Homepagina » Binnenland » ME’er is leugens zat: ‘Die lui aan het Binnenhof zouden aangeklaagd moeten worden’
ME'er
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Flickr/Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

ME’er is leugens zat: ‘Die lui aan het Binnenhof zouden aangeklaagd moeten worden’

De verklaringen van gewetensbezwaarde politieagenten en ME’ers voor de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie zijn slechts het topje van de ijsberg, zei één van de 61 agenten die zich inmiddels hebben gemeld.

“Ik heb contact met tientallen collega’s in het land die letterlijk lichamelijk en geestelijk ziek zijn van het geweld dat zij gedwongen moeten toepassen tegen vreedzame demonstranten en burgers. Deze collega’s hebben op hun beurt weer contact met tientallen andere collega’s die er hetzelfde in staan,” verklaarde de agent.

Hij legde uit dat de angst om te verklaren erg groot is. “De heksenjacht op mensen zoals ik en collega’s die hier verklaren, is in volle gang. Die heksenjacht wordt gestimuleerd door de leiding.”

Klachten belanden op de plank en blijven daar liggen

De politieagent citeerde korpschef Van Essen, die op 19 december in de Volkskrant zei dat ‘burgers erop moeten kunnen vertrouwen dat de overheid er voor je is’. “Dat is een lachertje,” aldus de agent. “Deze man werkt zelf actief mee aan het geweld tegen diezelfde burgers.”

Er melden zich ook vrouwelijke politieagenten. Eén van hen werd al meerdere keren ingezet bij demonstraties tegen de coronamaatregelen. “Die lopen continu uit de hand door zoals de leiding dat noemt ‘onze nieuwe manier van optreden richting wappies’,” zei ze.

Het heeft volgens haar geen enkele zin om daar een klacht tegen in te dienen. “Klachten van demonstranten en burgers die een maatregel hebben overtreden, belanden op de plank en blijven daar liggen.”

De zaak ontploft ter plekke door toedoen van de ME

Een ME’er heeft zich bij de commissie gemeld om ‘misstanden binnen het korps naar buiten te brengen’ en om ‘de leugens die de korpsleiding, Rutte en Grapperhaus vertellen te ontkrachten’.

De ME’er, die op 14 maart op het Malieveld was, zei: “Het is werkelijk verbijsterend wanneer ik Rutte hoor spreken over ‘doorgesnoven hooligans’. Het was vanaf het begin duidelijk dat de aanhoudingseenheid zou worden ingezet om zelf rellen te starten.” Over die zogeheten Romeo’s zei hij: “Die jongens zijn gewoon straatvechters. Daar worden ze op uitgezocht. Die doen niets liever dan relschoppen.”

“Ik verklaar dat de escalatie bewust beleid is. En wij worden misbruikt eraan mee te werken. Want je hebt geen keus meer op zo’n moment. De zaak ontploft ter plekke door toedoen van de ME.”

Ik heb nog nooit zoveel gejankt als het afgelopen jaar

De ME’er werd ook op 21 juni vorig jaar ingezet bij een demonstratie. “Toen liep het volledig uit de klauw. Het waterkanon reed dwars tussen de mensen door op hoge snelheid. Levensgevaarlijk. Ik heb demonstranten zien rennen voor hun leven. Ook kinderen. Ik heb nog nooit zoveel gejankt als het aflopen jaar. Het is niet meer te doen. Ik heb er geen woorden voor.”

“De leiding en elke agent die hier bewust aan meedoet, zouden moeten worden aangeklaagd voor doodslag. Ook die lui aan het Binnenhof moeten zich schamen en zouden aangeklaagd moeten worden. Ze liegen de mensen voor. Ik kan het weten want ik ben erbij geweest. Om ze dan naderhand zo te horen liegen en bedriegen, is verbijsterend en totaal onwerkelijk,” zei de politieagent, die naar eigen zeggen al diverse collega’s naar de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie heeft gestuurd.

[BPOC]
5 92 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
2021
2021
17 dagen geleden

In wat voor land leef ik hier eigenlijk is dit werkelijk Nederland of zit in een nachtmerrie waar ik niet uitkom

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  2021
17 dagen geleden

Te lang slapen wordt qua gevoel ook wel vergeleken met een kater of een jetlag…HA, HA, HA…

Annette
Annette
Reactie op  2021
17 dagen geleden

2021, ik heb exact hetzelfde gevoel. Het voelt net als een vreselijke nachtmerrie en je hebt geen idee wanneer die afgelopen is.

Jan
Jan
Reactie op  Annette
17 dagen geleden

Het eindigt pas zodra iedereen gevaccineerd is

Verontruste
Verontruste
Reactie op  Jan
16 dagen geleden

Wie is er rot?

Edward
Edward
Reactie op  Jan
16 dagen geleden

Kunnen we lang wachten, de vaccinatie bereidheid is verder afgenomen.

Naomi
Naomi
Reactie op  Edward
16 dagen geleden

Vandaar de nieuwe uitbraak in de herfst

Realistic
Realistic
Reactie op  Naomi
16 dagen geleden

Iets met de R in de maand? Hoe dom wil je ze hebben?

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Naomi
16 dagen geleden

Die nieuwe uitbraak treft de gevaccineerde mensen omdat hun immuunsysteem niet meer functioneert zoals normaal was. Hun immuunsysteem zal zich tegen hen keren met orgaanfalen. Binnen een week zijn ze overleden.
Dat zeggen professoren zoals Cahill, Tenhenny , Mikovitsj e.a.
Ga dat eens beluisteren en hoor het eens van de andere( gecensureerde) kant.
De ongevaccineerde mensen zullen de schuld krijgen als in de herfst/ winter de volgende golf komt.
Het is bekend nu al dat in de herfst een virus wordt verspreid. Goh, hoe weet Bill Gates dat toch ?

JoeRi
JoeRi
Reactie op  Jan
16 dagen geleden

U bedoelt het leven 💉👀☠?

Jan
Jan
Reactie op  JoeRi
16 dagen geleden

10% mag overblijven

Realistic
Realistic
Reactie op  Jan
16 dagen geleden

Waar tegen eigenlijk?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  2021
16 dagen geleden

This, is not Nederland, nohooo this is not, sja la la la la la, a little piece of me will die.

Herman
Herman
17 dagen geleden

Huilen is te laat komt nooit meer goed !!

Rob
Rob
Reactie op  Herman
16 dagen geleden

Aan de hand van de verklaringen kan wel gesteld worden dat we geen politie organisatie meer hebben maar een terreur organisatie. En velen zijn geen politie agent meer maar slechts tuig met een uniform. Dat past alleen in het globalistische plaatje met zijn depopulatie agenda. Het tuig weet niet eens wat er gaande is en waar ze voor gebruikt worden. Maar het blijft een feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor je daden, ook voor de wandaden en misdaden. Als er hier geen rechtsgang meer is die orde op zaken stelt maar zelf bij het terreur hoort dan komen ze er ALLEMAAL wel een keer achter als hun tijd hier voorbij is. Dan komen ze er wel achter wat duisternis inhoudt.

Totalottie
Totalottie
17 dagen geleden

Goed dat hij zich uitspreekt! Dat moeten ze allemaal doen maar nog belangrijker: ze moeten massaal stoppen hieraan mee te werken en aan de kant van de demonstranten gaan staan. Dan moet je eens zien hoe snel dit ophoudt. Daar schieten we tenminste nog wat mee op want Kutte blijft, no matter what. Het is ongelofelijk.

Mickey
Mickey
17 dagen geleden

En kan je je voorstellen… vreedzaame demonstratie.. wacht maar tot het echt gewld tegen de politie(rutte z’n honden) wordt gebruikt… aaaas dan gaan ze pas janken….. nederlanders zijn zat..zat!!..

mikkie
mikkie
Reactie op  Mickey
17 dagen geleden

Daarom gaat Grapperhaus dus geen onderzoek doen naar de politiehondentraining.

Verontruste
Verontruste
Reactie op  mikkie
16 dagen geleden

Kan ie niet, want dan komt ie zichzelf tegen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
17 dagen geleden

Wegwerp BLAUWE gezichtsmasker is GIFTIG, bevatten asbestachtige stoffen die je longen kapot maakt…Hoeveel levens hebben deze gevaarlijke psychopaten vernietigd??
Onmiddelijk arresteren deze psychopaten, en het binnenhof voorgoed dicht gooien !!

Rick
Rick
Reactie op  Joyce Ramgatie
17 dagen geleden

Grafeen. Hoe toepasselijk.

Elfin
Elfin
Reactie op  Rick
17 dagen geleden

Grafeen komt voor je grafsteen. Ik heb voor mijn moeder die soms toch zo’n ding moet dragsn vindt ze zelf, de binnenkant eruit geknipt. Dan hou je alleen dat blauwe laagje over. Ademt ook stukken beter en ze kunnen niks zeggen want het is een mondkapje. Je ziet het ook amper.

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Ja, plus : er zitten nanodeeltjes in. Lees maar het uitgebreide artikel op niburu.

Locke
Locke
17 dagen geleden

Wat dacht je waar de nieuwe posities voor bestemd zijn met de nieuwe geselecteerde instroom vluchtelingen die met hun rood zwemvestje naar binnen worden gehaald, niet voor hier Nederlands te komen spreken of iets aan te pakken de Nederlander zit al thuis zit zonder werk. Het nieuwe Antifa leger voor Europa zonder grenzen. Vandaar de extreme afvloei behandeling door de Politiek en denk maar niet dat er nog een dubbeltje in de Pensioen pot zit die is ook leeggeroofd. Er gaan er nog heel wat aan de diarree komen. We zitten in WWIII en het gros ligt nog in bedje.

Deppie
Deppie
17 dagen geleden

Ach, liegen is verheven tot staatsbeleid. Vanochtend las ik tot mijn verbijstering dat onze ‘premier’ wederom de kans krijgt om ons komende 4 jaar te (mis)leiden. Hij heeft vannacht slechts een motie van afkeuring gekregen ipv een motie van wantrouwen. Het resultaat van dagenlang draaien en liegen. Hij belooft Nederland weer z’n ‘stinkende’ best te doen om het vertrouwen terug te winnen.
Hoe naïef zijn onze volksvertegenwoordigers. Het wordt er niet gezelliger op met al die politieke stank. Ik ben ook bang dat ondanks alle harde bewijzen van mismanagement bij de politie er onder de ‘bezielende’ leiding van dhr Rutte weinig zal veranderen.

Mike
Mike
17 dagen geleden

Aanklagen is nog een heel zwak woord hoor,achter de tralies en de sleutel weggooien!deze mensen hebben in 10jaar tijd dit hele land vernietigd er is niks meer van over een golf aan faillissementen,daar maar je niet komen,daar mag je niet dit dat zus en zo.Het is gewoon godsgeklaagd dat dit volk nog steeds daglicht ziet!!

Elfin
Elfin
Reactie op  Mike
17 dagen geleden

Aanklagen etc helpt allemaal niet. Naïef om te denken dat er iets anders is dan een totale volksopstand die ons hieruit zou kunnen halen.

Rakker
Rakker
17 dagen geleden

Weleens gehoord van stakingsrecht?

Hydra
Hydra
17 dagen geleden

Het is een nachtmerrie geworden. Ongelooflijk om te horen en te lezen en te zien wat hier in Nederland aan de hand is. Liegen en bedriegen, geweld gebruiken tegen burgers. Hoe lang gaat dit nog door voordat iedere Nederlander wakker is geworden. Ik ben bang.

Underground
Underground
Reactie op  Hydra
17 dagen geleden

Nederland word niet wakker, zolang ze blijven lopen met een doek vol met Chloroform voor hun gezicht, slapen ze rustig verder. Het is een voor allen, en allen voor een. Het gaat nog steeds te goed. En dat stopt pas, als je alles kwijt raak. En tot die tijd, laten we ons lijden, door leugenaars en bedriegers. Gekozen door het slaafse volk. Zo Triest !!

x

Check Also

rutte

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Toen premier Mark Rutte het vonnis van ...

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

69
0
We lezen graag je reactie!x