CoronaBinnenland

Nederlandse vrijheidstruckers rijden in groot konvooi naar Amsterdam en vervolgens Brussel

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

De eerste trucks van het Vrijheidskonvooi zijn zaterdag in de Canadese hoofdstad Ottawa aangekomen. Premier Justin Trudeau heeft met zijn gezin hun woning in het centrum van Ottawa ‘om veiligheidsredenen’ verlaten.

De konvooibeweging lijkt ook in Nederland te zijn aangekomen. Komende maand reizen vrijheidstruckers uit diverse EU-landen af naar de eigen hoofdstad. Vervolgens zetten ze koers naar Brussel. Ze demonstreren tegen de coronaregels.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De truckers hebben zich laten inspireren door de ontwikkelingen in Canada, waar tienduizenden vrachtwagenchauffeurs op weg zijn naar Ottawa.

Warmloopkonvooi

Terug naar Nederland. Zondag wordt ter voorbereiding in elke provincie een ‘warmloopkonvooi’ georganiseerd. Op 7 februari rijden de truckers richting de hoofdstad en van daaruit naar Brussel. De demonstraties worden georganiseerd via Telegramgroepen, waar zich in enkele dagen tienduizenden mensen hebben aangemeld.

De organisatie van het Nederlandse konvooi laat aan omroep Ongehoord Nederland weten dat iedereen welkom is om te demonstreren. “Wij staan niet toe dat mensen in hokjes worden geplaatst,” zeggen de initiatiefnemers. Ze benadrukken dat de actie een oproep is aan overheden om de grondrechten van burgers te respecteren.

De kracht om iets te veranderen

De truckers kunnen rekenen op veel steun. “We moeten niet vergeten hoe essentieel het transportverkeer is voor onze samenleving. Als deze mensen het niet meer accepteren, hebben zij echt de kracht om iets te veranderen,” schrijft jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

4.9 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kaar
Kaar
2 jaren geleden

Geweldig initiatief❤️

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Vroeger of later zal ELKE BEROEPSGROEP opstaan tegen Führer Rüttler’s volkomen krankzinnige Dictatoriale Autocratische Dystopische Totalitaire Apartheids-Paradijs….Das Viertes Reich in Brussel ken lachen straks….overal in Europa komt het Volk in Opstand…het werd een keertje tijd ook….Die Arrogante Elite-Parasieten weten inmiddels: Het is Alles of hélémáál NIETS….verwacht ALLES in de aankomende tijd zorg dat je VOLLEDIG bent voorbereid….TRUCKERRRSSSS GAS D’ROP!!! De Rest zal spoedig Volgen….

Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

Dit is het begin van het grote verzet. Niet de massademonstraties. Maar het ultieme verzet dat alles neer haalt is nabij. De weerstand wordt groter en zal niet minder worden.

Avax
Avax
2 jaren geleden

Top

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x