Mens en Dier

Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De documentaires van Janet Ossebaard over de cabal en de corona-uitbraak zijn tientallen miljoenen keren bekeken, maar veelal gecensureerd op YouTube. Lange Frans maakte er een nummer over, dat in korte tijd honderdduizenden keren werd beluisterd. “Er is heel wat losgemaakt. Soms zijn we anoniem, soms Janet Ossebaard. Je bent een mens, het is logisch dat je je zorgen maakt. Het is de grote schoonmaak van de verborgen plaag.” Over deze verborgen plaag gaat onderstaand gesprek tussen Frans en Janet.

Volgens haar is Nederland een kernland van de cabal. “Het ergste van het ergste speelt zich voor een groot deel af in Nederland.” Ze voorspelt dat hooggeplaatste pedofielen ontmaskerd zullen worden. “Dit gaat naar buiten komen. Absoluut. Honderd procent zeker. Denk aan het hele verhaal rond Demmink. Iedereen weet het, de bewijzen zijn er.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Die koppen gaan rollen. Ze gaan allemaal neer. Massa-arrestaties.”

Covid-19

Mensen vragen Janet weleens of ze niet bang is vermoord te zullen worden. Dat is ze naar eigen zeggen niet. “De cabal is ongelooflijk voorspelbaar. Ze doen al honderden jaren wat ze doen. Honderden jaren lang volgen zij hetzelfde script. Het heeft altijd gewerkt en ze denken dat het nog steeds werkt. Ik weet exact wat ze gaan doen.”

Janet maakte ook een vierdelige documentaire over Covid-19, die inmiddels van YouTube gehaald is en die gaat over de cijferfraude door de overheden, door het RIVM, de WHO. “Ik kan daar woest om worden. We worden genaaid aan alle kanten.”

Bekijk het heftige gesprek hieronder:

[YouTube]

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jerrel
Jerrel
3 jaren geleden

Van Jeanette’s bravoure krijg ik kippevel. Ongetwijfeld de dapperste dame van Nederland.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Ik wil het graag geloven maar tot die tijd zullen we allemaal nog heel diep in de buidel moeten tasten , misschien dat het de zittende elite toch te heet wordt onder de voeten , getuige de duivelse plannen die ze er nu allemaal in 1 keer door heen willen jassen ….

Bart
Bart
3 jaren geleden

Deze pedo-bende moet gestopt worden. Dit gaat niet alleen over sexueel misbruik, maar over folteren, in stukken snijden van ondersteboven opgehangen baby’s, hun bloed drinken en adrenochrome, de drug van de elite.

Ontkenners van deze gruwelijkheden steken hun kop in het zand. Heb je het echt al eens een heel klein beetje onderzocht?

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

De Cabal.
The Blacklist.
Hollywood heeft altijd gelijk.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x