TV, Film en Boek

Verboden geschiedenis: buitenaardse interventie

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het boek Forbidden History: Prehistoric Technologies, Extraterrestrial Intervention and the Suppressed Origins of Civilization gaat schrijver J. Douglas Kenyon op zoek naar het begin van de taalkunde.

Daarnaast doet hij verslag van zijn onderzoek naar historische monumenten als de Grote Sfinx, de Steen van Izapa en de Obelisk van Luxor.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kenyon verdiepte zich in de ontstaansgeschiedenis van de fysische verwering van de Grote Sfinx, megalithische bouwwerken in Groot-Brittannië, concentrische cirkels onder het wateroppervlak, de 400 ton zware Obelisk van Luxor en oude kaarten die de kustlijn van Antarctica beschrijven.

Radio-emissies

In het boek komen ongewone mineralen aan bod die op onverwachte plaatsen zijn gevonden. Zo is op de bodem van de oceaan bijvoorbeeld een grote hoeveelheid meteorisch nikkel gevonden. Ook is er volgens de schrijver bewijs van petrochemische grondstoffen op de maan.

Kenyon verwijst naar belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen. Zo behoorde het Griekse eiland Thera mogelijk ooit toe aan Atlantis. Ook gaat hij in op radio-emissies afkomstig van Jupiter en elektromagnetische impulsen van de pulsar in de Krabnevel.

Aardbeving

Er is volgens Kenyon bewijs dat een verre kosmische eruptie verantwoordelijk was voor een krachtige aardbeving rond 9500 voor Christus.

De auteur stelt verder dat bepaalde neolithische dorpen dateren van 8100 voor Christus. De dorpen bleken te beschikken over hoogontwikkelde technologieën en waren goed georganiseerd.

Bron: Seattlepi.com via Blogcritics.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
soeverein mens
soeverein mens
11 jaren geleden

Sorry hoor maar dit is niets nieuws over vele feiten heeft Erich von Däniken al diverse boeken geschreven in de jaren 70 en 80 alleen werd hij toen geboycot en belachelijk gemaakt met zijn boeken en theorieën.

Dennis
Dennis
11 jaren geleden

Interessant maar weer zo oppervlakkig en volgens mij al meerdere boeken over gelezen.
Waarom word er nooit eens onderzoek gedaan naar de buceci bergen in Roemenië, waar ook een onopgelost raadsel is. De berg lijkt op een grote sfinx, met op de top z’n zwaar geerodeerde kop. Daar onder bevinden zich kamers en gangen met tafels van 2mtr hoog???????? goh waar zouden die dan voor gediend hebben.

rocko
rocko
11 jaren geleden

Voor mensen die zich willen verliezen in allerlei sprookjes , zal de video Ancient Aliens Debunked een revelatie zijn , ’t is wel een lange zit ( 3 uur )

Thor
Thor
11 jaren geleden

[quote name=”Dennis”]Interessant maar weer zo oppervlakkig en volgens mij al meerdere boeken over gelezen.
Waarom word er nooit eens onderzoek gedaan naar de buceci bergen in Roemenië, waar ook een onopgelost raadsel is. De berg lijkt op een grote sfinx, met op de top z’n zwaar geerodeerde kop. Daar onder bevinden zich kamers en gangen met tafels van 2mtr hoog???????? goh waar zouden die dan voor gediend hebben.[/quote]
Hoe komt je aan de info van de Buceci bergen in Roemenie?

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x