Spiritueel

Deze drie mensen hadden een bijna-doodervaring. Wat ze meemaakten was erg bijzonder

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen veranderen na een bijna-doodervaring vaak zo erg dat partners het idee hebben met een ander te maken te hebben.

Hoewel hun hart niet meer klopte en hun hersenactiviteit volledig wegviel, waren ze zich toch bewust van hun omgeving.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Rinus van Warven werd in 1981 aangereden door een dronken automobilist.

Gene zijde

“Hangend tegen het plafond van de ziekenauto zag ik hoe de verpleegkundigen mij probeerden te reanimeren,” zei hij tegen het AD.

“Ik bevond mij in een soort tunnel, vervuld van rust, vrede en liefde,” vervolgde hij, toevoegende dat hij een wit licht zag dat naar gene zijde leidde.

Toen hij een stem hoorde die zei dat hij terug moest, kwam hij weer terug in zijn lichaam.

Geen woorden

“Sinds die ervaring ben ik paranormaal begaafd,” zei Van Warven. “Ik voel de pijn van anderen en kan aan iemand zien of hij ziek is.”

Hajar Bouchdak werd toen ze 18 was in het ziekenhuis opgenomen voor een keizersnee. Ze viel weg, maar hoorde en zag alles van bovenaf.

“Ik heb geen woorden voor de plek waar ik was,” zei ze. “Ik kan het niet anders omschrijven dan wolken vol liefde, in een warme, zachte kleur. Er was geen pijn, geen angst.”

Wedergeboorte

Toen een prettige stem zei dat het nog geen tijd was voelde ze hoe ze werd teruggeduwd.

Wat ze heeft meegemaakt ziet ze als een wedergeboorte. Het materialistische zegt haar niets meer.

Luca Prinsen beviel in 2005 van haar tweede kind. Ze kreeg in het ziekenhuis een verkeerd medicijn, waarna ze wegzakte.

Pure liefde

“Ik bevond me in een allesomvattende intens pure liefde, warmte en geborgenheid,” zei ze. “Alles was licht en helder.”

De bijna-doodervaring veranderde haar leven compleet. Een wederopstanding, noemde ze het. “Bezit en status zeiden me niets meer.”

Boekentip: Eindeloos bewustzijn

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
6 jaren geleden

BDE hoeven helemaal niet bekeken als het hebben met contact naar gene zijde. Je kan van te voren vlak voordat je het overkomt een visioen hebben wetende dat je dood gaat en dat je toch terug komt. Dat is mij overkomen en ook ik heb een andere kijk op het leven gekregen. Materialistisch zijn zegt mij ook helemaal niets meer. 5 jaar later overkwam de dood mij nog een keer en ik heb er vrede mee. Schijnbaar ben ik nog niet klaar met het leven en zo voel ik het ook.

Als nadeel van het geheel is vaak je naasten die je niet meer begrijpen omdat je de dingen anders ziet. Doordat ik nu ik mijn andere levens heb kunnen kijken probeer ik zaken uit te leggen die anders zijn dan ons wordt verteld en geleerd in de huidige maatschappij. Vaak wordt dat gezien als belastend en je bent een betwetertje. Dat komt gewoon omdat ze het niet willen zien. Aan de andere kant krijg je vaak de opmerking dat je een wandelende encyclopedie bent, dan lach ik maar. Dat is ook 1 van de redenen waarom ik hier vaak opmerkingen en hinten geef.
Inmiddels weet ik dat mijn ziel niet van hier komt en dat mijn eerste leven op de planeet 28.000 jaar geleden heeft plaats gevonden. Mensen werden toen veel ouder dan nu.
Dat lijkt een last die je mee draagt, maar zo voelt het niet. Eerlijk gezegd voelt het zelfs prettig het te weten dat het leven oneindig is en dat je alleen stoffelijk van lichaam veranderd. Het groeiproces gaat door. Het is evolutie en het zoeken naar zin van het leven, welke ik inmiddels ken.

Ik kan hier alleen nog maar op zeggen dat mensen moeten leren in te zien wat goed of fout is, waar of niet waar, kennis tot je te nemen en te zoeken naar het pad dat je verder leid in de goede richting.
Kennis is macht en liefde, is de grootste angst van deze elitaire maatschappij.

rob
rob
6 jaren geleden

zie je die gezicht op de achtergrond van de tunnel goed kijken dan zie je een leeuwen gezicht in de wolk…

rob
rob
6 jaren geleden

die leeuw daar zweef je langzaam naar toe en Dan? …Dit kan je dan zelf inbeelden…

sonja
sonja
6 jaren geleden

Mijn ervaring is dat een BDE hoeft niet te gebeuren voordat iemand ‘wakker’ wordt. Een doodsdreiging (kanker/extreem hoge bloeddruk aanvallen/ongeluk/e.d.) kunnen vanaf dat moment ook veel inzicht geven in het levensproces, om eenzelfde stadium te bereiken. De kunst is onze interne angst in de ogen te kijken en deze te verwerken en laten vervagen (is wel moeilijk) en het vertrouwen in ons universeel ‘zijn’ te herstellen. Het maakt niet uit hoe onze herinneringen terugkomen en wie ons daarbij steunt (God/Universum/Engelen/ Overledenen). Oude kennis, wetenschap, verheven meesters, overledenen en multidimensionaliteit om er een paar te noemen worden zichtbaar vanuit ons grote hart. Op dat moment wordt er ook een keuze gemaakt: ‘kies ik voor het leven, of voor het spel’. Kies ik voor liefde en mededogen of kies in voor materialisme en macht? Leef ik in angst voor dingen die zijn gebeurd of zullen gaan komen? M.a.w. leef en geniet in het nu, ook in moeilijker tijden. Kies ik jouw waarheid of geef jij mij kracht of zoek ik mijn waarheid en innerlijke kracht. Op dat moment dat dat helder wordt, dan komen onze innerlijke intelligente krachten tevoorschijn en dan gaat de groei gestaag door, met vaak prachtige verrassingen.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x