Buitenland

Kijk: tv-presentatrice valt neer tijdens live-uitzending

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Kijkers van Telediario Monterrey in Mexico keken vorige week donderdag vreemd op. Presentatrice Pamela Villanueva stopte midden in de uitzending met praten en strompelde naar voren, waarna het beeld wegdraaide.

De programmamakers lichtten toe dat ze tijdens de live-uitzending was flauwgevallen. Ze werd behandeld door medisch personeel en was stabiel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Weer één op live tv

Enkele uren later werd tijdens de live-uitzending met Villanueva gebeld. Ze zei dat het inmiddels weer goed met haar ging. Daarnaast zei ze dat ze medische tests moet ondergaan en rust moet nemen.

Het account ‘DiedSuddenly’ plaatste het fragment op X en schreef erbij: “Weer één op live tv.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

En dat is dus HET NIEUWE NORMAAL.

Dit is al het zoveelste incident, waarbij een bekende persoonlijkheid zomaar ineens in elkaar klapt.

Als ik het goed heb, is er een paar dagen geleden (het nieuwe jaar was net begonnen) een sporter in elkaar geklapt en daarna overleden.

Eén ding klopt er natuurlijk niet aan de laatste alinea:

Het account “DiedSuddenly” plaatste dit gebeuren op X met de mededeling: Alweer één!

Dat is natuurlijk niet waar, want flauwvallen is toch ECHT wel wat anders dan het tijdelijke voor het eeuwige verwisselen.

Maar uiteraard is dit weer een teken aan de wand.

Dit is natuurlijk het topje van de ijsberg. Hier gaat het om mensen, die bekend zijn bij het grote publiek. Maar het is natuurlijk zoveel méér.

Heel veel mensen, jong en oud, zijn de afgelopen DRIE jaar, na het nemen van de experimentele gentechinjecties, komen te overlijden. En de enigen die daarvan weet hebben, zijn hun eigen familie en vrienden.

En dat is natuurlijk het allerergste, wat je kan overkomen. Maar er is inmiddels al zoveel meer bekend: Dan denk ik aan de krankzinnige hoeveelheid miskramen.

Daar wordt vaak heel laconiek op gereageerd. Zo van: de volgende keer beter. Maar voor de a.s. ouders in spe heeft het wel degelijk veel impact.

En zo kan je de lijst natuurlijk nog veel langer maken.

Eén ding is zeker: Wij zijn er nog lang niet.

Voor ons, gelukkige ongeprikte mensen, blijft er maar één devies: HOLD THE LINE!!!

Jean-Marie
Jean-Marie
3 maanden geleden

Je moet er wel sarcastisch voor blijven zijn….

Hans
Hans
3 maanden geleden

Tja, en in 2024 kunnen we weer vele sporters verwachten die bij het sporten in elkaar zakken.
Waar zou dat toch door komen?

Buska
Buska
3 maanden geleden

Natuurlijk is er een oorzakelijk verband tussen het bij bosjes neervallen van sporters en de spuit. En inderdaad, op tv vielen ze ook opvallend vaak om de laatste tijd. Als ik in mijn eigen omgeving kijk, dan zie ik sommige mensen die zwaar beschadigd zijn geraakt na het ‘vaccinatieprogramma’. En komt dit door de spuit? Het kan gewoon niet anders, want het is té toevallig. Een bloedprop in de hersenen, hartklachten, een ontstoken hartzakje, aangezichtsverlamming van Bell, ernstige zenuwpijnen in de benen, ik ben het allemaal tegengekomen en mijn netwerk is niet eens groot. Ik weet dat niemand met bovengenoemde lichamelijke klachten daadwerkelijk de klacht heeft laten registreren als bijwerking. Het moeilijke is, dat er eerst uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan dient te worden. En zelfs dan is het nog niet altijd mogelijk om de ontstane problemen één op één te linken aan de spuit des doods. Maar er was beslist geen animo om veel onderzoek te doen, want het mocht niet naar boven komen dat de spuit levensgevaarlijk was en is.

Hoewel ik overtuigd ben van correlatie én causaliteit tussen het neervallen van tv-persoonlijkheden en de spuit, kun je niet in ieder specifiek geval zomaar zeggen dat dit door de spuit komt. Er zal eerst onderzoek gedaan moeten worden om dingen glashard te kunnen krijgen. En ook om serieus genomen te kunnen worden door zo’n beetje iedereen. De presentatrice in bovenstaand artikel zou bijvoorbeeld gewoon flauwgevallen kunnen zijn door de spanning en doordat ze wellicht te weinig gegeten had. Ik ben ervan overtuigd, dat als we ieder verdacht geval van lichamelijke en geestelijke klachten hadden onderzocht, dat we er dan op uit hadden gekomen dat tussen de 90 tot 100 procent veroorzaakt was door de spuit. Maar helaas, er is maar weinig onderzoek gedaan en er valt dus niet zo heel veel meer hard te krijgen. De hoofdschuldigen zullen er waarschijnlijk mee weg gaan komen.

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x