Homepagina » TV, Film en Boek » Verboden geschiedenis: buitenaardse interventie
Verboden geschiedenis: buitenaardse interventie

Verboden geschiedenis: buitenaardse interventie

In het boek Forbidden History: Prehistoric Technologies, Extraterrestrial Intervention and the Suppressed Origins of Civilization gaat schrijver J. Douglas Kenyon op zoek naar het begin van de taalkunde.

Daarnaast doet hij verslag van zijn onderzoek naar historische monumenten als de Grote Sfinx, de Steen van Izapa en de Obelisk van Luxor.

Kenyon verdiepte zich in de ontstaansgeschiedenis van de fysische verwering van de Grote Sfinx, megalithische bouwwerken in Groot-Brittannië, concentrische cirkels onder het wateroppervlak, de 400 ton zware Obelisk van Luxor en oude kaarten die de kustlijn van Antarctica beschrijven.

Radio-emissies

In het boek komen ongewone mineralen aan bod die op onverwachte plaatsen zijn gevonden. Zo is op de bodem van de oceaan bijvoorbeeld een grote hoeveelheid meteorisch nikkel gevonden. Ook is er volgens de schrijver bewijs van petrochemische grondstoffen op de maan.

Kenyon verwijst naar belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen. Zo behoorde het Griekse eiland Thera mogelijk ooit toe aan Atlantis. Ook gaat hij in op radio-emissies afkomstig van Jupiter en elektromagnetische impulsen van de pulsar in de Krabnevel.

Aardbeving

Er is volgens Kenyon bewijs dat een verre kosmische eruptie verantwoordelijk was voor een krachtige aardbeving rond 9500 voor Christus.

De auteur stelt verder dat bepaalde neolithische dorpen dateren van 8100 voor Christus. De dorpen bleken te beschikken over hoogontwikkelde technologieën en waren goed georganiseerd.

Bron: Seattlepi.com via Blogcritics.org

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • rocko schreef:

  @ Tom kijk de video en er zal je heel wat duidelijk worden over bouwmethodes bewerken van graniet etc. Sitchin , Daniken vertellen leuke verhaaltjes omdat mensen toch vaak niet de moeite nemen om enig onderzoek te doen laat staan ter plaatse zelf gaan kijken (ik wel)en op deze manier vullen ze hun zakken via de goedgelovigheid van mensen .

  1 likes
 • soeverein mens schreef:

  Sorry hoor maar dit is niets nieuws over vele feiten heeft Erich von Däniken al diverse boeken geschreven in de jaren 70 en 80 alleen werd hij toen geboycot en belachelijk gemaakt met zijn boeken en theorieën.

  0 likes
 • Dennis schreef:

  Interessant maar weer zo oppervlakkig en volgens mij al meerdere boeken over gelezen.
  Waarom word er nooit eens onderzoek gedaan naar de buceci bergen in Roemenië, waar ook een onopgelost raadsel is. De berg lijkt op een grote sfinx, met op de top z’n zwaar geerodeerde kop. Daar onder bevinden zich kamers en gangen met tafels van 2mtr hoog???????? goh waar zouden die dan voor gediend hebben.

  0 likes
 • rocko schreef:

  Voor mensen die zich willen verliezen in allerlei sprookjes , zal de video Ancient Aliens Debunked een revelatie zijn , ‘t is wel een lange zit ( 3 uur )

  0 likes
 • Thor schreef:

  [quote name=”Dennis”]Interessant maar weer zo oppervlakkig en volgens mij al meerdere boeken over gelezen.
  Waarom word er nooit eens onderzoek gedaan naar de buceci bergen in Roemenië, waar ook een onopgelost raadsel is. De berg lijkt op een grote sfinx, met op de top z’n zwaar geerodeerde kop. Daar onder bevinden zich kamers en gangen met tafels van 2mtr hoog???????? goh waar zouden die dan voor gediend hebben.[/quote]
  Hoe komt je aan de info van de Buceci bergen in Roemenie?

  0 likes
 • Peter schreef:

  Reactie op #2 Dennis;
  Ja en er zijn nog talloze van die plekken op Aarde. Uluru in Australië, Mount Girnar in India en het plaatsje Sigirya op Sri Lanka bijvoorbeeld. De Lions Rock, met daaronder de cobra-head mountain, zijn duidelijk bouwwerken van Egyptische oorsprong. Die hele regio staat -net als Sydonia op Mars- vol met kleine en grote Piramides. Meer nog, de ‘Sri Pada’ aldaar, is volgens mij ‘s werelds hoogste piramide, géén “heilige berg” zoals dat nu heet. Sigirya is een overblijfsel van Mu, dat nog intakt is en boven water ligt. Veel van die plekken hebben vreemd genoeg het woord GIR in zich. Aandrijving. Het kristallen grid? Wat denk je van de naam Atlantis ofwel Po-Sidonis; zie je het staan. Po (cirkel/centrum)-Sid(y) on Ys. een toevalligheidje, dat er momenteel veel naar Antarctica wordt gekeken???

  0 likes
 • Sun schreef:

  [quote name=”Dennis”]Interessant maar weer zo oppervlakkig en volgens mij al meerdere boeken over gelezen.
  Waarom word er nooit eens onderzoek gedaan naar de buceci bergen in Roemenië, waar ook een onopgelost raadsel is. De berg lijkt op een grote sfinx, met op de top z’n zwaar geerodeerde kop. Daar onder bevinden zich kamers en gangen met tafels van 2mtr hoog???????? goh waar zouden die dan voor gediend hebben.[/quote]

  fascinerend, ik heb ooit foto’s gezien van skeletten van mensen reuzen (Giants). Maar die worden afgedaan als een hoax. Zouden ze dan toch bestaan hebben? 😉

  0 likes
 • Sun schreef:

  Onderstaande link is wel interessant:

  http://spheres.open-board.com/t71-buitenaardse-geschiedenis-in-oude-stenen-bouwwerken

  Tellinger zet zelf ook vraagtekens bij de zienswijze van de mainstream wetenschap: “De stenen
  bouwwerken die we ontdekten zijn niet nieuw. In de steencirkels van Zimbabwe werd ons verteld
  dat er zo’n 2.500 mensen leefden, maar we hebben inmiddels meer dan 10 miljoen steencirkels
  gevonden.”

  “Hoe kan dat gedaan zijn met zo’n kleine beschaving? Alles wat we geleerd hebben is onjuist.”

  0 likes
 • Tom schreef:

  @Sun: Ja, afgezien van de photoshopwedstrijd zijn er echt reuzeskeletten opgegraven. Helaas past dit niet in ons oude vertrouwde geschiedenisplaatje en wordt dit verzwegen lijkt wel. Misvormde schedels worden als volgt verklaard. De huidige wetenschap beweert dat dit komt door een oud gebruik, waarbij men bij baby’s het hoofdje zo strak afbond, dat het vervormde. Afgezien van de vraag waarom dit verschijnsel blijkbaar wereldwijd plaatsvond, in culturen die volgens dezelfde wetenschap niet met elkaar in contact stonden, is dit technisch onmogelijk. De gevonden schedels hebben namelijk soms dubbel de inhoud van een menselijke schedel. Ook missen veel schedels bepaalde schedelnaden die wij wel hebben, o.a. de voorhoofdsnaad en de pijlnaad. Andere daarentegen hebben juist weer een extra naad, die dwars over het voorhoofd loopt. Het bot van deze schedels is vaak ook veel dikker en steviger dan dat van ons. En bovendien ze vooral groter dan menselijke schedels.

  0 likes
 • Tom schreef:

  Zelf ben ik er 100% van overtuigd dat er ooit wereldwijd reuzen rondliepen. Maar wie waren zij? Kunnen wij in dit geval de Bijbel geloven die spreekt over de Nephilim. Dit waren hybride wezens en tevens reuzen. Engelen hadden als het ware seks met aardse vrouwen. De bijbel legt uit dat engelen kunnen materialiseren en ook gewoon seks kunnen hebben. En anders nemen ze bezit van iemands lichaam en materialiseren ze zich op die manier. Maar dat ter zijde. Een andere optie is een buitenaardse beschaving van een andere planeet. Maar wat hadden ze hier te zoeken? Het verhaal van de Annunaki lijkt ook niet 100% waterdicht, want het is een vertaling en hoe weten wij nou zeker of Zacharin Sitchin het juist had? De reuzen waren in elk geval geen homo-sapiens, dus de waarheid is…? De Bijbel in dit geval of toch maar een buitenaardse beschaving die even langskwam? Hele oude beeldjes laten toch een soort astronauten zien met een pak + helm. Google maar op kiev astronaut. 4000 jaar oud.

  0 likes
 • Tom schreef:

  @rocko:
  Ik heb er een gedeelte van gezien en ik lachte mij kapot toen Erich von Däniken zei: How can angels have sex!!!?? Maar goed, het gaat er dus om dat bijvoorbeeld puma punku (volgens de docu) door slechts mensen gedaan kan zijn. Maar ook dit blijft een theorie. Mensen kunnen destijds hulp hebben gekregen van reuzen aangezien ze bestaan hebben. Of het bewustzijn was destijds veel hoger en hebben ze het voor elkaar gekregen met behulp van telekinese. En ja, dan kun je alles bouwen. Sommige denken dat bijvoorbeeld de piramide is gebouwd in de 4e of 5e dimensie en vervolgens is geplaats in de huidige dimensie van toen. Ik weet het niet!

  0 likes
 • Koos schreef:

  Die Aliens hadden het bekeken toen de mensen een eigen wil begonnen te tonen en niet meer gehoorzaamden. Al die bloed- dieren- en mensenoffers e.d. die oude beschavingen hadden, waren ingesteld door de Aliens om hun aan bepaalde nenselijke materiaal te helpen. Als beloning kregen de mensen dan bepaalde gunsten en hulp. Toen de mensen zagen dat ze zelf dingen konden bewerkstelligen zonder hulp van die buitenaardsen, was het snel gedaan met de aanbidding van en gehoorzaamheid aan die Aliens en deze keken zelf uit boosheid niet meer om naar de mensen.

  0 likes
 • Tom schreef:

  @rocko: Ok, als we er dan even vanuit gaan dat er geen buitenaardse beschaving bij betrokken was, dan blijven er nog heel veel onbeantwoorden vragen over. Even wat voorbeelden: Het flower of Life symbool vinden we wereldwijd terug en in Egypte is er één die minstens 6000 jaar oud is. In de Flower of Life zit ook de Egg of Life verwerkt en dit staat symbool voor de eerste uren van embryo celdeling. Het symbool ziet er zelfs precies hetzelfde uit als celdeling. Dit lijkt mij geen toevalstreffer. Er was zo lang geleden denk ik geen kennis van hoe celdeling eruit ziet. Ook is er een ronde schijf gevonden van circa 6 tot 10.000 jaar oud waarop een cyclus te zien is. Er worden o.a. spermacellen getoond. En in Zuid Amerika is een nagemaakte cobrakop gevonden, maar de cobra heeft nooit bestaan in Zuid Amerika. En wat ik al zei, het is in principe bewezen dat er sowieso reuzen waren. Alleen weten we niet wie zij waren en waar ze vandaan kwamen.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Dus rocko, jij blijft geloven dat een stel holbewoners overal op de wereld pyramides hebben gebouwd met hun blote handen.
  De beste ingenieurs ter wereld zeggen zelfs dat ze het nu nog niet eens kunnen.

  0 likes
 • BirdyNamNam schreef:

  @ Dennis:
  Er is een boek over de Bucegi Bergen, of het fictie of reeel is weet ik niet.

  Transylvanian Sunrise – Radu Cinamar

  En ik lees dat we het hebben over “hoe” piramides zijn gebouwd:

  http://rense.com/general39/coral.htm

  In het kort: Man bouwt tuin van giga blokken steen en koraal, zonder hulp van anderen of grote machines. Vrij opmerkelijk!

  Hij beweerde te weten hoe piramides gebouwd zijn.

  0 likes
 • rocko schreef:

  [quote name=”kengai”]Dus rocko, jij blijft geloven dat een stel holbewoners overal op de wereld pyramides hebben gebouwd met hun blote handen.
  De beste ingenieurs ter wereld zeggen zelfs dat ze het nu nog niet eens kunnen.[/quote]
  Waar haal jij dat vandaan dat wij dat niet zouden kunnen , van dezelfde mensen zoals Daniken , Meijer en alle andere ancient aliens broodschrijvers en videoproducenten die maar al te graag willen dat jij dit gelooft en aldus via de verkoop van hun boeken en vodeo’s op die manier geld aan jou verdienen.kijk de video Ancient Aliens Debunked maar eens en je ziet hoe je met halve waarheden en hele leugens misleid wordt en hoe de piramides met hoogste waarschijnlijkheid daadwerkelijk gebouwd werden en tot jij die video zelf gezien hebt hoef ik verder ook niet met jou in discussie te gaan dat is tot op dat moment zinloos !!

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  de jonge

  De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte

  Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren ...

  zweden

  Bittere coronapil: Zweden had gelijk, establishment zat er faliekant naast

  We weten nu dat Zweden het grotendeels ...

  >