Homepagina » Mens en Dier » Indiase man heeft al 75 jaar niets gegeten of gedronken
Indiase man heeft al 75 jaar niets gegeten of gedronken

Indiase man heeft al 75 jaar niets gegeten of gedronken

Een Indiase heilige die al 75 jaar zonder eten en drinken zegt te leven, blijft een mysterie voor artsen. De man werd twee weken in een ziekenhuis in Ahmedabad geobserveerd door een team van 30 specialisten en bleek inderdaad niets te eten of te drinken. Toch is Prahlad Jani gezond.

De 85-jarige man beschikt volgens de artsen over onnatuurlijke eigenschappen. Hij kreeg in het ziekenhuis alleen water om zich mee te wassen en om zijn mond mee te spoelen. Jani produceert wel urine, maar die wordt weer opgenomen door de blaaswand. Zijn brein ziet eruit als dat van een 25-jarige.

De specialisten waren verbaasd. “Wij denken dat het lichaam van Prahlad Jani als gevolg van meditatie en yoga in een geheel natuurlijke omgeving aan een transformatie onderhevig is geweest,” zei neuroloog dr. Sudhir Shah. De Indiase artsen vermoeden dat het fenomeen verband houdt met het derde oog of voorhoofdchakra.

Het onderzoek was een initiatief van de Defense Research and Development Organisation (DRDO) die onder het Indiase ministerie van Defensie valt. De organisatie doet onderzoek naar overlevingsstrategieën voor soldaten en astronauten.

Jani, die als monnik in de bossen leeft, beweert dat hij op 7-jarige leeftijd een ontmoeting had met drie godinnen. Sindsdien hoeft hij niet meer te eten of te drinken. Hij kan naar eigen zeggen leven op ‘de nectar die door een gat in zijn gehemelte vloeit’.

[Spirit Science and Metaphysics]


Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

74 reacties

 1. onzin,,, dat kan niet 75 jaar zonder water of eten,klinkklare onzin.

  18 likes
  • na75 dagen zonder zijn we al dood,na 75 uur zonder ben je al ten dode opgeschreven en na 75 minuten duiken we in de koelkast voor een biertje of een snackkie na 75 seconden krijg ik al dorst vooral met dit weer.

   14 likes
  • Als dit waar zou zijn had deze brave man allang over de hele wereld op het nieuws geweest,gewoon een hoax zoals er zoveel vanuit India komen

   8 likes
 2. “Hij kreeg in het ziekenhuis alleen water om zich mee te wassen en om zijn mond mee te spoelen.”

  Zegt al genoeg, waarom zou hij z’n mond moeten spoelen als ie toch geen water nodig heeft!? Hoe dan ook dit geeft iig al duidelijk aan dat niet drinken niet gelijk staat aan geen water. Wat natuurlijk wel een vereiste is om een zaak als deze te testen. Laat ‘m meteen ook wat meer doen dan de hele dag op bed zitten of liggen. Lijkt me meer een gevalletje van heel erg conservatief met je energie omgaan waardoor dat beetje water van mondspoelen voldoet (wie weet hoe vaak die dat op een dag doet). Dat niet eten is niet op zo’n korte termijn te testen, draait waarschijnlijk ook uit op hier en dat dit of dat blaadje van die en die boom. Eigenlijk moet je zo’n gast gewoon zonder z’n weten na dit bezoek aan de instelling met een mini drone (insect formaat) volgen dan valt ie vast en zeker snel genoeg door de mand.

  Ik vind ‘m er trouwens alles behalve gezond uit zien.

  12 likes
  • Oh en wat kom ik tegen als ik ff google (of eigenlijk bing).

   ” Jani’s handlers did not allow Edamaruku and his associates to be involved in the testing of Jani in 2003. Nor were they allowed to be involved in the recent re-testing. According to Edamaruku:

   I asked to be allowed to send an independent team to survey the room where this test is taking place, but I was repeatedly turned down. It is ridiculous to ask people to believe that any man can go 15 days, let alone 70 years, without food or water.

   Dr. Shah has been in charge of three similar investigations over the past ten years, and he has never allowed independent verification. In 2000, he was asking for funds to investigate a man he claimed got his energy from the sun, just like plants do. In 2003, he even approached NASA for funds to investigate Mr. Jani, claiming astronauts might benefit from the research. This particular hospital, led by this particular doctor, keeps on making these claims without ever producing evidence or publishing research.”
   http://www.skepdic.com/skeptimedia/skeptimedia90.html

   16 likes
  • Dit is weer zo’n verhaal wat naarmate het verder verspreidt wordt steeds meer aangedikt wordt,over een jaar is hij geboren als 80 jarige en wordt nu alleen maar jonger,daaraan gekoppeld is het fenomenale verhaal van zijn moeder die een volwassen man gebaard heeft onder het toeziend oog van een koe midden op een kruising in new Delhi waarna het dier zichzelf als heilig offer in de ganges wierp.
   Weer een hoax de wereld ingeholpen

   12 likes
 3. Misschien zit deze man al in de 4de dimensie; dan belemmert zijn lichaam hem om over te gaan naar de 5de en zal hij toch echt eerst moeten sterven en zijn stoffelijk omhulsel moeten afleggen, alvorens hij een echte heilige kan zijn.
  ( vraagje; waarom zijn het eigenlijk altijd mannen die heilig moeten/willen zijn ? )
  Ik kan mij niet voorstellen dat deze persoon altijd gewerkt heeft en een gezin heeft onderhouden.

  1 likes
  • Nee dit mens heeft een andere missie op aarde dan werken en een gezin onderhouden. Deze mensen laten de positieve energieen heel sterk over de aarde stromen. Het lijken dan losers maar in wezen doen ze belangrijker werk dan menig celebrity.

   13 likes
   • Waarom haal je er celebrity bij,is dat om een punt te maken,ik vind een piloot van een Boeing 747 een veel grotere prestatie leveren dan welke celeb dan ook,ik vind dat je een beetje zweverig en dom loopt te kletsen.

    2 likes
    • Nou jij ze zin dan: deze mensen doen belangrijker werk dan Boeing 747 piloten, belastingadviseurs, de masters of puppets met in hun kielzog politici, ministers van Defensie, militairen, legercommandanten en celebrity’s bij elkaar.

     8 likes
     • Ik vergat de bankdirecteuren. Ook totaal zinloos werk wat zij zoal op een dag doen in vergelijking met deze man.

      9 likes
     • Ja, Faith weet precies uit te leggen wie WEl of NIET zinvol bezig is…..
      Of DAT nu wel zo zinvol is,
      is nog maar de vraag.

      3 likes
 4. Hij leeft op PRANA-energie.

  11 likes
  • Dit zijn hoog ontwikkelde wezens en leven idd op PRANA. Hebben contact met Boven.

   7 likes
   • Wie heeft je dat verteld? het mannetje op de maan ?
    Als je dat zo zeker weet allemaal, wat let je dan om net als deze man hetzelfde te doen?
    Honger? Dorst? Geen nood…er is altijd nog PRANA
    Best wel goed nieuws eigenlijk: zo is er toch nog hoop voor al die hongerige mensen, ja toch?

    4 likes
  • new atheist world order

   ik lees dat er een tekort aan prana dreigt nu het aantal mensen dat de transitie naar de 5d wereld maakt onverwacht groot is.
   de lichtwerkers branche lijkt aan haar eigen succes ten onder te gaan.
   het wachten is op ingrijpen van hoger hand.

   4 likes
 5. new atheist world order

  tot nu toe vallen mensen die hetzelfde beweren altijd door de mand of er zit een addertje onder het gras zoals ‘om de twee dagen eet ik een stevige maaltijd om in touch te blijven met de 3d wereld’ etc.

  graag een test van een maand of twee in een westerse testomgeving, mocht daaruit blijken dat hij daadwerkelijk niets heeft gegeten en / of gedronken en ook nog eens volledig gezond is dan ben ik om.

  14 likes
  • Op de Fransen tv liep hij met behoorlijk wat begeleiding door de ziekenhuis tuin.
   Deze test is niet gedaan pas geleden maar al jaren terug en eigenlijk oud nieuws.

   3 likes
 6. Ik heb deze informatie ook gezien van Mirin Dajo die dolken door zijn lichaam steekt die op rontchen foto,s te zien zijn.
  Is dit dan ook niet waar terwijl het bewijs hier geleverd wordt ?

  http://www.wanttoknow.nl/dossiers/inspiratie/mirin-dajo/

  5 likes
  • Heb daar wel eens het een en ander over gezien. Kwam er op neer dat bij dat soort grapjes een object door een al eerder gemaakt gat gestoken wordt, zeg maar een baan bestaande uit littekenweefsel.

   6 likes
   • days of our lives

    Yep, en het is wel off-topic. Het gaat hier om een man die zegt nooit iets te eten, wat een man met messen daar mee te maken heeft begrijp ik niet.

    5 likes
 7. 15 dagen zonder eten of drinken? Gecontroleerd door medisch getrainde buitenstaanders? Dat word toch al wat lastiger om eventjes weg te wimpelen.

  14 likes
  • hij heeft wel gegeten en gedronken maar dat doet hij heel weinig hij leeft (bijna) puur op zonne energie want ze hebben nagekeken maar hij drinkt per dag of per zoveel dagen maar een kopje thee en eet maar eens in de 2 weken ofzo

   0 likes
   • Dat maakt er zo’n beetje een gevalletje orthorexia nervosa van.

    1 likes
    • Ja, maar het blijkt dus dat je energie uit de zon kan halen d.m.v.
     in de zon kijken voor een uur (wel een uur of 2 na zonsopkomst of 2 uur voor zonsondergang wanneer de zon dus op zijn zwakst is en niet je ogen kan beschadigen) dan zou dat lukken en dat weinig eten en drinken kan je jezelf aanleren want hij drinkt dus maar het gene wat hij nodig heeft en eet wanneer hij het ”echt” nodig heeft dus het kan wel. maar ik wil het zelf graag ook uitproberen en kijken of het mogelijk is, misschien wel een jaar aan aanwenning maar het moet lukken als hij het kan anders is het gwn onzin of hij is een bovennatuurlijk mens…

     0 likes
 8. India heeft tovenaars

  4 likes
  • En India barst ook van de charlatans omdat het overgrote deel van de Indiërs enorm te beïnvloeden is met allerlei zweverig gezwets,een maatschappij die kasten nog hanteert loopt een beetje achter,zeker als je het afzet naar het streven van de Indiase regering om hun kernwapen arsenaal flink op peil te houden,het gewone volk wordt daar gewoon dom gehouden met dit soort hocus pocus

   9 likes
  • Harry Potter..

   3 likes
  • En ze kunnen ook vliegen.

   0 likes
 9. Een reikimaster uit Belgie leerde me hoe je medicijnen uit de universum kan halen door verbeeldingskracht.
  Gewoon in gedachte het opzuigen.

  Overal is energie die je kan helen en breken.

  2 likes
  • Leuk, maar heb je daarmee ook al eens laten we zeggen de griep in no time (max enkele uren) laten verdwijnen?

   4 likes
   • Als je de juiste medicijn aantrekt kan je soms snel genezen.
    Ga dan buiten zitten in de natuur en trek de juiste energieen aan.
    Het wil niet zeggen dat alles heel rap gaat, alles heeft zijn tijd nodig.
    Ook kan je de oorzaak weg laten vloeien,,, de ruimte in en zet het dan om in positieve energieen.

    2 likes
    • Tja, soms, heeft zijn tijd nodig, lijkt mij van de orde “placebo effect”. Dan heb ik toch liever iets meer substantieels zoals een daadwerkelijk geneesmiddel 😉

     5 likes
     • Tjah vertel dan maar aan al die mensen die door een ziekte sterven of tegen hun familie leden. He ze had helemaal niet dood gehoeven als ze maar via verbeeldingskracht de juiste medicijnen aanriep. Echt onnodig dat mijn halve familie allemaal aan Kk zijn oveleden. Ze hadden gewoon aan de juiste medicijnen moeten denken. Dokters kunnen wel opstappen nu. Verbeeldingkracht is de nieuwe KK, AIDS, etc medicijn. Keep on dreaming !!!

      0 likes
  • Alles is in principe mogelijk, maar dan moet je je onbewuste en het collectieve bewustzijn wel overstijgen.
   Het lukt namelijk alleen als je er écht in gelooft.

   2 likes
 10. Alfred E. Neuman

  Het blijft een ongeloofwaardig verhaal. Een mens heeft energie nodig om het lichaam aan de gang te houden en die energie moet ergens vandaan komen, de thermodynamica leert ons namelijk dat energie niet zomaar spontaan ontstaat maar overgaat in andere energie vormen en/of materie.

  Zolang er geen onafhankelijk onderzoek is gedaan doe ik dit verhaal af als lulkoek.

  9 likes
  • Energie zeggen ze dat het niet spontaan kan ontstaan. Maar de big bang kan wel. Beetje tegenstrijdig

   1 likes
   • Op de eerste plaats is er geen ze zoals jij dat bedoelt. Daarnaast is de big bang theorie, een theorie, een die overigens niet verder gaat dan het ontstaan van het huidige heelal. Daarnaast is er allang verder geborduurd op dat vlak waarmee big bang alleen zo’n beetje achterhaald is. Ik vind je reactie dan ook vrij kortzichtig gezien je duidelijk beperkte kennis op dit gebied.
    https://www.youtube.com/watch?v=sL8b-pm7Wbs

    4 likes
 11. Lieve mensen, veel onbegrip vanuit een gebrek aan inzicht…

  hiermee wil ik echt niet zeggen dat ik die wijsheid in pacht heb maar reeds duizenden jaren is er kennis vergaard gebaseerd op diepere inzichten…men onderwijst ze echter niet meer op scholen of universiteiten omdat ze “voorbijgestreefd” is…..of….zijn we niet een “beetje” arrogant geworden?

  moeten we misschien terug wat inzichten krijgen waarom we eten? uiteraard buiten het wetenschappelijke standpunt van voeding van cellen, van opbouw van nieuwe cellen, van energie nodig om dingen te kunnen doen etc….

  heel oude beschavingen begrepen dat voeding niet beperkt is tot wat wij “eten” en “drinken” noemen…beelden, geluiden, gedachten, geuren, impulsen….het is allemaal voeding.

  Wat wij voeding noemen is daarbij de meest materiële vorm of ook de minst verfijnde vorm van voeding. oude culturen noemen het onze interactie met de aarde, alles wat je eet komt tenslotte uit de aarde, direct of tweede hands. je leert de aarde op deze manier kennen, haar energieën…je maakt jezelf bewust van haar kwaliteiten….je maakt deze aardse kwaliteiten op deze manier jouw kwaliteiten, vanuit jouw bewustzijn…

  zo hebben we de emoties als interactie met ons zonnestelsel, ons denken als interactie met de Melkweg, onze liefde voor mens, dier en alles wat is als interactie met clusters van melkwegen en ga zo maar verder.

  onze chakra’s als verbinding tussen ons wezen en de kosmos (via onze aura’s) voorziet ons van deze interactie.

  Alles is een kwestie van bewustzijn. Als je niet in reïncarnatie gelooft is dit zeer moeilijk, zelfs onmogelijk uit te leggen.
  Het bewustzijn van sommige mensen is zo hoog, vanuit hun lange weg van incarnaties dat voor hun die interactie met de aarde niet meer nodig is….zij bezitten al deze kwaliteiten reeds en zijn naar alle waarschijnlijkheid bezig met hun laatste incarnaties op aarde.

  Het is natuurlijk een lachertje dat legers onderzoeken hoe ze dit kunnen toepassen op soldaten…..mensen met dit bewustzijn vind je normaal niet meer in een leger…..zij overstijgen de gedachte van “goed” en “kwaad”….zij houden van alle dingen zoals ze zijn….ze oordelen niet meer…

  ooit geraken we allemaal in dit stadium van bewustzijn….hier op aarde of elders, het doet er niet toe!!!

  vrede en liefde aan iedereen!

  9 likes
  • Wat je hier doet is niet meer dan verbastering van de taal door zaken die niks met voeding te maken hebben daaraan gelijk te stellen.

   Wat de rest te maken heeft met iemand die beweert niet te eten en drinken!?
   En waarom ga je er net als wel meer hier er aan voorbij dat dit verhaal via uiterst onbetrouwbare wegen de wereld in geholpen is?

   Laatst linkte iemand naar deze filmpjes.
   https://youtu.be/ASUHN3gNxWo?t=716
   Dit stukje gaat over leerbaarheid en ik kan het er alleen maar mee eens zijn. Te sceptisch is niet goed en te naïef ook niet. Jij komt over als nogal ver naar richting de naïeve kant van die schaal te zitten. Misschien iets om eens bij stil te staan. Ook voor die overige lui die de onbetrouwbare aard van dit bericht negeren.

   5 likes
 12. Lieve mensen,
  Er is veel meer gaande in atomen , in de interatomaire ruimten, in de subatomaire ruimten en in de energie velden waaruit alles ontstaan is en door aangestuurd wordt dan dat wij nu kunnen leren op de middelbare scholen of gangbare universiteiten.
  Er zijn tal van mensen die vanuit overlevering of door herinnering aan natuurlijke ordening ontdekt hebben dat een lichaam zich ook goed kan voeden zonder al die inefficiënte gewone voedings tussenstappen. Ooit zeiden dokters dat een mens zonder dierlijke producten zou weg kwijnen of ziek worden. Inmiddels weten wij uit ervaring dat de stap van voeden middels dieren die onze planten eerst opeten veilig kunnen leren overslaan. Idem is dat nu bekend met de rouwkost eters versus de kokende veganisten. Ook die aandacht vergende kookstappen blijken niet noodzakelijk mits je lijf eraan toe is. Zo ook is deze stap naar het overslaan van plantenvoedsel voor vele mensen te doen al.
  Nadrukkelijk worden al hun lichamen wel gevoed. Zij slaan slechts de inefficiënte tussenstappen over sinds hun gestel heeft geleerd hoe daar mee om te gaan.
  Goeddeels een mind training, net zo als ‘ik ga dood zonder vlees eten ‘ een mentale overtuiging is.
  Deze oude man heeft dan ook een nog jong brein zo blijkt. En hij beweegt zo snel als zijn denkimpulsen ook.
  Al deze stappen kan iedereen zelf ook leren maken. Mits je dat zelf doet en in afstemming met je steeds verfijnende ontwikkeling. De vele mensen die dit al doen en zo leven lopen daarom niet te koop met deze kwaliteiten. En ze zijn meer natuurlijk dan wonderbaarlijk (al denken hun volgelingen of afkrakers daar anders overt soms om zelfzuchtige redenen ).
  Liever ga zelf stil deze ervaringen aan dan hen te beschimpen die er verder mee zijn al. En praat of zwijg vervolgens vanuit eigen ervaring .
  Maak t goed, Peter

  14 likes
 13. Ik hoop dat dit stupide gezwets in de toekomst wegblijft van deze site,wat een l*lverhaal en weer uit India.
  Ik zou de mensen die helemaal in de wolken zijn met dit verhaal uit willen nodigen hetzelfde te doen,want blijkbaar lukt dit als je in bv reïncarnatie gelooft,dus GO FOR IT,zou ik zeggen.
  Ga morgen starten met mediteren en de rest van alles wat als verklaring aangegeven wordt naleven en voila,over 3 dagen ben je in het NOS journaal.
  Ik zou dat bebaarde mannetje in India ook even 24/7 in de gaten gaan houden,ik denk dat hij toch stiekem een slokje neemt en een vorkje prikt met een hapje

  3 likes
  • Stupide gezwets! Waarom denk je dat ze Tibet permanent in een angstsfeer houden? Er is meer dan wat je op de msm te zien krijgt maar ze hebben jou al helemaal afgericht zo te lezen. Nooit meer links of rechtsom kijken. Nooit meer zelf nadenken want dat hebben zij al voor je gedaan. En daarom is er zoveel onwetendheid. Verdiep je eens in iets waar je het bestaan nog nooit van gehoord hebt zonder oordeel dat iets niet kan, dat verruimd je blik. Start zelf met mediteren maar a: is er een jaren en jarenlange training voor nodig om dit te bereiken en b. doe het niet om in het NOS journaal te komen.

   2 likes
  • Beste Peter,

   het heeft te maken met bewustzijn en dat krijg je niet door wat te gaan mediteren. Natuurlijk verhoogt mediteren jouw bewustzijn en hert mijne maar ik weet dat ik nog lang niet op dat niveau gekomen ben en over jou wil en kan ik geen oordeel geven.

   ik ervaar enkel dat bepaalde dingen moeilijk zijn voor bepaalde mensen….de waarheid bestaat niet voordat je ze beleefd hebt….

   het is niet voor niets dat de wereld loopt zoals ie loopt, we krijgen dat waarvan we geloven dat het waar is!!

   ….als we in liefde geloven krijgen we ze!!

   2 likes
 14. Hij heeft Nirvana bereikt

  5 likes
 15. new atheist world order

  tijdens een eerder onderzoek nam deze meneer jani af in gewicht. erg dubieus dus.

  5 likes
 16. eNdEmiOn
  3 juli 2015 17:44 op 17:44

  Heb daar wel eens het een en ander over gezien. Kwam er op neer dat bij dat soort grapjes een object door een al eerder gemaakt gat gestoken wordt, zeg maar een baan bestaande uit littekenweefsel.

  Graag laten zien waar jij het over hebt volgens mij verzin je dit ter plekke en Mirin Dajo was een profeet dus kom met bewijs van je verhaal graag.

  3 likes
 17. Toch jammer dat hij er wel weer als een tachtigjarige uitziet.

  8 likes
 18. Deze lijkt me inderdaad geloofwaardiger:

  http://www.zelfbewustleven.nl/?s=moorjani

  0 likes
 19. Wat weet deze man van moderne innovatieve wetenschap?: Ook niets.

  4 likes
 20. Heel lachwekkend wat voor gemiddelde bezoeker hier komt. Mensen die echt alles geloven en dan nog hun eigen overtuiging er op loslaten. Deze man is een hoax. https://www.youtube.com/watch?v=G9On0X3nBaY

  Dat mensen echt zo naïef kunnen zijn om dit soort onzin te geloven en dan nog na gaan praten over stof wat ze uit boeken of internet hebben gelezen. Papegaaien gedrag is dat.

  Ga als serieus normaal denkend mens maar eerst eens zelf heel goed nadenken hoe jij zelf gevormd bent qua denkvermogen. Al je overtuigingen. Alles waarin jij gelooft of denkt waar te zijn. Waar komt deze kennis vandaan? Door invloed vanuit je omgeving zoals ouders, boeken, school, media enzovoorts. We geven overal een betekenis aan omdat we anders dwalen en niet met beide voeten op de grond staan. We creëren een houvast en maatstaven om naar te leven. Maar niemand weet 100% wie we echt zijn omdat er misschien alleen maar zeepbellen zijn welke we dromen.

  5 likes
 21. Het is mogelijk, door lange tijd van veelvuldig oefenen van bepaalde vormen van yoga, en tot voorheen, zeer geheime vormen van chi kung, tot een zeer fijne vorm van energetisch bestaan te komen, waardoor het lichaam steeds minder genoodzaakt zal zijn haar energie uit ‘grove’ energie bronnen te halen.

  Hier een paar interessante links om U eens in de materie te verdiepen:

  http://www.healingtao.info/trainingen/fusie-van-de-vijf-elementen/

  http://www.healingdao.nl/wp-content/uploads/Fusie_I.pdf

  http://www.healingdao.nl/wp-content/uploads/Fusie_II.pdf

  4 likes
 22. Er gaan verhalen dat de eerste mensen, puur energetisch van vorm waren.

  4 likes
 23. Dit is een zgn. “breatharian” iemand die leeft van prana, oftewel levensenergie.

  4 likes
 24. vincent Robbesom

  Ik vraag me wel eens af wat India ermee denkt te bereiken..
  Zij slingeren regelmatig dit soort bullshit in de lucht.

  3 likes
  • Verwarring zaaien. Zodat de echte waarheid alleen gezien wordt door hen die echt kijken en zien.
   Denk maar aan het wajang poppenspel.
   In Azië is dat wat je ziet, nooit echt wat je ziet.
   Alles is in sluiers.

   0 likes
 25. Beste lezers,

  Om zo iets te kunnen begrijpen vergt diepere kennis over het bestaan, het specifieke organisme met zijn of haar bewustzijn, en zijn omgevingsfactoren ofwel conditioneringen op aarde.

  Aangezien ieder organisme onderhevig is aan conditionering over langere periodes van het lichaam en zijn (on)bewustzijn, kunnen we stellen dat begrip hier vaak een sta in de weg is voor iedereen die zich niet bewust is, n hoe je deze kan beïnvloeden door het gegeven te ervaren.

  Dit is niets mystiek maar een wonderbaarlijke manier van levenswijsheid hebben in de conditionering van het lichaam en de geest!

  Het jammerlijke is dat, hoe je zo iets ook onder woorden brengt in het Nu…. miljoenen mensen hun creatieve verromatiserende antennes onbewust aanzetten en individuele interpretatie slechts ons deel is.

  Terwijl als ze hun eigen kind zijn enigszins in ogenschouw zouden nemen……

  Eigenlijk best grappig, deze tijdsgeestelijke informatie stroom zonder echt antwoord, die los komt waar zo het lijkt wonderen worden verricht!!

  Wens iedereen verdiepende zienswijzes en een goed luisterend oor in het Nu bij directe communicatie!! Groetjes….. P

  3 likes
 26. Zelf als dit waar is. De Indische keuken is best goed en je moet je daar niet voor sluiten, eten is leuk en goed voor lichaam en geest (ik bedoel niet hamburgers op je eentje aan een lelijke tafel eten)

  1 likes
 27. Deze man heeft zich nog nooit ” echt” laten testen. Zodra dit gebeurd is wil ik dit best geloven.
  Hij is alleen nog maar door mede dorpsbewoners getest die toevallig Dr voor hun naam hebben staan.

  Dus een simpele vraag.. Als deze man zich toch al ” zogenaamd” laat testen om het te bewijzen (doen mensen die dit zouden kunnen trouwens niet waarom zouden ze) waarom laat deze man zich dan niet “echt” testen door onafhankelijke westerse dokters?

  Als er nou stond deze man leeft al 75 jaar van net zo veel voedsel dan een westerling in een dag weg eet dan geloofde ik het meteen maar het woordje NIKS staat er. Dat is wel erg weinig hoor voor 75 jaar.

  0 likes
  • Mind over matter.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Sadhu_Haridas
   Sadhu Haridas (fl. 1837) was a hatha yogi and fakir of nineteenth-century India, renowned for his reputed power to control his body completely using the power of his mind, employing the energies of kundalini. His most notable feat, carried out in 1837, was to survive burial underground, without food or water and with only a limited supply of oxygen, for forty days. This feat was said to took place at the court of the Maharaja of the Punjab, Ranjit Singh, at Lahore, India (now in Pakistan).

   http://mayday-mayday-mayday.blogspot.com/2007/08/yogi.html
   Maar nog sterker wordt het wanneer yogi’s zich zonder meer levend laten begraven. Zo’n ‘begrafenis’ werd in 1938 bijgewoond door de Britse kolonel Sir Claude Wade, dr. Janos Honiberger en de Britse consul in Lahore die alle drie hun verhaal onder ede bevestigden. Zij vertelden stuk voor stuk hoe een yogi met de naam Haridas gedurende veertig dagen in een kist met een hangslot erop in een graf begraven werd. De dagen voor de begrafenis had Haridas enkel wat melk gebruikt. De dag zelf at hij niets maar voerde een soort reinigingsritueel uit waarbij hij een lange reep stof doorslikte. Die moest naar eigen zeggen eerst alle onzuiverheden in gal en maag opzuigen. Daarna werden alle lichaamsopeningen met was verzegeld en werd Haridas’ tong opgerold om zijn keel af te sluiten.
   Na veertig dagen werd de kist terug uit het graf gehaald. Een assistent waste de yogi met warm water, verwijderde de was en wreef zijn schedel in met warme gist. Hij rolde de tong terug uit en masseerde het lichaam met boter.

   0 likes
 28. 12 jaar geleden wilde ik dit leren bij Jasmuheen uit Australië, maar het was niet voor mij bestemd. Zij heeft in NL toen een bijeenkomst gehouden voor mensen die dit wilde leren. Zelf heeft ze 7 jaar zonder eten of drinken (slechts om de smaakpapillen levend te houden een stukje chocolade) de wereld willen laten zien waartoe de mens in staat is met de juiste afstemming van de geest. Leuk om weer eens zoiets te zien.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

bill gates

Bill Gates vernietigt onze vrijheid. Zo komt de wereld eruit te zien als hij zijn zin krijgt

Miljardair Bill Gates is er medeverantwoordelijk voor ...

dorp

Het mysterieuze Poolse dorp waar alleen maar meisjes worden geboren

In het Poolse dorp Miejsce Odrzanskie zijn ...