Homepagina » Propaganda » Meer dan 100 jaar mind control (video)
Meer dan 100 jaar mind control

Meer dan 100 jaar mind control (video)

De volgende documentaire laat zien hoe corporaties, overheden en geheime diensten de gedachten en het bewustzijn van individuen en groepen mensen kunnen beheersen.

De familie Rockefeller investeerde veel geld in het onderzoek naar menselijk gedrag om zo betere werknemers te kunnen voortbrengen.

John D. Rockefeller richtte in 1902 samen met Frederick T. Gates de General Education Board op. Het programma was vooral gericht op het ondersteunen van hoger onderwijs en medische scholen. In 1960 ging de stichting op in de Rockefeller Foundation.

Klaslokaal

Het doel van de stichting was het inzetten van geld als machtsmiddel, niet het scholen van Amerikanen zoals indertijd werd gedacht. Het klaslokaal werd door Rockefeller gebruikt om mensen bepaald gedrag aan te leren waardoor ze passief werden en leerden luisteren naar hun meesters.

Het doel is vandaag de dag nog steeds om burgers op de arbeidsmarkt af te leveren die net voldoende zijn geschoold om werk te verrichten onder toezicht, maar niet genoeg om te twijfelen aan gezag of boven hun eigen klasse uit te stijgen.

Echte scholing daarentegen, is bestemd voor de zonen en dochters van de elite. De achterliggende gedachte was dat het beter is om werkers voort te brengen die geen specifieke ambities hebben, behalve dat ze van het leven willen genieten, zo stelt schrijver G. Edward Griffin in zijn boek The Creature from Jekyll Island.

Media

Ook voerde de Amerikaanse overheid in het geheim experimenten met straling, ziektes en psychedelische drugs uit op de bevolking.

De video onthult de geschiedenis van geheime programma’s, medisch onderzoek en experimenten op mensen door grote corporaties en overheidsagentschappen, zoals bijvoorbeeld de CIA, en het leger. In de twintigste eeuw zochten zij naar een manier om de populatie te beheersen door middel van mind control, ideologische propaganda en strategieën om het volk steeds dommer te maken.

“De media vormen de machtigste entiteit op aarde. Zij hebben de macht om onschuldigen schuldig te maken en vice versa, en dat is macht omdat ze de gedachten van de massa beheersen.” – Malcolm X

Bron: Visionair.nl

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Vandaag op platvorm argusoog:

  Powned gebruikt sublimentale beelden in zaak Vaatstra.Mensen dit is geen grap!
  Ze zijn door de mand gevallen !!

  1 likes
 2. Met het bestuderen van mensen is niets mis, maar omgevingen situaties conflicten of ziektes crearen om uit te zoeken hoe de geplante mens hierop reageerd, is een regeld rechte dolk in het hart van de ziel, en een aanval op de mensheid in ze’n algeheel.

  1 likes
 3. politie agent ook… jongen doe wat nuttigs met je leven.. mafia van de overheid.. en dat weet alles zo leuk te brengen hier.. zon 70 jaar geleden hadden ze een naam voor mensen die andere verraden.. wat was dat ook alweer..!!

  1 likes
 4. Na 3 minuten al kotsmisselijk van deze film, hoe kun je baby,s dit aandoen, ronduit schandalig, dit soort onderzoekers mogen ook wel eens goed op de proef worden gesteld.

  0 likes
 5. Op mij hebben ze nooit vat gekregen, ik ben altijd mijn eigen weg gegaan en heb me nooit iets aangetrokken van de media, overheid of wat voor een instantie dan ook. Misschien komt het wel omdat ik vanaf mijn zesde al voor mezelf moest zorgen of misschien is mijn rechtvaardigheidsgevoel wel te sterk. Ik heb in ieder geval geleerd eerst te onderzoeken en je gevoel te gebruiken alvorens te gaan be en veroordelen. Zo trok ik me ook niets aan van de angst retroriek van de VS tijdens de koude oorlog of alle andere angst verhalen van de VS. Ook The American dream is nooit aangeslagen bij mij, ik ben een Europeaan en ben daar trots op want wij hebben een mooie en rijke geschiedenis al zal ik de duistere bladzijdes ook zeker niet vergeten. Maar wat ik wil zeggen is, blijf lekker bij jezelf en voel vanuit je hart wat goed of niet goed voor je is. Je hart liegt nooit en dat weet ik vanuit ervaring.

  0 likes
 6. God money I’ll do anything for you.
  God money just tell me what you want me to.
  God money nail me up against the wall.
  God money don’t want everything he wants it all.
  Bow down before the one you serve.
  You’re going to get what you deserve.
  Head like a hole.
  Black as your soul.
  I’d rather die than give you CONTROL.

  0 likes
 7. kunnen ze deze onderzoeken ook doen met dit soort mensen maar dan het konijn vervangen door tijgers of leeuwen ?? zou toch een uitkomst zijn he waren we van dit soort meteen af .

  0 likes
 8. Derren brown kijken mensen!! kennis is macht

  0 likes
 9. Ik weet nt of andere het soms ook horen. Maar op regelmatige basis hoor ik een raar gepiep van mn tv. Ook bij andere mensen heb ik dit al gehad. Verander van post en dat piepen kan verdwijnen. Het rare is dat voornamelijk jongere mensen dit kunnen horen en oudere niet. Na wat opzoekingswerk kwam ik teweten dat idd oudere mensen hun gehoor minder is maar de frequentie van het piepen zou door het leger ook gebruikt worden tov de populatie (of het waar is weet ik niet) wel weet ik dat ik zot kom van dat gepiep en
  Mn tv moet afzetten.

  0 likes
 10. Als je de kracht van zelfsuggestie voorbij bent, die overheden er bij u in wil pompen?Voel je je vrij en blij en zal niets je meer weerhouden dat te doen, wat je eigen wil is om te doen.In mijn situatie zat ik ff terug in de klas op school.Wat hebben die leraren wat met mij gehad met hun gelul, van die groeit op voor galg en rad, maar werd wel mooi politieagent.De werkelijkheid was dat de leraren zichzelf als slaaf hadden opgehangen aan een galg, en gedraaid werden door het rad wat IK in beweging zette.M.A.W ik laat me niet manipuleren door niets en niemand.

  0 likes
 11. [quote name=”Boon”]God money I’ll do anything for you.
  God money just tell me what you want me to.
  God money nail me up against the wall.
  God money don’t want everything he wants it all.
  Bow down before the one you serve.
  You’re going to get what you deserve.
  Head like a hole.
  Black as your soul.
  I’d rather die than give you CONTROL.[/quote]
  Waar komt deze vandaan, knap dichtwerk

  0 likes
 12. [quote name=”duffe”]politie agent ook… jongen doe wat nuttigs met je leven.. mafia van de overheid.. en dat weet alles zo leuk te brengen hier.. zon 70 jaar geleden hadden ze een naam voor mensen die andere verraden.. wat was dat ook alweer..!![/quote]
  Zonder die mafia van de overheid zou dit wereldje super klein zijn, als je niet crimineel bent ingesteld.Want zelfs al zijn de blauwe muggen aanwezig die vroeger de “Zwarte Polizei”werd genoemd, dan is het immers nog een rommeltje onder de mensheid.En als je zelf in de shit zit, weet je niet hoe snel je ze beld, omdat je ze nodig bent.Heb je weer wat geleerd.Vooral dat je het heden niet met het verleden, vergelijken moet,terwijl je zelf wel beter weet.

  0 likes
 13. [quote name=”Justin”][quote name=”Boon”]God money I’ll do anything for you.
  God money just tell me what you want me to.
  God money nail me up against the wall.
  God money don’t want everything he wants it all.
  Bow down before the one you serve.
  You’re going to get what you deserve.
  Head like a hole.
  Black as your soul.
  I’d rather die than give you CONTROL.[/quote]
  Waar komt deze vandaan, knap dichtwerk[/quote]

  Nine Inch Nails, Trent Reznor:

  http://vimeo.com/17071419

  0 likes
 14. hunting wolf. sorry maar als je even nadenkt snap je net zo goed als mij dat het allemaal te ver gaat. jullie zijn er om te zorgen dat we allemaal veilig zijn en dat er niks crimineels gebeurt. maar zodra jullie je schuldig maken aan criminele dingen dan is dat heel gewoon. als jullie een bekeuring uitschrijven aan een persoon met een normaal inkomen betekend dit dat hij zijn rekeningen van die maand niet meer kan betalen. en jullie doen dit lachend. kijk alleen al naar de willekeurige politie controlles laats nog met inkasso. waar staat in de wet dat jullie willekeurig mensen mogen aanhouden om te kijken of ze wel wat op hun naam hebben staan? wie is erbij gebaat om sochtends vroeg schoolgaande kinderen te bekeuren omdat hun licht het niet doet.het wachten bij drukke kruispunten om te bekeuren als iemand de fout in gaat.. dit zijn maar kleine voorbeelden. wat nou als jullie die tijd zouden invullen met het bevechten van echte criminaliteit ipv het opvullen van het staatsgeld

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Eind 2017 onthulde de New York Times dat het Pentagon in het geheim onderzoek deed naar UFO's. Daarbij werd een belangrijk detail weggelaten.

Amerikaanse overheid beëindigt paranormaal UFO-project vanwege demonische krachten. Dit lijkt op sciencefiction, maar is het niet

Eind 2017 onthulde de New York Times ...

De Europese democratie bestaat niet meer. Waarom de Europese Commissie moet worden afgeschaft

De Europese democratie bestaat niet meer. Waarom de Europese Commissie moet worden afgeschaft

Nadat de SP PvdA’er Frans Timmermans op ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.