/haar heel langzaam in reepjes snijden”, misschien onvoorstelbaar maar wel zeker!!

   Gladiator

   17 likes
   • De wereldleraar zal dit soort gevallen aanpakken.

    2 likes
    • Richard van Bemmelen

     En wie is dat dan? Toch niet Maitreya hoop ik? Die moet zich wel verloren voelen in Londen nu Benjamin Creme, zijn enige spreekbuis, is overleden. Hopelijk weet hij de weg te vinden in Londen….

     0 likes
   • Je moet ff rustig gaan zitten Gladiator, neem een conjakkie 🙂

    Nee, van de MSM zul je dat inderdaad niet horen omdat hun eigenaren zelf tot over hun nek in deze praktijken zitten. De namen worden wel degelijk vrijgegeven maar je zoekt misschien op de verkeerde plekken? Heb je het interview dat ik gaf gekeken?
    Is het je -wat de MSM- betreft opgevallen dat Fox als enige gekeerd is en nu op Trump’s hand is? Wat een meesterzet om Jason Chaffetz (R) daar anchorman te maken, die daarvóór commissies leiden naar allerlei wantoestanden. Fox is duidelijk ingenomen door het Trump-kamp en dat is heel slim.

    Ik begrijp je frustratie maar dingen die al God weet hoe lang spelen zijn niet binnen no time te keren, het momentum draait maar het duurt zolang als nodig is (mij ook langer dan me lief is).

    1 likes
   • Browse hier anders even door. Dat jij niets hoort betekent niet dat er niks gebeurt.

    https://www.justice.gov/psc/press-room

    0 likes
    • Gladiator wacht op de bekende namen Rob. Die komen wel. In de link die ik gaf wordt op 7:16 een lijst getoond met de gedane arrestaties sinds Trump president is. Het gaat om vrijwel alleen pedofielennetwerken. Dus niet een mannetje hier, eentje daar, maar netwerken.. Het is in volle gang.

     Dat b.v. de Clintons om dezelfde reden nu vol onder druk staan en vervolgd worden kun je in de posts van “Q” zien, maar zoals je zegt, dan moet je wel op de goeie plek kijken.

     0 likes
 4. Seksslavinnen van de elite, maar wel even afvragend, hoeveel vrouwen kiezen voor deze elite
  om er zelf steenrijk van te worden. Ze zijn dan geen haar beter. Sommigen hopen van allerlei schandalen ook nog eens flink rijker te worden.

  5 likes
 5. Gelukkig alweer geen namen en rugnummers zodat dit verhaal kan blijven dooretteren zonder echt vervolg.

  3 likes
  • Jullie moeten ‘s stoppen met miepen om namen en feiten. Je doet alsof je op de luie bank naar een film zit te kijken en ongeduldig bent wanneer het plot tevoorschijn komt. En maar klagen als er niks gebeurt.
   Wees ‘s onderdeel van de oplossing en ga op zoek. Check de juiste bronnen en deel ze met ons, doe zelf ‘s wat!

   2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

klokkenluider

Klokkenluider is wanhoop nabij: ‘Mensen die klappen voor de zorg hebben geen idee wat er gebeurt’

Een klokkenluider van het Southmead-ziekenhuis in het ...