Homepagina » Mens en Dier » Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’
janet ossebaard
Foto: YouTube/Lange Frans

Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’

De documentaires van Janet Ossebaard over de cabal en de corona-uitbraak zijn tientallen miljoenen keren bekeken, maar veelal gecensureerd op YouTube. Lange Frans maakte er een nummer over, dat in korte tijd honderdduizenden keren werd beluisterd. “Er is heel wat losgemaakt. Soms zijn we anoniem, soms Janet Ossebaard. Je bent een mens, het is logisch dat je je zorgen maakt. Het is de grote schoonmaak van de verborgen plaag.” Over deze verborgen plaag gaat onderstaand gesprek tussen Frans en Janet.

Volgens haar is Nederland een kernland van de cabal. “Het ergste van het ergste speelt zich voor een groot deel af in Nederland.” Ze voorspelt dat hooggeplaatste pedofielen ontmaskerd zullen worden. “Dit gaat naar buiten komen. Absoluut. Honderd procent zeker. Denk aan het hele verhaal rond Demmink. Iedereen weet het, de bewijzen zijn er.”

“Die koppen gaan rollen. Ze gaan allemaal neer. Massa-arrestaties.”

Covid-19

Mensen vragen Janet weleens of ze niet bang is vermoord te zullen worden. Dat is ze naar eigen zeggen niet. “De cabal is ongelooflijk voorspelbaar. Ze doen al honderden jaren wat ze doen. Honderden jaren lang volgen zij hetzelfde script. Het heeft altijd gewerkt en ze denken dat het nog steeds werkt. Ik weet exact wat ze gaan doen.”

Janet maakte ook een vierdelige documentaire over Covid-19, die inmiddels van YouTube gehaald is en die gaat over de cijferfraude door de overheden, door het RIVM, de WHO. “Ik kan daar woest om worden. We worden genaaid aan alle kanten.”

Bekijk het heftige gesprek hieronder:

[YouTube]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jerrel
Jerrel
6 maanden geleden

Van Jeanette’s bravoure krijg ik kippevel. Ongetwijfeld de dapperste dame van Nederland.

Hansz Pint
Hansz Pint
Reactie op  Jerrel
6 maanden geleden

m.i.
Tja, haar dapperheid is waarlijk heldenmoed, maar…
weet je hoeveel dappere artsen-klokkenluiders- etc. al “toevallig een ongeluk hebben gekregen“ vooral in Amerika…
Maar zoals je weet worden elders maar ook in òns verdorven landje mensen bedreigd, vernederd, kapot geprocedeerd of vermoord omdat ze bepaalde belangen van bepaalde mensen en groepen bedreigen… dat is al zo oud als de weg naar Rome, al zou oud als de mensheid…
Maar, hoe meer mensen wakker worden en durven OP te staan tegen de heersende uitbuitende groepen die de wereld denken te mogen beheersen…(en ook Doen…) hoe zwakker hun positie (hopelijk…) wordt.
Janet is een mensenmens… en dat mag niet in dit kudtland…. je moet meedoen met het establishment, die vuige frauduleuze wetenschap, de goede doelen (haha, wat een laaielichters zijn dat) een pak en das dragen en meeknikken of schudden met de lachende zwaaiers, paaiers en volksverraaiers….

Zo dat is er ook weer uit 😉

Jerrel
Jerrel
Reactie op  Hansz Pint
6 maanden geleden

Mee eens. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker die over de Satanisten te weten komen en ze herkennen. Zoek bijvoorbeeld op “Vatican + Serpent”. Vatican = Vatis + Can = de aanbidding van + de Goddelijke Slang.

Willem
Willem
Reactie op  Hansz Pint
6 maanden geleden

Nederland is de spreekwoordelijke poort naar de hel, hier wordt de meeste ellende bedacht en uitgevoerd. Denk maar aan je tijd in het buitenland wat jaren terug en dan weer hier waart alles binnen de lijntjes moet. De Ecu later de Euro, hier is onderdrukking maar je merkt het bijna niet omdat het stiekem gebeurt.

vladi
vladi
Reactie op  Jerrel
6 maanden geleden

maar pietertje omtzigt was verbijsterd over het gesprek.
gevaarlijke mensen die Frans en Jeanette.

pieter omtzigt is mh17 lafaard.
een vies stuk gecontroleerde oppositie.
de joker in het kaartspel.

ik doorzie die rat al sinds de moord op de mensen #mh17.

zij zijn de cabal.

fff

Willem
Willem
6 maanden geleden

Ik wil het graag geloven maar tot die tijd zullen we allemaal nog heel diep in de buidel moeten tasten , misschien dat het de zittende elite toch te heet wordt onder de voeten , getuige de duivelse plannen die ze er nu allemaal in 1 keer door heen willen jassen ….

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

Ga maar eens zoeken op het Dark web Willem er zijn zelfs video’s van. In heb beste geval slaap je een paar dagen niet, of je houdt er een levenslang trauma aan over. Of ga eens een boek lezen over het ronde huis. NL staat bovenaan als het gaat om satanisch kindermisbruik.

vladi
vladi
Reactie op  Sebastiaan
6 maanden geleden

kijk maar eens naar ”pedogate 2020 massive update”
op de site ”before it’s news”

niemand neemt je kwalijk als je het artikel niet afleest/kijkt.

de foto’s kunnen niet erger zijn.
ik heb gehuild als een klein kind.

iedere volwassene zou hiervan moeten weten,hoe groot de gruwel ook is.

fff

Uknoweme
Uknoweme
Reactie op  vladi
6 maanden geleden

En een defect/slecht ventilatiesysteem op school is een reden om al de kinderen te testen, dat word allemaal positief natuurlijk, gewoon thuis houden dus!

Bart
Bart
6 maanden geleden

Deze pedo-bende moet gestopt worden. Dit gaat niet alleen over sexueel misbruik, maar over folteren, in stukken snijden van ondersteboven opgehangen baby’s, hun bloed drinken en adrenochrome, de drug van de elite.

Ontkenners van deze gruwelijkheden steken hun kop in het zand. Heb je het echt al eens een heel klein beetje onderzocht?

Willem
Willem
Reactie op  Bart
6 maanden geleden

Waarom denk je dat Merkel en Hillary dat rare tril gedrag vertonen, Kuru de kannibalenziekte

Martijn
Martijn
Reactie op  Bart
6 maanden geleden

Shaun Attwood kaart dit allemaal aan.
Brand New Tube, BitChute of op zijn Youtube kanaal.

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

De Cabal.
The Blacklist.
Hollywood heeft altijd gelijk.

John
John
6 maanden geleden

Ze heeft wel véél lol. In het filmpje .voor iemand die het allemaal al heeft gezien . Hahaha beetje eng die combinatie

Elise
Elise
Reactie op  John
6 maanden geleden

Nee, vind ik niet. Ik reageer nu hetzelfde. Je moet een beetje gek zijn om te kunnen overleven/ermee om kunnen gaan. Als je dit niet doet, dan ga je er zelf aan onder door.
Advies van mijn moeder: altijd blijven lachen. Als er iemand veel shit heeft meegemaakt(leven), dan is het mijn moeder wel.

Eelke Piers
Eelke Piers
6 maanden geleden

Neen, we offeren geen baby’s en kinderen meer aan Moloch. Nu gaan we kinderen offeren aan de Elite Heren van de NWO

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

De Cabal
Wie behoort daar toe?

1) Het parlement laat het afweten.
2) De reguliere media laat het afweten.
3) De rechter, de kort geding rechter, laat het afweten. https://viruswaarheid.nl/informeren/vonnis-klap-in-gezicht-rechtsstaat/
4) Oude rechter van de Hoge Raad: laat het helemaal afweten. https://viruswaarheid.nl/informeren/rechter-hammerstein-over-viruswaarheid-inhoudsloos-geblaat-2/

Wij zijn reddeloos verloren.

Bart
Bart
Reactie op  ProAsfalt
6 maanden geleden

Ook GeenStijl is reddeloos verloren en zit vastgeroest in oude patronen: https://www.geenstijl.nl/5154750/dit-is-de-val-van-de-kabal/
#GraanCirckelVrouwtje

Jan V
Jan V
Reactie op  Bart
6 maanden geleden

GeenStijl zijn gewoon ordinaire reltrappers om nog maar te zwijgen over die commentaren van lezers. Een enkeltje Pieter Baan Centrum zou niet misstaan.

oskaar
oskaar
Reactie op  Jan V
6 maanden geleden

voor jou ook niet JAN…

vladi
vladi
Reactie op  oskaar
6 maanden geleden

alweer hartelijk dank voor je intelligente toevoeging en geweldig onderbouwde reactie.
helaas reageer je maar zelden,tot mijn grote spijt.

fff

Mikkel
Mikkel
Reactie op  Bart
6 maanden geleden

GeenStijl is al ontzettend lang volkomen irrelevant.

remi
remi
6 maanden geleden

heb je je donorcodicil al aangepast nu je weet dat je 1 miljoen leeggeroofd waard bent.

Bart
Bart
6 maanden geleden

Ik zou heel graag een goed video gesprek, of fysiek in een Ierse pub, zien tussen Lange Frans en Micha Kat. Ik kom er maar niet achter waarom Frans zo terughoudend is jegens Micha. Nu is de tijd rijp voor een dergelijk gesprek.

Jan V
Jan V
Reactie op  Bart
6 maanden geleden

Micha Kat schreeuwt dat alles pedo deep state is en ongetwijfeld heeft hij gelijk, maar hij doet er niets tegen anders dan roeptoeteren vanachter zijn webcam. Als ik zoveel bewijs had als hij claimt, dan had ik er allang werk van gemaakt. Wat dat betreft heb ik ook enige onderbuikgevoelens bij Viruswaanzin, maar die proberen in ieder geval nog iets, ook al leidt het voorlopig nog tot niets. Ik ben bij Micha Kat afgehaakt toen hij in zee ging met die Wouter Raatgever. Ook zo’n blabla blaaskaak die niets presteert en alleen maar roeptoetert vanachter zijn webcam. Ik denk dat Frans dit ook wel doorheeft.

Bart
Bart
Reactie op  Jan V
6 maanden geleden

Dat geroeptoeter van Micha en geen actie zou dan mooi iets zijn waar Frans eens goed op kan doorvragen.

Kees
Kees
6 maanden geleden

En die zelfingenomen randdebielen op Schoftenblog Geenstijl noemen iedereen die er een andere “alternatieve” mening op na houdt een “wappie”, waarschijnlijk omdat ze zelf niet genoeg geestelijke bagage bezitten om verder te kijken dan hun spreekwoordelijke neus.
Die beledigende kneuzen mogen alles wat links en alternatief is meteen met de grond gelijk maken maar zelf hebben ze geen enkele weerbaarheid als ze zelf aangevallen worden.
Maar wat wil je dan ook? Vrijwel de meerderheid van die reaguurders zijn zielige eenzame onooglijke figuren met weinig sociale contacten.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Kees
6 maanden geleden

Geenstijl behoort al jaren tot de quasi media die zogenaamd het rechter deel van het volk moet bedienen. Alles wat afwijkt van de gebruikelijke opinies wordt geweerd. Geenstijl=TMG=MEDIAHUIS=mainstream=bedrog+politieke agenda. Niks geen onafhankelijke opinie vorming. Zelfde geldt voor ons parlememt. Zoveel is wel duidelijk door corona. Links tot rechts heeft het volk laten barsten, ook al heeft grotendeels het volk dat niet door. Je ziet de welbekende kopstukken alweer hetzelfde theater van verdeel en heers uitvoeren. Maar sinds maart hebben zij allen het kabinet Rutte een carte blanche gegeven. Ze stonden erbij, keken ernaar en zwegen, net zoals hoofdbedrieger van de volkskrant al toegaf.
Ze hebben allen meegholpen toen de fasistische 1,5m samenleveing werd uitgerold, de Eurobonds werd lachend betaald met (pensioen) geld waar ze tot de 5e generatie na ons nog zullen voelen, de economie om zeep geholpen, massa psychose veroorzaakt en als klap op de vuurpijl een wet geschreven (99% doorgevoerd) die de grondwet op vele punten uitschakelt op een dusdanige manier waar Roland Freisler een hard mannetje van in zn broek kreeg.

Jan V
Jan V
Reactie op  Kees
6 maanden geleden

Precies. Zie mijn bovenstaand commentaar op Bart. (15:10)

x

Check Also

vaccinatiebewijs

Oud-RIVM-baas zegt het gewoon: ‘Denk dat vaccinatiebewijs onvermijdelijk is’

In Israël is bijna de helft van ...

duitse

Deze Duitse professor weet het zeker: ‘Corona kwam uit lab in Wuhan!’

Een Duitse professor weet 99% zeker dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x