Mens en Dier

Hugo de Jonge op 22 april: ‘Toegangstesten op een terras slaat nergens op, dat gaan we niet doen’

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder dit jaar berichtten de media dat toegangstesten vanaf juli zo’n 7,50 euro zouden gaan kosten. Kamerlid Wybren van Haga vroeg zorgminister De Jonge op 22 april jongstleden wie dit gaat betalen.

“Als de klant het gaat betalen, dan gaat de ondernemer dat ongetwijfeld voor zijn rekening nemen. Het gaat ergens betaald worden. U heeft waarschijnlijk weinig ervaring in het bedrijfsleven. Ik kan u garanderen dat als de klant het moet betalen, de ondernemer zijn best gaat doen om de klant binnen te krijgen. Als ik met mijn gezin van zes personen 45 euro moet gaan betalen om op een terrasje te gaan zitten of een festival binnen te komen, dan gaat die ondernemer mij faciliteren. Die ondernemer gaat dat dus wel betalen,” zei Van Haga.

De Jonge: “Nee, dat is echt onjuist. Het is wel goed om dat even uit te spreken met elkaar. Het is echt onjuist. Dat terrasje hoor ik vaker terugkomen. Daar gaan we sowieso niet toegangstesten. Toegangstesten op een terras slaat nergens op, dat gaan we niet doen.”

De Jonge loog glashard

Dinsdag werd tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat het coronatoegangsbewijs binnenkort ook verplicht wordt voor bezoekers van terrassen. Dat betekent dat mensen alleen toegang krijgen tot een terras als ze negatief zijn getest, gevaccineerd of hersteld.

“Hugo de Jonge loog glashard. Toegangstesten op een terras komen er tóch. Terwijl dat inderdaad helemaal nergens op slaat. De leugens, het totale gebrek aan medische logica, waar worden we ingerommeld?” vraagt Forum voor Democratie zich af.

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

WAT IS EEN GENERAAL ZONDER LEGER?

BOYCOT is en blijft de MEEST VREEDZAME VORM van PROTEST…als NIEMAND MEER MEEDOET stort dit Héle COVID-1984-Kaartenhuis in één Maand Volledig in elkaar…Voorlopig is het wachten dus totdat die Slaafse Gevaccineerde Hersenloze Kudde Collaborateurs eindelijk KEIHARD WAKKER SCHRIKKEN, door die Donderslag bij Heldere Hemel…

Bibi
Bibi
1 jaar geleden

De psychlogie:
Dat gaan WE niet doen
En MET ELKAAR
Dat is waar de schapen intrappen
Letterlijk trappen ze in de Bullshit

Wat een volk . . . .

John R
John R
1 jaar geleden

Hoe geloofwaardig ben je dan nog. Ik ben helemaal klaar met die kwal. Alles wat die sukkel zegt wordt onderuitgehaald, maar toch volhouden dat het klopt.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
1 jaar geleden

Waar worden we in gerommeld?
Helemaal niet, de idioten schreeuwen er allemaal zelf om.
Anders hebben ze allemaal die onzin prik, voor niets genomen.
Nu heeft die prik tenminste nog enig effect.
Ze mogen zich ongestoord samen met hun lotgenoten vol schransen.
Lekker toch?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

88
0
We lezen graag je reactie!x