Homepagina » TV, Film en Boek » Verboden geschiedenis: buitenaardse interventie
Verboden geschiedenis: buitenaardse interventie

Verboden geschiedenis: buitenaardse interventie

In het boek Forbidden History: Prehistoric Technologies, Extraterrestrial Intervention and the Suppressed Origins of Civilization gaat schrijver J. Douglas Kenyon op zoek naar het begin van de taalkunde.

Daarnaast doet hij verslag van zijn onderzoek naar historische monumenten als de Grote Sfinx, de Steen van Izapa en de Obelisk van Luxor.

Kenyon verdiepte zich in de ontstaansgeschiedenis van de fysische verwering van de Grote Sfinx, megalithische bouwwerken in Groot-Brittannië, concentrische cirkels onder het wateroppervlak, de 400 ton zware Obelisk van Luxor en oude kaarten die de kustlijn van Antarctica beschrijven.

Radio-emissies

In het boek komen ongewone mineralen aan bod die op onverwachte plaatsen zijn gevonden. Zo is op de bodem van de oceaan bijvoorbeeld een grote hoeveelheid meteorisch nikkel gevonden. Ook is er volgens de schrijver bewijs van petrochemische grondstoffen op de maan.

Kenyon verwijst naar belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen. Zo behoorde het Griekse eiland Thera mogelijk ooit toe aan Atlantis. Ook gaat hij in op radio-emissies afkomstig van Jupiter en elektromagnetische impulsen van de pulsar in de Krabnevel.

Aardbeving

Er is volgens Kenyon bewijs dat een verre kosmische eruptie verantwoordelijk was voor een krachtige aardbeving rond 9500 voor Christus.

De auteur stelt verder dat bepaalde neolithische dorpen dateren van 8100 voor Christus. De dorpen bleken te beschikken over hoogontwikkelde technologieën en waren goed georganiseerd.

Bron: Seattlepi.com via Blogcritics.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
soeverein mens
soeverein mens
8 jaren geleden

Sorry hoor maar dit is niets nieuws over vele feiten heeft Erich von Däniken al diverse boeken geschreven in de jaren 70 en 80 alleen werd hij toen geboycot en belachelijk gemaakt met zijn boeken en theorieën.

Dennis
Dennis
8 jaren geleden

Interessant maar weer zo oppervlakkig en volgens mij al meerdere boeken over gelezen.
Waarom word er nooit eens onderzoek gedaan naar de buceci bergen in Roemenië, waar ook een onopgelost raadsel is. De berg lijkt op een grote sfinx, met op de top z’n zwaar geerodeerde kop. Daar onder bevinden zich kamers en gangen met tafels van 2mtr hoog???????? goh waar zouden die dan voor gediend hebben.

rocko
rocko
8 jaren geleden

Voor mensen die zich willen verliezen in allerlei sprookjes , zal de video Ancient Aliens Debunked een revelatie zijn , ‘t is wel een lange zit ( 3 uur )

Thor
Thor
8 jaren geleden

[quote name=”Dennis”]Interessant maar weer zo oppervlakkig en volgens mij al meerdere boeken over gelezen.
Waarom word er nooit eens onderzoek gedaan naar de buceci bergen in Roemenië, waar ook een onopgelost raadsel is. De berg lijkt op een grote sfinx, met op de top z’n zwaar geerodeerde kop. Daar onder bevinden zich kamers en gangen met tafels van 2mtr hoog???????? goh waar zouden die dan voor gediend hebben.[/quote]
Hoe komt je aan de info van de Buceci bergen in Roemenie?

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

vrouwen

Duizenden vrouwen melden menstruatieproblemen na coronaprik

In Groot-Brittannië hebben zo’n 4000 vrouwen melding ...

IC-capaciteit

Er is 1,5 jaar zo goed als niets (!) gedaan om de IC-capaciteit te vergroten: ‘Bizar en crimineel’

“Ik vind het werkelijk waar onbegrijpelijk dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x