Mens en Dier

Medisch directeur Pfizer bij Jinek: we zijn continu aan het leren hoe het immuunsysteem reageert op het ‘vaccin’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen vanaf 60 jaar moeten een extra prik tegen corona krijgen, adviseert de Gezondheidsraad. Er zijn volgens de raad ‘aanwijzingen’ dat bij oudere gevaccineerden de bescherming van de reeds toegediende prikken afneemt. Ook mensen van 18 jaar en ouder die in een zorginstelling wonen, komen in aanmerking voor zo’n boostervaccin.

Marc Kaptein, medisch directeur van Pfizer, zei bij Jinek dat hij dit een ‘sterk’ advies vindt. Waarop politiek verslaggever Wouter de Winther zei: “Ik vind het niet zo gek dat de directeur van Pfizer zegt dat het een gedegen advies is om meer Pfizer toe te dienen.” Kaptein zei dat het niet zijn advies is. “De Gezondheidsraad adviseert dit. Wij maken het mogelijk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png


Jinek vroeg Kaptein: “Als het nu de derde is, wordt het dan een vierde, vijfde en zesde?” Volgens de Pfizer-topman is dat niet te voorspellen. “Het is het eerste vaccin tegen een coronavirus. Dat hebben we nog niet eerder gedaan. We maken gebruik van een nieuwe techniek. We zijn continu aan het leren hoe het immuunsysteem reageert op het vaccin. Hoelang dat duurt en hoe solide dat is. Ik kan wel zeggen ‘er komt geen vierde prik’, maar eigenlijk weten we dat gewoon niet.”


“We weten heel veel niet. Het is een grijs gebied,” reageerde oud-ziekenhuisdirecteur Marcel Levi. “Als je zo’n grote markt weer aanboort, kun je de prijs van vaccins halveren.” Kaptein zei dat hij daar niet over gaat. “Maar jullie maken best veel winst, hè?” sneerde Levi naar hem.

4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kas
kas
2 jaren geleden

1 groot experiment
Mislukt het, zijn degenen 3x rijker geworden, boeit hen toch niet…
Great reset mislukt, krijgen ze het er niet door.. hebben we toch 19 maanden de bankrekening kunnen verdubbelen.. beginnen we over een paar jaar weer mat wat anders…

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

“Jinek vroeg Kaptein: “Als het nu de derde is, wordt het dan een vierde, vijfde en zesde?” Volgens de Pfizer-topman is dat niet te voorspellen.”

Ik kan dat wel voorspellen en het antwoord is Ja.
Waarom en dat is basale kennis.

Door dat gifprikje wordt indirect door het lichaam IgG aangemaakt. Dat heeft een halfwaardetijd van maximaal 21 dagen.
Er wordt gesteld, en dat is logisch, na een halfjaar doet het niets meer.
Dat klopt want en reken maar even mee: 180 / 21 = 8,57. Daar het gaat om de halveringstijd volgt de volgende berekening: 0,5 ^ 8,57 = 0,0026. Dat is de factor wat nog maar in het bloed zit, dus een factor 380 minder. Kortom, er blijft niets over na een half jaar.
En dan laat ik maar in het midden of het gecreëerde antilichaam IgG werkzaam is tegen Sars-Cov-2 en de eventuele mutanten waar je eigenlijk IgA en andere zaken wenst te hebben zo begrijp ik van Peirre Capel.

baviaan
baviaan
2 jaren geleden

we weten niet of er een nieuwe lockdown komt, of we een qr code nodig hebben voor ziekenhuis school en werk…..we weten niet of we een keer dood gaan of dat de bananen recht worden….. wat een bullshit gelul!!!!! hij weet het donders goed!!!!!

Steve Schaisse
Steve Schaisse
2 jaren geleden

Heb die uitzending ff gezien, was een goede vraag van Wouter de Winther, en goed argument van Marcel Levi.
Ik hoef dit goedje niet ! En ook geen QR, da’s mijn wereldje niet…
Wie het nu nog niet inziet zal het nooit begrijpen en zich vol laten spuiten met een immuun-killer…

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x