Homepagina » Binnenland » RedTeam-lid pleit voor uitstel verkiezingen als coronacijfers niet fors dalen: ‘zeer ondemocratisch’
verkiezingen
Foto: Sebastiaan ter Burg CC BY 2.0

RedTeam-lid pleit voor uitstel verkiezingen als coronacijfers niet fors dalen: ‘zeer ondemocratisch’

Als de besmettingscijfers niet snel fors omlaag gaan, moet het kabinet overwegen de verkiezingen uit te stellen, zegt microbioloog Bert Mulder van het RedTeam. Volgens hem kan de lockdown pas worden opgeheven als het aantal dagelijkse besmettingen onder de 1000 zit. Als we tijdens de verkiezingen nog in lockdown zitten, ‘moet je niet willen dat mensen massaal de deur uitgaan om te gaan stemmen’, aldus Mulder.

In mei vorig jaar hintte minister Ollongren van Binnenlandse Zaken hier al op. In het tv-programma WNL Op Zondag zei ze het uitstellen van de verkiezingen in maart ‘niet uit te sluiten’. “Het is verstandig om met alle scenario’s rekening te houden,” sprak de D66-minister.

Ollongren veroorzaakte veel ophef met een Kamerbrief waarin ze aangaf dat het kabinet ‘gaat onderzoeken wat de scenario’s zijn voor de verkiezingen’.

In lijn met de gezondheidsdictatuur

Veel mensen zagen dit al van verre aankomen. “De ‘onafhankelijke’ expertclub het RedTeam (expert in wat?) adviseert dit. Dit zag ik deze zomer al aankomen. Het zou zeer ondemocratisch zijn, maar wel geheel in lijn met de gezondheidsdictatuur,” twittert Annelies.

Neuroloog Jan Bonte haalt hard uit: “Daar heb je weer zo’n clownsneus van het RedTeam die niet voorbij de voordeur van zijn ivoren toren kan kijken. En dat terwijl het allerbelangrijkste is dat we deze regering kwijtraken. En wel zo snel mogelijk.”

“Microbiologen en virologen zijn uitgegroeid van medische specialisten tot allesweters. Ze geven adviezen die ook gaan over juridische, sociologische, politieke en filosofische kwesties. De media tekenen het op alsof het ‘normaal’ is. Dat is het niet,” stelt onderzoeksjournalist Thomas Bollen.

4.8 38 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
175 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
A. Hoeksma
A. Hoeksma
10 dagen geleden

Het kabinet stelt niet veel meer voor, één man met een lange neus en een onderwijzertje. Ze laten zich sturen door een zg viroloog. Het moet niet gekker worden.

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  A. Hoeksma
9 dagen geleden

Ze kunnen het wel proberen om de verkiezingen uit te stellen, doch reken maar dat kabinet Rutte zal vallen vanwege de toeslagenaffaire en andere zaken zoals geld naar Syrische rebellen sturen om hen te steunen om Assaad omver te werpen. Kabinet Rutte heeft bloed aan hun handen. Allerlei verhalen dat VVD hoog in de peilingen stáát is flauwe kul. Net als in Amerika zal er fraude gepleegd worden met de stemmen. Vanwege de “corona” zal de regering mensen in Nederland verplichten om digitaal te stemmen….en dát is juist het probleem. Dan zal de msm zorgen dat kabinet Rutte het zo goed heeft gedaan dat ze weer met meerderheid gekozen zijn…

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  EMBÉ
9 dagen geleden

Van uistel komt meestal afstel. Dat weet iedereen. Gewoon ouderwest per biljet stemmen en handmatig tellen is het minst fraudegevoelig en kan achteraf nog gechekt worden.

Catharina
Catharina
Reactie op  MdeFilosoof
9 dagen geleden

Als er nog verkiezingen gaan komen…ik hoop dat dat hele satanistische zwikkie in den haag opgepakt gaat worden….zsm het liefst

Perm
Perm
Reactie op  EMBÉ
9 dagen geleden

Ja, daarom roep ik nogmaals op om de Mainstream Media massaal te boycotten en te negeren. Roep ook mensen in uw omgeving hiertoe op !!!
Kijk niet meer naar hun programma’s en zeg lidmaatschappen op.
Stuur e-mails waarin u nadrukkelijk aangeeft de eenzijdige, valse informatie die ze verstrekken meer dan zat te zijn.
Ik ontdekte een schrijnend voorbeeld;
Wat heeft het te betekenen dat de schoonzoon van Nancy Pelosi, Michael Vos, zo nadrukkelijk gefotografeerd moet worden met de Viking bij het Capitool ? We kennen de anti-Trump gedachten van deze Michael Vos en het lijkt me daarom een belangrijke vraag; Wat moet je met die Viking op de foto? Toevallig beide sympathisant van Antifa en BLM ? Deze slinkse Vos moet nooit meer in de Nederlandse media verschijnen.

Dubito
Dubito
Reactie op  Perm
9 dagen geleden

En….al antwoord op je mail? Tip: mail altijd onder je eigen naam, adres en telefoonnummer: strijd met open vizier. Scheld of dreig niet, gebruik valide argumenten en controleerbare feiten (vermijd pedo- en QAnongedoe: ze stoppen meteen met lezen). En let in ‘s hemelsnaam op spelling en stijl (zet je spellingcontrole aan en check de spelling even via Google als je niet zeker van je zaak bent) Ik weet dat deze lieden een mail met een of twee dikke taalfouten al niet meer serieus nemen.
Verder heb je volledig gelijk, ik boycot dat tuig al vanaf het begin van de ‘crisis’ en mail ze (met name de dagbladjournalisten en – redacties) waar nodig – met inachtneming van bovenstaande omgangsvormen. Bijna altijd antwoord.
Oh ja: pak die Teletekstschrijver zo veel mogelijk aan: het is meestal maar één zwaar vooringenomen redacteur. En Teletekst wordt veel gelezen, helaas.
Succes!

Perm
Perm
Reactie op  Dubito
9 dagen geleden

Waarom doe je dat zelf niet dan?

Dubito
Dubito
Reactie op  Perm
9 dagen geleden

Al vaak gedaan, ik spreek dus uit eigen ervaring.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Perm
9 dagen geleden

@Perm, hournalist Michiel Vos is getrouwd met de documentairemaakster Alexandra Pelosi en hij mocht op 07 januari z’n opwachting maken bij Eva Jinek. Bij de bestorming van het Capitool op 06 januari is Nancy Pelosi’s laptop verdwenen. Misschien wel in beslag genomen door de White Heads/patriots als onderdeel van Trumps eindspel.

Dubito
Dubito
Reactie op  EMBÉ
9 dagen geleden

Reactie van de gemiddelde stemmer:

  • toeslagenaffaire? Wat is dat?
  • Syrië, waar is dat? Rebellen/ Wie zijn dat?
  • Assad? Wie is dat?
  • MSM, wat is dat nou weer?
  • Oh, Rutte, die ken ik. Bloed aan zijn handen? nou, nou, tuttut…wat een toon. Rutte leidt ons goed door de crisis hoor.. Waar kan ik op hem stemmen?
ernst
ernst
Reactie op  Dubito
9 dagen geleden

klopt als een bus

Simon
Simon
Reactie op  Dubito
9 dagen geleden

Inderdaad, toeslagenaffaire is al een te moeilijk woord voor de gemiddelde stemmer. Stemvee met mondkapjes zijn het.

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  Dubito
9 dagen geleden

Idd bloed aan zijn handen! Hoeveel mensen zijn er aan doodgegaan omdat Rutte de ic bedden had wegbezuinigd waardoor mensen met kanker of hartziektes niet behandeld konden worden? Geen plek omdat corona patiënten voorgaan. Als je Rutte kent dan weet je ook wat de toeslagenaffaire, Syrische rebellen, Assad en MSM inhoud!

rechtdoorzee
rechtdoorzee
Reactie op  EMBÉ
9 dagen geleden

Gezien de genocide die ze dagelijks plegen vraag ik me dat dus wel af, kabinet Rutte zal vallen ?
Ze weten het dondersgoed, en ook waarom de kans heel groot dat er een hele grote groep niet op dit dictatuur en haar verraders meer stemmen wil , want het heeft toch helemaal geen nut.
En net als de illegale noodwet handhaving, voor de great reset en slavernij, blijft dit kabinet gewoon zitten. omdat het kan!!

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  rechtdoorzee
9 dagen geleden

en mochten ze wel vallen dan word hun plaatsje snel weer ingenomen door andere trekpoppen, en die zullen, verrassing…gewoon verder gaan met het uitrollen…

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  EMBÉ
9 dagen geleden

EMBÉ, Elke regering heeft bloed aan zij handen. Dat was al 12.000 jaar voor Chr. zo. En nog veel verder terug voor de laatste ijstijd.

Dus wat voor advies kan ik meegeven?

Misschien door te stellen dat iedereen voor zichzelf maar zijn eigen infrastructuur moet opzetten met een eigen Bank en beurs. Dan zijn we gewoon bankier en alles wat er bij komt kijken over ons zelf. Naast een eigen Capitool voor politieke zaken niet te vergeten. En een gerechtshof waar je advocaat en rechter over je zelf speelt. Wat voor misdrijf je dan ook pleegt? gegarandeerd vrijspraak.

We bouwen daarnaast ons eigen supermarkt en een ziekenhuis. Mocht er ooit een ernstige ziekte geconstateerd worden? Dan kun je dat binnen no-time namelijk zelf op lossen door de medisch specialist uit te hangen voor welke ziekte ook.

Een verpleeghuis mag er ook niet aan ontbreken. Al was het maar voor later als we oud of hulpbehoeften worden. Dan spelen we gewoon voor arts en verplegend personeel over ons zelf. Makkelijker kan ik het niet maken.

Alleen ben ik hiervoor nog wel op zoek naar een stuk grond die alleen maar van mij is. Niet voor de rest van de wereld.

Als iedereen dit nou eens zou doen dan zou toch niemand meer wat te klagen hebben zou je zeggen?

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Gezinusk
9 dagen geleden

Niet de regering van Koning Harischandra. Hij ging de strijd aan met de Goden om aan te tonen dat mensen nog eerlijker en vasthoudender zijn dan de Goden zelf. Hij won en kreeg daarna de zegen van ook de Goden.
Mahatma Gandhi baseerde zijn geweldloosheid op het leven van Koning Harischandra.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Sjazon
9 dagen geleden

maakt ie ook goeie curry met rijst ?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Sjazon
9 dagen geleden

Bedankt voor de info. Dan is er toch nog hoop.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  A. Hoeksma
9 dagen geleden

Ja maar op wie moet ik dan stemmen? Op een dansleraar dan maar die het allemaal beter weet?

Dubito
Dubito
Reactie op  Gezinusk
9 dagen geleden

Willem Engel is afgestudeerd in Biofarmacie (universiteit Leiden) en was met zijn proefschrift bezig toen hij afknapte en een dansschool begon.
Het getuigt van grote onwetendheid of valsheid (met dank aan de msm) om de man alleen maar ‘dansleraar’ te noemen: hij weet waar hij over spreekt als het om vaccinaties en virussen gaat.
‘Dansleraar’: ok, actueel feitelijk juist, maar dan is De Jonge ook alleen maar een basisschoolleraar van groep 6 en Rutte medewerker personeelszaken van de afdeling Cora van Mora, toetjes en pindakaas van Unilever.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Dubito
9 dagen geleden

Ja dat klopt maar de ene fietsenmaker is de andere nog niet. Willem Engel & Co zijn vanuit hun overtuiging in conflict geraakt met tal van politieke besluitvormingen.

Er moet ook een hoop veranderen wat mij betreft maar voordat ik overstag ga kijk ik eerst nog even de kat uit de boom.

Ik zit uberhaupt niet meer op een tweede Thierry Baudet te wachten. Laat staan op de groep Otten of juist antwoord21.

Het juiste antwoord had ik volgens mij ook al gegeven doordat ik denk dat iedereen zijn eigen partij maar moet gaan oprichten. Dan controleren we gewoon voor ons zelf alles in 1. Makkelijker kunnen we het niet maken toch.

Peter
Peter
10 dagen geleden

Dat worden frauduleuze verkiezinem net als in de USA. Want dan gaan ze.via de.computer stemmen en daar zitten net als in de USA de foute algoritmes in en Prutje en Himmler bijven nog wel even vertellen hoe wij moeten leven en welk gif wij moeten inspuiten. Stuitend…..

PREDATOR
PREDATOR
10 dagen geleden

Ik zal toch niet de enige zijn die hier zwaar de schijt van krijg.Dan ben ik nu in 1 keer dakdekker EN adviseur van het parlament en geef als advies,opstoten met zieke groepje in Den Haag..

salvar
salvar
Reactie op  PREDATOR
9 dagen geleden

precies zo moet het.

Paca
Paca
10 dagen geleden

het wordt voorspelbaar .. we moeten zo lang mogelijk onder de duim worden gehouden. wanneer stoppen we zelf met meedoen?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Paca
9 dagen geleden

Als mensen ophouden met de mondluier rond te lopen dan hebben we een stukje overwinning…

Haggis
Haggis
Reactie op  Joyce Ramgatie
9 dagen geleden

De wakkeren moeten zich afscheiden van de bange schapen. Die hebben zichzelf ontmenselijkt. Kun je deze oorlog toch niet mee winnen.

Alice
Alice
Reactie op  Haggis
9 dagen geleden

We moeten een paralelle samenleving opstarten en ons afzonderen van al die hersenloze schapen.

Dubito
Dubito
Reactie op  Alice
9 dagen geleden

Plannen op internet die beginnen met ‘we moeten……’ maken mij altijd zo moedeloos.

hans
hans
Reactie op  Alice
9 dagen geleden

maar ja alice ,waar doen we dan onze boodschappen .eerder opperde al iemand ruilhandel maar hoelang hebben we wat te ruilen en hoe zouden die hersenl. sch. reageren. [ik weet t ook niet hoor ,maar vermoed ook dat er een kloof ,tweespalt ,scheiding gaat onstaan of al aan de gang is

Ary
Ary
Reactie op  hans
9 dagen geleden

Tweespalt is precies wat ‘ze’ willen.

salvar
salvar
Reactie op  Alice
9 dagen geleden

ben ik voorstander van.
er is zeer weinig tijd als je iets van de grond wil tillen.
je moet een plan hebben en uitwerken anders lukt het niet.

salvar
salvar
Reactie op  Haggis
9 dagen geleden

de vraag is altijd hoe gaan we het doen?

Haggis
Haggis
Reactie op  salvar
9 dagen geleden

In ieder geval meer contact maken met gelijk denkenden. Blijf je mens bij. Makkelijk te herkennen zonder mondkapje of dragen op onverschillige manier omdat ie toch niet helpt en omdat het moet.

Alice
Alice
Reactie op  Joyce Ramgatie
9 dagen geleden

Ik was vanmorgen in een mega grote Jumbo de enige zonder bekpamper. Zucht.

salvar
salvar
Reactie op  Alice
9 dagen geleden

kunnen we elkaar een hand geven o,sorry mag niet van ruttekop.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Joyce Ramgatie
9 dagen geleden

Dat zou zeker moeten gaan gebeuren als ze maar gezond verstand hebben, en inzien dat als ‘ze’ de regels gaan aanscherpen, de mondluier niet meer te gaan dragen daar deze dan dus toch niet gewerkt heeft. Maar ja, gezond verstand is geloof ik heel bijzonder hier in Nederland.

Dubito
Dubito
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
9 dagen geleden

Bange mensen reageren niet op feiten. Ze worden er nog banger van, vooral van jou. Met je feiten. Daar gaan ze van dood.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
9 dagen geleden

ow, die mondluier..nu nog alleen op openbare plekken..binnenkort ook verplicht buiten, én zelfs binnen in je eigen huis..zijn nu al landen waar dit is, dus dat komt automatisch ook wel hier. kwestie van tijd.

salvar
salvar
Reactie op  Joyce Ramgatie
9 dagen geleden

ik doe geen luier op
1,5 meter nee
ik de super ben ik de enigste zonder muilkorf , bij lidl , bij jumbo, bij aldi.
ik kijk om me heen en denk het is werkelijk triest.
het zijn eigenlijk al zombies ze denken niet meer zelf.
ze houden hem op de muilkorf tot hij vergroeit is met het vel van het gezicht.
zo meteen krijg je een wet als je begraven wordt dat je een muilkorf op moet.

Centurion
Centurion
Reactie op  salvar
9 dagen geleden

Sommige winkels doen niet moeilijk. Ze geven aan dat controle door BOA’s en boetes voor rekening van de klant zijn. Andere winkels hebben speciaal een centurion op post gezet opdat je steeds een lapje textiel moet kussen.

Ertje
Ertje
Reactie op  Paca
9 dagen geleden

misschien willen ze juist wel dat heel veel mensen gaan demonstreren zodat ze dat kunnen gebruiken om fase drie in te zetten: een veel dodelijker virus dan die er nu is, die zogenaamd is veroorzaakt door al die demonstrerende mensen.

Haggis
Haggis
Reactie op  Ertje
9 dagen geleden

Er is geen virus, die zal moeten worden geïnjecteerd. De reden dat er nu nog geen virus is is simpel. De terroristen zijn onder ons, ademen dezelfde lucht in als wij. Politici, journalisten, burgemeesters, virologen, medici etc.

salvar
salvar
Reactie op  Haggis
9 dagen geleden

yep

Dubito
Dubito
Reactie op  Ertje
9 dagen geleden

Fase drie (heel erg besmettelijk en dodelijk virus) komt in februari, gevolgd door een zware en langdurige lockdown met uitgaansverbod, fase vier (voedseltekorten) kunnen we eind mei verwachten. Hevige rellen in juni/juli. Staat allemaal in de planning (New World Order / Gates, Schwab), is zo op te zoeken. Nederland ligt op schema.
Het resulteert in het najaar in een verplichte ‘gezondheidspas’ (lees: vaccinatiepaspoort) voor iedereen. Operatie voltooid.

Elise
Elise
Reactie op  Dubito
9 dagen geleden

“Het nieuwe virus” in Zuid Afrika is gevaarlijk voor kinderen/jongeren.
Dus fase drie is daar al aan de gang.
Vrees, dat je gelijk krijgt.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Elise
8 dagen geleden

wij kennen mensen in africaanse continent, er is daar niets aan de hand.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Dubito
9 dagen geleden

We zien het wel. Ik maak me nooit druk om toekomstige scenario’s. Ga verder uit van de kracht van het goede want het kwaad verliest altijd.

Wat dat aangaat heb ik veel weg van mijn overgrootvader. Hij had de eerste en tweede wereldoorlog meegemaakt en toen ik hem een keer vroeg waarom er oorlog gevoerd moest worden, antwoorde hij dat het soms noodzakelijk was.

Als intern iets niet goed zat komt het kwaad vanzelf naar boven drijven om het probleem op te lossen, antwoorde hij.

Hij had het over een soort van grote schoonmaak waarbij nadien des te meer begonnen te beseffen wie ze zijn, waren, van wat eigenlijk belangrijk was. Vervelend genoeg is de burgerbevolking altijd het grootste slachtoffer van een dergelijke schoonmaakactie.

Tja, hoe kan ik zijn opmerking verder vertalen naar huidige generaties waarbij alles eigenlijk vanzelfsprekend leek te zijn?

Zo begon mijn overgrootvader na de tweede wereldoorlog met niks als zovelen. Was je visser of boer? Dan had je in ieder geval wat te vreten. Ik durf dan ook wel te stellen dat de meesten onder hen in oorlogstijd behoorlijk hebben geboerd.

Het is alleen jammer dat het verhaal bij mijn kinderen nog niet wil doordringen. De oudste heeft inmiddels al een week Tirol geboekt voor februari. Crisis of niet. Normaal gesproken skieen we daar rond het jaar, dus wat hem betreft nu ook.

Mijn dochter van 14 heeft er flink de pest in dat haar koptelefoon nog niet door post.nl is bezorgd. Ze had voor sinterklaas al eentje gekregen maar wat ze nu besteld heeft schijnt weer een klasse beter te zijn.

Tja als we zo gaan beginnen zou het voor mijn overgrootvader destijds toch fantastisch zijn geweest dat hij niet meer aan de bloembollen hoefde om enigzins een vol gevoel te krijgen. De meeste bloembollen hebben namelijk een voedingswaarde van 0,0.

Nee als hij in deze tijd geleefd had dan had hij thuisbezorgd kunnen regelen als hij nog wat geld op zak had. De kans is wel aanwezig dat het dan om een enorme slappe hap gaat. Maar ook in dat geval kreeg het slechtste thuisbezorgd adres er gewoon 5 sterren bij.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Dubito
8 dagen geleden

Nee deze feiten van jou zijn wel lekker? Worden de mensen daar wel gerust van?

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Ertje
9 dagen geleden

ja, dat is een hardnekkig ‘gerucht’ dat iedere keer opduikt, zou in maart ineens opduiken hoor en lees ik telkens..en inderdaad om de kritische mensen voor eens en altijd voor gek te zetten en de mond te snoeren..we gaan het zien..of misschien ook niet..

Perm
Perm
Reactie op  Paca
9 dagen geleden

Nee de vraag is: Wanneer stop ik met meedoen, wanneer stop jij met meedoen, wanneer stopt Hans met meedoen?

salvar
salvar
Reactie op  Perm
9 dagen geleden

ik ben gestopt een week na de uitbraak, februari 2020 en sinds die tijd heb ik nergens aan meegedaan aan geen ene regel van de overheid.
twee keer een aanvaring met een loslopende zombie , na dat ik gezegd heb imbeciel droop hij af.
voor de rest blijk ik niet te bestaan en nu zonder muilkorf helemaal je erkent werkelijk niemand meer.

wolfje168
wolfje168
10 dagen geleden

Democratie? Ze staan weer te trappelen om Pinokkio met vlag en wimpel binnen te halen. Wat maakt het nog uit?

Ron
Ron
10 dagen geleden

Stemmen heeft geen zin we worden geregeerd door corrupte globalisten bildebergers.Die het land verraden eerlijkheid en transparantie is er niet.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 dagen geleden

Er komt GEEN verkiezing, want
Meneer Rutte moet helpen The GREAT reset te installeren om ons leven en vrijheid te verwoesten! MAAR ZE GAAN FALEN!

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Joyce Ramgatie
9 dagen geleden

Wie stopt ze dan?

Lies
Lies
Reactie op  Anti-Rutte
9 dagen geleden

We zijn met 17 miljoen mensen sta op ook de schaapjes met muilkorf.

Centurion
Centurion
Reactie op  Lies
9 dagen geleden

Het is een mondcondoom.

Perm
Perm
Reactie op  Anti-Rutte
9 dagen geleden

Wij, maar wij gedragen onszelf ook als makke schapen. DAT IS ONS PROBLEEM !!

salvar
salvar
Reactie op  Perm
9 dagen geleden

o, dank je wel

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Perm
8 dagen geleden

Ikkuh niet.

Arnie
Arnie
10 dagen geleden

Als mensen zich massaal laat testen omdat het zo interessant vinden, komen we hier nooit meer uit, want onder de duizend gaat niet lukken, en mochten we onder de duizend komen, dan zegt het redpil team, het moet onder de 500 met de besmetingen, Merkel heeft de cijfers ook constant bij gesteld.

Ertje
Ertje
Reactie op  Arnie
9 dagen geleden

het heeft niks te maken met het interessant vinden van het testen, je word min of meer gedwongen om je te laten testen wanneer er iemand van je gezin of familie positief getest is

Simon
Simon
Reactie op  Ertje
9 dagen geleden

Niemand gaat mij of mijn gezin dwingen zo’n stok in de neus te laten duwen. Degene die in de buurt komt met zo’n stokje bij mij, mijn vrouw of mijn kinderen speelt met z’n leven. Iedereen heeft een grens, daar is die van mij.

Centurion
Centurion
Reactie op  Simon
9 dagen geleden

Mooi voornemen, maar je hebt maar 2 handen en zij hebben 1000 BOA’s.

Centurion
Centurion
Reactie op  Simon
9 dagen geleden

En reken er maar niet op dat jouw buren, familie en omstanders je gaan helpen…
Zelfs je vrouw en kinderen kunnen je in de steek laten.

Dubito
Dubito
Reactie op  Arnie
9 dagen geleden

Was het maar een redpilteam. Dan was er nog hoop. Dit Redteam is een bluepilteam.

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
10 dagen geleden

wedden dat “de Nederlanders dit gaan pikken”

JOhan
JOhan
Reactie op  Pieter van Leeuwen
10 dagen geleden

ik ben bang van wel..

Flivo
Flivo
Reactie op  Pieter van Leeuwen
10 dagen geleden

Er zijn 178.592 mensen die de petitie bij FvD getekend hebben. Als dit de mensen zijn die wakker zijn, is dat alles wat in Nederland wakker is. Er zijn ruim 17 miljoen mensen.

Edward
Edward
Reactie op  Flivo
9 dagen geleden

Dat betekent dat 99% de gemuilkorfde schapen die het kennelijk wel prima vinden wat Mark en Hugo allemaal met ze uitvreten.

Ikke
Ikke
Reactie op  Flivo
9 dagen geleden

Veel mensen hebben deze petitie niet ingevuld, ook al zijn ze wakker of enkel tegen deze medische dictatuur, gewoon omdat FvD een slecht imago heeft bij velen. Mijn ouders b.v. willen dit kabinet weg hebben, maar wilden de petitie niet invullen. Veel vrienden van mij die wakker zijn, gaan niet stemmen, ze geloven niet meer in deze nep democratie. Eerlijk gezegd weet ik ook niet wat ik zou doen. Wel heb ik de petitie ingevuld maar ik vertrouw ook geen enkele partij meer.

Alena
Alena
Reactie op  Ikke
9 dagen geleden

Ik heb ook de petitie ingevuld… niet omdat ik volledig achter FvD sta, maar wel achter de petitie. En zo zal ik dat ook doen bij bijvoorbeeld een goede petitie van Haga, PVV, CU of SGP.

salvar
salvar
Reactie op  Alena
9 dagen geleden

de laatste drie schrappen aub.
twee christelijke partijen die de kont likken van dit kabinet om maar op het pluche te blijven de landverraders.

Simon
Simon
Reactie op  Ikke
9 dagen geleden

Tja het demoniseren van FvD is aardig gelukt door de main stream media. Geeft dus aan dat zij de enige zijn die “gevaarlijk” zijn voor de gevestigde orde. Rest is allemaal hetzelfde of controlled opposition. Des te mooier zou het zijn als het plannetje zou mislukken en FvD een onverwachte winnaar zou worden. Maar ook daar is aan gedacht: stembusfraude, we hebben gezien dat ze er mee wegkomen in de VS, mede dankzij de main stream media.

salvar
salvar
Reactie op  Simon
9 dagen geleden

daarom moeten wij slimmer zijn.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Simon
9 dagen geleden

Geenstijl heeft daar een belangrijke rol in gespeeld, in die anderhalve week ging echt ieder topic bij hun over baudet en ze hebben hem helemaal kapot gebashed…en nog doen ze dat, bij iedere gelegenheid die ze maar krijgen. Geenstijl heeft haar ziel verkocht en is nu gewoon msm geworden.

Dubito
Dubito
Reactie op  BertRoermond
9 dagen geleden

Is ook mijn ervaring met GS. Iedereen met een mening die afwijkt van de GS-lijn wordt ‘weggejorist’ en tenslotte ‘permanent opgerot’. Alle pit is eruit, alleen makke meelopers blijven over. Jammer, het was een leuke tijd. Ik vraag me af of ze onder druk zijn gezet door de overheid.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Ikke
9 dagen geleden

je kunt gewoon gaan stemmen, je stembiljet met een groot kruis ongeldig maken. Die stemmen worden apart geteld en bij geen enkele partij opgeteld.

Nina
Nina
Reactie op  Flivo
9 dagen geleden

Er zijn wel meer wakkere mensen, maar die willen niet met naam en toenaam iets tekenen, waarvan het niet duidelijk is wat de regering met die gegevens gaat doen. Dat is het hele digitaliseringsprobleem, juist voor mensen op dit soort sites!!!

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Flivo
9 dagen geleden

maar als die 170.000 mensen naar den haag gaan, dan heeft de politie toch ff een groot probleem. Zoek eens op hoeveel inzetbare agenten Nederland heeft….

Stay Positive
Stay Positive
10 dagen geleden

Was te verwachten, haal de hooivork maar uit ‘t vet. Hier komen (als het aan hun ligt) nooit meer uit als wij niet opstaan.

x

Check Also

rutte

‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’

We moesten in lockdown ‘omdat de ziekenhuizen ...

halsema

Burgemeester Halsema krijgt kritiek na politieoptreden Museumplein: ‘Meten met twee maten’

Zondag demonstreerden duizenden mensen op het Museumplein ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

175
0
We lezen graag je reactie!x