Buitenland

Demp het moeras! Hoe Trump tijdens zijn kruistocht tegen de powers that be alleen maar populairder wordt

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de presidentscampagne van 2016 kwam kandidaat Donald Trump met de slogan ‘Drain the swamp!’, oftewel ‘demp het moeras!’

Het establishment moest het veld ruimen, vond hij. Daarmee bedoelde hij marionetten die iedere keer beloftes doen die ze vervolgens niet nakomen.

Trump zei ook dat het Amerikaanse buitenlandbeleid op de schop moest. Hij wilde een einde aan de eindeloze oorlogen in het Midden-Oosten, die onder zijn voorgangers waren gestart.

Militair-industrieel complex

Vrijwel gelijk opende het buitengewoon invloedrijke militair-industrieel complex, dat van oorlogen profiteert, de aanval op hem.

Dat gebeurt vooral via de mainstream media.

Trump kan eigenlijk niks goed doen in de ogen van de gevestigde orde. Alles wat Trump doet, doet hij vanuit een slechte intentie, schrijft Bart Reijmerink voor website Novini.

Status quo

Terwijl de media er alles aan proberen te doen om hem zwart te maken, zijn Trumps kansen op herverkiezing tamelijk groot, vervolgt hij.

Hij lijkt juist alleen maar populairder te zijn geworden in eigen land, aldus Reijmerink.

Ook aan de andere kant van het politieke spectrum wordt geprobeerd om iedere bedreiging voor de status quo gelijk te neutraliseren.

Tegengewerkt

Zo wordt de Democratische kandidaat Tulsi Gabbard, die zich al vaak heeft uitgesproken tegen het interventiebeleid van de Verenigde Staten, ‘vanaf dag één door alles en iedereen tegengewerkt’.

Onderzoeksgroep Bellingcat opende de aanval op haar omdat ze vindt dat Amerika niets te zoeken heeft in Syrië.

Kruistocht

Daarnaast heeft ze Google aangeklaagd, omdat de internetreus haar politieke advertenties heeft geweigerd.

Ondertussen gaat de president onverminderd door met zijn kruistocht om de alomtegenwoordige rot in het systeem aan te tonen, besluit Reijmerink.

[Novini]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick S.
Patrick S.
2 jaren geleden

Daarom mag ik hem die Trump!

Kalki
Kalki
2 jaren geleden

Trump wil wel een ruimte oorlog starten(en heeft Trump/VS al een geheim ruimte leger) terwijl hij doet of er geen Aliens/Ufo’s bestaan; nogal paradoxaal van hem, zo niet, dan wel tegenstrijdig.

salvar
salvar
2 jaren geleden

ik geloof die gek voor geen meter.
trump het jo jo effect.
lijk klaasvaak wel zand in de ogen strooien van de goedgelovigen.

hij is alleen bezig om de wereld naar de bliksem te helpen.

Rob
Rob
2 jaren geleden

‘Ondertussen gaat de president onverminderd door met zijn kruistocht om de alomtegenwoordige rot in het systeem aan te tonen’.

Aantonen is één, er een einde aan maken is een andere zaak. Daarin moet Trump zich wel nog steeds bewijzen. Er zijn al meer dan 100.000 verzegelde aanklachten, er is het zwarte boekje van Epstein, maar er is nog steeds geen grote actie geweest om een einde te maken aan de heersende macht, zoals voorheen al vaker werd aangekondigd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x