CoronaBinnenland

Nederlandse vrijheidstruckers rijden in groot konvooi naar Amsterdam en vervolgens Brussel

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De eerste trucks van het Vrijheidskonvooi zijn zaterdag in de Canadese hoofdstad Ottawa aangekomen. Premier Justin Trudeau heeft met zijn gezin hun woning in het centrum van Ottawa ‘om veiligheidsredenen’ verlaten.

De konvooibeweging lijkt ook in Nederland te zijn aangekomen. Komende maand reizen vrijheidstruckers uit diverse EU-landen af naar de eigen hoofdstad. Vervolgens zetten ze koers naar Brussel. Ze demonstreren tegen de coronaregels.

De truckers hebben zich laten inspireren door de ontwikkelingen in Canada, waar tienduizenden vrachtwagenchauffeurs op weg zijn naar Ottawa.

Warmloopkonvooi

Terug naar Nederland. Zondag wordt ter voorbereiding in elke provincie een ‘warmloopkonvooi’ georganiseerd. Op 7 februari rijden de truckers richting de hoofdstad en van daaruit naar Brussel. De demonstraties worden georganiseerd via Telegramgroepen, waar zich in enkele dagen tienduizenden mensen hebben aangemeld.

De organisatie van het Nederlandse konvooi laat aan omroep Ongehoord Nederland weten dat iedereen welkom is om te demonstreren. “Wij staan niet toe dat mensen in hokjes worden geplaatst,” zeggen de initiatiefnemers. Ze benadrukken dat de actie een oproep is aan overheden om de grondrechten van burgers te respecteren.

De kracht om iets te veranderen

De truckers kunnen rekenen op veel steun. “We moeten niet vergeten hoe essentieel het transportverkeer is voor onze samenleving. Als deze mensen het niet meer accepteren, hebben zij echt de kracht om iets te veranderen,” schrijft jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

4.9 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kaar
Kaar
1 jaar geleden

Geweldig initiatief❤️

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Vroeger of later zal ELKE BEROEPSGROEP opstaan tegen Führer Rüttler’s volkomen krankzinnige Dictatoriale Autocratische Dystopische Totalitaire Apartheids-Paradijs….Das Viertes Reich in Brussel ken lachen straks….overal in Europa komt het Volk in Opstand…het werd een keertje tijd ook….Die Arrogante Elite-Parasieten weten inmiddels: Het is Alles of hélémáál NIETS….verwacht ALLES in de aankomende tijd zorg dat je VOLLEDIG bent voorbereid….TRUCKERRRSSSS GAS D’ROP!!! De Rest zal spoedig Volgen….

Kundalini
Kundalini
1 jaar geleden

Dit is het begin van het grote verzet. Niet de massademonstraties. Maar het ultieme verzet dat alles neer haalt is nabij. De weerstand wordt groter en zal niet minder worden.

Avax
Avax
1 jaar geleden

Top

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x