Homepagina » Mens en Dier » ‘Het kartel stort voor onze ogen in elkaar. Het politieke systeem is aan het einde van haar Latijn’
baudet
Foto: Mark Rutte (© Kyle Klein and the Embassy of the Kingdom of the Netherlands in the USA CC BY 2.0)

‘Het kartel stort voor onze ogen in elkaar. Het politieke systeem is aan het einde van haar Latijn’

“Rutte heeft gelogen. Opnieuw,” zei FVD-leider Thierry Baudet vandaag in de Kamer. Rutte zei met de verkenners niet te hebben gesproken over Pieter Omtzigt, maar dat was wel zo. Hij zei dat hij het vergeten was. “Dat is ook niet de eerste keer,” aldus Baudet.

Eerder had Rutte geen herinnering aan de memo over de afschaffing van de dividendbelasting. Hij had geen actieve herinnering aan het feit geïnformeerd te zijn over het bombardement op Hawija. Hij had geen herinnering aan het spreken over groepsimmuniteit. Geen herinnering aan het bedrag van de omstreden Teevendeal dat werd achtergehouden. Hij had geen herinnering aan het wanneer van zijn gesprek met Halbe Zijlstra over de datsja van Poetin.

Democratie stuk

“Er zijn twee mogelijkheden,” zei Baudet. “Of Rutte lijdt aan ernstig geheugenverlies, wat hem volstrekt disfunctioneel maakt, of hij is een pathologisch leugenaar. In beide gevallen is hij volstrekt ongeschikt als premier. Ongeloofwaardig.”

Hij benadrukte dat deze doofpotpolitiek heeft gemaakt dat de Tweede Kamer onder 10 jaar Rutte steeds meer buitenspel is komen te staan. “Ik denk dat de Kamer vandaag voor een cruciaal moment staat. Gaan we dit accepteren of gaan we onze tanden laten zien? Als dat [laatste] niet gebeurt, dan is de democratie hier in Den Haag officieel stuk.”

Betonrot

“Ook als Rutte na vandaag vertrekt, dan moeten we constateren dat de betonrot in ons systeem veel dieper is dan alleen één persoon of één kabinet,” zei Baudet. “Het kartel stort voor onze ogen in elkaar. Het politieke systeem is aan het einde van haar Latijn.”

4.9 72 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
17 dagen geleden

Rutte is ongeschikt, aldus Baudet, volledig mee eens, echter 2,5 miljoen mensen hebben wel op hem gestemd en maar 250.000 op Baudet.
Dus het volk denkt er overduidelijk anders over.
En de reguliere media zal er voor zorgen dat het kartel, beter: de cabal, nog lang niet instort.

NooT
NooT
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Beste ProAsfalt,
Wie zegt er dat deze verkiezingen eerlijk zijn verlopen?

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  NooT
17 dagen geleden

Precies

Harry
Harry
Reactie op  Sjoeke
17 dagen geleden

We hebben de leugens kunnen aanschouwen. Bewezen! D666 en het CDA zijn tegen een motie van wantrouwen. Misselijkmakende actie!! De Bilderbergers Kaag en Vrijmetselaar Hoekstra beschermen Rutte en hij overleeft de motie, wat ze van te voren al wisten. Hij, en straks zij ook, kunnen doen wat ze willen en niemand heeft het door. Hoezo democratie? Maak uw borst maar nat mensen.

Harry
Harry
Reactie op  Harry
17 dagen geleden

Dat Rutte, Kaag en Ollongren rot en corrupt zijn wisten we. (Kaag en Rutte beiden ook nog WEF gecommiteerd.) Dekken elkaar om hun agenda door te kunnen drukken. Dan nog de Bilderbergers onder elkaar…
Hoekstra diende onder Ben v Beurden (Shell) en MacKenzie, beiden ook Bilderbergers.
In plaats van pal voor zijn CDA medewerker Omtzigt te staan, zweert ook hij trouw aan de sneaky en lafhartige kliek. Samen regeren is samen macht hebben en je duistere agenda uit kunnen voeren.

Perm
Perm
Reactie op  Harry
17 dagen geleden

Wanneer stoppen we deze kliek?

Harry
Harry
Reactie op  Perm
16 dagen geleden

Goede vraag!
We hebben een, met goed materieel uitgerust, en getraind leger nodig. Met veel kennis en inzet. Tijd van bloemetjes leggen op het malieveld is wel voorbij lijkt me.

Wow
Wow
Reactie op  Perm
16 dagen geleden

Nu!!! door niet meer of zo min mogelijk del te nemen aan de maatregelen en nog belangrijker HAAL JULLIE KINDEREN VAN DE STAATSSCHOLEN EN GA VOOR DE DEMOCRATISCHE SCHOLEN OF THUISONDERWIJS OP ZIJN IEDERWIJS!!

Perm
Perm
Reactie op  Harry
17 dagen geleden

Hoekstra ook een vrijmetselaar? Dat zegt meer dan genoeg. De vuiligheid druipt er vanaf.

Wow
Wow
Reactie op  Perm
16 dagen geleden

De oud preses van Minerva die schijt heeft aan het pleps dus aan de bevolking en Kaag is van hetzelfde laken en pak. De (spirituele) waarheid zal eindelijk voet aan de grond krijgen na duizenden jaren.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Harry
16 dagen geleden

Juist zet maar een paar emmers water klaar want die zal je meer dan nodig hebben daarvoor.

Yvonne
Yvonne
Reactie op  NooT
17 dagen geleden

Ik durf te zeggen dat de verkiezingen NIET eerlijk zijn verlopen!

Marianna
Marianna
Reactie op  NooT
17 dagen geleden

en wat kunnen we daar dan mee?

Perm
Perm
Reactie op  Marianna
17 dagen geleden

Daar kunnen we niets mee, maar we moeten er wat mee ! Want deze gasten zetten de wereld in brand en verdwijnen zelf naar onbekende oorden. Zie eens wat er nu in de Oekraïne dreigt te gebeuren. Wie is daar de schuldige?
Ja, de hufter Joe Biden. Zou hij nog weten wat er vroeger met John F. Kennedy gebeurde?

R W
R W
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Er hebben echt geen 2,5 miljoen mensen op die leugenaar gestemd. Ik ken niemand, werkelijk niemand die op Rutte heedt gestemd. Wat ouderen die steevast CDA oid stemmen, maar bijna iedereen, echt zeker 80% op FvD. En dat hoor ik overal. De verkiezingen waren net als het gros van de regering in en in corrupt.

Judith
Judith
Reactie op  R W
17 dagen geleden

Ik ken er dus ook niet een en mijn vrienden en kennissen waarvan ik dit weet, kennen ook weer niemand.
Dus het smoesje dat wij er toch voor gekozen hebben gaat ècht niet op.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Judith
17 dagen geleden

Nou, ik ken er zat. Die beschouwen ‘hun’ partij als hun ‘cluppie’. Valt niet mee te redeneren.

martin*
martin*
Reactie op  R W
17 dagen geleden

Je kent misschien wel geen mensen die op Rutte hebben gestemd maar geloof mij maar die zijn er nog genoeg.En dit zeg ik niet omdat ik een fan van hem ben integendeel! Maar onder de Nederlanders zitten ongelofelijk veel domme arrogante zelfingenomen mensen die zolang hun[+gezin] het nog goed hebben ; overbetaalde baan dikke leasebak gewoon echt schijt hebben aan de buurman van paar huizen of straten verderop die nauwelijks rond kunnen komen. Dit soort volk stemt uit een soort van ideolaat vals superperiorteitsgevoel op partijen als VVD en D66 Maar we hebben nu wat van de echte aard van deze ministers kunnen zien het zijn pure leugenaars,psychopaten die geilen op macht en die geen enkele verantwoording willen afleggen.
Kijk hoe onder zijn beleid Nederland is afgebroken als rechtstaat maar ook als rijke westerse natie. Hoelang hebben wij al geen voedselbanken hier dat is toch een schande dat die hier nodig zijn!
En ik denk niet dat het kartel in elkaar stort maar dat we nu de ware aard van onze zogenaamde democratie zien die eigelijk al lang geen democratie is sinds de Europese Unie eigenlijk als een soort van continentale regering van Europa alle wetten etc.. bepaalt.
Onze ministers zijn een soort van zetbazen geworden managers die vanuit Brussel aangestuurd worden en die op hun beurt door bepaalde genootschappen aangestuurd worden.Bilderberg,WEF etc..
Ik denk dat “‘ the powers that be” nog wel goed uitkomt dat Rutte nog wat langer hun agenda kan uitvoeren.En de tweedeling van arm en rijk in de maatschappij nog wat kunnen vergroten.

HugodeClown
HugodeClown
Reactie op  martin*
16 dagen geleden

Er zullen best wel genoeg mensen zijn die (nog) op de VVD stemmen, het is echter even de vraag of het er voldoende waren om hen weer als grootste uit de bus te laten komen en deze bizarre verkiezingsuitslag te verklaren..

Effu
Effu
Reactie op  R W
16 dagen geleden

Tja die stemmen verdwijnen ook letterlijk in de kliko.

Paris
Paris
Reactie op  R W
12 dagen geleden

Ik geloof er ook niets van.
Het is een corrupte bende,
Geloof er niets van.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Ja die kans is aanwezig helaas.

Mede door de inspanningen van Ollongren die het slim uitlegt/speelt, en met tante Annemarie Joritsma achter de hand die zich evenzeer goed kan verweren.

Het grootste venijn is er inmiddels af behalve Wilders, Baudet, en nog SP. Terwijl het gros het al heeft over nieuwe onpartijdige verkenners. As dat doorzet loopt het voor Rutte voor de zoveelste keer met een sisser af.

Time will tell…

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Gezinusk
17 dagen geleden

Ik ben dan wel geen Time maar ik kan je wel vertellen dat dit erop uitdraait dat Knaag mp wordt en dan zijn we helemaal jarig. Het is zo doorzichtig allemaal. Wat een land en wat een wereld. Het wordt met de dag erger!

Babet
Babet
Reactie op  Totalottie
17 dagen geleden

Toevallig positief getest,
Toevallig snel de spullen gepakt en papier zichtbaar,
Toevallig wordt Pieter Omtzigt publiekelijk gebruikt,
Toevallig staat er op dat tijdstip een ANP fotograaf,
Toevallig wordt Pieter Omtzigt publiekelijk gebruikt,
Toevallig net degene die zo integer is en Rutte III liet vallen,
Toevallig zaten Rutte en Kaag beiden bij Schwab,
Toevallig zijn ze beiden de `winnaars´ van de verkiezingen,
Toevallig is er nu een probleem ontstaan in de tweede kamer,
Toevallig stemt Hoekstra, voor Rutte en tegen Omtzigt op deze walgelijke gronden,
Toevallig zit de kamer nu vol met ambtenaars van Rutte na de verkiezingen,
Toevallig is nu het vertrouwen geschonden van Rutte,
Toevallig is in 1 dag door stemming duidelijk geworden wie gaat regeren, VVD,D66, CDA, en CU,
Toevallig het de pro-Rutte kartel en doctrine versterkt en openbaar bekrachtigt,
Toevallig een beklonken deal: ambtenaren en Rutte binnenshuis aan de macht en buitenshuis MinPresKaag,

Ik weet niet hoe het u vergaat,
Maar heeft u wel eens een spelletje yahtzee gespeeld?
Ik wel, maar ik heb nog nooit alle worpen “yahtzee” gegooid!!

Toevallig???

Ari
Ari
Reactie op  Babet
17 dagen geleden

Hahahaha, scherp!
Toeval bestaat niet in de politiek.

Jacob
Jacob
Reactie op  Babet
16 dagen geleden

Ollongren toevallig positief getest? Geloof dat toch niet, allemaal meelij opwekkende praatjes, anders had ze toch zeker 10 dagen in quarantaine moeten gaan en die muilkorf moeten dragen, en daar is allemaal niets van te zien geweest, allemaal leugens van dat stuk ongedierte.

Ari
Ari
Reactie op  Gezinusk
17 dagen geleden

Time told us allready.
Last van het rutte kwaaltje ?

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

‘ Rutte is ongeschikt, aldus Baudet, volledig mee eens, echter 2,5 miljoen mensen hebben wel op hem gestemd ‘ als dat al zo is, wat ik persoonlijk NIET geloof.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Marie-Jeanne
17 dagen geleden

Van die 2’5 millioen zijn er 1 millioen Moslims en waarschijnlijk 1/2 Millioen gesmokkeld digitaal, deze mensen weten bij wie ze veilig de boel kunnen blijven veroveren !

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Aha, daar zegt Ollogren iets wat mogelijk de reet van Rutte kan redden..

Volgens Ollongren was het A4,tje geen vaststaand doortrapt iets van een plan dat uitgevoerd diende te worden zoals velen er tegenaan kijken. Maar funtioneerde het als kladblok.

Aantekeningen die na weken waren gemaakt na aanleiding van meer dan zeventien oriënterende gesprekken met politici waar ze iets mee moesten.

Suggesties die door derden werden aangereikt om na te denken hoe vervolg gesprekken met andere partijen hun verloop zou kunnen hebben.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

@ProAsfalt. Rutte is al jaren ongeschikt, dat ben ik volledig met je eens, net als de cabal de media (de politiek en het gezondheidssysteem) beheerst. Maar dat er maar 250.000 mensen op Baudet gestemd hebben, dat geloof je toch zelf niet! Elke boer kan op zijn klompen aanvoelen dat er bij de verkiezingen sprake is geweest van FRAUDE.

Ik denk dat er meer mensen op Baudet hebben gestemd, dan op Rutte, maar dat past natuurlijk niet in het verhaal of programma van mensen achter de schermen die politiek Nederland onder controle hebben.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Verhouding klopt niet. Indien vvd 2,5 milj stemmen heeft gehaald dan heeft Fvd er 8/34 × 2,5 milj = 588000 stemmen.

Naomi
Naomi
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Volgens de officiele versie hebben 500000 mensen op Fvd gestemd

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Ik vraag me af waarom jij hier steeds in blijft hangen, ben je zo slecht op de hoogte?

Paris
Paris
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

De verkiezingen zijn niet eerlijk verlopen.
Dat weet u toch ook wel?.

Paris
Paris
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Geloof je toch zelf niet.?

sociaal Nederland
sociaal Nederland
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

hebben de mensen wel het besef, of is het de angst voor Corona.

koddebeier
koddebeier
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Het geeft alleen maar aan dat het gemiddelde IQ van de gemiddelde Nederlander niet erg hoog is !

elisabeth
elisabeth
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

inderdaad, de cabal is machtiger dan ooit.

Nina
Nina
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Het volk denkt niet meer.Het volk word gemanipuleerd met de ogen wijd open!
Als iedereen hetzelfde denkt ,hoeft niemand meer te denken.
Het etterige gezwel Rutte komt steeds weer terug!

Effu
Effu
Reactie op  ProAsfalt
17 dagen geleden

Kijk hier eens naar he aantal leden per partij bv om een veel eerlijker beeld te krijgen over hoe de stemverdeling nu werkelijk is.
https://www.stopworldcontrol.com/nl/stemfraude/

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ProAsfalt
16 dagen geleden

@ProAsfalt. Nou zeg ik het nog één keer, Rutte heeft met zijn rooie kabinetten 2,5 miljoen vluchtelingen erin gehaald en ze een verblijfsvergunning gegeven, en daarmee stemrechtig gemaakt ook nog??? Dat is gewoon de nederlandsche mensen schofferen!!! En jij gaat die nederlandsche mensen dan beledigen ook nog. Jij moet veel van het vaccin krijgen want aan jou soort hebben de nederlandsche mensen helemaal niets!!!

Vincent
Vincent
Reactie op  ProAsfalt
16 dagen geleden

Boven het asfalt hebben 2,5 miljoen mensen op Rutte gestemd. Onder het asfalt leren we dat elk stembureau een container vol stembrieven met Rutte, een een container driekwart vol stembrieven met Kaag heeft ontvangen en meegeteld.

Edward
Edward
17 dagen geleden

Rutte is een gladde aal en het kartel sluit de gelederen. Rutte blijft aan als MP, mark my words. Helaas, we komen nooit van deze leugenaar af, tenzij de schapen stoppen om op partijen als VVD, CDA en D66 te stemmen.

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Edward
17 dagen geleden

De bevolking heeft niet op Rutte gestemd. Het is enkel en alleen STEMBUS FRAUDE !!!!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Marie-Jeanne
17 dagen geleden

Waar zijn de bewijzen voor deze beschuldiging, als dit waar is moet het toch tebewijzen zijn !

-= GensNet =-
-= GensNet =-
17 dagen geleden

> Te beginnen met de invoering van het referendum.

Ik wil jullie er even aan herinneren dat een referendum tegenwoordig “niet verbindend” is. Dat betekend dat wanneer een meerderheid voor of tegen iets is, deze uitkomst gewoon naast zich neer kan leggen. Zelfs dat hebben ze sneaky veranderd en daarom heeft een referendum geen enkele nut.

Ik zie nog steeds maar één mogelijkheid om van deze ellende af te komen: een staatsgreep.

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  -= GensNet =-
17 dagen geleden

Jij zegt het het, ik dacht het !!! Helemaal mee eens !!!!

Totalottie
Totalottie
Reactie op  -= GensNet =-
17 dagen geleden

De m.e. begint ook al te klagen dat ze het niet meer trekken. Ik zeg: met zn allen naar het binnenhof, incluis het leger en afzetten die handel.

Onwell
Onwell
Reactie op  -= GensNet =-
17 dagen geleden

Het referendum wat we hadden was niet bindend.. Is afgeschaft door Trollonkreng.

Nijntje
Nijntje
17 dagen geleden

Hoop doet leven. Weg met die boel!

Willem
Willem
17 dagen geleden

Denk dat we straks de eerste vrouwelijke MP hebben .

Bibi
Bibi
Reactie op  Willem
17 dagen geleden

Ach tuurlijk!
Dit is een vooropgezet plan lees: Toneelstuk
Regisseur: Klaus Swab
Kaag moet MP worden en mede WEFer Rutte krijgt een leuke job in Brussel of bij Klaus

Zum kotzen!!

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  Bibi
17 dagen geleden

Kaag is pas gevaarlijk, vergis je niet

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Sjoeke
17 dagen geleden

Ja dat word dan Brussel 30.0. Wat je er bij krijgt over 4 jaar is Volt met mogelijk 10 zetels of meer… Brussel rukt op en daarmee in plusminus 30 andere EU lidstaten.

Volt schijnt overigens enige tijd geleden opgericht te zijn te Brussel, mede om de Brexit af te stoppen maar zonder succes.

Inmiddels is Volt binnen no-time actief in 30 EU lidstaten. [Lees deze zin nog maar een keer na voor als het nog niet helemaal doordringt]

En ik ben niet tegen een EU maar tegen de afstand tot haar burgers waarmee Brussel opereeerd.

Mijn vraag is dan ook of Volt onafhankelijk van de Brusselse agenda opereerd? of dat het op advies van de Europese commissie meer is opgericht om een volgende exit te voorkomen. Naast nog meer macht naar zich toe te trekken. Europa des te meer tot een USA zal verworden.

Wat dat aangaat is Amerika een groot voorbeeld geweest van wat er allemaal fout kan gaan als de afstand van politiek tot burger te groot word.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Sjoeke
17 dagen geleden

Inderdaad. Die zorgt dat wij een Israel 2.0 worden.

Perm
Perm
Reactie op  Sjoeke
17 dagen geleden

Ja, we worden nu door een kat gebeten, maar met Kaag door een veel grotere vechthond. Het einde van ons vrije land is in zicht. We moeten nu opstaan!!!

Bibi
Bibi
Reactie op  Sjoeke
17 dagen geleden

Ik weet het!!
Maar zoals het er nu uitziet blijft markje eerst nog
even . . . . . . 🤮

exegese
exegese
Reactie op  Bibi
17 dagen geleden

En zo is het precies @Bibi. Toeval bestaat niet, en zeker in de politiek niet. Rutte is over de houdbaarheidsdatum en Kaag staat in de startblokken met verse instructies om ons allen zo snel mogelijk naar de filistijnen te helpen. Zij is invloedrijk, staat direct in contact met Schwab, zit in tal van “commissies” en ” denktanks”, is door niemand echt gekozen maar toch de gedoodverfde opvolger van Rutte. Dat krijg je alleen voor elkaar met een doortrapte leugen en uniek toneelspel.

ArjenDeParjen
ArjenDeParjen
Reactie op  Bibi
17 dagen geleden

Inderdaad een show voor de “schapen” met als doel om Bilderberger Kaag voor te sorteren, nu Rutte zijn langste tijd heeft gehad. Politiek is tegenwoordig afgezakt naar een zeer ongeloofwaardig niveau, omdat de misleiding zo onverhuld opzichtig uitgevoerd wordt. Hiermee bedoel ik nu vooral de aanleiding, die “functie elders’ memo van Ollongren die “per ongeluk” gelekt wordt. Interessant hoe de situatie opgezet en vervolgens uitgewerkt wordt, maar Beatrix deed dat vroeger beter.

doornbos
doornbos
Reactie op  Willem
17 dagen geleden

Tuurlijk. Vandaar dit zoveelste theaterstuk.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Willem
17 dagen geleden

Weet ik wel zeker. Nou ja, vrouw? Die mooie naam mag dit monster niet dragen.

Tom
Tom
Reactie op  Willem
17 dagen geleden

Tuurlijk wist ik al direct. Dat briefje van Ollongren was allemaal opzet. Een slim spelletje om ons te laten accepteren dat Kaag nu MP wordt. Ik moet er niet aan denken, krijg de rillingen al over m’n rug als ik er aan denk. Wat een kil en berekenend duivels persoon is dat. Woonde tot voor kort in Israel en komt eventjes terug naar Nederland en dan direct MP, moet niet gekker worden.

Jan Willem
Jan Willem
17 dagen geleden

Dit is alleen maar een politiek toneelstukje om griezel Kaag in het zadel te helpen. Zo doorzichtig, dit.

Gert
Gert
Reactie op  Jan Willem
17 dagen geleden

helemaal correct!

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  Jan Willem
17 dagen geleden

Dat denk ik dus ook

Vraagtekens
Vraagtekens
17 dagen geleden

Voor de bühne allemaal leuk maar het probleem is niet ene Mark Rutte. Het systeem is totaal verrot en corrupt. De door Syp Wynia beschreven 1.400 leden van de elite (machtskartel) moeten allemaal weg. Ze moeten niet alleen weg maar ook berecht worden voor hun machtsmisbruik en zelfverrijking. We moeten schoon schip maken met het systeem en snel afstand nemen van Brussel, dit is in mijn ogen de enige manier om ons vaderland nog te redden. Ook het corrupte koningshuis moet verdwijnen en berecht worden. Een republiek met een zakenkabinet is de enigste oplossing. Power to the people!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Vraagtekens
17 dagen geleden

De kogel moet door de kerk, dat is enige oplossing. Weg met het zooitje ongeregeld die alleen maar voor zichzelf zorgen en vergeten dat zij meer dan 17 miljoen mensen tekort doen, maar die er wel voor zorgen dat politici een riant inkomen hebben.

Een zakenkabinet zie ik ook als oplossing, waarbij ieder lid direct verantwoording moet afleggen en niet zoals nu, waarbij er achterkamerpolitiek wordt bedreven en de ene na de andere leugen door andere politici wordt goedgekeurd, omdat vriendjespolitiek de voorkeur heeft.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Vraagtekens
17 dagen geleden

@Vraagtekens:
Mag ik aub een link naar de uitspraken, of video oid van Syp Wynia?

Rakker
Rakker
Reactie op  Vraagtekens
17 dagen geleden

Vive la république!
En zoals Churchill zei: ” Democratie is het slechtste systeem wat er is, alleen: er is geen alternatief”.

Perm
Perm
17 dagen geleden

Er moeten simpelweg nieuwe verkiezingen komen waarbij poststemmen niet mogelijk is. Bovendien moet er maar een dag zijn waarop gestemd kan worden. Ik denk dat we dan een heel andere uitslag te zien krijgen.
Ik denk nog steeds dat er op grote schaal is gefraudeerd. Hetzelfde wat we zien in de Verenigde Staten. Voor mij is Trump daar nog altijd de grote winnaar en Biden is door grootschalige diefstal van stemmen aan z’n overwinning gekomen. Wanneer onverhoopt Rutte en Kaag de komende jaren de dienst in ons land gaan uitmaken, is er een keiharde oppositie nodig. Niet de softe oppositie die we tegenwoordig vaak meemaken.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Perm
17 dagen geleden

Leuk sprookje maar dat gaat niet gebeuren natuurlijk. Het komt niet goed als er niet heel snel een radicale staatsgreep komt en die kans is nihil.

Rakker
Rakker
Reactie op  Perm
17 dagen geleden

Nieuwe verkiezingen?
Welnee, er is geheel via een democratisch proces gekozen hoor.
Als FvD en PVV hadden gewonnen dan was er pas sprake van een ondemocratisch proces en inmenging van de Russen en zeker waren de stemcomputers gehackt.

Eus
Eus
Reactie op  Rakker
17 dagen geleden

Totale waanzin, dit commentaar.

Dubito
Dubito
Reactie op  Eus
17 dagen geleden

Zo denkt de meerderheid van de bevolking wel. Luister ook eens buiten je bubbel, daar vind je de Rakkers van dit land.

Onwell
Onwell
Reactie op  Rakker
17 dagen geleden

U vertoont kenmerken van een delirium.

salvar
salvar
17 dagen geleden

ik dacht weet je wat ik ga het met tegenzin volgen.
iedereen in de tweede kamer was het ermee eens dat rutte een leugenaar is en het liefst vonden ze dat maar moest vertrekken.
2 uur later draaide de boel weer en vonden de meeste dat hij maar aan moet blijven ivm het vormen van een nieuwe regering?
ik draait de kast uit en had al weer genoeg van de show die opgevoerd werd.
dus rutte zit weer de komende 4 jaar.
nu hadden ze de kans om hem kwijt te raken maar door een wonder blijft de psychopaat weer zitten.
rutte is vergeetachtig maar de meesten in de tweede kamer zijn nog korter van heheugen.
onbeschrijfelijk toch.

Petrus
Petrus
Reactie op  salvar
17 dagen geleden

Het hele debat vandaag bestond uit goedpraten van achterkamertjes gesprekken en veel praten en niks zeggen.
Volkomen ongeloofwaardig gedraai.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Petrus
17 dagen geleden

Achterkamertjes bestaan helaas. Discussie volgende voel je dat D66 en CDA met VVD door wil. Ze zitten al door te rekenen. Tezamen 73 zetels dacht ik en bijna meerderheid.

Totdus ver kletsen Ollongren en Joritsma zich er aardig uit. ‘Ze vegen nog net niet de vloer aan met alle nieuwkomers, de 1 zetel t/m een paar meer zetels partijen, die vanmiddag nog riepen dat het einde oefening voor Rutte moet worden.

Nu krijgen ze de lang verwachte uitleg en het begint stil te worden in de Kamer.

Hopelijk krijg ik ongelijk maar met D66 en CDA, heeft Rutte alleen maar een Jesse Klaver nodig en de motie van Wilders zal worden verworpen.

johan den haag
johan den haag
17 dagen geleden

IK zeg:

Nieuwe verkiezingen. Komende protesten moeten dit afdwingen naast de anticorona maatregelen

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  johan den haag
17 dagen geleden

En dan? Je krijgt dezelfde uitslag. Sheeple gonna sheeple.

x

Check Also

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

test

Fel verzet tegen testbewijzen: ‘Helemaal van lotje getikt’

Het kabinet wil testbewijzen voor toegang gaan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

128
0
We lezen graag je reactie!x