Bewustzijn

Nieuw bewijs voor manifestatiekracht

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik kwam iets interessants tegen, waarmee het bewijs van manifestatiekracht nog harder wordt.

Heb je ooit gehoord van Joseph (Joe) McMoneagle?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ik had nog nooit van hem gehoord. Deze man werkte tientallen jaren als veteraan ‘remote viewer’ voor het Amerikaanse leger.

Joe McMoneagle 01
Joseph McMoneagle
(Copyright: The Monroe Institute)

Wat hij moest doen was op afstand specifieke plaatsen, situaties en mensen bekijken en alles doorgeven. Feitelijk ‘spioneerde’ hij op afstand.

En dat niet alleen, hij kon blijkbaar ook in de toekomst kijken. Dit noemen ze Future Remote Viewing (FRV).

Hij zag op afstand wat mensen nu deden en welke gevolgen dat zou hebben in de toekomst.

Wat hij deed was niet goed gokken of aannemen dat een bepaalde actie een bepaald resultaat zou hebben. Nee, wat hij deed was puur ZIEN wat er gebeurde in de toekomst.

Militaire onderscheiding

McMoneagle werd dan ook als een soort mentale tijdmachine gezien (en gebruikt) die het Amerikaanse leger veel informatie verschafte.

Hij was zo extreem goed in zijn werk dat hij er zelfs een militaire onderscheiding voor gekregen heeft. En dat is opzienbarend voor fenomenen als Remote Viewing en Future Remote Viewing, die vaak als onzin afgedaan worden. Het Amerikaanse leger dacht (en denkt) daar namelijk heel anders over.

Niet interessant

Nou vind ik zijn militaire carrière totaal niet interessant. Wat echter wel erg interessant is, is dat hij met pensioen ging en een aantal boeken heeft geschreven, waaronder het boek ‘Mind Trek’.

Een van zijn meest opmerkelijke bevindingen die hij heeft gedaan gedurende zijn carrière als professioneel RV’er van heden en toekomst is de volgende.

Hij ontdekte dat gedachten en daarover praten een bepaalde energie genereert die er uiteindelijk voor zorgt dat er gemanifesteerd wordt. Hij noemde dit “The Verne Effect”. Dit houdt in dat wanneer iemand op een specifieke manier een bepaalde gedachte heeft over iets, hij of zij datgene manifesteert.

Denken op een bepaalde manier

Die gedachten moeten dan wel op een specifieke manier geconstrueerd zijn. Niet zomaar aan iets denken, maar op een specifieke manier eraan denken. Mensen die dat (bij toeval) deden, manifesteerden hun gedachten in fysieke realiteit.

Deze conclusies kon hij trekken, omdat hij tientallen jaren elke keer opnieuw mensen moest bekijken en bestuderen en daarna hun toekomstige resultaten zag.

Manifestatie begint dus met een gedachte. En hoe beter je bent je gedachten op de juiste manier kunt vormen, kunt focussen, en de daarmee gecreëerde energie kunt kanaliseren en versterken, hoe eerder je fysiek resultaat hebt.

Manifestatiekracht

En dat is exact wat je leert in de cursus ‘Manifesteren doe je zo!

Je leert je gedachten op de juiste manier (dat is een voorwaarde) extreem te focussen.

Ook leer je het juiste ingrediënt toe te voegen, om de manifestatie-energie die je daarmee creëert te versterken tot een niveau waarop je daadwerkelijk fysieke resultaten boekt.

Wanneer je deze techniek leert, gaat je leven er heel anders uitzien. De reden is dat je ineens veel meer voor elkaar gaat krijgen, wat eerder alleen maar wensen waren.

Stop met hopen en wensen…

Je kunt de cursus manifestatiekracht tijdelijk voor slechts 27 euro downloaden.

Klik hier en download deze super interessante cursus.

Normale prijs is 49,99, nu tijdelijk voor slechts 27 euro!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freba
Freba
5 jaren geleden

Variatie op Boeddhistische wijze van denken en doen. Soort meditatie. Veel Meesters noemen dit “in je cirkel” zitten; oftewel Volledig Gefocust. De Westerse mens heeft vele gedachten tegelijkertijd; associatie wordt dit genoemd. Als je focust , laat je de overbodige gedachten – waar je over het algemeen meer ongemak van hebt dan gemak – letterlijk en figuurlijk rusten….

wolfje
wolfje
5 jaren geleden

het circus pinokkio is ook een manifestatie. maar niet een om over naar huis te schrijven, zeg maar

rob
rob
5 jaren geleden

Iedereen manifesteert al dus zo bijzonder is het niet het gaat er alleen maar om Hoe. Manifestatie werd door deze man gebruikt als een middel om te Bespioneren een ander woord ervoor Observeren, is eigenlijk het zelfde als Bespioneren alleen een ander woord voor Observeren alleen de intentie hoe men er mee manifesteert is waardoor er word gekeken naar het object als het object geheim is dat kan men spreken over bespioneren om belangrijken informatie er me te verkrijgen inderdaad het is energie en waar men op focust krijgt men ook meestal voor elkaar het is zo gezegd eigenlijk een wens die men graag in vervulling ziet gaan ..gedachten kracht is eigenlijk al wat iedereen doet onbewust of bewust doet iedereen het al ..het is een universeel kracht waarmee men als een bewust universele wezen dingen voor elkaar ziet te krijgen onbewust gebeurt het ook alleen men schuift het dan af hoe is het mogelijk dat een gebeuren gewoon gebeurt iedereen heeft bewust of onbewust een gedachten ..alleen als men bewust bent over die universele gedachten kracht kan men gewoon helder meer gaan zien gebeurtenissen gebeuren door veel onbewustheid en men schuift het dan af ik heb het niet geweten ..als een gebeuren gebeurt zit er aan die gebeuren al een kracht achter om het te laten te gebeuren ,als men een wens doet dat kan deze wens ten goed of ten slechte zich aandienen het is het als die sprookje van die theepot waarmee men drie wensen kan doen deze kan je gebruiken als wat men graag wil manifesteren ten goede of ten slechte..elk wens zit een universele kracht erachter voor deze kracht maakt het niet uit wat men wenst het word gewoon vervult
door die kracht wat men gedachten kracht noemt, Stop met wensen als men negativiteit wenst als het ten koste gaat van de ander dat houd je gevangen van puur Zuiver ZIEN ..het kan overal voor gebruikt worden gedachten kracht men kan er mee observeren en/of bespioneren en als men het niet zuiver gebruikt krijgt men ook een onzuivere samenleving die zich meestal uit in gebeurtenissen die men niet wilt..dat gebeurt door meestal onbewustheid wat een wens ook maar mag zijn ..

Back to top button