Homepagina » Binnenland » Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit
mh17
Foto: EZ1234 CC BY-SA 3.0

Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit

Na de ramp met vlucht MH17 in Oost-Oekraïne schold Frans Timmermans in zijn beroemde toespraak voor de VN-Veiligheidsraad de lokale bevolking uit voor ‘tuig’ dat de trouwringen van de stoffelijke overschotten weghaalde. Premier Mark Rutte had het over ‘volstrekt respectloos gedrag’.

De VVD-premier en zijn PvdA-minister van Buitenlandse Zaken vertrouwden volledig op de Oekraïense regering. Zij meden contacten met de ‘separatisten’ van de Donetsk-republiek.

In werkelijkheid waren Oost-Oekraïners lijken aan het bergen, waardoor naderhand de meeste doden zijn geïdentificeerd. Persoonlijke bezittingen bleken niet te zijn geroofd. Althans, niet door de lokale bevolking.

Nederlandse politieagent

Uit gelekte notulen van een bijeenkomst van het JIT, die zijn gepubliceerd door Bonanza Media, blijkt dat een Nederlandse politieagent is gearresteerd omdat hij bezittingen van de MH17-slachtoffers heeft geroofd. De buit heeft hij vervolgens verkocht. Volgens de notulen heeft de politieman bekend en is hij gestraft.

“Het is tijd om in de spiegel te kijken,” constateert Bonanza.

Journalist Eric van de Beek twittert:


[Bonanza Media]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
8 maanden geleden

Als het een separatist was stond het in alle kranten en was het ‘s avonds nog dunnetjes door Jinek etc. etc. behandeld,

Nu is het een Nederlander en is het nauwelijks nieuws.

Eerlijk nieuws bestaat niet, heeft nooit bestaan en uiterraard moet je de alternatieve sites ook niet altijd voor 100% nemen.

Daarom beetje overal lezen en eigen beeld vormen. Aan de tijdgeest doe je niet zoveel. En de huidge machten en krachten zijn zo verschrikkelijk groot, dat we (zoals altijd eigenlijk) aan God over geleverd zijn aan hoe het ging, gaat en verder zal gaan

rop
rop
Reactie op  johan den haag
8 maanden geleden

Overgeleverd aan God is een beetje vreemde vergelijking.het houd dan in dat de mens niet verantwoordelijk is voor zijn daad of daden, omdat het aan god word over gelaten. dat betekent dan ook dat de mens niet schuldig is .

johan den haag
johan den haag
Reactie op  rop
8 maanden geleden

Met je vrije wil vervul je de dingen die moeten gebeuren.

Stel de bedoeling was van A naar B gaan
En je kunt dat op 50 verschillende manieren doen.
Dat geeft jou gevoel van keuze en toch ga je gewoon van A naar B 🙂

rop
rop
8 maanden geleden

Ja, we weten toch zo langzamerhand hoe de mens in elkaar zit, de ene zn Dood de ander zijn Brood, de hele samenleving is er mee doordrenkt, deze politie agent is net als de belastingdienst, die kunnen er ook wat van.of je nu dood bent of levend ze blijven pikken van je..

Straalmans
Straalmans
8 maanden geleden

Er wordt wat gepikt hoor. Door alle lagen van de bevolking. Maar de rijken krijgen zelden straf. Ze kunnen zich dure advocaten en connecties veroorloven.

PREDATOR
PREDATOR
8 maanden geleden

Is maar televisie werd vroeger gezegd, nu geloven we zowat alles op de hoere ding komt….om nou te praten over vooruitgang??

Bruno
Bruno
8 maanden geleden

Oud nieuws van eind 2015, begin 2016. Er is destijds in zowat alle media over bericht, van Hart van Nederland tot de NRC. De agent bood spullen aan via Marktplaats, Het belangrijkste was zijn eigen kleding die hij had gebruikt tijdens het onderzoek, verder een tasje en een stukje metaal van de romp. Erg fout, maar geen misdaad en zeker geen “plunderen”

https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2104847/Politiemedewerker-uit-Apeldoorn-niet-vervolgd-voor-aanbieden-MH17-kleding-op-Marktplaats

x

Check Also

rutte

Juridisch expert: ‘Rutte had geboeid de zaal moeten verlaten’

Juridisch expert Roger Vleugels was dinsdag in ...

rutte

Rutte smeekt Kamer avondklok niet te blokkeren: ‘De nieuwe definitie van liberaal en vrijheid’

Premier Rutte van de Volkspartij voor Vrijheid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x