Mens en DierCorona

Kroatische president over coronaregels: ‘Het is ongelooflijk hoe volgzaam mensen zijn’

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Kroatische president Zoran Milanovic heeft zich opnieuw kritisch uitgesproken over de coronamaatregelen. Onlangs zei hij dat de mediahysterie rond corona mensen op de zenuwen begint te werken en dat we terug moeten naar normaal. Ook zei hij dat er genoeg mensen zijn ingeënt in Kroatië, hoewel de vaccinatiegraad onder de 50 procent ligt.

Tijdens een bezoek aan de Universiteit van Zagreb zei Milanovic tegenover de pers: “Ik liep hier vandaag een kamer binnen en iedereen droeg een mondkapje. En waarom? Iedereen is gevaccineerd. Degenen die gevaccineerd zijn, lopen geen gevaar. Waarom dragen ze dan een mondkapje? Het is ongelooflijk hoe volgzaam mensen zijn, zelfs als ze dat niet zouden moeten zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Dit mag niet meer gebeuren

De president zei verder dat de maatregelen die vorig jaar zijn getroffen de fundamentele vrijheden hebben aangetast. “Dit mag niet meer gebeuren.”


Vorige maand zei een journalist tijdens een persconferentie tegen Milanovic dat minder dan de helft van de Kroaten is ingeënt tegen corona. De president zei dat hem dat niet meer interesseert omdat er genoeg mensen zijn gevaccineerd.

Hij beschuldigde de media van paniekzaaien. “Mensen krijgen duizenden ernstigere ziektes terwijl wij het al anderhalf jaar over corona hebben,” zei hij.

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

De Kroatische president zegt het dus ook impliciet: er is op 17 maart j.l. geen dusdanige fraude gepleegd dat er een ander beleid zou zijn gevoerd.

Anna
Anna
2 jaren geleden

Zo eindelijk iemand die wakker is

Dimitri
Dimitri
2 jaren geleden

Held !!!

Biowarfare
Biowarfare
2 jaren geleden

Blijf me ook iedere dag verbazen hoe dom de meerderheid van de mensheid is. Al is hun IQ 150 en hebben ze gestudeerd, toch zo wereldvreemd en dom.
Dat in combinatie met, altijd gelijk willen hebben, hun eigen of iemands anders mening willen opdringen en de gemakzucht waarmee de anderen over zich heen laten lopen. Tja dan zijn we zo in een totalitaire communistische fascistische wereldstaat.
Precies volgens het plan.
Chapeau en bedankt domme mensheid!

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x