Buitenaards

Disclosure: nieuwste trailer Sirius (video)

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is tijd dat de waarheid naar buiten komt: we zijn niet alleen in het universum en we zijn niet alleen op aarde.

De aarde is bezocht door geavanceerde interstellaire beschavingen die sneller dan het licht door andere dimensies kunnen reizen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dat stelt de Amerikaanse arts en ufoloog Dr. Steven Greer in zijn nieuwe film Sirius. Wat we van buitenaardse bezoekers hebben geleerd over aandrijfsystemen kan ons naar een geheel nieuw tijdperk leiden. De machthebbers onderdrukten alle informatie echter om ons afhankelijk te houden.

De aarde is bezocht door volkeren van andere werelden die bezorgd zijn over de toekomst van de mensheid. Een elitegroep met militaire, industriële en financiële belangen verhult dit contact al meer dan 60 jaar.

De geheimhouding heeft als doel kennis te onderdrukken die ons kan bevrijden uit de greep van olie, gas, kolen en kernenergie en de huidige wereldorde kan vervangen door een orde die pleit voor echte vrijheid en het gebruik van vrije energie. De film Sirius wordt rond de lente verwacht.

Bron: Vimeo/Amardeep Kaleka

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eden
Eden
11 jaren geleden

Ben benieuwd naar de film. Ik hoop maar dat deze film een beter/sterker effect heeft op de gemeenschap dan een andere soortgelijke film, genaamd “The Day Before Disclosure” uit 2010 van Terje Toftenes.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
11 jaren geleden

Een film die licht laat schijnen op dingen die gaan komen is prachtig en geeft houvast voor de nabije toekomst.
Ik snap alleen niet hoe Greer vol kan blijven houden dat WE van buitenaardse bezoekers hebben geleerd.
Dan krijg ik het gevoel dat hij wel de beschikking heeft over informatie die we zo broodnodig nodig hebben om ons los te wrikken uit de strop van onze slavernij.
Ik zou zo zeggen: Greer publiceer op je website in het public domain welke geschenken WE van buitenaardsen hebben ontvangen, en hoe we die kennis aan kunnen wenden.

J. Selten
J. Selten
11 jaren geleden

Tjah, aan de andere kant, aangezien de elite ons blijven onderdrukken, en onze (buiten)aardse broeders en zusters zich zo’n zorgen maken om ons, vraag ik me af waarom ze zich niet kenbaar maken aan ONS.
Regelmatig in de lucht tevoorschijn komen, op grote openbare plekken, als bv new york, moskou e.d. veel vaker en duidelijker, zo wennen we er sneller aan.

Als ze er nu mee naar buiten komen zal er veel boosheid (negatieve energie) naar boven komen. Dan kunnen de bezoekers hun kennis werkelijk delen DIRECT met/aan ons. Willen ze ons bevrijden, is dat de snelste manier.

onze aardse militaire machten maken toch geen kans tegen hun geavanceerde technologie dus daar hoeven ze niet bang voor te zijn.

DAT is hoe ik het zie.

Delfia
Delfia
11 jaren geleden

Eens was ik een bewondeeraar van Steven Greer. Maar ik denk toch dat hij een realiteit om zich heen gecreeerd heeft, die misschien niets met de werkelijkheid van doen heeft. Ben wel benieuwd naar de film, maar beschouw het als een film. Ben sowieso een filmfanaat. Dus laat maar komen.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x