Partnerbijdrage

Draag jij de juiste maat bh?

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Iedere vrouw weet dat er niets zo vervelend is als een bh die niet goed zit. Toch is het helemaal niet zo simpel om de juiste bh te vinden. Om je borsten de nodige ondersteuning te geven is het nodig dat de bh echt goed past.

Er op je mooist uitzien begint met het dragen van lingerie die goed past. Of je nou voor basic of juist voor sexy kiest, het gaat erom dat je lingerie comfortabel zit. Als er iets irritant is dan is het wel de hele dag met afzakkende bh-bandjes te lopen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Wanneer je een echt goed zittende bh wilt dragen is het geen overbodige luxe om je bh maat opnieuw te meten. Dit is zeker het geval wanneer je zwanger bent, net bevallen bent of borstvoeding geeft. Ook wanneer je bent aangekomen of afgevallen is het slim om even de juiste maat op te nemen.

De maat van een bh bestaat uit twee verschillende delen. De eerste is de onderwijdte. Deze meet je net onder je borsten. De tweede is de bovenwijdte, deze kan het beste meten op de plaats waar je borsten het grootst zijn. Je kan dit ook in een lingeriezaak laten doen.

Beter te groot dan te klein

Er is niets geks aan als je niet zeker weet wat nou precies jouw bh maat is. Omdat er uiteindelijk toch een keuze gemaakt moet worden wanneer het over de aanschaf van een nieuwe bh gaat, kan je beter kiezen voor een exemplaar wat te groot is dan voor een te kleine bh.

In het beste geval kies je voor een bh die een grotere cupmaat en een kleinere omvang heeft. Wanneer een bh te los om je lichaam zit is deze veel te groot. Dit zal tot gevolg hebben dat de achterkant van de bh tijdens het dragen omhoog gaat kruipen.

Ga je voor een nieuwe sport bh let dan goed op of de door jou gekozen bh verstelbare schouderbandjes heeft. Het is belangrijk dat een bh horizontaal recht over je rug zit. Merk je dat de bh naar boven getrokken wordt, dan is je bh waarschijnlijk te klein.

De cups

Bij een goede bh is het belangrijk dat de cups goed aansluiten. Pas je een nieuwe bh, buig dan even voorover. Zo merk je meteen of je borsten wel of niet goed in de cups vallen. Zit er ruimte tussen je borsten en de cups, dan houdt dit in dat de bh te groot is.

Verschillende soorten bh’s

Wanneer je een lingerie winkel binnenstapt om een nieuwe bh te gaan kopen, dan zal het je meteen opvallen dat er ontzettend veel verschillende bh’s te koop zijn. Het ene soort bh zal beter bij jouw figuur passen dan een andere.

Heb je wat grotere borsten dan kan het erg comfortabel zijn om een beugel bh te dragen. Heb je niet zulke grote borsten en zou je graag een grotere maat willen, kies er dan voor om een push up bh te dragen. Hierdoor lijken je borsten een stukje groter.

Het is bij de aanschaf van een nieuwe bh belangrijk om er niet vanuit te gaan dat iedere maat hetzelfde is. Het kan namelijk voorkomen dat dit per merk of model verschil maakt. Waarschijnlijk is dit je ook wel eens opgevallen wanneer je schoenen of een spijkerbroek ging kopen.

Wil je de beste ondersteuning voor je borsten en sport je actief, dan is de beste keuze voor jou een Anita sport bh. Deze past niet alleen optimaal, hij ziet er ook nog eens elegant en aantrekkelijk uit. Hierdoor voel jij je op en top vrouw!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Blog

Deze blog wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd blog-artikel. De inhoud van blogs valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x