Buitenland

Kamervragen over duidelijke piek in overlijdens na vaccinatie: ‘Schokkende uitkomsten’

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De oversterfte loopt elke week verder op. In de eerste week van december overleden er ongeveer 1250 meer mensen dan verwacht. Volgens de media hangt de oversterfte vooral samen met corona. Twee professoren van de Universiteit van Londen hebben iets anders ontdekt.

Hun analyse laat zien dat er met Covid in Nederland niets bijzonders is gebeurd in de leeftijdscategorie onder 65 jaar. Covid is niet zichtbaar onder de 65. Het onderzoek wijst daarnaast uit dat er sprake is van verkeerde registratie van vaccinatiestatus bij overlijden direct na vaccinatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Hét bewijs

“Als het onderzoek van de twee professoren van de Universiteit van Londen klopt, dan is dat hét bewijs dat de coronamaatregelen van het kabinet geen enkel effect hebben op de volksgezondheid, terwijl ze wel desastreus zijn voor onder meer de economie en ons (geestelijke) welzijn,” zegt Tweede Kamerlid Wybren van Haga, die Kamervragen heeft gesteld over de mortaliteitscijfers van ongevaccineerden en gevaccineerden.

Van Haga wil van zorgminister Hugo de Jonge weten wat zijn reactie is op het onderzoek van de professoren. “Bent u zich ervan bewust dat als dit onderzoek klopt, u alle mensen onder de 65 jaar opzadelt met coronabeleid dat kant noch wal raakt?”

Schokkende uitkomsten

“Wat vindt u van het feit dat de professoren ontdekten dat overleden gevaccineerden pas weken na de vaccinatie als ‘gevaccineerd’ werden aangemerkt en dus stierven als ongevaccineerden?” vraagt Van Haga verder.

Het Kamerlid vraagt De Jonge ook wat hij vindt van de andere schokkende uitkomsten van de analyse, te weten een duidelijke piek in overlijdens zowel na toediening van de eerste als de tweede dosis, en dat de mortaliteit van gevaccineerden niet lager is dan die van ongevaccineerden.

Eén van de professoren, Norman Fenton, was onlangs te gast bij radiozender LBC om te praten over het onderzoek:

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koddebeier
Koddebeier
2 jaren geleden

Hoe zal Hugo en zijn opdrachtgever Rutte zich eruit gaan redden ????

ADAM
ADAM
2 jaren geleden

Het zijn natuurlijk weer de niet gevestigde partijen die deze vragen stellen, waarschijnlijk in een lege Kamer zodat de mensen waarvan ik dacht dat die wel mee zouden luisteren en kritisch zouden zijn (Leijten, Omtzigt, PvdD, SGP), eens verder hier zouden in duiken. Maar nee, die zie en hoor je niet. Hallo!?

Marianna
Marianna
2 jaren geleden

het is verontrustend, dat een kabinet, dat beweert zich in te zetten voor de bevolking,
bewezen liegt en bedriegt.
Ook het belastinggeld van het land misbruikt om de leugens neer te zetten.
Het zou niet uit moeten maken, dat een deel van de bevolking dat niet in de gaten heeft en het mogelijk maakt.
De achteloosheid waarmee de slachtoffers vallen, waaronder vele kinderen en mensen, in de bloei van hun leven, kan misdadig genoemd worden.

Joost
Joost
2 jaren geleden

Hoeveel meer bewijzen willen de goedgelovigen hebben dat ze bedonderd zijn?

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x