Buitenland

Deze ontsnapte seksslavin onthult hoe ze als kind werd verkocht aan de aanstaande politieke elite

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw die als kind als seksslavin werd verkocht aan de Britse elite doet nu voor het eerst een boekje open.

De inmiddels 55-jarige vrouw kwam toen ze 14 jaar oud was in aanraking met de wereld van seksslavernij in Cambridge. Ze werd verkocht aan mannen die haar mishandelden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De vrouw, die vanwege juridische redenen anoniem zal blijven, zegt dat ze is misbruikt door gewelddadige mannen.

Politicus

“Ik was de jongste,” zei ze tegen Cambridge News. “Veel van de mannen wilden gewelddadig zijn. Er waren mannen die veel geld hadden en voor lange sessies betaalden.”

“Het waren vooral rijke studenten die op weg waren om politicus te worden en die zichzelf zagen als zeer vooraanstaande individuen,” voegde ze toe.

“Ze deden met ons wat ze maar wilden,” klonk het.

Verschrikkelijk

De vrouw herinnert zich de flats waar ze naartoe werd gebracht. Daar stonden mannen in de rij om te doen waar ze maar zin in hadden.

“Er waren veel groepsverkrachtingen en zeer gewelddadige mannen,” zei ze. “Het was echt verschrikkelijk, met name voor de minderjarige meisjes.”

Ze zei dat er geweld werd gebruikt om de meisjes onder de duim te houden. “Er kwam geweld bij kijken en het was heel moeilijk om eruit te komen.”

Ziekenhuis

De vrouw is inmiddels veilig en heeft Cambridge verlaten. Ze werd een keer zo hard geslagen dat ze in het ziekenhuis belandde, waar ze besloot te ontsnappen.

“Ik stond voor de keuze: mezelf van kant maken of ontsnappen,” zei ze. “Ik besloot naar Manchester te gaan en mijn leven te veranderen. Ik voelde me niet veilig.”

[The Free Thought Project via Cambridge News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
6 jaren geleden

Dit onderwerp lijkt de inleiding/aanleiding te worden van een globale zuivering dit jaar die z’n weerga niet kent.

Ik wil graag deze link doorspelen voor wie er nog niet zo in thuis is, een erg goed, helder en heel recent interview met Liz Crokin.door Jason Sather. Ondertiteling (Engels) erbij is wel zo handig.

https://www.youtube.com/watch?v=zCKlkgpTrXo

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Arm(e) meisje(s).

Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

“een 55 jarige vrouw kwam toen ze 14 was…”
En toen kwam er niets, helemaal niets……ik word zo langzamerhand doodziek van al dat gezwam van dit soort zogenaamde getuigen alias sexslachtoffers!!!
Let op!!!!! Ik ben als de dood voor de praktijken van dat vieze smerige elitetuig en ik weet zelf ook wel dat er dingen gebeuren welke het daglicht NIET kunnen verdragen maar begrijp me svp goed, WAT zegt deze dame nu zoal……..niets, helemaal niets. Ze heeft het over aanstaande “politici”…..WIE, namen beste dame, namen, en wat zou het voor zoden aan de dijk zetten na verdorie 41 jaar. Dit tuig moet gelijk de kogel krijgen en zelf betalen aub.
Kijk mensen, dit is nu de reden dat dit NOOIT STOPT. Edward Heath, Jimmy Saville, ik kan doorgaan maar, bij dit genoemde uitschot heeft een kogel echt weinig mut.
En dan de zaak Dutroux met de verhalen van de bende van “Morkhoven” die maar bleven zeiken over “ja, in de komende weken komen we met explosief bewijs dat heel NL en B zal doen wankelen alsmede ene Kevin Annett met zo’n zelfde story met als resultaat, niks nakkes, nada. In een Kasteel aan de Belgisch/Franse grens (Cateau des Amerois) zouden satanische rituelen plaatsvinden door de elite, koningshuizen in Nederland en Belgié zijn zgnd betrokken, ik heb er meer dan 200 docu’s over, echter “onze koningshuizen” (niet de mijne) zitten waar ze zitten en dat blijft zo. In de zaak Dutroux zijn naar de aanloop van de rechtzaak 28 getuigen dood omgevallen welks overduidelijk aangeeft dat er misschien wel ergens IETS niet zal kloppen, nee toch, is dat zo, hoe komt men daar nu toch bij.

DIT IS BS, persberichtonzin, brood en spelen. Bah bah bah.
Kom met FEITEN, Dutroux had 7 huizen op naam terwijl hij in de bijstand zat. Is het nu dan nog steeds niet duidelijk!

Gladiator

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x