Mens en DierCorona

Woedende patholoog: al die ‘coronagevallen’ zijn helemaal geen gevallen!

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De PCR-test geeft in meer dan 95 procent van de gevallen een valspositief resultaat. Dat zegt de Canadese patholoog Roger Hodkinson in onderstaande video, die op social media is geplaatst door voormalig BBC-verslaggeefster Anna Brees. Deze valspositieven, die ‘gevallen’ worden genoemd, zijn de drijvende kracht achter de grafieken die je in de ochtendkranten ziet, zei Hodkinson.

“Het zijn helemaal geen gevallen!” zei hij tegen de aanwezigen. “Ze zijn net zo gezond als jullie!”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De arts voegde toe dat de waarheid op brute wijze de kop ingedrukt wordt door de mainstream media. “Ze liegen elke avond tegen je op de televisie.” Dr. Hodkinson voegde toe dat de sociale media op grote schaal censureren en dat de waarheid alleen via alternatieve media naar buiten komt.

Ze houden laf hun mond

Ook artsen liegen tegen je, benadrukte de patholoog. “Ze houden laf hun mond en laten inkomen prevaleren boven ethiek. Die ethiek – ten eerste, niet schaden en geïnformeerde toestemming – wordt met voeten getreden door onze overheid!”

“Politici en hun ongekozen marionetten gebruiken angst als excuus om belachelijke verplichtingen op te leggen waarvan niet is bewezen dat ze effectief zijn,” zei hij.

Grootste hoax ooit

De patholoog haalde eind vorig jaar het nieuws toen hij zei dat mensen ‘om de tuin worden geleid’ door hun overheid en dat het coronavirus niet erger is dan een ‘stevige griep’. Hij sprak van ‘de grootste hoax ooit’. “Er is sprake van ongefundeerde hysterie die wordt aangewakkerd door de media en politici.”

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De heer Roger Hodkinson heeft in essentie volkomen gelijk…net als miljoenen anderen die hun best hebben gedaan in de afgelopen jaren om de Hersenloze Kudde te Overtuigen, te waarschuwen & te behoeden voor het Apocalyptische Drama dat heb te wachten stond…Tevergeefse moeite achteraf, want die Hersenloze Kudde is geheel uit zichzelf, gewillig & gedwee richting de Slachtbank gewandeld…

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wow, deze Roger Hodkinson die durft! Ik hoop maar, dat hem niet binnenkort de mond wordt gesnoerd. Hij zou waarachtig de eerste niet wezen.
Hij heeft natuurlijk hartstikke gelijk. De hele PCR test is gebaseerd op één grote leugen. En het ergste is dat het merendeel van de wereldbevolking er nog in trapt ook. Ofschoon…. als er maar genoeg van deze informatie naar buiten sijpelt, moet er toch uiteindelijk wel eens een lampje gaan branden. Toch?
Dit hele gebeuren is zeker weten één grote HOAX.
Wat hij ook zegt… een arts zweert of belooft: Ik zal geen moedwillige schade aanrichten en ik zal de patiënt GOED informeren (informed consent), daar wordt door veel artsen ter wereld niets mee gedaan. Platweg gezegd: ze lappen het massaal aan hun laars.
Zelf begrijp ik er geen sikkepit van, dat artsen hier zó mee om kunnen gaan. Als ik arts was en ik deed mee met dit vuile spel, dan zou ik niet meer in de spiegel kunnen kijken en ik zou ’s nachts geen oog meer dichtdoen. Maar ja…. dat ben ik.

Perm.
Perm.
2 jaren geleden

Weer die walgelijke media…! Wanneer stoppen we deze jakhalzen achter de
tralies ? De enige plek waar ze nog thuishoren.

Arie N
Arie N
2 jaren geleden

Dat is gewoon de harde waarheid dat iedereen die in die pcr test trapt wordt besodemieterd. Bijna iedereen wordt hysterisch gemaakt door de media en gaat dar dodingsspuitje halen.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x