Buitenaards

Medvedev maakte geen grap: buitenaardsen leven onder ons

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De uitspraken van de Russische premier Dmitri Medvedev over buitenaardsen die onder ons leven wekte de interesse van de media, maar in de meeste gevallen werd beweerd dat hij een grap maakte.

Men dacht dat Medvedev niet serieus was omdat hij zou hebben verwezen naar de film Men in Black.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Geen enkele leider zou verwijzen naar een komedie, zo was de gedachte. Inmiddels is gebleken dat Medvedev niet verwees naar de Hollywoodfilm, maar naar een recente Russische documentaire getiteld Men in Black. De film geeft veel details over de verhulling van buitenaards leven op aarde.

Speciale map

Nadat hij op 7 december jongstleden een interview met vijf journalisten had afgerond beantwoordde Medvedev achter de schermen nog een aantal prangende vragen. Eén van de journalisten vroeg hem of de Russische president geheime documenten krijgt overhandigd over buitenaardsen wanneer hij de koffer met nucleaire codes ontvangt.

Hij antwoordde dat iedere Russische president een speciale map krijgt met ultrageheime informatie over buitenaardse wezens die onze planeet hebben bezocht. Bovendien krijg je een rapport van de topgeheime speciale eenheden die de controle uitoefenen over de buitenaardse wezens in Rusland, aldus Medvedev.

Persbureau Reuters verwees voor meer informatie naar de populaire film Men in Black waarop een aantal media concludeerden dat Medvedev een grap maakte.

Bloedserieus

Een meer accurate vertaling had moeten zijn: “Je krijgt meer gedetailleerde informatie als je de gelijknamige documentairefilm bekijkt. Omdat de Russische documentaire relatief kort geleden is uitgezonden en buiten Rusland bijna niet bekend is, accepteerden de westerse media de vertaling van Reuters.

Toen Medvedev antwoord gaf op de vraag was op de achtergrond gelach te horen. De Russische premier oogde echter bloedserieus. Maakte hij een grap of gaf hij toe dat de Russische president wordt geïnformeerd over buitenaardsen die onder ons leven?

In de documentaire Men in Black komen een aantal Russische ufowaarnemingen voorbij. Experts vertellen over buitenaardse bases op aarde waarvan een aantal met medeweten van het Pentagon zijn gebouwd in Amerikaans militair gebied.

De film onthult daarnaast dat de Amerikaanse president Eisenhower ontmoetingen had met buitenaardsen. In ruil voor geavanceerde technologie zouden ze toegang hebben gekregen tot de natuurlijke hulpbronnen op aarde.

Bron: Exopoliticsinstitute.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Andre Kuipers is in ieder geval al een buitenaardse.ff Zonder dollen??Met alle al vrijgegeven documenten van verschillende landen over de ontvoeringen en ufo,s en de uitspraken van oud wereldleiders om nog even te wachten met het de burgers te vertellen, omdat anders er paniek uitbreekt, en het geloof geen werking meer heeft, is het voor mij een ZEKERWETER, dat de buitenaardsen onder ons zijn.

rik
rik
11 jaren geleden

Misschien kunnen de buitenaardsen dan wat meer geld gaan uitgeven om de economie weer wat aan te wakkeren?
Als de buitenaardsen nu ook massaal aandelen gaan kopen, gaan de aandelen prijzen ook weer wat omhoog.

Nevil
Nevil
11 jaren geleden

Het filmpje van Medvedev staat hier: http://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo

(anders zetten jullie dit even in het artikel)

David
David
11 jaren geleden

Ongeveer 80% van de wereldbevolking gelooft in een god dus nee dit zullen ze niet openbaren. Elke staatshoofd is gelovig trouwens…redelijke paradox al zeg ik het zelf. Nou wat krijg je dus?…Geloof stort in. Massale paniek en hysterie. Megarellen. Paus kan inpakken.Tienduizenden mensen zullen zelfmoord plegen elke dag vanwege het onvermogen om te beseffen dat hun heilige geschriften een sprookje is waar ze mee ze zijn opgevoed.

Jammer dat we nog in tijd leven waarin volwassen mannen en vrouwen geloven in iemand die voor ze zorgt en er voor hen is als ze het moeilijk hebben. Mensen die niet verder durven kijken dan alleen hun eigen wereld en die niet logisch willen nadenken. God bedanken voor beschermengeltjes en voedsel terwijl er aan de andere kant van de wereld kinderen ontploffen door clusterbommen.
Wetenschappers en astronomen hebben vastgesteld dat er evenveel sterren zijn als alle zandkorrels op de wereld. En toch willen diezelfde gelovigen niet horen dat er dus een gigantische kans is op ander leven. Elke dag honderden filmpjes van ufo’s op youtube. Zelfs Nasa geeft beelden vrij. Astronauten, ex-presidenten en hooggeplaatste militairen geven het toe. Maar als dit officieel bevestigd wordt dan breekt er een hysterie uit die zijn weerga niet zal kennen. Allah akbar mensjes die worden helemaal gek. Dat gaat al supergoed daar in het midden oosten dus dit nieuws zal de wereld doen branden van wanhoop en frustratie.

Helaas zijn we niet ontwikkeld genoeg om dit nieuws positief te ontvangen. Ufo’s die manouvres uitvoeren met 400.000 km per uur en wij kunnen niet eens een walvis terug de zee inslepen. Nee geef het nog 200 jaar ofzo.

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x