Homepagina » Gezondheid » Farmareus ontdekt medicijn dat alzheimer geneest, maar houdt het verborgen. Dit is waarom
Farmareus ontdekt medicijn dat alzheimer geneest, maar houdt het verborgen. Dit is waarom

Farmareus ontdekt medicijn dat alzheimer geneest, maar houdt het verborgen. Dit is waarom

Farmareus Pfizer is onder vuur komen te liggen omdat het niets heeft gedaan met gegevens waaruit blijkt dat het medicijn etanercept (Enbrel) kan worden gebruikt om de ziekte van Alzheimer te voorkomen of te behandelen.

Wereldwijd zijn er naar schatting 44 miljoen mensen die alzheimer hebben.

Uit onderzoek blijkt dat etanercept de strijd aangaat met de aandoening, maar Pfizer besloot deze informatie niet naar buiten te brengen.

Ruim 60 procent

Het medicijn blijkt ook het risico op alzheimer met ruim 60 procent te verlagen.

De Sydney Morning Herald onthulde dat de farmagigant heeft besloten om geen klinische onderzoeken naar het medicijn te doen.

In plaats daarvan ontwikkelen farmaceuten liever medicijnen die de symptomen verzachten.

Veel geld mislopen

Hoe langer mensen de ziekte hebben, hoe meer ze eraan kunnen verdienen. Als er opeens een medicijn komt dat een einde maakt aan alzheimer, zullen farmaceutische bedrijven veel geld mislopen.

Pfizer beweert dat uit onderzoeken waarschijnlijk zal blijken dat het medicijn niet het gewenste effect heeft, maar er zijn veel wetenschappers die dat niet geloven.

Het lijkt dus vooral te maken te hebben met geld. Het zou ongeveer 2,7 tot 3 miljard dollar kosten om een nieuw medicijn tegen alzheimer of dementie op de markt te brengen.

Bekijk de video hieronder:

[RT America]


Vond je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Dit is een bekend terugkomend verhaal, de pharmacie wil niet genezen maar je zo lang mogelijk ziek houden, dat is kassa. Al in 1935 heeft Royal Raymond Rife 16 terminaal ten dode opgeschreven kanker patienten genezen.. onder toeziend oog van vele internationale artsen en professoren. Vervolgens verketterd, zijn uitvindingen vernietigd en als mens kapotgemaakt. De Bicom apparatuur is het voortborduren van de uitvindingen van Rife. Hulda Regehr Clarck heeft ook haar leven aan bioresonantie geweid. Wat doet het? Elk virus en elke parasiet heeft een frequentie. Op het moment dat je de frequentie isoleert en een kontrafrequentie maakt vernietig je de parasiet en of virus. Denk maar aan de operazangeres die bij een bepaalde hoge toon een wijnglas uitelkaar laat spatten. Samengevat.. er is genoeg op deze wereld om mensen die ziek zijn voor 100% te genezen.. maar daar gaat de kassa niet van rinkelen.. onvoorstelbaar wat voor leed er wordt veroorzaakt door beursgenoteerde pharmaceuten die letterlijk over lijken gaan…

  33 likes
 2. Valt dit eigenlijk niet onder de noemer ‘crimes against humanity’..? En kunnen die 44 miljoen mensen niet de moed en organisatie opbrengen om dit aan te vechten?

  8 likes
 3. Strafrechterlijk vervolgen i.v.m. dood door schuld van miljoenen mensen.
  Op de brandstapel met die gasten..

  7 likes
 4. :adrianus-johannes.

  ja ja dus een verdienmodel helpt niet alleen de wereld naar de kl*ten maar eerder nog daarvoor de mens op die wereld..
  wel is het zo dat na 4000 weken op deze wereld, je net als je gekomen bent met niks jij ook weer gaat met zonder ook maar iets.. dat begrepen hen die zich graag lieten begraven met alles in hun graf wat maar denkbaar nodig was in het hiernamaals, zij niks daarvan hebben gebruikt.. waren het dat er dan mogelijk ook geen hiernamaals is? zeker niet voor al die verzamelende gekochte en geroofde en door slavernij verkregen rijkdom aan spullen die mee begraven moesten worden..
  wanneer jij dat heden ten dagen zou doen sluiten de systeem beheerders je eerst nog even op tot je alles aan hun kwijt bent, onder de naam alzheimer, dementie of een andere DSM5..
  dood dus aan het verdienmodel der zelf verrijking, of multinational (waarin vele mensen die bij multinational werken, doen of zij ook van die multinational zijn die arme schapen)..
  was het verdienmodel belangrijk zou geld ook wel aan een boom groeien en bij goede verzorging steeds meer, tot het op de grond valt en verdwijnt in de aarde..
  dus komt het neer op koop een fruit/noten boom of 2 bij de tuinwinkel en plant deze bij jou in het bos plantsoen ed. volgend jaar al kan jij en laat iedereen daar de vruchten van plukken..
  dit ook als tegen hanger van alle bomen die nu gesnoeid worden..

  5 likes
 5. Past allemaal binnen het plan van de illuminati-elite en hun agenda2030 om de mensheid te reduceren, dom, onwetend en achterlijk te houden; we zouden hier allemaal massaal tegen in opstand moeten komen en dit wel in dienste van de algehele zelfredzaamheid.

  3 likes
 6. Maar er zijn toch geen medicijnen die Alzheimer remmen of verminderen?
  De patienten die ik ken krijgen ze althans niet.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

baudet

Baudet waarschuwt voor gezondheidsrisico’s 5G: ‘Dit zijn geen kleine kwaaltjes’

Donderdag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd ...

Kun je genezen van alzheimer? Dit onderzoek suggereert van wel (+wat je ervoor moet doen)

Kun je genezen van alzheimer? Dit onderzoek suggereert van wel (+wat je ervoor moet doen)

Stofjes in groene thee, tomaten en wortelen ...