Mens en DierCorona

Kroatische president over coronaregels: ‘Het is ongelooflijk hoe volgzaam mensen zijn’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Kroatische president Zoran Milanovic heeft zich opnieuw kritisch uitgesproken over de coronamaatregelen. Onlangs zei hij dat de mediahysterie rond corona mensen op de zenuwen begint te werken en dat we terug moeten naar normaal. Ook zei hij dat er genoeg mensen zijn ingeënt in Kroatië, hoewel de vaccinatiegraad onder de 50 procent ligt.

Tijdens een bezoek aan de Universiteit van Zagreb zei Milanovic tegenover de pers: “Ik liep hier vandaag een kamer binnen en iedereen droeg een mondkapje. En waarom? Iedereen is gevaccineerd. Degenen die gevaccineerd zijn, lopen geen gevaar. Waarom dragen ze dan een mondkapje? Het is ongelooflijk hoe volgzaam mensen zijn, zelfs als ze dat niet zouden moeten zijn.”

Dit mag niet meer gebeuren

De president zei verder dat de maatregelen die vorig jaar zijn getroffen de fundamentele vrijheden hebben aangetast. “Dit mag niet meer gebeuren.”


Vorige maand zei een journalist tijdens een persconferentie tegen Milanovic dat minder dan de helft van de Kroaten is ingeënt tegen corona. De president zei dat hem dat niet meer interesseert omdat er genoeg mensen zijn gevaccineerd.

Hij beschuldigde de media van paniekzaaien. “Mensen krijgen duizenden ernstigere ziektes terwijl wij het al anderhalf jaar over corona hebben,” zei hij.

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

De Kroatische president zegt het dus ook impliciet: er is op 17 maart j.l. geen dusdanige fraude gepleegd dat er een ander beleid zou zijn gevoerd.

Anna
Anna
10 maanden geleden

Zo eindelijk iemand die wakker is

Dimitri
Dimitri
10 maanden geleden

Held !!!

Biowarfare
Biowarfare
10 maanden geleden

Blijf me ook iedere dag verbazen hoe dom de meerderheid van de mensheid is. Al is hun IQ 150 en hebben ze gestudeerd, toch zo wereldvreemd en dom.
Dat in combinatie met, altijd gelijk willen hebben, hun eigen of iemands anders mening willen opdringen en de gemakzucht waarmee de anderen over zich heen laten lopen. Tja dan zijn we zo in een totalitaire communistische fascistische wereldstaat.
Precies volgens het plan.
Chapeau en bedankt domme mensheid!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x