Great ResetMens en Dier

PVV-leider Wilders benoemt World Economic Forum in Tweede Kamer: ‘Prachtig!’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

PVV-leider Geert Wilders zei woensdag tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen dat Rutte geen leider is, maar een knecht van grotere Brusselse belangen, een politieke knecht van Sigrid Kaag, een vervreemde globalist die zich overal thuis voelt: bij de NAVO, in de Brusselse burelen van de Europese Unie, bij het WEF, bij de Verenigde Staten.

Veel mensen zijn blij verrast dat Wilders het World Economic Forum benoemt. “Hij noemde het WEF. Eindelijk,” zegt iemand. “Ik had deze niet verwacht van Geert. Eerlijk is eerlijk, beter laat dan nooit,” twittert ene JD.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen zegt tegen Wilders: “Prachtig! Beter laat dan nooit. Ga zo door! We moeten die vreselijke globalisten voor eens en voor altijd ons land uitjagen! Alleen zo kunnen we onze vrijheid, soevereiniteit en democratie herstellen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Schandalig

Wilders sprong tijdens het debat in de bres voor FVD-kopman Baudet, die het regelmatig over de invloed van het World Economic Forum op onder meer de Nederlandse politiek heeft. Tijdens de inbreng van Baudet liep het voltallige kabinet weg, waarna hij niet meer mee mocht doen aan het debat.

“Ontneem de heer Baudet het woord niet!” schreef de PVV-leider op Twitter. “Schandalig dat het kabinet wegloopt en de voorzitter in al haar zwakte vervolgens Baudet het woord ontneemt.”

Poldertotalitarisme

“Het kabinet wil alleen nog maar in debat met partijen die voor ze applaudisseren. Anders lopen ze weg of ontnemen je het woord via de met corrupt handjeklap benoemde incompetente D66-Kamervoorzitter. Oppositie wordt niet geduld. Het is poldertotalitarisme van de ergste soort,” aldus een woeste Wilders.

Wat Baudet overkwam, kan Wilders net zo goed overkomen. “Interessant precedent. Nu loopt het kabinet weg bij Baudet. Morgen bij Van Haga. Overmorgen bij Wilders. En over een week blijven ze alleen zitten wanneer de coalitiepartijen het woord voeren. Dat heet staatsrechtelijke vernieuwing,” zegt hoogleraar Paul Cliteur.

4.9 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Trudy
Trudy
1 jaar geleden

Prima! Wjord hoog tijd dat de oppositie ferm gaan samenwerken!!

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

Het wachten is nu op de mededeling in de 2e Kamer dat de “vaccinatie” als moordwapen tegen de mensheid wordt ingezet en dat de NAVO, in samenwerking met het EU-parlement en een schaduwregering (Deep State), is die de oorlog in de Oekraïne heeft uitgelokt, militair ondersteunt en financiert.

salvar
salvar
1 jaar geleden

zo wilders ook wakker?
je heb het goed verwoordt .

Juan
Juan
1 jaar geleden

summier hoor!

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x