Binnenland

Eens in de 4 jaar wordt door middel van schijndebatten en loze beloftes de indruk gewekt dat je stem ertoe doet

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De EU is al lang een superstaat die zeer veel van onze soevereiniteit heeft overgenomen. Dat zegt Erik Verburgh, lijstduwer van Forum voor Democratie, in gesprek met Novini.

“De democratie in Europa en het Europees Parlement is een farce geworden waardoor burgers massaal misleid worden,” aldus Verburgh, die jarenlang lid was van de ChristenUnie.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij merkt op dat alle andere onderwerpen bij de meeste partijen belangrijker lijken dan het eurobedrog waarvan alle Nederlanders in toenemende mate de dramatische gevolgen ondervinden.

Toenemende verzet

Dit bedrog is mogelijk gemaakt door de invloed van de bancaire en politieke elite en de dwang van Uncle Sam op bijna alle terreinen, stelt Verburgh.

“Dat is de macht van het geld; de wortel van alle kwaad,” klinkt het.

Er is volgens hem niets gedaan met het toenemende verzet in brede lagen van de samenleving tegen de supranationale organen in Brussel.

Verbergen

“Het feit dat een Kamermeerderheid zich uitsprak tégen een parlementaire enquête naar de invoering van de euro duidt erop dat men iets te verbergen heeft,” zegt hij.

Verburgh vervolgt: “De EU ontpopt zich met allerlei kletsverhalen steeds meer als een onmiskenbare superstaat. En dat willen burgers helemaal niet.”

In Nederland begrijpen Rutte en Dijsselbloem nog steeds niet dat de burgers geen EU willen, zegt hij.

Bange schijters

Verburgh merkt op dat de meeste kiezers bange schijters zijn die doodsbenauwd zijn voor verandering, aangeleerd door 30 jaar kartel en media.

“Eens in de vier jaar proberen we door middel van schijndebatten en het doen van loze beloftes de indruk te wekken dat je stem ertoe doet.”

Maar eenmaal je stem op zak prevaleert het partijbelang weer boven het landsbelang, besluit Verburgh.

[Novini]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

EN WE TRAPPEN ER ALLEMAAL WEER IN MET SUPER CLOWN RUTTE IN DE HOOFDROL !

DELO
DELO
6 jaren geleden

We worden weer kostelijk vermaakt met “TurKey van Brood en Spelen”

Terwijl de martel en moordpartijen onder auspiciën van Bilderbergers & CO met Parlementaire instemming onverminderd doorgang vinden.

Zie en beluister het schokkende relaas van een Amerikaans echtpaar die Arabische Lente slachtpartijen in Libië op instigatie Hillary Clinton / McCain / Obama / NATO op miraculeuze wijze ternauwernood hebben overleeft.

Overleefd: met dank aan de echte helden het prachtige Libische volk, Tribal leaders Khadaffi en de als altijd bad gay geportretteerde Russen welke rol vroeger slechts was voorbehouden aan het uit schot de Indianen
https://www.youtube.com/watch?v=jBV-GDfm6Ks
Debriefing aan Trump absolute must voor ieder één die nog twijfelt welke Bilderberglakei we morgen weer als morele façade in het Parlementaire zadel helpen.

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

zo ìs het toch

Richard
Richard
6 jaren geleden

Hallo!
Mag ik ons nogmaals even voorstellen en uw aandacht vragen voor ons niet echt aangepaste partijprogramma?
Wij zijn de NEP partij. En wij zijn echt nep.
Wij presenteren u een nep parlement onder een nep koning, met echte nep wetten en ook nep regels. Ook presenteren wij u een echte nep premier die echt de nep waarheid liegt. En wat hij liegt is echt nep en dan ook niets anders dan nep. En dat is een waarheid als een koe.
Ja! Wij als NEP partij staan voor echte nep idealen! Niet links, niet rechtst, maar gewoon NEP!
Wij zijn tegen nep asielzoekers. Die zetten wij meteen onze nep grenzen over. Wij zijn dan ook echte nep nationalisten. Wij zijn NEPtionalisten! Wij zeggen wel dat wij weg willen uit deze nep EU, maar dat is alleen maar om u te neppen. Daarom zijn wij voor het voeren van nep oorlogen in nep landen ver weg en maken het volk bang met nep aanslagen, zogenaamd uitgevoerd door een nep vijand die wij aan u bekend maken via, jawel! Nep nieuws.! En dan beloven wij u nep veiligheid in ruil voor uw nep vrijheid. Lever uw nep verworvenheden maar weer in! Want de wereld is een echte nep gevaarlijke plek! Vooral de nep wereld!
Wij zijn voor meer nep banen en hogere nep lonen zodat u nog meer nep geld kunt uitgeven in onze nep economie zodat u rustig slapend uw nep leven kunt lijden in nep weelde en nep luxe.
Bent u een nep zwevende nep kiezer en weet u nog niet door wie u genept wilt worden? Raadpleeg dan de nep stemwijzer die wij als NEP partij hebben laten nep hacken door echte nep russen.
Bent u nep, genept, of houd u van nep?
Stem dan op 15 maart 2017 op NEP! (Lijst 82) Voor als u eens echt genept wilt worden.
Btw. Wij kunnen u ook naaien, mocht u dat op prijs stellen.
Bedankt en tot ziens!
Maar niet echt…

Hoogachtend,
U wilt niet weten wie….

Laat u niet monddood maken,
Geef uw stem niet weg!

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x