Gezondheid

Lama-eiwit schakelt HIV uit

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nederlandse en Engelse onderzoekers hebben een eiwit ontdekt dat het HIV-virus zeer effectief uitschakelt. Het eiwit past zo precies, dat de kans op resistentie erg klein is.

Het eiwit kan goedkoop worden gemaakt en is uitermate stabiel, aldus het team. Het eiwit zal binnenkort preklinisch worden getest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het eiwit is afkomstig van een antilichaam dat lama’s aanmaken als reactie op HIV-eiwitten. Voor de opslag van het eiwit zijn geen koelkasten nodig.

Kleiner

Antilichamen worden aangemaakt om indringers zoals virussen uit te schakelen. Een antilichaam past als een sleutel op het virus. Zo wordt het virus geblokkeerd en kan het geen schade meer toebrengen. Het HIV ontsnapt al dertig jaar aan antilichamen omdat ze niet goed bij het virus kunnen komen.

Prof. dr. Theo Verrips van de Universiteit Utrecht kwam op het idee om antilichamen van lama’s te proberen omdat die veel kleiner zijn dan antilichamen van mensen en andere dieren.

“Het door ons gevonden eiwit past precies binnen het cruciale deel,” legde Verrips uit. “Wij verwachten daarom dat het virus hier niet zo snel resistent tegen wordt.”

Bill & Melinda Gates Foundation

Saillant detail: het onderzoek is gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Wat zal er met het lama-eiwit gebeuren?

Elders in de wereld is men ook druk met de bestrijding van het HIV-virus. De Gambiaanse president Yahya Jammeh beweert een HIV-infectie binnen drie dagen te kunnen genezen met een geheim kruidenbrouwsel.

De president, die aankondigde dat de Gambiaanse werkweek wordt ingekort naar vier dagen, kon rekenen op internationale kritiek omdat de behandeling gevaarlijk zou zijn.

Bron: UU.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
charlino
charlino
11 jaren geleden

Mooi…nou nog iets tegen de meest gevreesde ziekte K….. we komen dichterbij zei het met mondjesmaat.

Niet geloven dus!
Niet geloven dus!
11 jaren geleden

Kortom, zeker niet geloven als het onderzoek gefinancieerd is door het Bill & Melinda Gates Foundation!
Zij zijn er juist op uit om mensen in mindering te brengen op deze wereld. Dit zegt Bill Gates zelf in een lezing dat op Youtube is terug te vinden irt vaccianties. Hij zegt letterlijk dat er teveel mensen op aarde zijn en dat vaccinaties een goed hulpmiddel is om de populatie in bedwang te houden. Voor degene die deze keiharde boodschap negeren zijn dus degenen die nog in hun leugens trappen. Dat is nu precies de doelgroep waarop ze zich richten, degene die nog slapen!
Ik geloof eerder de Gambiaanse president met zijn geheime kruidenbrouwsel. Want het draait allemaal om het afdoden van schadelijke en hardnekkige gemuteerde micro-organismen, of het nu kanker of AIDS is. Een Russisch chemica genaamd Tamara Lebedewa heeft de ontdekking gedaan dat de parasiet Trichomonas verantwoordelijk is voor alle kankersoorten. Ze had proefondervindelijk bewezen dat kankercellen GEEN eigen lichaamscellen zijn maar gemuteerde parasieten. Dit is ook het geval met AIDS! Door deze hardnekkige parasieten staat je immuunsysteem als het ware op slot. Zaak is om deze parasieten af te doden! Uiteraard is zij door kritiek de mond gesnoerd, net als zovelen Tulio Simoncini, Jim Humble, Andreas Moritz, Hulda Clark, etc, etc…. Doe je eigen onderzoek en je komt tot dezelfde conclusie. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat MMS (Jim Humble) een super goedkoop middel is om o.a. van kanker of AIDS af te komen. Ik had nog maar 4 tot 8 weken te leven. Doe je eigen onderzoek en je komt vroeg of laat tot dezelfde conclusie. Via buurman, vrienden of familie, de aap zal uit de mouw gaan komen.

days of our lives
days of our lives
11 jaren geleden

[quote name=”Niet geloven dus!”]Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat MMS (Jim Humble) een super goedkoop middel is om o.a. van kanker of AIDS af te komen. Ik had nog maar 4 tot 8 weken te leven. Doe je eigen onderzoek en je komt vroeg of laat tot dezelfde conclusie. Via buurman, vrienden of familie, de aap zal uit de mouw gaan komen.[/quote]

Het is geen kwestie van iets geloven of niet.
Zijn de bevindingen kloppend, dan kloppen ze. En dan moet het doorontwikkeld worden. Wie het geld levert is ondergeschikt.

Met de instelling als de jouwe zouden er nooit medicijnen worden ontwikkeld.

Jouw aanbevelingen voor de behandeling van kanker en AIDS zijn zeer kwetsend en schokkend. Je mag eens met mijn vader gaan praten, wier beste vriend overleden is aan AIDS.

Werkelijk schandalig. Eigenlijk zou ik de redactie willen verzoeken de bijdrage van “niet geloven dus” te willen verwijderen.

Niet geloven dus!
Niet geloven dus!
11 jaren geleden

[quote name=”days of our lives”]
Met de instelling als de jouwe zouden er nooit medicijnen worden ontwikkeld.
Jouw aanbevelingen voor de behandeling van kanker en AIDS zijn zeer kwetsend en schokkend. Je mag eens met mijn vader gaan praten, wier beste vriend overleden is aan AIDS.
[/quote]

Ten eerste zijn giftige medicijnen (chemicalien en/of synthetische stoffen) schadelijk voor elk levend organisme omdat ze niet opgenomen of afgebroken kunnen worden. Het is nu ook feitelijk aangetoond dat chemotherapie de kanker heftiger maakt in het lichaam (ref.: http://www.wanttoknow.nl/nieuws/chemotherapie-maakt-kanker-heftiger)

“Chemotherapie is niet alleen nutteloos in de strijd tegen kanker, het stimuleert zelfs de groei van kankercellen in een tumor”.. Dit heftige bericht komt van het ‘Fred Hutchinson Cancer Research Centre’ in Seattle (VS). Onderzoekers melden dat ‘chemotherapie compleet waardeloos is’ en dat mensen die kanker hebben er goed aan doen de chemische middelen helemaal te laten staan’..!

Ik was zelf bijna overleden aan kanker en wil hier even zeggen dat ik niemand kwets noch iets aanbeveel. Het is mijn eigen ervaring die ik deel waar iemand wat aan kan hebben. Geloof mij zeker niet maar doe je eigen onderzoek. De feiten liegen er niet om.

“Het regulier medisch kankeronderzoek heeft als enig resultaat dat het aantal kankerpatiënten op een onaanvaardbare wijze stijgt. Dit komt omdat men in deze kringen zich uitsluitend concentreert op de zieke cellen, maar niet durft om te schakelen naar de bestudering van de oorzaken als gevolg waarvan de cellen ziek zijn geworden. Dr. Weber heeft duidelijk aangetoond dat in alle zieke cellen en weefsels die door kanker zijn overvallen altijd kleine organismen worden aangetroffen die hij verantwoordelijk stelt voor de aandoening.”
http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/pleidooi-voor-biologische-kankerbestrijding

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x