Mens en Dier

‘Voedselvergiftiging’ van 4 weken en de dag na de verkiezingen plots weer helemaal de oude

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Demissionair staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Eric van der Burg is hersteld van zijn voedselvergiftiging, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst een dag na de verkiezingen in een persbericht.

Vorige maand liep Van der Burg tijdens een werkbezoek aan Aruba ‘een zware voedselvergiftiging’ op. Hij moest daar in het ziekenhuis behandeld worden en werd door Mark Rutte ijlings vervangen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“U zult mij voorlopig zien met bril want mijn ogen zijn (nog) niet goed,” schrijft Van der Burg op X.

Da’s nou ook toevallig

Veel mensen geloven er geen snars van. “Voedselvergiftiging van vier weken en de dag na de verkiezingen plots weer helemaal de oude. Je rolt toch over de grond van het lachen,” reageert het Haagse raadslid Ralf Sluijs.

Hoofdredacteur van Wynia’s Week Syp Wynia voegt toe: “Da’s nou ook toevallig. Precies op de dag dat de cynici voorspelden dat hij beter zou zijn, is Eric van der Burg (van de spreidingswet) weer daar.”

Het trucje heeft niet gewerkt

Wynia vraagt zich af wat de asielman op Aruba deed en hoe gebruikelijk het is om een bewindspersoon te vervangen vanwege een voedselvergiftiging.

“Het trucje heeft niet gewerkt, Mark. Een voedselvergiftiging die weken duurt. Even ongeloofwaardig als het asielbeleid van de VVD!” vindt oud-Statenlid Eelco van Hoecke.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 198 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
noam
noam
5 maanden geleden

Ze kunnen lekker verder, die formatie duurt minimaal een jaar. Bewust dit. Ik ken niemand die geert heeft gestemd, wel thierry maar de meeste gingen niet eens stemmen. Die zien dat t een show voor de buhne is.

Het is nep, 22-11=33. Symboliek druipt er vanaf. Dat vakje met rode potlood inkleuren en die stemmen stellen, allemaal voor de good feeling. Je hebt je plicht weer gedaan, daarna die computers die de stemmen verwerken, daar weet nirmand wat van. Daar zit het monster. Weg ermee, laat maar alles handmatig tellen. Ook dat is totaal niet heilig, maar dan kun je tenminste lachen met verdwenen stemkaarten, extra toegevoegd met busjes aangeleverd etc.

Het zal me ook war, heb in maart 2020 al geaccepteerd dat er geen weg terug meer is. Dan hoef je ook niks meer te incasseren en ben je in oorlogsparaatheid. Deden ze na de val van nederland ook, waren er niet veel. Ca 20.000 mensen maar.

Petra
Petra
5 maanden geleden

Dit laatste kabinet zal de geschiedenis in gaan als het kabinet dat de meeste leugens ooit op haar naam heeft.

Deze kon daar ook nog wel bij.

Annette
Annette
5 maanden geleden

Net zoals Ralf Sluijs en Syp Wynia geloof IK er ook geen ene snars van.

WAAROM Eric van der Burg maar liefst VIER WEKEN uit de wind is gehouden, kunnen wij natuurlijk alleen maar naar raden.

Maar ik heb wel een aardig idee hierover:

Eric van der Burg, die natuurlijk belast is met asielzaken, moest even het politieke toneel verlaten, omdat hij behoorlijk in de problemen zat, juist vanwege de gigantische puinhoop wat betreft asiel.

Deze Eric heeft het Nederlandse volk al lang GOED duidelijk gemaakt, dat hij absoluut niets met ons op heeft en ALLES met alle zielige mensen uit Afrika en het Midden Oosten.

Met deze waardeloze instelling is het in ieder geval in het grootste AZC, te weten in Ter Apel, al langere tijd een grote puinzooi. Met hun eigen Burgerwacht is het even zo goed nog dweilen met de kraan wijd open.

En dan natuurlijk het krankzinnige feit, dat terwijl er steeds meer Nederlanders niet eens meer een eigen plekje hebben om te wonen, de binnenkomers worden verwend op luxe cruiseschepen en in hotels, zoals Van der Valk.

Ik denk zelf, dat dat ook één van de belangrijkste redenen is, dat de PVV deze verkiezingen gewonnen heeft.

Niet dat ik daar veel van verwacht, want Geert Wilders heeft in de afgelopen 14 jaar (of is het inmiddels al 16 jaar?) nog NOOIT echt wat bereikt.

In ieder geval is het zogenaamde “strategische stemmen” zwaar ten koste gegaan van, in mijn ogen althans, de enige ECHTE oppositiepartij Forum voor Democratie.

Ik vind het echt om te janken, dat grote kanjers als Pepijn van Houwelingen en Ralf Dekker nu dus het veld moeten ruimen.

Maar ja, nu is die lapzwans van een Eric van der Burg dus weer terug en kan hij rustig verder gaan met zijn sloopwerk.

Ik verwacht sowieso niet, dat er heel snel een kabinet gevormd zal worden.

Volgens mij is dat ook helemaal de bedoeling niet, want als demissionair kabinet HEBBEN zij al heel veel gesloopt en gaan zij daar gewoon lekker mee door.

Trouwens…. er wordt wel heel veel méér gedaan dan alleen op de winkel passen. Als dat namelijk wel nog steeds van toepassing was geweest, dan waren er veel sneller verkiezingen geweest en was er heel rap een nieuw kabinet geweest.

Maar ja…. dat is alleen maar mijn mening.

exegese
exegese
5 maanden geleden

Bedriegers zijn het , allemaal.

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x