BuitenlandCorona

Bijna 300 Britse zorgmedewerkers vormen groep en noemen coronavaccins ‘vergif’

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Honderden Britse zorgmedewerkers hebben een groep gevormd die tegen vaccinaties, mondkapjes en het uitvoeren van coronatests is. In korte tijd sloten zich meer dan 250 medewerkers van de Britse gezondheidszorg NHS aan bij de privégroep op Facebook. Onder hen zijn verpleegsters, assistenten, laboratoriummedewerkers, medewerkers van verpleeghuizen en een huisarts, schrijft The Times.

De krant stuitte op berichten waarin het coronavaccin van Pfizer en BioNTech wordt vergeleken met ‘vergif’. Eén van de leden, die in de praktijkruimte van een huisarts werkt, zei dat ze liever ontslag neemt dan meehelpt met een vaccinatieprogramma.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een ander lid schreef naar aanleiding van een nieuwsbericht dat zorgpersoneel het coronavaccin als eerste krijgt: “Zorgpersoneel weg – alle zieken en ouderen weg. NHS weg. Welkom in de nieuwe wereldorde.”

De Britse minister van Gezondheidszorg Matt Hancock zei dat het ‘volkomen ongepast’ is dat zorgmedewerkers lid zijn van de groep. “Het nemen van het vaccin – of het nu tegen de griep of het coronavirus is – beschermt jou niet alleen, maar ook de mensen om je heen. Het is dus heel belangrijk.”

Sterk genoeg

Oud-verpleegster Kate Shemirani, die zei dat de pandemie een complot is om een deel van de bevolking te doden, werd in juli geschorst. Datzelfde geldt voor Mohammed Iqbal Adil, een chirurg die zei dat Covid-19 een hoax is.

Eén van de leiders van de groep, huisarts Julie Coffey uit Sheffield, zei dat ze weigert om mondkapjes te dragen in winkels. Ze zei dat coronavaccins in grote haast worden ontwikkeld en dat fabrikanten onvoldoende rekening houden met de veiligheid.

Piers Corbyn, de oudere broer van voormalig Labour-leider Jeremy Corbyn, zei tegen The Times: “Dit vaccin is experimenteel en de vaccinmakers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld.” Hij is van mening dat ons eigen immuunsysteem sterk genoeg is om de ziekte te verslaan. “Het enige doel van het vaccin is om de mensen onder controle te krijgen en om Bill Gates miljarden te laten verdienen.”

[The Times]

4.8 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pjotter
Pjotter
3 jaren geleden

Moedig. Het volk moet massaal in opstand komen tegen deze midadige elite.

Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

Oud nieuws wat we allang al wisten. Zolang de burgerbevolking niet massaal in opstand komt, en alles voor zoete koek slikt, zal er ook niks gebeuren maar alleen maar meer vrijheden worden afgenomen.

Echte vrijheid wordt niet gegeven, maar genomen.

Zina
Zina
3 jaren geleden

Ze zijn al heel lang bezig uh Gates Soros etc ? om de wereldbevolking te halveren tja dan is er corona die ze in de wereld hebben geroepen een makkelijk iets, een griep die er ieder jaar is.. nu een gevaarlijk pandomie is, angst en de mensen trappen erin wat een kuddedieren zijn het merendeel van de mensen toch?niks geleerd van 40-45 helaas. Er zijn niet duizenden mensen met corona, de ziekenhuizen zijn hoegenaamd leeg, is één en al leugen die ze verspreiden en wij doen niks?ja geloven wat Rutte en consorten zeggen?Europa moet kapot, en wij worden via sluipwegen over genomen door Moslims slaap verder ?

Huub
Huub
3 jaren geleden

Top top top ga zo door steeds meer gelezen en de waaaaaaarheid nu nog Trump dat is denk ik onze laatste kans om onder dictatuur vandaan to komen

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x