Buitenaards

Wetenschappers: “Menselijk DNA ontworpen door buitenaardse wezens”

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kazakse wetenschappers stellen dat er in ons DNA een genetische code van buitenaardse wezens zit, meldt de Daily Express.

Zij schreven in het wetenschappelijke tijdschrift Icarus over hun onderzoek, dat moet uitwijzen dat het menselijk DNA door een oude buitenaardse beschaving werd gecodeerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens de onderzoekers van de Universiteit van Kazachstan en het Fesenkov Astrofysisch Instituut kan de wiskundige code van het menselijk DNA niet alleen worden verklaard door de evolutietheorie.

Buitenaards signaal

Ze denken dat 97 procent van het menselijk DNA bestaat uit genetische code afkomstig van buitenaardse levensvormen.

Een oude beschaving heeft in de Melkweg lang geleden een buitenaards signaal aangebracht, dat uiteindelijk de weg naar de aarde vond en een genetische code in het DNA van mensen implanteerde, aldus de wetenschappers.

Astrobioloog Maxim Makoekov van het Fesenkov Astrofysisch Instituut in de Kazakse stad Alma-Ata stelt dat al het aardse leven uit de ruimte is gekomen.

Stempel

Hij zegt bovendien dat het leven op aarde miljarden jaren geleden is geschapen door aliens. Volgens Makoekov bevat ons DNA een buitenaardse ‘stempel’.

“Deze stempel kan gedurende vele kosmologische tijdperken onveranderd blijven, het is de meest duurzame constructie die we kennen,” schreef hij.

Anders verlopen

“We werden miljarden jaren geleden buiten het zonnestelsel gemaakt. De mensheid speurt de ruimte af met telescopen op zoek naar aliens, maar een buitenaardse boodschap kan net zo goed al in onszelf zitten,” zei hij.

“Vroeg of laat moeten we accepteren dat al het leven op aarde de genetische code van onze buitenaardse familie draagt en dat de evolutie anders is verlopen dan gedacht,” besloot hij.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
E. van Gelie
E. van Gelie
7 jaren geleden

Maakt hij geen onderscheid tussen lichaam en geest? Dus volgens hem is een bepaalde fysiek ook een garantie voor een bepaalde inteleeigentie en moraliteit? Ik denk dat zijn collega wetenschappers hier niet mee eens zullen zijn.

Marcelleke
Marcelleke
7 jaren geleden

Dus waarschijnlijk tóch panspermie ?

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Älïens zijn onze scheppers.

Ino
Ino
7 jaren geleden

Wel typisch weer dat Russen dit veel sneller doorhebben dan het bevooroordeelde atheïstische westen…

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x