Homepagina » Binnenland » Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit
mh17
Foto: EZ1234 CC BY-SA 3.0

Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit

Na de ramp met vlucht MH17 in Oost-Oekraïne schold Frans Timmermans in zijn beroemde toespraak voor de VN-Veiligheidsraad de lokale bevolking uit voor ‘tuig’ dat de trouwringen van de stoffelijke overschotten weghaalde. Premier Mark Rutte had het over ‘volstrekt respectloos gedrag’.

De VVD-premier en zijn PvdA-minister van Buitenlandse Zaken vertrouwden volledig op de Oekraïense regering. Zij meden contacten met de ‘separatisten’ van de Donetsk-republiek.

In werkelijkheid waren Oost-Oekraïners lijken aan het bergen, waardoor naderhand de meeste doden zijn geïdentificeerd. Persoonlijke bezittingen bleken niet te zijn geroofd. Althans, niet door de lokale bevolking.

Nederlandse politieagent

Uit gelekte notulen van een bijeenkomst van het JIT, die zijn gepubliceerd door Bonanza Media, blijkt dat een Nederlandse politieagent is gearresteerd omdat hij bezittingen van de MH17-slachtoffers heeft geroofd. De buit heeft hij vervolgens verkocht. Volgens de notulen heeft de politieman bekend en is hij gestraft.

“Het is tijd om in de spiegel te kijken,” constateert Bonanza.

Journalist Eric van de Beek twittert:


[Bonanza Media]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Ja, we weten toch zo langzamerhand hoe de mens in elkaar zit, de ene zn Dood de ander zijn Brood, de hele samenleving is er mee doordrenkt, deze politie agent is net als de belastingdienst, die kunnen er ook wat van.of je nu dood bent of levend ze blijven pikken van je..

  35 likes
 2. Als het een separatist was stond het in alle kranten en was het ‘s avonds nog dunnetjes door Jinek etc. etc. behandeld,

  Nu is het een Nederlander en is het nauwelijks nieuws.

  Eerlijk nieuws bestaat niet, heeft nooit bestaan en uiterraard moet je de alternatieve sites ook niet altijd voor 100% nemen.

  Daarom beetje overal lezen en eigen beeld vormen. Aan de tijdgeest doe je niet zoveel. En de huidge machten en krachten zijn zo verschrikkelijk groot, dat we (zoals altijd eigenlijk) aan God over geleverd zijn aan hoe het ging, gaat en verder zal gaan

  24 likes
  • Overgeleverd aan God is een beetje vreemde vergelijking.het houd dan in dat de mens niet verantwoordelijk is voor zijn daad of daden, omdat het aan god word over gelaten. dat betekent dan ook dat de mens niet schuldig is .

   10 likes
   • Met je vrije wil vervul je de dingen die moeten gebeuren.

    Stel de bedoeling was van A naar B gaan
    En je kunt dat op 50 verschillende manieren doen.
    Dat geeft jou gevoel van keuze en toch ga je gewoon van A naar B 🙂

    0 likes
 3. Er wordt wat gepikt hoor. Door alle lagen van de bevolking. Maar de rijken krijgen zelden straf. Ze kunnen zich dure advocaten en connecties veroorloven.

  13 likes
 4. Is maar televisie werd vroeger gezegd, nu geloven we zowat alles op de hoere ding komt….om nou te praten over vooruitgang??

  12 likes
 5. Oud nieuws van eind 2015, begin 2016. Er is destijds in zowat alle media over bericht, van Hart van Nederland tot de NRC. De agent bood spullen aan via Marktplaats, Het belangrijkste was zijn eigen kleding die hij had gebruikt tijdens het onderzoek, verder een tasje en een stukje metaal van de romp. Erg fout, maar geen misdaad en zeker geen “plunderen”

  https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2104847/Politiemedewerker-uit-Apeldoorn-niet-vervolgd-voor-aanbieden-MH17-kleding-op-Marktplaats

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jesse klaver

‘Jesse Klaver is een slecht mens. Hij verkondigt willens en wetens leugens’

Kandidaat-Kamerlid Femke Marije Wiersma van de BoerBurgerBeweging ...

btw

Kabinet kan btw wel verhogen, maar níet verlagen: ‘Systemen Belastingdienst kunnen dat niet aan’

Afgelopen week verlaagde Duitsland de btw-percentages om ...