CoronaBuitenland

Arts 6 maanden geschorst vanwege videoreeks over coronavaccins: ‘Hallucinant’

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Kritiek op de coronamaatregelen is ook in België niet toegestaan. De Belgische arts Anne Fierlafijn ondervond dat aan den lijve. Ze ondertekende een brief van Docs4opendebate waarin werd opgeroepen tot een open debat met deskundigen uit diverse vakgebieden. Dat leidde tot een oproep van de Orde der Artsen om te motiveren waarom ze de brief had ondertekend.

De coronavaccins werden in verhoogde versnelling op de markt gebracht. Fierlafijn raadpleegde specialisten in genetica, mRNA-technologie en vaccinatie, en vernam van hen dat deze nieuwe technologie zeker niet zonder gevaar is en dat massavaccinatie niet de oplossing is voor deze pandemie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Schorsing van twee jaar

Op basis van deze informatie maakte de arts samen met een aantal collega’s een videoreeks waarin ze mensen erop wijst dat de vaccins nog in de studiefase verkeren en adviseert zich goed te informeren.

Er werd vervolgens een klacht tegen haar ingediend bij het medisch tuchtcollege, die resulteerde in een schorsing van twee jaar. Fierlafijn ging in beroep en wist de schorsing terug te brengen tot zes maanden.

Grote groep patiënten in de kou

Ze kan dus een half jaar haar beroep niet uitoefenen en gedurende die tijd blijft een grote groep patiënten in de kou staan. Niet omdat ze een ernstige medische fout heeft begaan, maar omdat ze opkomt voor haar patiënten. Omdat ze niet klakkeloos mee wil gaan in het verhaal, maar ook luistert naar wetenschappers die de materie door en door kennen en waarschuwen voor de bijwerkingen op de lange termijn.

Na enige aarzeling is het beroep in cassatie ingesteld. “Verdere procedure is gestart,” laat de arts weten via sociale media. Je kunt haar hier steunen.

Dit is onze plicht

“Het is hallucinant hoe de Orde der Artsen ons verbiedt om mensen te informeren en te behandelen. Dit is onze ethische, deontologische, morele, legale en vooral menselijke plicht!” reageert collega-arts Leo Van den Bossche.

4.8 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop Visser
Joop Visser
1 jaar geleden

Artsen met grenzen. Te triest voor woorden.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Hier is de orde der geneesheren de omgekochte entiteit, die de wil van Gates en zijn bende aan onze artsen opdringen, volgen ze niet worden ze gebroodroofd.

Jan
Jan
1 jaar geleden

De leugens die maar geen waarheden worden . lastig als je in leugens geloofd en ze belangerijk voor je zijn , lastig voor de politiek die steeds meer geweld gaat in zetten om de Leugens als waarheid hoog te houden. Maar dan zijn ze al veel te laat , Nee Er Klopt Zo Veel Niet

Christien
Christien
1 jaar geleden

Dat betekent dus dat ze gelijk heeft.
Staat ook onomstotelijk vast.
Zelfs de minister kan er niet omheen, waarom dan deze sanctie.

Beetje raar hè.

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x