Homepagina » Mens en Dier » Elk mens kan hier doorzien dat de machtige farmaceutische industrie het rechtsapparaat omkoopt. Is deze natuurgenezeres onterecht veroordeeld?
Elk mens kan hier doorzien dat de farmaceutische industrie het rechtsapparaat omkoopt. Is deze natuurgenezeres onterecht veroordeeld?

Elk mens kan hier doorzien dat de machtige farmaceutische industrie het rechtsapparaat omkoopt. Is deze natuurgenezeres onterecht veroordeeld?

Natuurgenezeres Sara Glatt uit Kockengen werd onlangs veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar.

Volgens de rechtbank is zij verantwoordelijk voor de dood van een Zweedse vrouw.

Het slachtoffer zou door Glatt zijn behandeld met het natuurlijke afkickmiddel ibogaïne.

In beroep

Glatt zei tijdens de rechtszaak dat ze onschuldig is. Ze zei dat ze weigerde om de Zweedse vrouw te behandelen, omdat ze niet aan de vereiste voorwaarden voldeed.

Volgens de natuurgenezeres moet de vrouw de ibogaïne zelf hebben gepakt of van één van haar medewerkers hebben gekregen.

Glatt is in beroep gegaan tegen het vonnis. Op maandag 23 september is de pro-formazitting.

Haar advocaten stellen dat niet is bewezen dat zij de vrouw iboga heeft toegediend of verstrekt.

Geen anatomische doodsoorzaak

Verder liet de patholoog eerder weten dat ‘er geen anatomische doodsoorzaak kan worden vastgesteld’.

De toxicoloog stelde bovendien vast: “Op grond van resultaten van het toxicologisch onderzoek kan het overlijden van [de vrouw] door ibogaïne niet worden geconcludeerd.”

Vrienden van Glatt zeggen dat ze in de afgelopen 20 jaar honderden medemensen in nood succesvol heeft geholpen met iboga, zonder winstbejag.

Machtsstrijd

Zij zeggen dat de natuurgenezeres het slachtoffer is van een machtsstrijd, waarbij natuurlijke geneeswijzen – waarvan bewezen is dat ze al meer dan 1000 jaar werken – worden aangevallen door de farmaceutische lobby, om het gebruik ervan strafbaar te stellen.

Elk mens met gezond verstand kan hier doorzien dat het machtige kartel van de farmaceutische industrie het rechtsapparaat omkoopt, aldus de vrienden van Glatt.

“Terwijl zij zelf schuld hebben aan miljoenen doden op jaarbasis wereldwijd en hiervoor niet aansprakelijk gesteld kunnen worden,” klinkt het.

Steun Sara met uw handtekening hier en deel.Vind je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Commerciële belangen(en die erger zijn dan een atoombom) krijgen in onze samenlevingen telkens weer de voorkeur boven processen die in diensten staan tbv. het welzijn van de mensen; de machtige farmaceutische industrie is daar zeer zeker debet aan.

  11 likes
 2. Het enigste wat men kan doen, als er doden te betreuren valt van een middel,,de farmaceutische industrie verantwoordelijk stellen van het gebruik door het en van het middel waar gebruik van word gemaakt, tot dat het tegendeel is bewezen dat het middel niet de dood oorzaak is geweest,kunnen ze dat niet dan zijn ze gewoon verantwoordelijk ervoor,iedereen moet er bewust van zijn en worden, en het niet alleen maar bij de arts die het middel toedient en verstrekt , elk sterf geval in het ziekenhuis of elders moet glashelder bewezen worden dat de middel die men verstrekt niet de dader is,,zo word vele alleen claimen naar een massaal claimen gebracht als iedereen gewoon een claim indient als er onder verdachten omstandigheden iemand sterft tot dat het tegendeel is bewezen. zodat ze met hun omkoop praktijken steeds zwakker komen te staan.. zolang niet kan worden bewezen dat de oorzaak van hun farmaceutische middel tot de dood heeft geleid zijn ze verantwoordelijk voor dat middel,, Daar Moet het Eigenlijk naar toe. Dus wees op dat gebied WAKKER..EN CLAIM GEWOON..dat elk sterf geval verdacht blijft ..

  8 likes
 3. Waarom moet de kennis over natuur geneeskunde worden verloren. Zit er iets aan te komen wat we weer eens niet mogen weten. Farma kan het beter omarmen= dikke winst. Zie dat niet zitten maar bij mij gaan de sirenes af, en niet zo’n klein beetje. Zorg dat je boeken in huis hebt over medicinale planten die voorkomen in je eigen omgeving. Niet op de pc, stroom weg boek weg. De hongersnood komt eraan, gebrek aan brandstof komt eraan. Beperking van je fundamentele vrijheden, etc. Niet?
  Waarom is er ineens zo’n haast met 5G. Het is dichterbij dan je denkt. Veel dichterbij.

  7 likes
 4. Getekend en doorgestuurd
  23 September…mooie datum
  Gaat goed komen; onschuldige mensen horen niet achter de tralies. Zij zijn hier om de mensheid te helpen in het genezingsproces en dat is niet alleen voor ziektes en ongemakken.

  6 likes
 5. De dokters maken globaal gezien meer dan 300000 slachtoffers maar die zijn er voor gediplomeerd. De pharma maakt miljoenen mensen chronisch ziek maar daar zijn onze instellingen voor gemaakt. Wanneer komt een mens bij een natuurgenezer? Als hij of zij afgewezen wordt en niet deugdelijk verzorgd wordt door die firmas of dokters die ze nu voor de rechter slepen. Of als men overtuigd is van de kracht van natuurlijke middelen die ze NIET onderwijzen op universiteiten maar die hun nut al eeuwen bewezen hebben maar het liefst miskend worden wegens niet patenteerbaar. Hoeveel mensen zouden genezen zijn die anders zouden overleden zijn door een natuurgenezer? Ik ben er één van.

  4 likes
 6. Sommige mensen gaan dood aan voedselvergiftiging, thuis opgelopen. Straks worden ze achteraf daarvoor nog aangeklaagd.

  1 likes
 7. Je hebt gezonde, zieke en overleden mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma (BP) niets verdienen. Hun maatje, de voedselindustrie, maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle toevoegingen in ons door hen (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) en daardoor komen we in groep 2.
  En die interessante groep moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan. Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een te hoog cholesterol (bewezen leugen). Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,” zegt uw dokter ”en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor.
  Kassa!!!!
  De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het zijn moordenaars! Presidentskandidaat Bernie Sanders haalt uit naar Big Pharma-directeuren

Het zijn moordenaars! Presidentskandidaat Bernie Sanders haalt uit naar Big Pharma-directeuren

De Amerikaanse senator Bernie Sanders heeft farmaceutische ...

Wij hebben onze kinderen niet laten inenten. Oud-supervisor Merck legt uit waarom vaccins onveilig zijn

Wij hebben onze kinderen niet laten inenten. Oud-supervisor Merck legt uit waarom vaccins onveilig zijn

Jorge Araujo was als supervisor werkzaam binnen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.