Homepagina » Mens en Dier » Kroatische president over coronaregels: ‘Het is ongelooflijk hoe volgzaam mensen zijn’
president
Foto: Zoran Milanovic (Flickr/SDP Hrvatske CC BY 2.0)

Kroatische president over coronaregels: ‘Het is ongelooflijk hoe volgzaam mensen zijn’

De Kroatische president Zoran Milanovic heeft zich opnieuw kritisch uitgesproken over de coronamaatregelen. Onlangs zei hij dat de mediahysterie rond corona mensen op de zenuwen begint te werken en dat we terug moeten naar normaal. Ook zei hij dat er genoeg mensen zijn ingeënt in Kroatië, hoewel de vaccinatiegraad onder de 50 procent ligt.

Tijdens een bezoek aan de Universiteit van Zagreb zei Milanovic tegenover de pers: “Ik liep hier vandaag een kamer binnen en iedereen droeg een mondkapje. En waarom? Iedereen is gevaccineerd. Degenen die gevaccineerd zijn, lopen geen gevaar. Waarom dragen ze dan een mondkapje? Het is ongelooflijk hoe volgzaam mensen zijn, zelfs als ze dat niet zouden moeten zijn.”

Dit mag niet meer gebeuren

De president zei verder dat de maatregelen die vorig jaar zijn getroffen de fundamentele vrijheden hebben aangetast. “Dit mag niet meer gebeuren.”


Vorige maand zei een journalist tijdens een persconferentie tegen Milanovic dat minder dan de helft van de Kroaten is ingeënt tegen corona. De president zei dat hem dat niet meer interesseert omdat er genoeg mensen zijn gevaccineerd.

Hij beschuldigde de media van paniekzaaien. “Mensen krijgen duizenden ernstigere ziektes terwijl wij het al anderhalf jaar over corona hebben,” zei hij.

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

De Kroatische president zegt het dus ook impliciet: er is op 17 maart j.l. geen dusdanige fraude gepleegd dat er een ander beleid zou zijn gevoerd.

Anna
Anna
2 maanden geleden

Zo eindelijk iemand die wakker is

Dimitri
Dimitri
2 maanden geleden

Held !!!

Biowarfare
Biowarfare
2 maanden geleden

Blijf me ook iedere dag verbazen hoe dom de meerderheid van de mensheid is. Al is hun IQ 150 en hebben ze gestudeerd, toch zo wereldvreemd en dom.
Dat in combinatie met, altijd gelijk willen hebben, hun eigen of iemands anders mening willen opdringen en de gemakzucht waarmee de anderen over zich heen laten lopen. Tja dan zijn we zo in een totalitaire communistische fascistische wereldstaat.
Precies volgens het plan.
Chapeau en bedankt domme mensheid!

x

Check Also

agema

Fleur Agema: kans op transmissie nu groter voor gevaccineerden dan voor ongevaccineerden

Nooit eerder waren er zoveel mensen besmet ...

australi

Australië: geen levensreddende operaties meer voor ongevaccineerden

Ziekenhuizen in de Australische deelstaat Queensland voeren ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

70
0
We lezen graag je reactie!x