Homepagina » UFO » Bernie Sanders belooft dat hij informatie over aliens zal vrijgeven als hij wint. Heeft hij toegang?
Bernie Sanders belooft dat hij informatie over aliens zal vrijgeven als hij wint. Heeft hij toegang?

Bernie Sanders belooft dat hij informatie over aliens zal vrijgeven als hij wint. Heeft hij toegang?

De Amerikaanse senator Bernie Sanders heeft beloofd dat hij als president informatie over aliens en ongeïdentificeerde objecten zal vrijgeven.

De Democratische presidentskandidaat zei dinsdag in de podcast van Joe Rogan dat zijn vrouw zou ‘eisen’ dat hij de mensen alles vertelt over het mysterieuze fenomeen.

Hij ontkende dat zijn vrouw een UFO-enthousiasteling is, maar zei wel dat ze hem eerder vragen had gesteld over informatie waar hij als senator mogelijk toegang tot had.

Serieus

“Weet jij wat er speelt? Heb jij toegang?” vroeg ze aan hem.

Onlangs werden Amerikaanse congresleden geïnformeerd over UFO’s die worden gespot door marinepiloten.

De Amerikaanse marine neemt dit soort meldingen sinds kort serieus en doet onderzoek naar de waarnemingen.

Alles mogelijk

Piloten lieten functionarissen van het Pentagon weten dat ze vaartuigen in de lucht zagen die de natuurkundige wetten leken te tarten.

Dezelfde piloten zagen op zo’n 10 kilometer hoogte ook vreemde objecten die hypersonische snelheden bereikten en geen motor of uitlaat leken te hebben.

President Trump heeft gezegd dat hij niet in UFO’s gelooft, maar hij voegde daaraan toe dat ‘alles mogelijk is’.

Bekijk het fragment hieronder:

[Fox News]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Mag ik even hartelijk lachen? Ja dat mag ik, want geen hond die gelooft dat iemand van de overheid ongeacht WELKE overheid dit zal vrijgeven, laat staan er een onderzoek naar zal instellen. Alle hooggeplaatsten zijn vrijmetselaars en die volgen alleen hun pad en niet de onze. ALS er al wat vrij gegeven zal worden oid dan zal het al van ONS moeten komen !

  10 likes
 2. Als hij wint.?.dit is eigenlijk weer mensen bespelen, zoals gewoon de gemiddelde mens erin trapt. ,er zijn genoeg mensen die eigenlijk wel wil weten hoe het nu zit met Aliens, dus gaat er heel wat stemmen naar Bernie , wat uiteindelijk weer een flop word wat betreft de geheimzinnigheid er om heen..

  9 likes
 3. Nou dat is fijn om te horen, meneer Sanders geeft info over, het wel of niet bestaan van buitenaards leven en dan ? Gaan we dan weer gewoon door met onze dagelijkse beslommeringen, dat we steeds meer op onze tellen moeten letten, onze vrijheid die nog is rest verder beteugeld zien worden.

  Hij is gewoon de volgende pylon in het web om ons een rad voor onze ogen te draaien.

  7 likes
 4. LOL… Ik zie voor Bernie alleen nog een rol weggelegd in de Muppetshow. Wat een blaas is me dat! Geen enkele president heeft ooit de geheimen kunnen blootleggen, gewoon omdat ze er niet de Security Clearance voor hebben! Het zijn slechts tijdelijke werkkrachten.

  4 likes
 5. Ik geloof een zekere heer trump had dit ook beloofd voor de verkiezingen, en nu komt hij er helemaal op terug… dus geloof sanders maar niet haha

  3 likes
 6. “Ik geloof niet in Ufo’s , maar alles is mogelijk” ??? Ik ben er van overtuigd, dat de middeleeuwers ook niet geloofden in een ronde planeet, but guess what !

  2 likes
 7. Hun ontwikkeling is vele malen verder dan de primitieve aardlingen, dus waarom zouden
  ze zich verborgen laten houden door de onnozele Yankees.
  Als ze er zijn zullen we dat echt wel merken.

  bliep,bliep

  2 likes
 8. Het zijn spionage objecten van de deepstate/hoogste ridderordes/elites van alle landen. Als er aliens zijn dan heeft de huidige mens die zelf gemaakt.
  Denk aan al de gadgets/plastische chirurgie etc. Allemaal proeven op de mens/dier. Wij moeten denken dat het speeltjes voor ons zijn.
  Als er een Alien invasie komt, dan is dat puur door technologie. Je krijgt een film te zien in de ether. Visuele illusie in combinatie met echte wapens.
  Alles heeft met de agenda 21/30/NWO te maken. Denk dat de grote verdrukking(complete chaos/climax) in die periode komt. Misschien begint de ellende al dit jaar: grote recessie. Beurzen zijn al flink aan het dalen. Dit hoort er ook bij. Minimaliseren van consumptie/producten.(“redden van de aarde”/climatechange).
  Oh ja Vergeet Poetin als redder(is ook maar een pion). Ook hij werkt voor de ceo. En zit in de ridderorde: sint andreas.
  Vergeet niet dat Georgia guidestone er al staat.(nieuwe stonehenge/klok/tijdwijzer). Normaal zou men steigeren als er iets staat wat op genocide wijst/kan wijzen.
  De doelen die de agenda nastreeft kan alleen maar uitgevoerd gaan worden als er veel minder mensen zijn. Dus ja, we worden gewoon opgeruimd en het maakt niet uit wie er president waar dan ook wordt. Das poppenkast.

  2 likes
 9. Ook Aliens (als ze bestaan) kennen dan natuurlijk ook een hemel, hel en reïncarnatie.
  Als we pech hebben, krijgen we met uit de hel gereïncarneerde Aliens te maken. Maak je borst dan maar nat!

  1 likes
 10. Dan moet Sanders de informatie geven dat het al te laat is voor de mensheid en dat Aliens de enige zijn die ons nog kunnen redden en evacueren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS belazert de kluit: ‘Hier zien we weer een heel mooi voorbeeld van mediamanipulatie’

Weet u het nog? Vorig jaar werden ...

bill gates

Bill Gates: Covid-19 komt in oktober-november in alle hevigheid terug

De Amerikaanse miljardair en softewareontwikkelaar Bill Gates ...