TV, Film en Boek

Verboden geschiedenis: buitenaardse interventie

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het boek Forbidden History: Prehistoric Technologies, Extraterrestrial Intervention and the Suppressed Origins of Civilization gaat schrijver J. Douglas Kenyon op zoek naar het begin van de taalkunde.

Daarnaast doet hij verslag van zijn onderzoek naar historische monumenten als de Grote Sfinx, de Steen van Izapa en de Obelisk van Luxor.

Kenyon verdiepte zich in de ontstaansgeschiedenis van de fysische verwering van de Grote Sfinx, megalithische bouwwerken in Groot-Brittannië, concentrische cirkels onder het wateroppervlak, de 400 ton zware Obelisk van Luxor en oude kaarten die de kustlijn van Antarctica beschrijven.

Radio-emissies

In het boek komen ongewone mineralen aan bod die op onverwachte plaatsen zijn gevonden. Zo is op de bodem van de oceaan bijvoorbeeld een grote hoeveelheid meteorisch nikkel gevonden. Ook is er volgens de schrijver bewijs van petrochemische grondstoffen op de maan.

Kenyon verwijst naar belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen. Zo behoorde het Griekse eiland Thera mogelijk ooit toe aan Atlantis. Ook gaat hij in op radio-emissies afkomstig van Jupiter en elektromagnetische impulsen van de pulsar in de Krabnevel.

Aardbeving

Er is volgens Kenyon bewijs dat een verre kosmische eruptie verantwoordelijk was voor een krachtige aardbeving rond 9500 voor Christus.

De auteur stelt verder dat bepaalde neolithische dorpen dateren van 8100 voor Christus. De dorpen bleken te beschikken over hoogontwikkelde technologieën en waren goed georganiseerd.

Bron: Seattlepi.com via Blogcritics.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
soeverein mens
soeverein mens
10 jaren geleden

Sorry hoor maar dit is niets nieuws over vele feiten heeft Erich von Däniken al diverse boeken geschreven in de jaren 70 en 80 alleen werd hij toen geboycot en belachelijk gemaakt met zijn boeken en theorieën.

Dennis
Dennis
10 jaren geleden

Interessant maar weer zo oppervlakkig en volgens mij al meerdere boeken over gelezen.
Waarom word er nooit eens onderzoek gedaan naar de buceci bergen in Roemenië, waar ook een onopgelost raadsel is. De berg lijkt op een grote sfinx, met op de top z’n zwaar geerodeerde kop. Daar onder bevinden zich kamers en gangen met tafels van 2mtr hoog???????? goh waar zouden die dan voor gediend hebben.

rocko
rocko
10 jaren geleden

Voor mensen die zich willen verliezen in allerlei sprookjes , zal de video Ancient Aliens Debunked een revelatie zijn , ’t is wel een lange zit ( 3 uur )

Thor
Thor
10 jaren geleden

[quote name=”Dennis”]Interessant maar weer zo oppervlakkig en volgens mij al meerdere boeken over gelezen.
Waarom word er nooit eens onderzoek gedaan naar de buceci bergen in Roemenië, waar ook een onopgelost raadsel is. De berg lijkt op een grote sfinx, met op de top z’n zwaar geerodeerde kop. Daar onder bevinden zich kamers en gangen met tafels van 2mtr hoog???????? goh waar zouden die dan voor gediend hebben.[/quote]
Hoe komt je aan de info van de Buceci bergen in Roemenie?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x