Mens en Dier

Elk mens kan hier doorzien dat de machtige farmaceutische industrie het rechtsapparaat omkoopt. Is deze natuurgenezeres onterecht veroordeeld?

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Natuurgenezeres Sara Glatt uit Kockengen werd onlangs veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar.

Volgens de rechtbank is zij verantwoordelijk voor de dood van een Zweedse vrouw.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het slachtoffer zou door Glatt zijn behandeld met het natuurlijke afkickmiddel ibogaïne.

In beroep

Glatt zei tijdens de rechtszaak dat ze onschuldig is. Ze zei dat ze weigerde om de Zweedse vrouw te behandelen, omdat ze niet aan de vereiste voorwaarden voldeed.

Volgens de natuurgenezeres moet de vrouw de ibogaïne zelf hebben gepakt of van één van haar medewerkers hebben gekregen.

Glatt is in beroep gegaan tegen het vonnis. Op maandag 23 september is de pro-formazitting.

Haar advocaten stellen dat niet is bewezen dat zij de vrouw iboga heeft toegediend of verstrekt.

Geen anatomische doodsoorzaak

Verder liet de patholoog eerder weten dat ‘er geen anatomische doodsoorzaak kan worden vastgesteld’.

De toxicoloog stelde bovendien vast: “Op grond van resultaten van het toxicologisch onderzoek kan het overlijden van [de vrouw] door ibogaïne niet worden geconcludeerd.”

Vrienden van Glatt zeggen dat ze in de afgelopen 20 jaar honderden medemensen in nood succesvol heeft geholpen met iboga, zonder winstbejag.

Machtsstrijd

Zij zeggen dat de natuurgenezeres het slachtoffer is van een machtsstrijd, waarbij natuurlijke geneeswijzen – waarvan bewezen is dat ze al meer dan 1000 jaar werken – worden aangevallen door de farmaceutische lobby, om het gebruik ervan strafbaar te stellen.

Elk mens met gezond verstand kan hier doorzien dat het machtige kartel van de farmaceutische industrie het rechtsapparaat omkoopt, aldus de vrienden van Glatt.

“Terwijl zij zelf schuld hebben aan miljoenen doden op jaarbasis wereldwijd en hiervoor niet aansprakelijk gesteld kunnen worden,” klinkt het.

Steun Sara met uw handtekening hier en deel.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Commerciële belangen(en die erger zijn dan een atoombom) krijgen in onze samenlevingen telkens weer de voorkeur boven processen die in diensten staan tbv. het welzijn van de mensen; de machtige farmaceutische industrie is daar zeer zeker debet aan.

Margie
Margie
4 jaren geleden

Getekend en doorgestuurd
23 September…mooie datum
Gaat goed komen; onschuldige mensen horen niet achter de tralies. Zij zijn hier om de mensheid te helpen in het genezingsproces en dat is niet alleen voor ziektes en ongemakken.

Dommelectueel
Dommelectueel
4 jaren geleden

Waarom moet de kennis over natuur geneeskunde worden verloren. Zit er iets aan te komen wat we weer eens niet mogen weten. Farma kan het beter omarmen= dikke winst. Zie dat niet zitten maar bij mij gaan de sirenes af, en niet zo’n klein beetje. Zorg dat je boeken in huis hebt over medicinale planten die voorkomen in je eigen omgeving. Niet op de pc, stroom weg boek weg. De hongersnood komt eraan, gebrek aan brandstof komt eraan. Beperking van je fundamentele vrijheden, etc. Niet?
Waarom is er ineens zo’n haast met 5G. Het is dichterbij dan je denkt. Veel dichterbij.

rob
rob
4 jaren geleden

Het enigste wat men kan doen, als er doden te betreuren valt van een middel,,de farmaceutische industrie verantwoordelijk stellen van het gebruik door het en van het middel waar gebruik van word gemaakt, tot dat het tegendeel is bewezen dat het middel niet de dood oorzaak is geweest,kunnen ze dat niet dan zijn ze gewoon verantwoordelijk ervoor,iedereen moet er bewust van zijn en worden, en het niet alleen maar bij de arts die het middel toedient en verstrekt , elk sterf geval in het ziekenhuis of elders moet glashelder bewezen worden dat de middel die men verstrekt niet de dader is,,zo word vele alleen claimen naar een massaal claimen gebracht als iedereen gewoon een claim indient als er onder verdachten omstandigheden iemand sterft tot dat het tegendeel is bewezen. zodat ze met hun omkoop praktijken steeds zwakker komen te staan.. zolang niet kan worden bewezen dat de oorzaak van hun farmaceutische middel tot de dood heeft geleid zijn ze verantwoordelijk voor dat middel,, Daar Moet het Eigenlijk naar toe. Dus wees op dat gebied WAKKER..EN CLAIM GEWOON..dat elk sterf geval verdacht blijft ..

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x