Binnenland

Aanklacht bij Strafhof: BPOC2020 slaat handen ineen met Poolse, Zweedse, Britse en Amerikaanse advocaten

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De BPOC2020 slaat de handen ineen met Noorse, Zweedse, Deense, Poolse, Slowaakse, Britse en Amerikaanse advocaten. Zij hebben zich aangesloten bij de aanklacht die is ingediend bij het Internationaal Strafhof.

De aanklacht betreft foltering en misdaden tegen de menselijkheid in vereniging gepleegd en is ingediend tegen ieder afzonderlijk lid van het demissionaire kabinet en tegen de afzonderlijke bewindspersonen van de landen waarmee wordt samengewerkt.

Als een nieuwe regering het beleid voortzet, zal ook tegen alle nieuwe bewindspersonen een aanklacht worden ingediend.

Door het Strafhof is een zaaknummer en een onderzoeker toegewezen. De Noorse, Deense, Britse en Slowaakse advocaten hebben inmiddels ook een zaaknummer en onderzoeker toegewezen gekregen, laat de BPOC2020 weten. Aankomende week gaat de commissie de samenwerking met de advocaten verder bespreken.

Nauwe samenwerking met Reiner Fuellmich

De commissie heeft sinds oktober vorig jaar een uitgebreid archief opgebouwd, dat nog steeds wordt uitgebreid door middel van de verhoren die nu en in de toekomst gewoon door zullen gaan. Het archief dient als bewijslast.

Daarnaast werkt de BPOC2020 samen met advocaat Reiner Fuellmich. Afgelopen week bracht de commissie een bezoek aan hem. Tijdens dat bezoek hebben de partijen besloten nauw te gaan samenwerken. Fuellmich gaf aan meerdere facetten van de BPOC2020 te willen toepassen binnen zijn eigen commissie.

Het gesprek kun je hieronder bekijken:

4.7 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop
Joop
1 jaar geleden

Zo heb je de onnozele schapen helaas, maar ook de buitengewone helden.. ik heb niks als diepe bewondering voor deze mensen.

Heb vorig jaar al gedoneerd, ga dat weer doen als is het maar E20,-.

Zeg het voort, en steun de BPOC.

https://bpoc2020.nl/

t de vries
t de vries
1 jaar geleden

Het zou een bevrijding zijn indien al die genen voor een strafhof zouden verschijnen en dat zij een veroordeling te gemoed kunnen zien voor de door hun gepleegde misdaden tegen hun burgers .Maar of het er werkelijk van zal komen is te hopen maar zekerheid daar om trend is er niet .Voorlopig gaan zij gewoon verder met het schade berokkenen aan de mensheid wie stopt hen

Loire
Loire
1 jaar geleden

Er gloort hoop aan de horizon!

salvar
salvar
1 jaar geleden

okeeeeeeeee.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x