Homepagina » Mens en Dier » Elk mens kan hier doorzien dat de machtige farmaceutische industrie het rechtsapparaat omkoopt. Is deze natuurgenezeres onterecht veroordeeld?
Elk mens kan hier doorzien dat de farmaceutische industrie het rechtsapparaat omkoopt. Is deze natuurgenezeres onterecht veroordeeld?

Elk mens kan hier doorzien dat de machtige farmaceutische industrie het rechtsapparaat omkoopt. Is deze natuurgenezeres onterecht veroordeeld?

Natuurgenezeres Sara Glatt uit Kockengen werd onlangs veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar.

Volgens de rechtbank is zij verantwoordelijk voor de dood van een Zweedse vrouw.

Het slachtoffer zou door Glatt zijn behandeld met het natuurlijke afkickmiddel ibogaïne.

In beroep

Glatt zei tijdens de rechtszaak dat ze onschuldig is. Ze zei dat ze weigerde om de Zweedse vrouw te behandelen, omdat ze niet aan de vereiste voorwaarden voldeed.

Volgens de natuurgenezeres moet de vrouw de ibogaïne zelf hebben gepakt of van één van haar medewerkers hebben gekregen.

Glatt is in beroep gegaan tegen het vonnis. Op maandag 23 september is de pro-formazitting.

Haar advocaten stellen dat niet is bewezen dat zij de vrouw iboga heeft toegediend of verstrekt.

Geen anatomische doodsoorzaak

Verder liet de patholoog eerder weten dat ‘er geen anatomische doodsoorzaak kan worden vastgesteld’.

De toxicoloog stelde bovendien vast: “Op grond van resultaten van het toxicologisch onderzoek kan het overlijden van [de vrouw] door ibogaïne niet worden geconcludeerd.”

Vrienden van Glatt zeggen dat ze in de afgelopen 20 jaar honderden medemensen in nood succesvol heeft geholpen met iboga, zonder winstbejag.

Machtsstrijd

Zij zeggen dat de natuurgenezeres het slachtoffer is van een machtsstrijd, waarbij natuurlijke geneeswijzen – waarvan bewezen is dat ze al meer dan 1000 jaar werken – worden aangevallen door de farmaceutische lobby, om het gebruik ervan strafbaar te stellen.

Elk mens met gezond verstand kan hier doorzien dat het machtige kartel van de farmaceutische industrie het rechtsapparaat omkoopt, aldus de vrienden van Glatt.

“Terwijl zij zelf schuld hebben aan miljoenen doden op jaarbasis wereldwijd en hiervoor niet aansprakelijk gesteld kunnen worden,” klinkt het.

Steun Sara met uw handtekening hier en deel.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Commerciële belangen(en die erger zijn dan een atoombom) krijgen in onze samenlevingen telkens weer de voorkeur boven processen die in diensten staan tbv. het welzijn van de mensen; de machtige farmaceutische industrie is daar zeer zeker debet aan.

  12 likes
 • rob schreef:

  Het enigste wat men kan doen, als er doden te betreuren valt van een middel,,de farmaceutische industrie verantwoordelijk stellen van het gebruik door het en van het middel waar gebruik van word gemaakt, tot dat het tegendeel is bewezen dat het middel niet de dood oorzaak is geweest,kunnen ze dat niet dan zijn ze gewoon verantwoordelijk ervoor,iedereen moet er bewust van zijn en worden, en het niet alleen maar bij de arts die het middel toedient en verstrekt , elk sterf geval in het ziekenhuis of elders moet glashelder bewezen worden dat de middel die men verstrekt niet de dader is,,zo word vele alleen claimen naar een massaal claimen gebracht als iedereen gewoon een claim indient als er onder verdachten omstandigheden iemand sterft tot dat het tegendeel is bewezen. zodat ze met hun omkoop praktijken steeds zwakker komen te staan.. zolang niet kan worden bewezen dat de oorzaak van hun farmaceutische middel tot de dood heeft geleid zijn ze verantwoordelijk voor dat middel,, Daar Moet het Eigenlijk naar toe. Dus wees op dat gebied WAKKER..EN CLAIM GEWOON..dat elk sterf geval verdacht blijft ..

  9 likes
 • Dommelectueel schreef:

  Waarom moet de kennis over natuur geneeskunde worden verloren. Zit er iets aan te komen wat we weer eens niet mogen weten. Farma kan het beter omarmen= dikke winst. Zie dat niet zitten maar bij mij gaan de sirenes af, en niet zo’n klein beetje. Zorg dat je boeken in huis hebt over medicinale planten die voorkomen in je eigen omgeving. Niet op de pc, stroom weg boek weg. De hongersnood komt eraan, gebrek aan brandstof komt eraan. Beperking van je fundamentele vrijheden, etc. Niet?
  Waarom is er ineens zo’n haast met 5G. Het is dichterbij dan je denkt. Veel dichterbij.

  8 likes
 • Margie schreef:

  Getekend en doorgestuurd
  23 September…mooie datum
  Gaat goed komen; onschuldige mensen horen niet achter de tralies. Zij zijn hier om de mensheid te helpen in het genezingsproces en dat is niet alleen voor ziektes en ongemakken.

  7 likes
 • Ron schreef:

  De dokters maken globaal gezien meer dan 300000 slachtoffers maar die zijn er voor gediplomeerd. De pharma maakt miljoenen mensen chronisch ziek maar daar zijn onze instellingen voor gemaakt. Wanneer komt een mens bij een natuurgenezer? Als hij of zij afgewezen wordt en niet deugdelijk verzorgd wordt door die firmas of dokters die ze nu voor de rechter slepen. Of als men overtuigd is van de kracht van natuurlijke middelen die ze NIET onderwijzen op universiteiten maar die hun nut al eeuwen bewezen hebben maar het liefst miskend worden wegens niet patenteerbaar. Hoeveel mensen zouden genezen zijn die anders zouden overleden zijn door een natuurgenezer? Ik ben er één van.

  5 likes
 • Straalmans schreef:

  Sommige mensen gaan dood aan voedselvergiftiging, thuis opgelopen. Straks worden ze achteraf daarvoor nog aangeklaagd.

  2 likes
 • Shadow1100 schreef:

  Je hebt gezonde, zieke en overleden mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma (BP) niets verdienen. Hun maatje, de voedselindustrie, maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle toevoegingen in ons door hen (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) en daardoor komen we in groep 2.
  En die interessante groep moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan. Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een te hoog cholesterol (bewezen leugen). Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,” zegt uw dokter ”en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor.
  Kassa!!!!
  De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….

  2 likes
 • x

  Check Also

  Censuur: Wat u niet mag weten over uw gezondheid

  Censuur: Wat u niet mag weten over uw gezondheid

  De moderne mens leeft op vlak van ...

  Patiënten worden tot proefkonijnen gemaakt. Dat kán niet. Een dokter over zijn strijd tegen Big Pharma

  Patiënten worden tot proefkonijnen gemaakt. Dat kán niet. Een dokter over zijn strijd tegen Big Pharma

  Het is toch te gek dat jaar ...

  >