Mens en Dier

Indiase man heeft al 75 jaar niets gegeten of gedronken

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Indiase heilige die al 75 jaar zonder eten en drinken zegt te leven, blijft een mysterie voor artsen. De man werd twee weken in een ziekenhuis in Ahmedabad geobserveerd door een team van 30 specialisten en bleek inderdaad niets te eten of te drinken. Toch is Prahlad Jani gezond.

De 85-jarige man beschikt volgens de artsen over onnatuurlijke eigenschappen. Hij kreeg in het ziekenhuis alleen water om zich mee te wassen en om zijn mond mee te spoelen. Jani produceert wel urine, maar die wordt weer opgenomen door de blaaswand. Zijn brein ziet eruit als dat van een 25-jarige.

De specialisten waren verbaasd. “Wij denken dat het lichaam van Prahlad Jani als gevolg van meditatie en yoga in een geheel natuurlijke omgeving aan een transformatie onderhevig is geweest,” zei neuroloog dr. Sudhir Shah. De Indiase artsen vermoeden dat het fenomeen verband houdt met het derde oog of voorhoofdchakra.

Het onderzoek was een initiatief van de Defense Research and Development Organisation (DRDO) die onder het Indiase ministerie van Defensie valt. De organisatie doet onderzoek naar overlevingsstrategieën voor soldaten en astronauten.

Jani, die als monnik in de bossen leeft, beweert dat hij op 7-jarige leeftijd een ontmoeting had met drie godinnen. Sindsdien hoeft hij niet meer te eten of te drinken. Hij kan naar eigen zeggen leven op ‘de nectar die door een gat in zijn gehemelte vloeit’.

[Spirit Science and Metaphysics]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

15 dagen zonder eten of drinken? Gecontroleerd door medisch getrainde buitenstaanders? Dat word toch al wat lastiger om eventjes weg te wimpelen.

pietsnot
pietsnot
6 jaren geleden

onzin,,, dat kan niet 75 jaar zonder water of eten,klinkklare onzin.

new atheist world order
new atheist world order
6 jaren geleden

tot nu toe vallen mensen die hetzelfde beweren altijd door de mand of er zit een addertje onder het gras zoals ‘om de twee dagen eet ik een stevige maaltijd om in touch te blijven met de 3d wereld’ etc.

graag een test van een maand of twee in een westerse testomgeving, mocht daaruit blijken dat hij daadwerkelijk niets heeft gegeten en / of gedronken en ook nog eens volledig gezond is dan ben ik om.

Erwinn
Erwinn
6 jaren geleden

Toch jammer dat hij er wel weer als een tachtigjarige uitziet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x