CoronaBuitenland

Arts 6 maanden geschorst vanwege videoreeks over coronavaccins: ‘Hallucinant’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Kritiek op de coronamaatregelen is ook in België niet toegestaan. De Belgische arts Anne Fierlafijn ondervond dat aan den lijve. Ze ondertekende een brief van Docs4opendebate waarin werd opgeroepen tot een open debat met deskundigen uit diverse vakgebieden. Dat leidde tot een oproep van de Orde der Artsen om te motiveren waarom ze de brief had ondertekend.

De coronavaccins werden in verhoogde versnelling op de markt gebracht. Fierlafijn raadpleegde specialisten in genetica, mRNA-technologie en vaccinatie, en vernam van hen dat deze nieuwe technologie zeker niet zonder gevaar is en dat massavaccinatie niet de oplossing is voor deze pandemie.

Schorsing van twee jaar

Op basis van deze informatie maakte de arts samen met een aantal collega’s een videoreeks waarin ze mensen erop wijst dat de vaccins nog in de studiefase verkeren en adviseert zich goed te informeren.

Er werd vervolgens een klacht tegen haar ingediend bij het medisch tuchtcollege, die resulteerde in een schorsing van twee jaar. Fierlafijn ging in beroep en wist de schorsing terug te brengen tot zes maanden.

Grote groep patiënten in de kou

Ze kan dus een half jaar haar beroep niet uitoefenen en gedurende die tijd blijft een grote groep patiënten in de kou staan. Niet omdat ze een ernstige medische fout heeft begaan, maar omdat ze opkomt voor haar patiënten. Omdat ze niet klakkeloos mee wil gaan in het verhaal, maar ook luistert naar wetenschappers die de materie door en door kennen en waarschuwen voor de bijwerkingen op de lange termijn.

Na enige aarzeling is het beroep in cassatie ingesteld. “Verdere procedure is gestart,” laat de arts weten via sociale media. Je kunt haar hier steunen.

Dit is onze plicht

“Het is hallucinant hoe de Orde der Artsen ons verbiedt om mensen te informeren en te behandelen. Dit is onze ethische, deontologische, morele, legale en vooral menselijke plicht!” reageert collega-arts Leo Van den Bossche.

4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop Visser
Joop Visser
5 maanden geleden

Artsen met grenzen. Te triest voor woorden.

Victor Hugo
Victor Hugo
5 maanden geleden

Hier is de orde der geneesheren de omgekochte entiteit, die de wil van Gates en zijn bende aan onze artsen opdringen, volgen ze niet worden ze gebroodroofd.

Jan
Jan
5 maanden geleden

De leugens die maar geen waarheden worden . lastig als je in leugens geloofd en ze belangerijk voor je zijn , lastig voor de politiek die steeds meer geweld gaat in zetten om de Leugens als waarheid hoog te houden. Maar dan zijn ze al veel te laat , Nee Er Klopt Zo Veel Niet

Christien
Christien
5 maanden geleden

Dat betekent dus dat ze gelijk heeft.
Staat ook onomstotelijk vast.
Zelfs de minister kan er niet omheen, waarom dan deze sanctie.

Beetje raar hè.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

50
0
We lezen graag je reactie!x