Homepagina » Mens en Dier » Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’
janet ossebaard
Foto: YouTube/Lange Frans

Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’

De documentaires van Janet Ossebaard over de cabal en de corona-uitbraak zijn tientallen miljoenen keren bekeken, maar veelal gecensureerd op YouTube. Lange Frans maakte er een nummer over, dat in korte tijd honderdduizenden keren werd beluisterd. “Er is heel wat losgemaakt. Soms zijn we anoniem, soms Janet Ossebaard. Je bent een mens, het is logisch dat je je zorgen maakt. Het is de grote schoonmaak van de verborgen plaag.” Over deze verborgen plaag gaat onderstaand gesprek tussen Frans en Janet.

Volgens haar is Nederland een kernland van de cabal. “Het ergste van het ergste speelt zich voor een groot deel af in Nederland.” Ze voorspelt dat hooggeplaatste pedofielen ontmaskerd zullen worden. “Dit gaat naar buiten komen. Absoluut. Honderd procent zeker. Denk aan het hele verhaal rond Demmink. Iedereen weet het, de bewijzen zijn er.”

“Die koppen gaan rollen. Ze gaan allemaal neer. Massa-arrestaties.”

Covid-19

Mensen vragen Janet weleens of ze niet bang is vermoord te zullen worden. Dat is ze naar eigen zeggen niet. “De cabal is ongelooflijk voorspelbaar. Ze doen al honderden jaren wat ze doen. Honderden jaren lang volgen zij hetzelfde script. Het heeft altijd gewerkt en ze denken dat het nog steeds werkt. Ik weet exact wat ze gaan doen.”

Janet maakte ook een vierdelige documentaire over Covid-19, die inmiddels van YouTube gehaald is en die gaat over de cijferfraude door de overheden, door het RIVM, de WHO. “Ik kan daar woest om worden. We worden genaaid aan alle kanten.”

Bekijk het heftige gesprek hieronder:

[YouTube]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jerrel schreef:

  Van Jeanette’s bravoure krijg ik kippevel. Ongetwijfeld de dapperste dame van Nederland.

  0 likes
  • Hansz Pint schreef:

   m.i.
   Tja, haar dapperheid is waarlijk heldenmoed, maar…
   weet je hoeveel dappere artsen-klokkenluiders- etc. al “toevallig een ongeluk hebben gekregen“ vooral in Amerika…
   Maar zoals je weet worden elders maar ook in òns verdorven landje mensen bedreigd, vernederd, kapot geprocedeerd of vermoord omdat ze bepaalde belangen van bepaalde mensen en groepen bedreigen… dat is al zo oud als de weg naar Rome, al zou oud als de mensheid…
   Maar, hoe meer mensen wakker worden en durven OP te staan tegen de heersende uitbuitende groepen die de wereld denken te mogen beheersen…(en ook Doen…) hoe zwakker hun positie (hopelijk…) wordt.
   Janet is een mensenmens… en dat mag niet in dit kudtland…. je moet meedoen met het establishment, die vuige frauduleuze wetenschap, de goede doelen (haha, wat een laaielichters zijn dat) een pak en das dragen en meeknikken of schudden met de lachende zwaaiers, paaiers en volksverraaiers….

   Zo dat is er ook weer uit 😉

   0 likes
   • Jerrel schreef:

    Mee eens. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker die over de Satanisten te weten komen en ze herkennen. Zoek bijvoorbeeld op “Vatican + Serpent”. Vatican = Vatis + Can = de aanbidding van + de Goddelijke Slang.

    0 likes
   • Willem schreef:

    Nederland is de spreekwoordelijke poort naar de hel, hier wordt de meeste ellende bedacht en uitgevoerd. Denk maar aan je tijd in het buitenland wat jaren terug en dan weer hier waart alles binnen de lijntjes moet. De Ecu later de Euro, hier is onderdrukking maar je merkt het bijna niet omdat het stiekem gebeurt.

    0 likes
  • vladi schreef:

   maar pietertje omtzigt was verbijsterd over het gesprek.
   gevaarlijke mensen die Frans en Jeanette.

   pieter omtzigt is mh17 lafaard.
   een vies stuk gecontroleerde oppositie.
   de joker in het kaartspel.

   ik doorzie die rat al sinds de moord op de mensen #mh17.

   zij zijn de cabal.

   fff

   0 likes
 • Willem schreef:

  Ik wil het graag geloven maar tot die tijd zullen we allemaal nog heel diep in de buidel moeten tasten , misschien dat het de zittende elite toch te heet wordt onder de voeten , getuige de duivelse plannen die ze er nu allemaal in 1 keer door heen willen jassen ….

  0 likes
  • Sebastiaan schreef:

   Ga maar eens zoeken op het Dark web Willem er zijn zelfs video’s van. In heb beste geval slaap je een paar dagen niet, of je houdt er een levenslang trauma aan over. Of ga eens een boek lezen over het ronde huis. NL staat bovenaan als het gaat om satanisch kindermisbruik.

   0 likes
   • vladi schreef:

    kijk maar eens naar ”pedogate 2020 massive update”
    op de site ”before it’s news”

    niemand neemt je kwalijk als je het artikel niet afleest/kijkt.

    de foto’s kunnen niet erger zijn.
    ik heb gehuild als een klein kind.

    iedere volwassene zou hiervan moeten weten,hoe groot de gruwel ook is.

    fff

    0 likes
    • Uknoweme schreef:

     En een defect/slecht ventilatiesysteem op school is een reden om al de kinderen te testen, dat word allemaal positief natuurlijk, gewoon thuis houden dus!

     0 likes
 • Bart schreef:

  Deze pedo-bende moet gestopt worden. Dit gaat niet alleen over sexueel misbruik, maar over folteren, in stukken snijden van ondersteboven opgehangen baby’s, hun bloed drinken en adrenochrome, de drug van de elite.

  Ontkenners van deze gruwelijkheden steken hun kop in het zand. Heb je het echt al eens een heel klein beetje onderzocht?

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  De Cabal.
  The Blacklist.
  Hollywood heeft altijd gelijk.

  0 likes
 • John schreef:

  Ze heeft wel véél lol. In het filmpje .voor iemand die het allemaal al heeft gezien . Hahaha beetje eng die combinatie

  0 likes
  • Elise schreef:

   Nee, vind ik niet. Ik reageer nu hetzelfde. Je moet een beetje gek zijn om te kunnen overleven/ermee om kunnen gaan. Als je dit niet doet, dan ga je er zelf aan onder door.
   Advies van mijn moeder: altijd blijven lachen. Als er iemand veel shit heeft meegemaakt(leven), dan is het mijn moeder wel.

   0 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Neen, we offeren geen baby’s en kinderen meer aan Moloch. Nu gaan we kinderen offeren aan de Elite Heren van de NWO

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  De Cabal
  Wie behoort daar toe?

  1) Het parlement laat het afweten.
  2) De reguliere media laat het afweten.
  3) De rechter, de kort geding rechter, laat het afweten. https://viruswaarheid.nl/informeren/vonnis-klap-in-gezicht-rechtsstaat/
  4) Oude rechter van de Hoge Raad: laat het helemaal afweten. https://viruswaarheid.nl/informeren/rechter-hammerstein-over-viruswaarheid-inhoudsloos-geblaat-2/

  Wij zijn reddeloos verloren.

  0 likes
 • remi schreef:

  heb je je donorcodicil al aangepast nu je weet dat je 1 miljoen leeggeroofd waard bent.

  0 likes
 • Bart schreef:

  Ik zou heel graag een goed video gesprek, of fysiek in een Ierse pub, zien tussen Lange Frans en Micha Kat. Ik kom er maar niet achter waarom Frans zo terughoudend is jegens Micha. Nu is de tijd rijp voor een dergelijk gesprek.

  0 likes
  • Jan V schreef:

   Micha Kat schreeuwt dat alles pedo deep state is en ongetwijfeld heeft hij gelijk, maar hij doet er niets tegen anders dan roeptoeteren vanachter zijn webcam. Als ik zoveel bewijs had als hij claimt, dan had ik er allang werk van gemaakt. Wat dat betreft heb ik ook enige onderbuikgevoelens bij Viruswaanzin, maar die proberen in ieder geval nog iets, ook al leidt het voorlopig nog tot niets. Ik ben bij Micha Kat afgehaakt toen hij in zee ging met die Wouter Raatgever. Ook zo’n blabla blaaskaak die niets presteert en alleen maar roeptoetert vanachter zijn webcam. Ik denk dat Frans dit ook wel doorheeft.

   0 likes
 • Kees schreef:

  En die zelfingenomen randdebielen op Schoftenblog Geenstijl noemen iedereen die er een andere “alternatieve” mening op na houdt een “wappie”, waarschijnlijk omdat ze zelf niet genoeg geestelijke bagage bezitten om verder te kijken dan hun spreekwoordelijke neus.
  Die beledigende kneuzen mogen alles wat links en alternatief is meteen met de grond gelijk maken maar zelf hebben ze geen enkele weerbaarheid als ze zelf aangevallen worden.
  Maar wat wil je dan ook? Vrijwel de meerderheid van die reaguurders zijn zielige eenzame onooglijke figuren met weinig sociale contacten.

  0 likes
  • MdeFilosoof schreef:

   Geenstijl behoort al jaren tot de quasi media die zogenaamd het rechter deel van het volk moet bedienen. Alles wat afwijkt van de gebruikelijke opinies wordt geweerd. Geenstijl=TMG=MEDIAHUIS=mainstream=bedrog+politieke agenda. Niks geen onafhankelijke opinie vorming. Zelfde geldt voor ons parlememt. Zoveel is wel duidelijk door corona. Links tot rechts heeft het volk laten barsten, ook al heeft grotendeels het volk dat niet door. Je ziet de welbekende kopstukken alweer hetzelfde theater van verdeel en heers uitvoeren. Maar sinds maart hebben zij allen het kabinet Rutte een carte blanche gegeven. Ze stonden erbij, keken ernaar en zwegen, net zoals hoofdbedrieger van de volkskrant al toegaf.
   Ze hebben allen meegholpen toen de fasistische 1,5m samenleveing werd uitgerold, de Eurobonds werd lachend betaald met (pensioen) geld waar ze tot de 5e generatie na ons nog zullen voelen, de economie om zeep geholpen, massa psychose veroorzaakt en als klap op de vuurpijl een wet geschreven (99% doorgevoerd) die de grondwet op vele punten uitschakelt op een dusdanige manier waar Roland Freisler een hard mannetje van in zn broek kreeg.

   0 likes
  • Jan V schreef:

   Precies. Zie mijn bovenstaand commentaar op Bart. (15:10)

   0 likes
 • Martijn schreef:

  Laat Youtube gewoon links liggen voor dit soort onderwerpen. Post het gelijk op BitChute of Brand New Tube. Er is geen censuur op deze platformen en er is geheel vrije meningsuiting/het vrije woord.

  0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  We hebben te maken met een groot deel satanisten in de bevolking die niet alleen in de bovenste lagen zitten van de samenleving hoor. Het is een flink aantal maar het wordt weggestopt, zelfs de pers durft niet over satanisten te schrijven terwijl zij volop overal in de samenleving aanwezig zijn. Ik heb zo vaak geprobeerd dit onder de aandacht te brengen, maar mensen stoppen het weg willen niet aan die realiteit denken. Wat er tegen te doen? Ik weet zeker dat de satanisten erg diep in de politiek, media, financiële wereld aanwezig zijn maar zeker ook in overige regionen. Die wereld
  wordt niet geïnfiltreerd omdat ook de veiligheidsdiensten worden aangestuurd door deze satanisten.
  Kenbaar maken in de pers? Je komt bedrogen uit, de Nederlandse pers is een schandvlek van het vrije woord en loopt aan de neoliberale halsband van deze schoften.
  Al met al niet echt rooskleurig de toekomst.

  0 likes
 • Jan V schreef:

  Bij pulpblad Telegraf hebben ze een artikel over Lange Frans en Janet Ossebaard geplaatst en natuurlijk blazen ze het hele verhaal weer buiten proportie op. Zelfs de 2e kamer leden schijnen hun afgunst uit te spreken. Mooi, dat is nou precies de bedoeling! Hopelijk gaan meer mensen op onderzoek uit en worden ze zeer snel wakker. Met dank aan de msm.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/956278326/veel-ophef-over-filmpje-lange-frans-vol-complottheorieen-en-aanslag-op-rutte

  0 likes
  • Bart schreef:

   Inderdaad, door je vermeende afschuw uit te spreken, zijn er mensen die nieuwsgierig worden en op onderzoek uitgaan. Ik hoop dat het er veel mogen worden deze maal.

   0 likes
 • Elise schreef:

  Las net in het ED dat ze lange Frans weg willen hebben van you tube. Het bashen gaat beginnen. Lange Frans: hier veel knuffels van mij om het vol te houden.

  0 likes
 • Lawke schreef:

  Respect voor Janet & Lange Frans! Deze twee zijn duidelijk wakker. Wie ook heel informatieve waarheid verspreidt is Jan Myers (Jan Myers Documentaries). Spread the word!

  0 likes
 • Henk schreef:

  Waarom lees ik nergens over de vermoedelijke link tussen Janet en de propaganda/misinformatie afdeling van de Bilderberggroep? De aandacht zou door vele beweringen afgeleid worden van wat er echt zou spelen, ook zouden sites waar deze beweringen besproken worden dienen om in kaart te brengen wie de vrije denkers zijn. “door zo veel mogelijk beweringen met matige onderbouwing en het demoniseren van eenieder die anders denkt, kan de blik afgewend worden van het dagelijks zichtbare. Maak het zo extreem dat iedereen wel tegen moet zijn en mocht de waarheid boven tafel komen, dan zal deze per definitie minder erg zijn dan het al verspreide.”.
  Is dit waar? Als het niet waar is, waarom kan er dan niks over gevonden worden? Het missen van deze informatie doet mij sterk twijfelen. ik kan niet eens de link meer delen waar ik dit vond, het was binnen minuten al weg.
  Waar ligt de echte waarheid? Worden onze blikken echt afgewend van de echte waarheid, of is juist deze informatie over de Bilderberggroep de misleidende informatie?

  0 likes
 • Luth schreef:

  Dankjewel Janet, dankjewel Lange Frans.
  – “Dankjewel?” Je huilt!
  Ja, ik ben er ziek van, ik kan even niets.

  0 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >