Homepagina » Buitenland » Bijna 300 Britse zorgmedewerkers vormen groep en noemen coronavaccins ‘vergif’
zorgmedewerkers
Foto: Prefeitura de Florianópolis CC BY 2.0

Bijna 300 Britse zorgmedewerkers vormen groep en noemen coronavaccins ‘vergif’

Honderden Britse zorgmedewerkers hebben een groep gevormd die tegen vaccinaties, mondkapjes en het uitvoeren van coronatests is. In korte tijd sloten zich meer dan 250 medewerkers van de Britse gezondheidszorg NHS aan bij de privégroep op Facebook. Onder hen zijn verpleegsters, assistenten, laboratoriummedewerkers, medewerkers van verpleeghuizen en een huisarts, schrijft The Times.

De krant stuitte op berichten waarin het coronavaccin van Pfizer en BioNTech wordt vergeleken met ‘vergif’. Eén van de leden, die in de praktijkruimte van een huisarts werkt, zei dat ze liever ontslag neemt dan meehelpt met een vaccinatieprogramma.

Een ander lid schreef naar aanleiding van een nieuwsbericht dat zorgpersoneel het coronavaccin als eerste krijgt: “Zorgpersoneel weg – alle zieken en ouderen weg. NHS weg. Welkom in de nieuwe wereldorde.”

De Britse minister van Gezondheidszorg Matt Hancock zei dat het ‘volkomen ongepast’ is dat zorgmedewerkers lid zijn van de groep. “Het nemen van het vaccin – of het nu tegen de griep of het coronavirus is – beschermt jou niet alleen, maar ook de mensen om je heen. Het is dus heel belangrijk.”

Sterk genoeg

Oud-verpleegster Kate Shemirani, die zei dat de pandemie een complot is om een deel van de bevolking te doden, werd in juli geschorst. Datzelfde geldt voor Mohammed Iqbal Adil, een chirurg die zei dat Covid-19 een hoax is.

Eén van de leiders van de groep, huisarts Julie Coffey uit Sheffield, zei dat ze weigert om mondkapjes te dragen in winkels. Ze zei dat coronavaccins in grote haast worden ontwikkeld en dat fabrikanten onvoldoende rekening houden met de veiligheid.

Piers Corbyn, de oudere broer van voormalig Labour-leider Jeremy Corbyn, zei tegen The Times: “Dit vaccin is experimenteel en de vaccinmakers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld.” Hij is van mening dat ons eigen immuunsysteem sterk genoeg is om de ziekte te verslaan. “Het enige doel van het vaccin is om de mensen onder controle te krijgen en om Bill Gates miljarden te laten verdienen.”

[The Times]
4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pjotter
Pjotter
10 maanden geleden

Moedig. Het volk moet massaal in opstand komen tegen deze midadige elite.

Geen schaap
Geen schaap
10 maanden geleden

Oud nieuws wat we allang al wisten. Zolang de burgerbevolking niet massaal in opstand komt, en alles voor zoete koek slikt, zal er ook niks gebeuren maar alleen maar meer vrijheden worden afgenomen.

Echte vrijheid wordt niet gegeven, maar genomen.

Zina
Zina
10 maanden geleden

Ze zijn al heel lang bezig uh Gates Soros etc 🤮 om de wereldbevolking te halveren tja dan is er corona die ze in de wereld hebben geroepen een makkelijk iets, een griep die er ieder jaar is.. nu een gevaarlijk pandomie is, angst en de mensen trappen erin wat een kuddedieren zijn het merendeel van de mensen toch🤮niks geleerd van 40-45 helaas. Er zijn niet duizenden mensen met corona, de ziekenhuizen zijn hoegenaamd leeg, is één en al leugen die ze verspreiden en wij doen niks😠ja geloven wat Rutte en consorten zeggen😠Europa moet kapot, en wij worden via sluipwegen over genomen door Moslims slaap verder 😰

Huub
Huub
10 maanden geleden

Top top top ga zo door steeds meer gelezen en de waaaaaaarheid nu nog Trump dat is denk ik onze laatste kans om onder dictatuur vandaan to komen

x

Check Also

de jonge

Prof. Schetters tegen De Jonge: graag onderbouwing voor uitspraak dat vaccinatie geen effect op vruchtbaarheid heeft

Minister Hugo de Jonge heeft op social ...

arts

‘VWS stelt kliklijn in voor kritische artsen en laat dreigbrieven sturen om ze de mond te snoeren’

Huisarts Els van Veen kreeg vorige week ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x