CoronaBuitenland

Media zwijgen over groot coronavaccinschandaal: ‘Ze hebben mensen er echt ingeluisd’

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) kwam deze week met schokkende feiten over de coronavaccins.

Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) stelt in een brief aan De Graaff expliciet dat zij de vaccins alleen en uitsluitend op de markt heeft toegelaten voor individuele immunisatie en absoluut niet voor beheersing van besmetting en absoluut niet voor het voorkomen of verminderen van besmettingen, zei het Europarlementslid tijdens een persconferentie in het Europees Parlement.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zo werd dat wel gecommuniceerd door onder anderen Rutte en De Jonge. “Ze noemen dat off-label, dat is niet-geautoriseerd gebruik, waar ze mensen mee in gevaar hebben gebracht. Dat vind ik dus echt schokkend,” zei De Graaff voor de camera van PowNed.

Ze hebben mensen er echt ingeluisd

Hij voegde toe dat de overheid al tientallen jaren niet meer het beste met ons voor heeft. “Ze hebben het beste met zichzelf voor. Dat zien we onder andere aan de deal die Ursula von der Leyen, die nu voorzitter is van de Europese Commissie, gesloten heeft met Pfizer. Dat is een miljardendeal, waarbij ze in één keer miljarden vaccins heeft besteld. Tien per elke inwoner van de EU. Dat gaat dus over vele miljarden. En de details daarvan mogen we niet weten.”

Ze hebben mensen er echt ingeluisd, benadrukte De Graaff.

Volkskrant-journalist en alwetend orakel Maarten Keulemans, die het vaccin meer dan eens ophemelde, sprak op X van een ‘mal toneelstukje’ van de Europarlementariër. Hij liet zich op het platform bijzonder laatdunkend en vijandig uit. Zo schermde hij met termen als ‘Forum-tokkies’ en ‘apekool’.

De overheid heeft de media in de zak

De Graaff zei hierover tegen PowNed: “Zure krant, hè. En een zure man. Die zou weer eens terug moeten naar de school voor journalistiek om te leren wat onafhankelijke journalistiek is. Dat lijkt me heel verstandig.”

Het hoort nu groot nieuws te zijn, maar de media geven er geen enkele ruchtbaarheid aan. Hoe kan dat? “De overheid heeft de media in de zak,” reageerde De Graaff. “Er gaat 1 miljard subsidie naar de publieke omroep. Elk jaar. Op het moment dat ze niet vertellen wat Rutte wil horen, dan gaat de subsidiekraan steeds verder dicht.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 178 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
4 maanden geleden

Wat gaat Wilders nu doen met die media? Hij móét er nu voor gaan zorgen dat deze media datgene gaat berichten wat altijd verborgen en waar is gebleken. En zeker over bovenstaand bericht. De mensen in Nederland hebben nu gesproken en Wilders moet daar gevolg aan geven.

Marc
Marc
4 maanden geleden

Uiteraard zwijgen ze anders kunnen ze niet nog meer mensen weg prikken zoals de verwoester dat graag ziet gebeuren.

Puntje puntje.........
Puntje puntje.........
4 maanden geleden

Die keulemans is zelf een tokkie. En als je jezelf hebt laten volspuiten met die rotzooi wil je het liefst je kop zover mogelijk in het zand steken.

Ron
Ron
4 maanden geleden

Al die journalisten die hier aan meewerken zijn rioolratten en smerige landverraders.
Maar hun tijd komt nog dat ze veroordeeld worden.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x