Homepagina » Buitenland » Bijna 300 Britse zorgmedewerkers vormen groep en noemen coronavaccins ‘vergif’
zorgmedewerkers
Foto: Prefeitura de Florianópolis CC BY 2.0

Bijna 300 Britse zorgmedewerkers vormen groep en noemen coronavaccins ‘vergif’

Honderden Britse zorgmedewerkers hebben een groep gevormd die tegen vaccinaties, mondkapjes en het uitvoeren van coronatests is. In korte tijd sloten zich meer dan 250 medewerkers van de Britse gezondheidszorg NHS aan bij de privégroep op Facebook. Onder hen zijn verpleegsters, assistenten, laboratoriummedewerkers, medewerkers van verpleeghuizen en een huisarts, schrijft The Times.

De krant stuitte op berichten waarin het coronavaccin van Pfizer en BioNTech wordt vergeleken met ‘vergif’. Eén van de leden, die in de praktijkruimte van een huisarts werkt, zei dat ze liever ontslag neemt dan meehelpt met een vaccinatieprogramma.

Een ander lid schreef naar aanleiding van een nieuwsbericht dat zorgpersoneel het coronavaccin als eerste krijgt: “Zorgpersoneel weg – alle zieken en ouderen weg. NHS weg. Welkom in de nieuwe wereldorde.”

De Britse minister van Gezondheidszorg Matt Hancock zei dat het ‘volkomen ongepast’ is dat zorgmedewerkers lid zijn van de groep. “Het nemen van het vaccin – of het nu tegen de griep of het coronavirus is – beschermt jou niet alleen, maar ook de mensen om je heen. Het is dus heel belangrijk.”

Sterk genoeg

Oud-verpleegster Kate Shemirani, die zei dat de pandemie een complot is om een deel van de bevolking te doden, werd in juli geschorst. Datzelfde geldt voor Mohammed Iqbal Adil, een chirurg die zei dat Covid-19 een hoax is.

Eén van de leiders van de groep, huisarts Julie Coffey uit Sheffield, zei dat ze weigert om mondkapjes te dragen in winkels. Ze zei dat coronavaccins in grote haast worden ontwikkeld en dat fabrikanten onvoldoende rekening houden met de veiligheid.

Piers Corbyn, de oudere broer van voormalig Labour-leider Jeremy Corbyn, zei tegen The Times: “Dit vaccin is experimenteel en de vaccinmakers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld.” Hij is van mening dat ons eigen immuunsysteem sterk genoeg is om de ziekte te verslaan. “Het enige doel van het vaccin is om de mensen onder controle te krijgen en om Bill Gates miljarden te laten verdienen.”

[The Times]
4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pjotter
Pjotter
5 maanden geleden

Moedig. Het volk moet massaal in opstand komen tegen deze midadige elite.

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Pjotter
5 maanden geleden

Zolang iedereen aan zijn levensbehoeften blijft hangen zal er nooit geen opstand komen en wanneer dat wel gebeurd is het wellicht al te laat stop de NWO voordat het te laat is

Rob
Rob
Reactie op  Anoniem 71
5 maanden geleden

Dat terwijl die behoeften voor ons allemaal steeds meer beperkt worden, tot en met de levensadem toe. Om het te behouden zou je als één volk je van het beleid af moeten keren en het macht spel niet meer mee spelen. En eigenlijk is het heel simpel, gewoon niet meer doen wat er bevolen wordt.

Ruud
Ruud
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Klopt alles neerleggen en opstaan zodat wij een einde kunnen maken aan deze nep pandamie
Doen we dat niet dan gaat deze nachtmerrie verder en verder

Hejo
Hejo
Reactie op  Anoniem 71
5 maanden geleden

Anoniem 71, dat denk ik ook. Zolang mensen niet persoonlijk geraakt wordt, staan ze niet op. We zijn allemaal te individueel/egocentrisch. Maar ook ik denk dat we te laat zullen zijn danwel murm zijn gespoten om nog in opstand te komen.

Wow
Wow
Reactie op  Hejo
5 maanden geleden

waren ze maar individueel Hejo dat zijn ze niet het zijn egoisten, geen individualisten, een individu staat op eigen benen (Trump) terwijl het ego (Biden en al onze politieke leiders) staan op de benen van de groep daarom heen. Dus,…niet meer vloeken he Hejo?

Marjanne
Marjanne
Reactie op  Pjotter
5 maanden geleden

Inderdaad over de hele wereld. Laat jullie niet de mond snoeren door wie dan ook!!

pim
pim
Reactie op  Pjotter
5 maanden geleden

Klopt de virustheorie? Nooit bewezen! Daarom heet het THEORIE https://stichtingvaccinvrij.nl/klopt-de-virus-theorie-opzienbarend-interview-met-dr-andrew-kaufman/

De gekoesterde mythe dat vaccins verantwoordelijk zijn voor het terugdringen van ziektes ontkracht. De vieze ziektes waar onze overgrootouders mee te kampen hadden waren al quasi volledig verdwenen VOOR de vaccinatieprogramma’s werden geïntroduceerd. Door de industriële revolutie nam de welvaart gestaag toe, hierdoor werden open sloten vol uitwerpsel, urine en bedorven etensresten vervangen door riolering. Mensen kregen toegang tot zuiver drinkwater in huis. Huizen kregen verwarming. De hygiëne verbeterde, badkamers en keukens werden gemeengoed. Iedereen kreeg toegang tot voldoende en verse voeding. koelkasten deden hun intrede, dus consumptie van bedorven voedsel werd een rariteit. De lompen verdwenen ten voordele van degelijke confectiekleding. De arbeidsduur werd verminderd, + 14 uren, 6 dagen per week werd 40 uur per week. De aard van het werk veranderde, de zware arbeid werd door machines gedaan. Al deze zaken hebben ervoor gezorgd dat vieze ziektes een uitzondering werden waarmee enkel de allerarmsten nog werden geconfronteerd. Vaccins hebben hier totaal geen eer aan, omdat er simpelweg nog niet algemeen werd gevaccineerd.
Laat je dan ook niets wijsmaken door het grote kapitaal. Vaccins dienen hun belangen, niet die van jou.
Als een product werkelijk goed is, hoef je niemand te overtuigen met campagnes en propaganda. Een goed product verkoopt zichzelf. Enkel twijfelachtige zaken moet je via propaganda en dwang aan de man brengen. Geloof je werkelijk dat Bill iets om jou geeft? Hij kent je niet eens, maar hij vind wel dat er teveel mensen zijn op zijn planeet. Zelf heeft hij 3 kinderen en grote villa’s met uitgebreid wagenpark, maar jij moet kleiner gaan wonen en te voet. Omdat hij zo bezorgd is de planeet.. “Doe zoals ik zeg, niet zoals ik doe..”

https://stichtingvaccinvrij.nl/het-failliet-van-een-mythe/

Margie
Margie
Reactie op  pim
5 maanden geleden

Wat zijn vieze ziektes?

Ron
Ron
Reactie op  Pjotter
5 maanden geleden

Verplichte vaccinatie = verplichte Russiche roulette!
https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/11/covid-19-dwangmaatregelen/#comment-453059

William
William
Reactie op  Ron
5 maanden geleden

was het maar roulette.. het is een doodvonnis

Geen schaap
Geen schaap
5 maanden geleden

Oud nieuws wat we allang al wisten. Zolang de burgerbevolking niet massaal in opstand komt, en alles voor zoete koek slikt, zal er ook niks gebeuren maar alleen maar meer vrijheden worden afgenomen.

Echte vrijheid wordt niet gegeven, maar genomen.

geertje
geertje
Reactie op  Geen schaap
5 maanden geleden

zou mooi zyn als dit gedeeld kon worden kan iedereen dit zien

Ruud
Ruud
Reactie op  Geen schaap
4 maanden geleden

Beetje staande sterven dan op mijn knieen te moeten leven!

Zina
Zina
5 maanden geleden

Ze zijn al heel lang bezig uh Gates Soros etc 🤮 om de wereldbevolking te halveren tja dan is er corona die ze in de wereld hebben geroepen een makkelijk iets, een griep die er ieder jaar is.. nu een gevaarlijk pandomie is, angst en de mensen trappen erin wat een kuddedieren zijn het merendeel van de mensen toch🤮niks geleerd van 40-45 helaas. Er zijn niet duizenden mensen met corona, de ziekenhuizen zijn hoegenaamd leeg, is één en al leugen die ze verspreiden en wij doen niks😠ja geloven wat Rutte en consorten zeggen😠Europa moet kapot, en wij worden via sluipwegen over genomen door Moslims slaap verder 😰

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Zina
5 maanden geleden

Sorry hoor maar Ikkuh slaap niet.

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Zina
5 maanden geleden

Moslims willen dit ook niet hoor. Laten we niet verdeeld raken want dat is wat de elite wil: verdeel en heers.
De ene keer hebben de jongeren het gedaan, de andere keer hebben de moslims het gedaan, dan weer de christenen, dan weer de geen mondkapjesdragers, in de toekomst de ongevaccineerden. Laat geen verdeeldheid toe ! Maak iedereen wakker.

Huub
Huub
5 maanden geleden

Top top top ga zo door steeds meer gelezen en de waaaaaaarheid nu nog Trump dat is denk ik onze laatste kans om onder dictatuur vandaan to komen

Doet er niet toe
Doet er niet toe
5 maanden geleden

Als het waar is lijkt het of de vaccins de nieuwe gaskamers zijn.

Aaron S.
Aaron S.
Reactie op  Doet er niet toe
5 maanden geleden

Inderdaad, ze creëren een achterdeurtje in je immuunsysteem waar je in eerste instantie niets van merkt. Pad wanneer je daadwerkelijk wordt blootgesteld aan een soortgelijk virus krijg je een overreactie(cytokinerespons) met ontsteking van je ingewanden, longen wat tot de dood kan leiden.

Germaans Roosje
Germaans Roosje
Reactie op  Doet er niet toe
5 maanden geleden

Helaas, dat is het dus. In plaats van mensen in treinen af te voeren naar vernietigingskampen worden ze nu geïndoctrineerd met een zogenaamd dodelijk virus en een vaccin als redding. Ze gaan dus in de buurt in de rij staan, en na een aantal injecties met enige tussenpoos zullen de tot nu toe nauwelijks gevaarlijke verkoudheids- en griepvirussen dodelijk blijken te zijn. Maar dan is het te laat…

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Doet er niet toe
5 maanden geleden

Juist de jodenster 2.0 is uitgevonden en discrimineren is daarmee niet erg meer blijkbaar.

tim.diest
tim.diest
Reactie op  Doet er niet toe
5 maanden geleden

Steeds meer en meer word duidelijk dat de smeerlappen die WOII veroorzaakten nog steeds onder ons zijn op de achtergrond dat waren ze altijd die criminele bankenkartel en nu hebben ze hun moment gewacht en slaan ze weer toe.

geertje
geertje
5 maanden geleden

waarom kan dit niet gedeeld worden zodat iedereen het kan zien

Edward
Edward
Reactie op  geertje
5 maanden geleden

De 80% schapen willen het niet zien of horen en hebben volledig geloof in het kabinet, ze zitten helemaal vast in hun angst psychose, zie de angstige blikken boven hun mondkapjes. Ze lopen zelfs in de frisse buitenlucht met hun mondkapjes op. Het is triest om te zien.

Ruud
Ruud
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

Ik word zo opgefokt vooral jongeren met mondkapjes op op de fiets in de auto.lopend in het park overal zie je die debielen!
Een klein beetje huiswerk doen hadden ze geweten dat dit de grootse Nep Plandamie ooit was geweest.
De jongeren van tegenwoordig beseffen niet eens wat er aan de hands is.
Droeftoeters zijn het al die angstige mensjes die hun verstand kwijt zijn.
En geen lef hebben om kapje af te doen zo triest!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  geertje
5 maanden geleden

Nou, inbreken op de zenders van het npo ten tijde van het coronaal zou een goeie kunnen zijn. Tijd dat de zenderpiraten weer terugkomen.

Ruud
Ruud
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
4 maanden geleden

Ol snap dat zowiezo niet zijn er geen goede hackers die het NOS signaal kunnen onderbreken bv tijdens Dictator Rutte zijn toespraken dan maak je mensen wakker!!

Marjanne
Marjanne
Reactie op  geertje
5 maanden geleden

Goed bezig, als alle artsen en verpleegsters over de hele wereld open zou spreken ,zou dit fantastisch zijn. Maar helaas zijn ze vaak te bang, waarvoor!! Om hun baan te verliezen. Wat is erger de hele wereld bedonderen en ons en hun zelf als nog de dood in jagen!!! OF je red de wereld en jezelf om de waarheid te spreken. Laat jullie geweten en hart spreken. De waarheid komt toch wel aan het licht. IK hoop dat vele artsen en verpleegsters het voorbeeld hierboven zullen volgen.

Catotje
Catotje
Reactie op  Marjanne
5 maanden geleden

Beste ik loopt dat al die tijd te vertellen er zijn gewoon een hoop dokters die aan deze waanzin mee doen alleen hebben niet in de gaten dat zij dadelijk net zo de dupe zijn als wij.

Alice
Alice
Reactie op  geertje
5 maanden geleden

Je kan het delen in het bruine gedeelte onder het artikel.

Ans.
Ans.
5 maanden geleden

Heel apart.Daar had ik het van de week nog over met m’n familie.Als iedereen uit de zorg straks zegt…liever ontslag dan een vaccin dan hebben ze een groot probleem.Maar ik denk niet dat ze dit laten zien op het journaal.

Marleen
Marleen
5 maanden geleden

Das een grove leugen ‘om je medemens te beschermen’ …..laat aub iemand ons tegen die leugenaars beschermen en geef die leugenaars maar een vaccin….

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Met de titel ben ik het zwaar oneens.
Er overkomt ons niets.
Het is een prachtvaccin die bijzonder effectief is om onze vrijheid terug te krijgen.
Lees maar: https://www.ad.nl/binnenland/astrazeneca-heeft-ons-vaccin-klaar-70-procent-effectief-geen-bijwerkingen~aee1d6e0/
Totaal geen bijwerkingen.
Reguliere media is de waarheid en niets anders dan de waarheid.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Poe’s law is an adage of Internet culture stating that, without a clear indicator of the author’s intent, it is impossible to create a parody of extreme views so obviously exaggerated that it cannot be mistaken by some readers for a sincere expression of the views being parodied.

Stef
Stef
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Als de reguliere media jou waarheid is en het “prachtvaccin” bijzonder goed is volgens jou, laat je dan lekker inspuiten. Maar laat iedereen vrij om te kiezen. Of ben je al ingespoten?

Ruud
Ruud
Reactie op  ProAsfalt
4 maanden geleden

Is dit sarcastisch bedoeld?
Als je het echt meent moeten ze jou van 10 hoog na beneden gooien!

Aaron S.
Aaron S.
5 maanden geleden

Er zijn miljarden gepompt in dit vaccin waarbij dierproeven zijn overgeslagen.
Dit vlgs. Dr. Carrie Madej,(vaccinatie expert) omdat eerdere dierproeven met een soortgelijk vaccin in eerste instantie een goede T-cel respons gaven. En later na blootstelling aan virussen, bacteriën een cytokenerespons oftewel een verergerde reactie gaven met longontsteking, leverfalen en dood tot gevolg. Iedereeen zou zich koste wat kost moeten verzetten hiertegen.

x

Check Also

arts

Arts verdiept zich in coronavaccins en schrikt: ‘Word alsjeblieft wakker. Ze willen ons veranderen’

Coronavaccins bevatten de code van het spike-eiwit ...

artsen

Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden

De artsen van America’s Frontline Doctors waarschuwen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x