Binnenland

Medewerker vaccinatiestraat: ‘Binnen een uur moesten 2 mensen per ambulance worden afgevoerd’

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jan van der Meulen werkt al sinds januari als EHBO’er in de vaccinatiestraat. “We hebben al heel wat meegemaakt, dus op den duur wordt het ook normaal voor je,” zei hij in gesprek met Omrop Fryslan.

De verslaggever vroeg de vrijwilliger in het WTC in Leeuwarden wat hij zoal heeft meegemaakt waarvan hij denkt: dit blijft me echt bij. “Het ergste wat ik heb meegemaakt, was in Drachten, waar we binnen een uur twee mensen per ambulance afgevoerd hebben naar het ziekenhuis,” zei Van der Meulen.

Niet meer te stoppen

“Die hadden zo’n allergische reactie, die was niet meer te stoppen,” vervolgde de medewerker van de vaccinatiestraat. “Ze moesten dus echt afgevoerd worden en ze moesten in het ziekenhuis verder geholpen worden.”

In zo’n geval belt de EHBO de ambulance in goed overleg met de artsen, die eindverantwoordelijke zijn op medisch gebied, legde hij uit. “En dan worden ze afgevoerd.”

Rondom de mond

In het eerste kwartier dat de verslaggever bij Van der Meulen was, moest hij al meerdere keren in actie komen. “We hebben de wachtruimte vol zitten. En de dokter is ook al bij iemand. Die is al een halfuur niet helemaal goed. Het is enorm druk.” Hij zei vooral naar de mond te kijken van mensen die gevaccineerd zijn. “Als er een reactie komt, meestal binnen 10 minuten, is dat vaak rondom de mond.”

[Omrop Fryslan]

4.8 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
1 jaar geleden

En vooral maar doorgaan met spuiten. Als er een worst in de winkel over de datum ligt, is het voorpagina nieuws. Hoe kan dit allemaal?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Als de Hersenloze Gewillige Kudde zich vol overgave onderwerpt aan de Experimenten van doorgesnoven Doktor Hugo Mengele…dan kunnen dit inderdaad bijwerkingen zijn…De Lange-Termijn effecten zullen we nog eventjes moeten afwachten…maar geduld is een schone zaak..

Martin de Koning.
Martin de Koning.
1 jaar geleden

Dus ik kan hieruit concluderen dat er in de medische sector tegenwoordig een BHV of EHBO onkundige de plaats in van een verpleegkundige met jaren opleiding en training on the job met verschillende opfris cursussen. Deskundige zijn nu dus een stel commercieel opgeleide incompetente die het verschil niet kennen tussen een dierenarts of een echte medicus .osterhaus of Capel. Het lijken wel die door de commerciële inhaligheid gecreëerde boa’s.

Joop
Joop
1 jaar geleden

En dit allemaal voor een niet bestaand *virus* de griep jaarlijkse (lichaams detox) is verdwenen waarvan 99,8% geen gevaar loopt, allemaal omgetoverd naar *corona* – dat klinkt natuurlijk veel serieuzer en gevaarlijk.

https://niburu.co/images/2020/aug/zweden1.png

Hysterie en leugens op wereldschaal vanuit de BigPharma, VN en WEF kliek, de gevolgen zijn nu al waanzinnig en triest.. en de regerings *leiders* en ook dokters en GGD – RIVM steken hun hoofd in het zand want het is niks anders als misdadig.

Zwarte dagen in de geschiedenis, allemaal voor politieke doeleinden en macht – tegelijk met vele miljarden die verdiend worden aan *vaccins*.

https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2021/02/COVID-Vaccine.jpeg

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x