Binnenland

Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de ramp met vlucht MH17 in Oost-Oekraïne schold Frans Timmermans in zijn beroemde toespraak voor de VN-Veiligheidsraad de lokale bevolking uit voor ‘tuig’ dat de trouwringen van de stoffelijke overschotten weghaalde. Premier Mark Rutte had het over ‘volstrekt respectloos gedrag’.

De VVD-premier en zijn PvdA-minister van Buitenlandse Zaken vertrouwden volledig op de Oekraïense regering. Zij meden contacten met de ‘separatisten’ van de Donetsk-republiek.

In werkelijkheid waren Oost-Oekraïners lijken aan het bergen, waardoor naderhand de meeste doden zijn geïdentificeerd. Persoonlijke bezittingen bleken niet te zijn geroofd. Althans, niet door de lokale bevolking.

Nederlandse politieagent

Uit gelekte notulen van een bijeenkomst van het JIT, die zijn gepubliceerd door Bonanza Media, blijkt dat een Nederlandse politieagent is gearresteerd omdat hij bezittingen van de MH17-slachtoffers heeft geroofd. De buit heeft hij vervolgens verkocht. Volgens de notulen heeft de politieman bekend en is hij gestraft.

“Het is tijd om in de spiegel te kijken,” constateert Bonanza.

Journalist Eric van de Beek twittert:


[Bonanza Media]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
2 jaren geleden

Als het een separatist was stond het in alle kranten en was het ’s avonds nog dunnetjes door Jinek etc. etc. behandeld,

Nu is het een Nederlander en is het nauwelijks nieuws.

Eerlijk nieuws bestaat niet, heeft nooit bestaan en uiterraard moet je de alternatieve sites ook niet altijd voor 100% nemen.

Daarom beetje overal lezen en eigen beeld vormen. Aan de tijdgeest doe je niet zoveel. En de huidge machten en krachten zijn zo verschrikkelijk groot, dat we (zoals altijd eigenlijk) aan God over geleverd zijn aan hoe het ging, gaat en verder zal gaan

rop
rop
2 jaren geleden

Ja, we weten toch zo langzamerhand hoe de mens in elkaar zit, de ene zn Dood de ander zijn Brood, de hele samenleving is er mee doordrenkt, deze politie agent is net als de belastingdienst, die kunnen er ook wat van.of je nu dood bent of levend ze blijven pikken van je..

Straalmans
Straalmans
2 jaren geleden

Er wordt wat gepikt hoor. Door alle lagen van de bevolking. Maar de rijken krijgen zelden straf. Ze kunnen zich dure advocaten en connecties veroorloven.

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Is maar televisie werd vroeger gezegd, nu geloven we zowat alles op de hoere ding komt….om nou te praten over vooruitgang??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x