Buitenland

Generaal Flynn over verkiezingsaudit Arizona: ‘Pas op, er gaat iets gebeuren’

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Senaat van Arizona heeft een hertelling opgelegd van de ruim twee miljoen stemmen in Maricopa County. Officieel won Biden de staat met slechts 11.000 stemmen verschil. Het rapport van de verkiezingsaudit wordt ergens in juli verwacht. De hertelling vindt plaats in een stadion in Phoenix, de hoofdstad van de staat Arizona.

Michael Flynn, de voormalige nationale veiligheidsadviseur van Donald Trump, deed afgelopen week in de podcast Steel Truth van Patrick Byrne een waarschuwing uitgaan. Presentatrice Ann Vandersteel suggereerde dat de Deep State mogelijk een false flag voorbereidt om de aandacht af te leiden van de vervalste presidentsverkiezingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Nog verder verdeeld

“Er gaat iets gebeuren en ik ben bang dat het land hierdoor nog verder verdeeld zal raken,” reageerde de oud-generaal. “Ze blijven achter Donald Trump aangaan”

“En iedere keer als ze achter hem aangaan, zal het er hard aan toegaan. Dat genereert veel media-aandacht en iedereen wil het verslaan. Wat betekent dat? Waar leidt het toe? Het zorgt ervoor dat niemand zich nog bezighoudt met de verkiezingsfraude,” zei Flynn.

Vrij snel

“De presidentsverkiezingen van 2020 zijn gestolen,” benadrukte hij. “Daar twijfel ik niet aan. Er is te veel bewijs boven tafel gekomen en de waarheid blijft naar buiten komen.”

“Er gaat iets gebeuren. Ik denk niet dat we hoeven te wachten tot het einde van de zomer. Ik denk dat het vrij snel gaat gebeuren,” zei Flynn.

[Infowars]

4.9 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Locke
Locke
2 jaren geleden

Voor wie de telling nog wil volgen. Hopelijk de eerste domino steen. I Salute You, Sir !!

https://azaudit.org/

ster
ster
2 jaren geleden

Nieuws over buitenaardsen? Stroom, watervoorziening plat gooien, incl internet? Poeting uitdagen zodat hij aanvalt? Oorlogje starten met N Korea? Noem maar op, dat kan van alles zijn. Maar dat ons iets te wachten staat is wel zeker, want ze zullen zich niet snel overgeven.

Annette
Annette
2 jaren geleden

DAT de verkiezingen in de Verenigde Staten gestolen zijn door de Deep State is voor MIJ duidelijk geweest vanaf het begin.
Geweldig dat de aanhangers van Donald Trump al die maanden bezig geweest om de waarheid boven tafel te krijgen.
De Deep State is jarenlang bezig geweest om totale macht te verkrijgen en toen Donald in 2016 de nieuwe president werd in plaats van de beoogde Hillary Clinton, was natuurlijk een dikke streep door de rekening.
Van die fout hebben ze toen geleerd, vandaar dat ze alles uit de kast hebben getrokken om te zorgen dat Joe Biden, trekpop van de criminelen, de nieuwe president werd.
De bewijzen van verkiezingsfraude waren in november vorig jaar al overweldigend. Méér stemmen in bepaalde plaatsen dan er überhaupt mensen woonden… Mensen die overleden waren en tóch hadden gestemd.
Hoeveel bewijzen zijn er nodig?
Generaal Flynn heeft absoluut gelijk. De tegenstanders zullen NOOIT zomaar toegeven. Er zal dus wel weer wat gaan gebeuren om de aandacht af te leiden. WAT dat is…. dat is in ieder geval voor ons nog onbekend. Wij zullen het moeten afwachten.

Emphyrio
Emphyrio
2 jaren geleden

Wat gaat er gebeuren? Sleepy Joe dood? Het zal een komplot van jewelste zijn hoor, met de media aan je zij kan je een hoop!
Heeft het afgelopen jaar bewezen, bv: werkende medicijnen verketteren en gifspuiten ophemelen. Vervang medicijn voor Trump en gifspuit voor sleepy joe…

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x