UFO

Bernie Sanders belooft dat hij informatie over aliens zal vrijgeven als hij wint. Heeft hij toegang?

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse senator Bernie Sanders heeft beloofd dat hij als president informatie over aliens en ongeïdentificeerde objecten zal vrijgeven.

De Democratische presidentskandidaat zei dinsdag in de podcast van Joe Rogan dat zijn vrouw zou ‘eisen’ dat hij de mensen alles vertelt over het mysterieuze fenomeen.

Hij ontkende dat zijn vrouw een UFO-enthousiasteling is, maar zei wel dat ze hem eerder vragen had gesteld over informatie waar hij als senator mogelijk toegang tot had.

Serieus

“Weet jij wat er speelt? Heb jij toegang?” vroeg ze aan hem.

Onlangs werden Amerikaanse congresleden geïnformeerd over UFO’s die worden gespot door marinepiloten.

De Amerikaanse marine neemt dit soort meldingen sinds kort serieus en doet onderzoek naar de waarnemingen.

Alles mogelijk

Piloten lieten functionarissen van het Pentagon weten dat ze vaartuigen in de lucht zagen die de natuurkundige wetten leken te tarten.

Dezelfde piloten zagen op zo’n 10 kilometer hoogte ook vreemde objecten die hypersonische snelheden bereikten en geen motor of uitlaat leken te hebben.

President Trump heeft gezegd dat hij niet in UFO’s gelooft, maar hij voegde daaraan toe dat ‘alles mogelijk is’.

Bekijk het fragment hieronder:

[Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hen3
Hen3
2 jaren geleden

Nou dat is fijn om te horen, meneer Sanders geeft info over, het wel of niet bestaan van buitenaards leven en dan ? Gaan we dan weer gewoon door met onze dagelijkse beslommeringen, dat we steeds meer op onze tellen moeten letten, onze vrijheid die nog is rest verder beteugeld zien worden.

Hij is gewoon de volgende pylon in het web om ons een rad voor onze ogen te draaien.

Sina
Sina
2 jaren geleden

Mag ik even hartelijk lachen? Ja dat mag ik, want geen hond die gelooft dat iemand van de overheid ongeacht WELKE overheid dit zal vrijgeven, laat staan er een onderzoek naar zal instellen. Alle hooggeplaatsten zijn vrijmetselaars en die volgen alleen hun pad en niet de onze. ALS er al wat vrij gegeven zal worden oid dan zal het al van ONS moeten komen !

rob
rob
2 jaren geleden

Als hij wint.?.dit is eigenlijk weer mensen bespelen, zoals gewoon de gemiddelde mens erin trapt. ,er zijn genoeg mensen die eigenlijk wel wil weten hoe het nu zit met Aliens, dus gaat er heel wat stemmen naar Bernie , wat uiteindelijk weer een flop word wat betreft de geheimzinnigheid er om heen..

Nietzoslimdieamis
Nietzoslimdieamis
2 jaren geleden

Ik geloof een zekere heer trump had dit ook beloofd voor de verkiezingen, en nu komt hij er helemaal op terug… dus geloof sanders maar niet haha

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x