Homepagina » Buitenaards » Wetenschappers: “Menselijk DNA ontworpen door buitenaardse wezens”
Wetenschappers: "Menselijk DNA ontworpen door buitenaardse wezens"

Wetenschappers: “Menselijk DNA ontworpen door buitenaardse wezens”

Kazakse wetenschappers stellen dat er in ons DNA een genetische code van buitenaardse wezens zit, meldt de Daily Express.

Zij schreven in het wetenschappelijke tijdschrift Icarus over hun onderzoek, dat moet uitwijzen dat het menselijk DNA door een oude buitenaardse beschaving werd gecodeerd.

Volgens de onderzoekers van de Universiteit van Kazachstan en het Fesenkov Astrofysisch Instituut kan de wiskundige code van het menselijk DNA niet alleen worden verklaard door de evolutietheorie.

Buitenaards signaal

Ze denken dat 97 procent van het menselijk DNA bestaat uit genetische code afkomstig van buitenaardse levensvormen.

Een oude beschaving heeft in de Melkweg lang geleden een buitenaards signaal aangebracht, dat uiteindelijk de weg naar de aarde vond en een genetische code in het DNA van mensen implanteerde, aldus de wetenschappers.

Astrobioloog Maxim Makoekov van het Fesenkov Astrofysisch Instituut in de Kazakse stad Alma-Ata stelt dat al het aardse leven uit de ruimte is gekomen.

Stempel

Hij zegt bovendien dat het leven op aarde miljarden jaren geleden is geschapen door aliens. Volgens Makoekov bevat ons DNA een buitenaardse ‘stempel’.

“Deze stempel kan gedurende vele kosmologische tijdperken onveranderd blijven, het is de meest duurzame constructie die we kennen,” schreef hij.

Anders verlopen

“We werden miljarden jaren geleden buiten het zonnestelsel gemaakt. De mensheid speurt de ruimte af met telescopen op zoek naar aliens, maar een buitenaardse boodschap kan net zo goed al in onszelf zitten,” zei hij.

“Vroeg of laat moeten we accepteren dat al het leven op aarde de genetische code van onze buitenaardse familie draagt en dat de evolutie anders is verlopen dan gedacht,” besloot hij.

[Express]


Vind je dit artikel interessant? Deel het dan met je kennissen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. Dus waarschijnlijk tóch panspermie ?

  3 likes
  • Wetenschappelijk gezien is het een mix van panspermie, evolutie en revolutie, deze 3 maakt wat we zijn de dag vandaag.

   1 likes
   • Een kudde van 99% makke schapen die zich laten leeg roven en naar de slachtbank leiden. Te stom om in te zien dat het politieke kartel weer in de maling neemt door hen weer van alles te beloven en het normaal vinden dat zij zichzelf een 2de identiteit laten opleggen zodat ze aan alle kanten weerloos gepakt kunnen worden. Zijn nog steeds te dom om logies na te denken om hun eigen leugenmatrix door te prikken
    De mens werd niet voor niets als slaven ras gecreëerd en het mooiste is ze zijn het nog steeds.
    Het is toch verdomde jammer dat een uitgevoerde reorganisatie van het DNA door buitenaardsen toch niet helemaal tot het gewenste resultaat heeft geleid.
    Waar moet de wereld heen met zoveel dommigheid.

    10 likes
    • Dat mensen rondlopen zoals kippen zonder kop is omdat ze te dom zijn om de wereld te zien zoals die is..dat is niet mijn fout!!

     3 likes
     • Ik zeg toch niet dat het uw fout is. Het komt gewoon door kudde gedrag en daar zijn een paar zwarte schapen uit ontsnapt. De hele kudde blaat dan dat je een betwetertje bent als je over iets begint. In het slechtste geval krijg je ruzie, ja zelfs met familieleden.
      Vaak hoor je dat ze het allemaal weten, maar als je er over begint, dan hoor je gewoon msm gezwam en als je dan het tegendeel bewijst willen ze er niets van weten en proberen dan zo snel mogelijk de discussie te stoppen.
      Ik vindt het allemaal prachtig, maar 28.000 jaar geleden waren mensen een stuk slimmer en intelligenter dan de hedendaagse sukkels. Sorry maar het is zo.

      6 likes
  • Nee Kosmisch geneuk!

   2 likes
 2. Wel typisch weer dat Russen dit veel sneller doorhebben dan het bevooroordeelde atheïstische westen…

  8 likes
  • die hebben het ook wel door maar willen het onder de pet houden.
   wat dacht je als de westelijke wereld in elkaar stort dat de bijbel verzonnen is en dat we van de apen afstammen.

   2 likes
   • Mario
    Pas op wat je zegt over de Bijbel. Dat het voort komt uit oudere teksten van de Soemeriers is een feit, maar cryptische omschrijvingen van voorspelingen in de Bijbel die tot in detail zijn terug te vinden, kunnen in mijn ogen alleen zijn gedaan door een tijdreiziger. Niemand kan zoiets tot in detail voorspellen, mits je kennis van zaken hebt uit de toekomst.

    2 likes
   • Caesar Lion Cachet

    LS…

    Dan kan de paus een baantje gaan zoeken in een homobar. (Samen met Rutte en Joris Demmink)

    0 likes
 3. Maakt hij geen onderscheid tussen lichaam en geest? Dus volgens hem is een bepaalde fysiek ook een garantie voor een bepaalde inteleeigentie en moraliteit? Ik denk dat zijn collega wetenschappers hier niet mee eens zullen zijn.

  3 likes
 4. Älïens zijn onze scheppers.

  11 likes
 5. Dit is al relatief oud nieuws. Het artikel van de 2 heren is al in 2013 gepubliceerd in Icarus (link: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0019103513000791)

  Echter, er kan met geen mogelijkheid vastgesteld worden of stuk DNA van ET afkomstig is. Waarom niet dan?
  De genetische code wordt gevormd door 4 basen, Adenine (A) Thymine (T) Guanine (G) en Cytocine (C). Drie opvolgende basen (bijvoorbeeld ATG) worden een codon genoemd. Op de Aarde komt bij al het leven (van micro-organisme tot aan olifant) dezelfde codonsequenties voor. Al het leven maakt gebruik van de 4 genoemde basen. Deze basen vormen weer de basis voor alle genen die aanwezig zijn in de mens. En de genen, maar ook zeker zo belangrijk, de organisatie van deze genen bepalen wat het organisme is (mens, dier, plant enz.), welke processen er zich afspelen binnen het organisme, en alle andere erfelijk overdraagbare eigenschappen.

  Hierboven dus wat elementaire uitlleg over het genetisch materiaal. Het werkingsmechanisme van het DNA (en zeker het menselijk DNA) is oneindig veel gecompliceerder dan hierboven beschreven staat. Er komen in het DNA alllerlei repeterende structuren voor die allen een eigen functie hebben.

  Het artikel is gepubliceerd in Icarus. Dit is een belangrijk gegeven. Waarom? Icarus is een astronomisch tijdschrift. Het verhaal van deze wetenschappers behelst echter een moleculair biologisch verhaal. Dit verhaal zou dus ((als het waarheid zou zijn) geplaatst moeten zijn in een tijdschrif als Cell, of Gene. Maar daar staat dit nniet. En met reden. Het verhaal rammelt enorm. het is onmogelijk. ik herhaal, het is onmogelijk om via bepaalde repeterende structuren in het DNA te bepalen dat dit Alien DNA is, of dat dit artificieel DNA is. Dat kan niet op deze wijze.

  4 likes
  • Dank Ron voor de verhelderende uitleg. Maar had het artikel van de Khazakse bollebozen niet in een wiskundetijdschrift moeten staan? Zij staven hun bewering door erop te wijzen dat het wiskundig model dat ten grondslag ligt van de genenordening onmogelijk spontaan biologisch kan zijn ontstaan.
   Over dat argument had ik graag meer vernomen.

   1 likes
   • Beste Pieter. De wiskunde die gebruikt is in het artikel is slechts een tool, een middel om het DNA mee te bestuderen. Alleen wiskundig onderzoek hoort in een wiskundetijdschrift thuis. Wat er overigens nog meer ontbreekt in het artikel van de Kazachse “wetenschappers” is het feit dat ander dan menselijk DNA alleen kan worden opgespoord in het menselijk genoom middels homologie analyse. Bij een dergelijke analyse wordt een bepaald stuk DNA van het genoom vergeleken met de DNA sequentie van bijvoorbeeld een virus. Als er een match is dan kun je verklaren waar die specifieke sequentie in het menselijk genoom zijn oorsprong heeft. In het menselijke genoom zijn talrijke sequenties aangetoond welke van allerlei verschillende virussen afkomstig zijn. Om dus te bepalen of een stuk DNA sequentie afkomstig is van een Alien zul je dit middels een homologie analyse moeten toetsen tegen een stuk Alien DNA. Dat betekent dus dat je dus het DNA van een ET in handen moet hebben. En dit hebben deze Kazachse wetenschappers dus niet.

    1 likes
 6. Veel hierover is ook te lezen in het interessante boek van Zacharias Sitchen :
  De twaalfde planeet.

  5 likes
 7. Secharia Sitchin ontcijferde de soemrische kleitabletten en kwam tot de conclusie dat de gevonden informatie duidelijk maakte dat wij door buitenaardsen in elkaar geknutseld zijn.

  Nog maar eens dit meesterwerk van Bram Vermeulen die op weergaloze wijze vertelt over wat hij las in het boek van Secharia Sitchin.

  https://www.youtube.com/watch?v=yjmXFJi5prg

  3 likes
 8. Yep, want het is onmogelijk dat de mens van de primaat afstamt!

  Primaten bezitten 24 chromosomen paren en de mens slechts 23 chromosomen paren.
  Evolutionair gezien is het onmogelijk om dit in enkele 100.000 jaar te laten gebeuren.
  Alleen een zeer intelligent “ras” met de juiste technologie zou dit voor elkaar hebben gekregen. En dat is precies wat er gebeurd is. De Mens is een creatie! van wie? en waarom?

  3 likes
 9. om zo een bewering als dit te maken heb je toch alien dna nodig om een vergelijking mee te maken of zie k dat verkeerd anders kan k voor mij part beweren dat we gemaakt zijn door Kabouters en een stempel van hun hebben zonder vergelijkings materiaal klinkt mij dit als onzin in de oren sorry.voor mensen die niet snappen wat k bedoel zie film Prometheus.

  1 likes
 10. Dat krijg je nou met die rare evolutietheorie, die ons door de keel is gestouwd.
  doe er je voordeel mee zou ik zeggen.
  De Aarde is van de mens en die is in zijn totaliteit behorend bij de aarde.
  Er is heus geen alien geweest die zijn dna in ons geplant heeft!!
  Als mens zijn wij kosmische wezens. Elk mens of groepen mensen hebben een thuisster.
  Dat zijn de vaste sterren/of planeten. Wie naar de aarde gaat incarneert als mens, en zijn daardoor totaal uniek!
  Maar aliens zijn we dan weer niet.
  De wetenschapper weet zich geen uitweg meer uit zijn lineaire denken. God is afgeschaft en nu moet er wel een alieninvasie geweest op onze aardkloot en dat ook nog eens miljarden jaren geleden.
  En dat met het weten dat de aarde in zijn huidige toestand nog geen 25 miljoen jaar oud is en ook niet meer dan 25 miljoen jaar nog zal bestaan.
  We zijn geschapen door zeer hoogstaande Geestelijke wezens in lang vervlogen “” tijden”” toen de tijd nog niet bestond. Onze prachtige aarde ging door verscheidene ontstaansvormen heen.
  Evenals de mens die al die tijd mee ontwikkeld is.
  “Wij zijn in en binnen het zonnestelsel ontwikkeld” . continu. Wijn misschien wel buiten de aarde-ontwikkeling geweest af en toe , maar onze ontwikkeling tot mens zoals we nu zijn was en is altijd met en op en in de aarde geweest.
  Door buitenaardse wezens die sterk op ons lijken worden wij als zeer bijzonder wezens gezien!
  dit omdat ons lichaam van biologische aard en natuur is, opgebouwd uit de stoffelijkheid tot ons genomen door wat de levende natuur ons kan geven.
  In onze natuur om ons heen zie je oneindige wijsheid die er is ingelegd. Nee niet door aliens, ha , ha, .
  Die lusten geen sla of boerenkool.
  Het is toch belachelijk hoe de evolutiewetenschappers zelf apen zijn geworden inmiddels.Ze denken niet meer.

  1 likes
 11. Als de aliëns ons hebben geschapen, wie heeft de aliëns dan geschapen?

  Ik vind het wel realistisch dat wij buitenaards dna hebben, de een meer dan de ander. Aliën dna gekruist met de aap, hoe meer aap dna hoe meer homo habilis. Dus de oorspronkelijke aarde had geen bewoners als mensen, maar wel dieren zoals apen en dinosaurussen. Maar wij zijn ook geen aliën, dus de hamvraag blijft wel waarom de aliens zichzelf hier niet hebben achtergelaten, maar een nieuw soort, te weten “de mens” heeft gecreëerd.

  Misschien bestond er miljoenen jaren geleden wel een apensoort die toendertijd na de dna kruisiging is verdreven door de aliëns, dus voor ons mensen een onbekende apensoort.

  1 likes
 12. Ah! Daarom zijn alle dieren bang voor ons.

  0 likes
 13. Alle dieren bang voor ons? wie heeft je dat idee gegeven? Gevaarlijke overtuiging hoor als je nog een buiten de gebaande paden op een exotisce vakantie gaat 🙂

  Wij zijn gemaak door de aarde en voor de aarde.
  Onderschat de nummertjes niet..de triljoenen levensvormen, waarvan de de meesten nooit zullen kennen, die miljoenen jaren voor een ontelbaar aantal nakomelingen zorgden met miljoenen foutjes waarvan sommigen een voordeel opleverde en honderdduizenden generaties later de standaard werden. De getallen zijn duizelingwekkend. Het is niet het recht van de sterkste maar van die levensvorm die zich het beste weet aan te passen aan zijn omgeving. Dat blijken wij dan met ons freak of nature brein, samen met een aantal soorten die al veel langer op deze aardkloot rond dabberen. Sitchen zijn boeken zijn heerlij kom bij weg te dromen maar er zijn inmiddels net zoveel boeken die zijn subjectieve vertalingen weerleggen. We zijn er gewoon nog niet uit. Maar laten we onze aannamens wel op feiten bouwen en niet op fictie. Dat de eerste grondstoffen voor leven uit de ruimte komen (evenals de bouwstenen voor onze hele planeet) is dan al een stuk aanemelijker.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

signalen

Iets of iemand stuurt vanuit de ruimte signalen naar de aarde, en wetenschappers weten niet waarom

Astronomen hebben een mysterieuze radiobron ontdekt in ...

kazachstan

Sneeuw legt hoofdstad Kazachstan lam: record van 1964 geëvenaard. Bekijk deze bizarre beelden

In Nur-Sultan, de hoofdstad van Kazachstan, is ...