Buitenland

Door CIA ingehuurde contractant: “Schutter Orlando werkte voor Amerikaanse overheid”

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Omar Mateen, de dader van de schietpartij in een homobar in Orlando, was nauw verbonden met de Amerikaanse overheid, die misdaden laat uitvoeren op Amerikaanse bodem. Dat zegt voormalig contractant van de CIA Steven D. Kelley.

Mateen bestormde nachtclub Pulse op zondag en doodde 49 mensen. Dat maakte het de dodelijkste schietpartij in de Amerikaanse geschiedenis. De dader is van Afghaanse afkomst en zou een sympathisant zijn geweest van terreurgroep IS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dit incident was duidelijk weer een false flag-aanval,” zei Kelley. “De schutter en zijn familie zijn duidelijk zeer nauw verbonden met de Amerikaanse overheid.”

Emotioneel effect

“Er is gekozen voor een club voor homoseksuelen om een krachtig emotioneel effect te genereren,” ging hij verder. “De demografische groep die is aangevallen, is duidelijk één die door Obama wordt gepromoot.”

“Bovendien weten we dat IS is gefabriceerd door de CIA en verschillende andere overheidsagentschappen. Het is dus helemaal niet verrassend dat de Amerikaanse overheid misdaden op Amerikaanse bodem laat uitvoeren,” benadrukte hij.

‘Vier schutters’

Verschillende getuigen zeiden dat er meerdere schutters waren. “Ik ben er redelijk zeker van dat er meer dan één persoon bij betrokken was,” zei getuige Janiel Gonzalez tegen de pers. “Ik hoorde twee geweren tegelijk.” Aan de hand van handgebaren maakte hij duidelijk dat de kogels uit verschillende richtingen kwamen.

Een tweede getuige zei tijdens de Today Show dat er meer dan één schutter moet zijn geweest omdat het continu kogels bleef regenen:

Weer een andere getuige vertelde tijdens het programma 20/20 van ABC News dat Mateen iemand opbelde nadat hij de telefoons van de gijzelaars had verzameld. “Hij zei dat dat de vierde schutter was en dat er drie anderen waren,” herinnerde de man zich. “Er lag een vrouw op de grond met een bomgordel die deed alsof ze dood was. En er waren nog twee scherpschutters die op agenten zouden schieten.”

De getuige in onderstaand fragment spreekt van een viertal schutters:


Ook de getuige in deze video meent dat er meerdere schutters actief waren.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ph
Ph
7 jaren geleden

Bewust al dan niet, in opdracht van.. of niet, het doel heiligt de middelen, dat is nog steeds het ontwapen van de Amerikaanse bevolking en het inperken van de verworven vrijheden.

pieter
pieter
7 jaren geleden

Tijd dat Trump het overneemt van de entiteit in het Witte Huis. En, aub, geen Hillary. de heks van Arkansas.

Liquid
Liquid
7 jaren geleden

Mateen was bipolair. Hij sprak zichzelf op meerdere vlakken tegen, wat niet vreemd is met een bipolaire stoornis. Hij heeft een aantal mensen laten gaan ‘because I don’t have issues with blacks’. Tegelijkertijd heeft hij heel wat donkere mensen neergeschoten en stond hij bekend als iemand die erg racistisch kon zijn.
Iemand die bipolair is kan aan wanen lijden en simpel gezegd psychotisch zijn. Dus als Mateen aan de telefoon zegt dat er nog drie schutters zijn, dan is dat niet per definitie waar. Mogelijk, maar niet zeker.
Hoe dan ook: er valt nog heel wat uit te zoeken aan deze zaak.

Liberty
Liberty
7 jaren geleden

Het ‘nieuws’ gaat in rap tempo en daarmee is het oude nieuws al snel weer vergeten, daardoor enigszins Off-topic, maar de aanslagen op het vliegveld in Zaventem, waarom krijgen wij maar geen beelden te zien van de beveiligingscamera’s in de terminal waarop te zien is hoe de terroristen zichzelf opblazen nadat ze hebben geschoten met hun AK-47? Bij al deze aanslagen zijn er te veel losse einden en krijg je alleen maar te zien wat we moeten zien. Het nieuws begint meer en meer op de vrouw zonder hoofd te lijken, een oude kermisattractie waarbij je alleen kreeg te zien wat je mocht zien.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x