Homepagina » Buitenland » Generaal Flynn over verkiezingsaudit Arizona: ‘Pas op, er gaat iets gebeuren’
flynn
Foto: Michael Flynn (U.S. Institute of Peace CC BY 2.0)

Generaal Flynn over verkiezingsaudit Arizona: ‘Pas op, er gaat iets gebeuren’

De Senaat van Arizona heeft een hertelling opgelegd van de ruim twee miljoen stemmen in Maricopa County. Officieel won Biden de staat met slechts 11.000 stemmen verschil. Het rapport van de verkiezingsaudit wordt ergens in juli verwacht. De hertelling vindt plaats in een stadion in Phoenix, de hoofdstad van de staat Arizona.

Michael Flynn, de voormalige nationale veiligheidsadviseur van Donald Trump, deed afgelopen week in de podcast Steel Truth van Patrick Byrne een waarschuwing uitgaan. Presentatrice Ann Vandersteel suggereerde dat de Deep State mogelijk een false flag voorbereidt om de aandacht af te leiden van de vervalste presidentsverkiezingen.

Nog verder verdeeld

“Er gaat iets gebeuren en ik ben bang dat het land hierdoor nog verder verdeeld zal raken,” reageerde de oud-generaal. “Ze blijven achter Donald Trump aangaan”

“En iedere keer als ze achter hem aangaan, zal het er hard aan toegaan. Dat genereert veel media-aandacht en iedereen wil het verslaan. Wat betekent dat? Waar leidt het toe? Het zorgt ervoor dat niemand zich nog bezighoudt met de verkiezingsfraude,” zei Flynn.

Vrij snel

“De presidentsverkiezingen van 2020 zijn gestolen,” benadrukte hij. “Daar twijfel ik niet aan. Er is te veel bewijs boven tafel gekomen en de waarheid blijft naar buiten komen.”

“Er gaat iets gebeuren. Ik denk niet dat we hoeven te wachten tot het einde van de zomer. Ik denk dat het vrij snel gaat gebeuren,” zei Flynn.

[Infowars]
4.9 72 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Locke
Locke
2 maanden geleden

Voor wie de telling nog wil volgen. Hopelijk de eerste domino steen. I Salute You, Sir !!

https://azaudit.org/

ster
ster
2 maanden geleden

Nieuws over buitenaardsen? Stroom, watervoorziening plat gooien, incl internet? Poeting uitdagen zodat hij aanvalt? Oorlogje starten met N Korea? Noem maar op, dat kan van alles zijn. Maar dat ons iets te wachten staat is wel zeker, want ze zullen zich niet snel overgeven.

Annette
Annette
2 maanden geleden

DAT de verkiezingen in de Verenigde Staten gestolen zijn door de Deep State is voor MIJ duidelijk geweest vanaf het begin.
Geweldig dat de aanhangers van Donald Trump al die maanden bezig geweest om de waarheid boven tafel te krijgen.
De Deep State is jarenlang bezig geweest om totale macht te verkrijgen en toen Donald in 2016 de nieuwe president werd in plaats van de beoogde Hillary Clinton, was natuurlijk een dikke streep door de rekening.
Van die fout hebben ze toen geleerd, vandaar dat ze alles uit de kast hebben getrokken om te zorgen dat Joe Biden, trekpop van de criminelen, de nieuwe president werd.
De bewijzen van verkiezingsfraude waren in november vorig jaar al overweldigend. Méér stemmen in bepaalde plaatsen dan er überhaupt mensen woonden… Mensen die overleden waren en tóch hadden gestemd.
Hoeveel bewijzen zijn er nodig?
Generaal Flynn heeft absoluut gelijk. De tegenstanders zullen NOOIT zomaar toegeven. Er zal dus wel weer wat gaan gebeuren om de aandacht af te leiden. WAT dat is…. dat is in ieder geval voor ons nog onbekend. Wij zullen het moeten afwachten.

Emphyrio
Emphyrio
2 maanden geleden

Wat gaat er gebeuren? Sleepy Joe dood? Het zal een komplot van jewelste zijn hoor, met de media aan je zij kan je een hoop!
Heeft het afgelopen jaar bewezen, bv: werkende medicijnen verketteren en gifspuiten ophemelen. Vervang medicijn voor Trump en gifspuit voor sleepy joe…

x

Check Also

florida

Florida: Meer dan helft patiënten die levensreddende covidbehandeling krijgen, is volledig ingeënt

Een woordvoerster van het kantoor van Ron ...

fda

FDA-commissie zegt ‘nee’ tegen boosters voor álle Amerikanen: ‘Prikken kosten meer levens dan ze redden’

Een tegenvaller voor de Amerikaanse president Joe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x