Gezondheid

Vrouw krijgt gevangenisstraf omdat ze haar zoontje (9) weigert te vaccineren. Dit is haar emotionele getuigenis

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit Detroit heeft een gevangenisstraf van zeven dagen gekregen omdat ze weigerde haar 9-jarige zoon te laten vaccineren.

Rebecca Bredow kreeg van de rechter een week de tijd om haar zoon te laten inenten, maar zei dat ze ‘liever achter de tralies zit’ dan ‘iets doet waar ze totaal niet achterstaat’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tegenover WXYZ vertelde ze dat ze bang was dat haar zoon zou worden beschadigd door één van de vaccins.

Zelf

“Ik vind dat ouders zelf een beslissing mogen nemen gebaseerd op hun eigen kennis over vaccins,” zei ze.

“Ik ben boos,” vervolgde de vrouw. “Ik voel me in een hoek gedrukt. Het voelt alsof mijn rechten als ouder me zijn ontnomen.”

De moeder van twee vertelde de rechter dat ze de ‘volledige verantwoordelijkheid’ voor haar acties op zich neemt en dat ze vaccinaties niet vertrouwt.

Keuze

Bredows ex-man wil dat hun zoon volledig gevaccineerd wordt en krijgt nu tijdelijk de voogdij. “Waarom automatisch kiezen voor de vader die de vaccins wil?” vroeg Rebecca. “Hoe zit het met mijn keuze als moeder?”

“Als mijn kind verplicht moet worden gevaccineerd, zou ik het niet over mijn hart kunnen verkrijgen om dat te doen,” zei ze tegen de rechter. “Dat druist in tegen alles waar ik in geloof.”

Joel Dorfman van de actiegroep Michigan for Vaccine Choice zei: “Als dit kind letsel oploopt als gevolg van één van de acht vaccins die het zal krijgen, wie gaat er dan voor het kind zorgen? De rechter?”

Bekijk ook onderstaande video:

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Justin
Justin
6 jaren geleden

Ik ben toevallig begonnen aan een serie op Netflix genaamd UTOPIA ,dat gaat over vaccins en verzonnen ziekten/epidemiën ,het plan is om de mensheid onvruchtbaar te maken omdat er teveel mensen zijn en dat het maar blijft groeien en er een tijd komt dat er niet genoeg meer is voor iedereen,het laat hun aanpak zien en dat ze letterlijk over lijken gaan . Het is een heel andere invalshoek dan wat ik tot nog toe zag maar het zou zomaar kunnen.

Furious Anger
Furious Anger
6 jaren geleden

We leven in een vrije wereld roepen de regeringen!! Sorry maar het tegendeel is waar, we worden bij de ballen genomen en moeten doen wat ons opgelegd wordt. Weet niet waar dit allemaal naar toe lijdt maar weet wel dat als we met zijn allen wakker worden en er tegen in gaan het anders kan zijn. Het grote gros onder ons reageren als makke lammetjes en zeggen ja en amen. Nee beste medemens wat deze vrouw deed door het recht in eigen handen te nemen zo moet iedereen het gaan doen. Het is makkelijk on 1 niet mak lammetje een weekje op te sluiten, maar als er 1000-den niet makke lammetjes zijn!!!

Hawks
Hawks
6 jaren geleden

Da’s een moeilijke: wordt er ouderlijk recht ontnomen, of wordt het kind het recht (of de plicht) ontnomen?

spirit_himalaya27
spirit_himalaya27
6 jaren geleden

Er blijven straks helemaal geen normale mensen meer over. Ziekte veranderd je gedrag, bewustzijn en dus ook manier van denken. Westerlingen krijgen kanker of worden autist. Heb je ooit autisme bij een donkergekleurd Afrikaan gezien? Ik niet. Zij krijgen geen vaccinaties die wij wel krijgen. Daarentegen krijgen zij weer ziektes zoals malaria door insecten die zijn geïnjecteerd door de mens, en nog wel andere ziektes. Komt ff nu niks op bij mij.
Is dit de goede manier de wereldpopulatie te doen verminderen?
De wereld zal vol raken met geesteszieke mensen, het is nu al aan de gang. Dat is toch sneu voor de mens die goede en gezonde dna heeft, die worden namelijk ook besmet door de anderen die een minder goede dna hebben.
Wij mensen kiezen er zelf niet voor om geboren te worden, dus het mag niet zo zijn dat anderen voor ons beslissen hoelang we moeten leven danwel dood moet gaan.
Nu dat kind is weggehaald bij zn moeder, zal het kind en de moeder beiden onder lijden. Daar begint al het kapotte draadje waar je slechtere dna door krijgt, allemaal door de overheid.

Ze komen maar met gratis condooms, of nieuwe betere voorbehoedsmedicijnen waar je geen eierstokkanker van krijgt. Of foetussen die gehandicapt zijn of een ziekte hebben, gewoon verplichte abortus ermee!!

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x