Mens en Dier

Men kan niet eens de thermostaat in de werkkamer van Jetten lager zetten, maar die van de aarde wel?

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Dit kabinet heeft de illusie dat de thermostaat van de aarde anderhalve graad lager gezet kan worden. Tegelijkertijd geeft zij aan dat de thermostaat van de werkkamer van klimaatminister Jetten niet lager kan. “Wie geloof die klimaatwaanzin nu nog?” vraagt Eerste Kamerlid Marjolein Faber (PVV) zich af.

“Ondanks de inflatie, torenhoge energieprijzen en de kwetsbare concurrentiepositie van Europa, blijft Brussel vasthouden aan die waanzinnige Europese ambitie dat Europa het eerste klimaatneutrale continent moet worden, koploper moet zijn in nieuwe technologieën en leidend moet zijn in de digitale transitie,” zei Faber deze week in de Eerste Kamer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Digitale dictatuur

“Dit is de opmaat naar de economische ineenstorting van Europa en een digitale dictatuur. Ons ooit betrouwbare en betaalbare energiesysteem is in ontbinding, met desastreuze gevolgen voor de economie en de bestaanszekerheid van de burgers,” waarschuwde ze.

Burgers zitten in de kou, de inflatie is gierend hoog, vissers vangen achter het net, de helft van de boeren moet het veld ruimen, ons nationale symbool, de tulp, wordt geknakt en de industrie wordt onttakeld, en ondertussen maar zeveren over maatschappelijk verantwoord ondernemen, aldus Faber.

Wie gelooft dergelijke onzin nu nog?

“En dat alles om het mondiale doel van 1,5 graad opwarming binnen bereik te houden. Men kan niet eens de thermostaat in de werkkamer van klimaatminister Jetten lager zetten. Dat zou technisch onmogelijk zijn, verklaarde het kabinet. Maar de thermostaat van onze aardbol schijnt wel binnen bereik te zijn. Wie gelooft dergelijke onzin nu nog?” vroeg ze.

4.9 189 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dan
Dan
11 maanden geleden

Waanzin en leugens.
Eerst de coronaleugen. Mu de stikstof en co2 leugen, de opwarmingsleugen.

Leugens zijn nog tot daaraantoe, maar de angstaanjagerij en ‘remedies’ die feitelijk een aanslag zijn van massamoord en vernietiging van cultuur en samenleving proporties met als hoofddoel een totalitaire technocratische helse dictatuur te vestigen, bewijzen dat ee mrt vazallen van het satanisme te maken hebben.
Absolute en totaal psychisch/geestelijk gestoorde zwaar zieke mensen, die onmiddelijk gedwongen opname in psychiatrische ziekenhuizen behoeven.

Wat een compleet gekkenhuis…

Marijke
Marijke
11 maanden geleden

Ik niet.

Dan
Dan
11 maanden geleden

A propos compleet gekkenhuis/ it’s a madhouse>>>

https://youtu.be/uGHsxMqpL0c

William
William
11 maanden geleden

Het is in tijden niet meer zo koud geweest… word toch een probleem voor de klimaatdrammers… er komt een mini ijstijd aanhttps://reasons.org/explore/blogs/todays-new-reason-to-believe/gulf-stream-shutdown-may-lead-to-ice-age-onset

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x