Propaganda

Meer dan 100 jaar mind control (video)

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De volgende documentaire laat zien hoe corporaties, overheden en geheime diensten de gedachten en het bewustzijn van individuen en groepen mensen kunnen beheersen.

De familie Rockefeller investeerde veel geld in het onderzoek naar menselijk gedrag om zo betere werknemers te kunnen voortbrengen.

John D. Rockefeller richtte in 1902 samen met Frederick T. Gates de General Education Board op. Het programma was vooral gericht op het ondersteunen van hoger onderwijs en medische scholen. In 1960 ging de stichting op in de Rockefeller Foundation.

Klaslokaal

Het doel van de stichting was het inzetten van geld als machtsmiddel, niet het scholen van Amerikanen zoals indertijd werd gedacht. Het klaslokaal werd door Rockefeller gebruikt om mensen bepaald gedrag aan te leren waardoor ze passief werden en leerden luisteren naar hun meesters.

Het doel is vandaag de dag nog steeds om burgers op de arbeidsmarkt af te leveren die net voldoende zijn geschoold om werk te verrichten onder toezicht, maar niet genoeg om te twijfelen aan gezag of boven hun eigen klasse uit te stijgen.

Echte scholing daarentegen, is bestemd voor de zonen en dochters van de elite. De achterliggende gedachte was dat het beter is om werkers voort te brengen die geen specifieke ambities hebben, behalve dat ze van het leven willen genieten, zo stelt schrijver G. Edward Griffin in zijn boek The Creature from Jekyll Island.

Media

Ook voerde de Amerikaanse overheid in het geheim experimenten met straling, ziektes en psychedelische drugs uit op de bevolking.

De video onthult de geschiedenis van geheime programma’s, medisch onderzoek en experimenten op mensen door grote corporaties en overheidsagentschappen, zoals bijvoorbeeld de CIA, en het leger. In de twintigste eeuw zochten zij naar een manier om de populatie te beheersen door middel van mind control, ideologische propaganda en strategieën om het volk steeds dommer te maken.

“De media vormen de machtigste entiteit op aarde. Zij hebben de macht om onschuldigen schuldig te maken en vice versa, en dat is macht omdat ze de gedachten van de massa beheersen.” – Malcolm X

Bron: Visionair.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kengai
kengai
9 jaren geleden

Na 3 minuten al kotsmisselijk van deze film, hoe kun je baby,s dit aandoen, ronduit schandalig, dit soort onderzoekers mogen ook wel eens goed op de proef worden gesteld.

Peter
Peter
9 jaren geleden

Op mij hebben ze nooit vat gekregen, ik ben altijd mijn eigen weg gegaan en heb me nooit iets aangetrokken van de media, overheid of wat voor een instantie dan ook. Misschien komt het wel omdat ik vanaf mijn zesde al voor mezelf moest zorgen of misschien is mijn rechtvaardigheidsgevoel wel te sterk. Ik heb in ieder geval geleerd eerst te onderzoeken en je gevoel te gebruiken alvorens te gaan be en veroordelen. Zo trok ik me ook niets aan van de angst retroriek van de VS tijdens de koude oorlog of alle andere angst verhalen van de VS. Ook The American dream is nooit aangeslagen bij mij, ik ben een Europeaan en ben daar trots op want wij hebben een mooie en rijke geschiedenis al zal ik de duistere bladzijdes ook zeker niet vergeten. Maar wat ik wil zeggen is, blijf lekker bij jezelf en voel vanuit je hart wat goed of niet goed voor je is. Je hart liegt nooit en dat weet ik vanuit ervaring.

ReinBrein
ReinBrein
9 jaren geleden

Vandaag op platvorm argusoog:

Powned gebruikt sublimentale beelden in zaak Vaatstra.Mensen dit is geen grap!
Ze zijn door de mand gevallen !!

Diago
Diago
9 jaren geleden

Met het bestuderen van mensen is niets mis, maar omgevingen situaties conflicten of ziektes crearen om uit te zoeken hoe de geplante mens hierop reageerd, is een regeld rechte dolk in het hart van de ziel, en een aanval op de mensheid in ze’n algeheel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x