Homepagina » Universum » “Voorspellingen NASA over dodelijke asteroïde sluiten aan op Bijbelse profetie”
"Voorspellingen NASA over dodelijke asteroïde sluiten aan op Bijbelse profetie"

“Voorspellingen NASA over dodelijke asteroïde sluiten aan op Bijbelse profetie”

NASA zegt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de aarde wordt getroffen door een dodelijke asteroïde. Een dergelijke catastrofe wordt al voorspeld in de Bijbel, schrijft CBN News.

Openbaring 8:8 leest als volgt: “En de tweede engel heeft gebazuind, en er werd iets als een grote berg, van vuur brandende, in de zee geworpen; en het derde deel der zee is bloed geworden.”

Wetenschappers stellen dat een grote asteroïde zware aardbevingen en enorme vloedgolven zal veroorzaken, waarbij miljoenen om het leven zullen komen.

In Openbaring wordt verder gesteld dat de zon drie dagen lang niet te zien zal zijn. Bijbelonderzoekers zeggen dat bij een asteroïde-inslag genoeg stof zal vrijkomen om de zon aan het zicht te onttrekken.

100 ton

NASA investeert miljoenen om asteroïden die in de buurt van onze planeet komen te volgen. Volgens het ruimteagentschap wordt de aarde iedere dag gebombardeerd met 100 ton aan meteorieten. Elke miljoen jaar komt er een ruimterots voorbij die groot genoeg is om een dodelijke asteroïde te kunnen zijn.

In het boek ‘The End of the Age’ gaat Pat Robertson dieper in op de vervulling van de Bijbelse profetie over het einde van de wereld na een wereldwijde catastrofe. Nog nooit was er zoveel interesse in de eindtijd.

Onbekend

Robertson verwacht echter niet dat razende oceanen ervoor zullen zorgen dat het donker wordt op aarde, dat de zon en de maan worden afgedekt en dat mensen in paniek afwachten wat er te gebeuren staat. “Dat zal niet gebeuren,” zei hij.

Geregeld scheren er asteroïden rakelings langs de aarde. Dat het zomaar kan gebeuren bleek in 2013, toen een meteoriet met de kracht van een kleine atoombom boven de Russische stad Tsjeljabinsk explodeerde. Veel gebouwen werden verwoest en 1000 mensen raakten gewond. Na drie jaar is de oorsprong van de meteoriet nog altijd onbekend.

[CBN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Michel schreef:

  Zie https://www.ninefornews.nl/een-asteroide-vernietigt-tussen-21-en-28-september-de-aarde/ … of het nu om een van die talloze zelfverklaarde geschifte profeten gaat, of om een Bijbelse profetie (met de Bijbel kun je trouwens alles bewijzen wat je maar wil): de enige bedoeling is mensen bang maken , en ze vervolgens proberen te bekeren of in te lijven in een of andere sekte, met de belofte dat ze “gered” zullen worden…

  29 likes
  • Rory schreef:

   De aarde is al ontelbare keren verwoest in parallelle dimensies. Alleen verkiezen wij er blijkbaar voor om in een realiteit te leven waar dit niet het geval is tot op heden.

   Daarom hebben waarzeggers en profeten het altijd bij het rechte eind als je net als ik van mening bent dat “Alles Tegelijkertijd Bestaat. Het enige waar het in schort is dat zij niet kunnen zien of het in deze realiteit gebeurt. Of het gebeurt wel in hun realiteit maar wij kruizen ongezien over naar een realiteit waar dit niet het geval is.

   Zie het als een filmrol. elk frame is een uniek stilstaand afgebakend moment. Als elk frame een unieke dimensie zou zijn dan zouden wij dus miljarden keren van dimensie wisselen per seconde. Interdimensionale wezens maakt dat ons dus 🙂

   3 likes
   • Christus schreef:

    Rory….**zucht**….zo kan je alles wat los en vast zit weer recht praten. Alles wat wel of niet gebeurd, gebeurd wel of niet maar dan in een andere dimensie. Blijf even bij de tijd vent.

    3 likes
 • Logiter schreef:

  Paniek,paniek,paniek!
  O nee,piet paniek komt niet meer,helaas pindakaas.

  10 likes
 • bert s schreef:

  Er is nog een andere interpretatie mogelijk. In de bijbel staat de zee voor de mensheid, sea of people, en de berg staat voor een enorm ruimteschip. Het bloed staat uiteraard voor de dood van mensen. Dus: Een groot ruimteschip zal landen in de oceaan en zal uiteindelijk een derde van de mensheid doden. De Annunaki zullen wederkeren en zullen ons gaan oogsten

  4 likes
 • Ik schreef:

  Ik las ergens en dat vind ik helemaal geen gek idee, dat tijdlijnen /dimensie’s nu in elkaar overlopen, dat toekomstige gebeurtenissen al dan niet afhangen van op welke tijdlijn je onbewust wilt vinden .
  Iedereen heeft gelijk ,als je je focust op ellende maak je ellende mee. Zo moet ik ook aan de serie Sliders denken,waar alles op verschiilende aarde’s /paralelle werelden hetzelfde lijkt maar toch anders gaat. Misschien dat daarom ook in de bijbel staat ; gaat uit van haar mijn volk opdat gij geen deel van haar plagen zal ondervinden.( met je doen en laten gedachten etc UIT de denkwijze van de doom en gloom te stappen maar te focussen op vrede paradijselijke toestanden en daarmee bezig te zijn.enz)
  De Cabal doet er alles aan om een ellendige werkelijkheid in stand te houden omdat zij enkel in dié trilling kunnen bestaan anders gaan ze er vroeg of laat aan. Het zijn dus wanhopige pogingingen om hun eigen leven te redden ,de lagere trilling is namelijk hun thuis.Elke aanleiding om angst (lage trilling) aan te jagen wordt gebruikt.Er zijn ook personen aangesteld die expres doom en gloom ”profetieën” verspreiden op internet.
  Ook denk ik aan Ninevé de stad die eigenlijk ten onder zou gaan en waar Jonas naartoe gestuurd werd (door God)om de mensen te waarschuwen er alles aan te doen om dat te voorkomen dat dit zou gebeuren , de bewoners namen dit ter harte en gingen massaal bidden en een andere /betere levnshouding toepassen en Ninevé ging nie tenonder.
  Het lijkt mij steeds meer en meer het gevolg van denken en willen handelen naar het positieve. We zijn niet machteloos we zijn scheppende wezens met zijn allen. Ieder is zijn eigen redder of beul zeg ik altijd, je krijgt wat je wenst waar jeje op focust mee vereenzelvigt, zeker in deze tijd waar alles versneld gaat en je wensen niet vele levens lang meer duren voor ze uitkomen /gemanifesteerd worden.Waarom wordt er aangeraden geen Tv meer te kijken de kletspraatjes niet te geloven ,simpel omdat je zo bijdraagt aan de manifestatie van wat ze propageren.
  Sowieso is het beter voor je gemoedsrust om er afstand van te nemen
  .laten we niet focussen op een catastrofale poolshift maar een geleidelijke .Blijf kalm, liefdevol heb vertrouwen, is moeilijk ik weet het als je om je heen veel ellende ziet, maar dit is de tutti frutti-tijd nu is alles nog samen elke vorm van beleving van ieder mens , later komt daar een shift in .De Hopi’s hebben er een tekening voor,daar zie je een poppetje staan voor een horizontale lijn die rechtdoor loopt dus, en aan het begin van die lijn traptreden omhoog , er zijn verschillende uitleggingen over maar ik denk dat het dat is.

  5 likes
 • Arendonk schreef:

  NASA Insider “We Lied About Everything”
  https://www.youtube.com/watch?v=yobeplnCYrY

  Zijn er nog mensen die nog in deze leugenaars geloven?
  We zijn echt niet misschien op de Maan geweest, een van de zovele leugens waar de wereld Bol mee staat.

  4 likes
 • Jaya schreef:

  Buitenaardsen moeten redding gaan brengen.

  4 likes
 • Roeland schreef:

  Mensen quoten die bijbel altijd maar… Maar als je maar 1 of 2 zinnen quote, dan ruk je de hele tekst uit z’n context.

  In dit geval ook… Lees openbaringen en het beeld van die twee zinnen veranderd dusdanig, dat het niet meer over een astroide kan gaan.

  Ik ben een atheist die van de bijbel houd… Ja, ze bestaan… En de bijbel is poetisch gezien geweldig werk, maar NEEM het niet LETTERLIJK! Want dan krijg je een raar verhaal.

  4 likes
 • frans schreef:

  Eindtijd van wie en wat?
  Van de illuminatie , Cabal. Elite hoop ik.
  Bangmakerij. eidtijdneurose denk ik.
  Het zal wel een overgangstijd zijn voor de mens van deze aarde.
  En het zal wel wat onrust geven.
  En het zal wel drie dagen donker zijn voor de duisteren, de Cabal, de Illuminati, de Elite, en zij die ook de NWO willen.

  4 likes
 • John Doe schreef:

  Nasa zegt & In de bijbel staat.. whatever, niet belangerijk.. next.

  3 likes
 • StefanZ schreef:

  Als het in de bijbel staat, zal het wel niet waar zijn…

  2 likes
 • karel schreef:

  Meer Hurricane Nep van Nasa, laatste stuiptrekking voor disclosure.

  https://www.youtube.com/watch?v=SK7a90HirSo

  1 likes
 • All Seeing Fish schreef:

  Openbaring 8:8 leest als volgt: “En de tweede engel heeft gebazuind, en er werd iets als een grote berg, van vuur brandende, in de zee geworpen; en het derde deel der zee is bloed geworden.”

  Ik ben niet gelovig maar dit komt eerder overeen met Fukushima.

  0 likes
 • x

  Check Also

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  universiteit leiden

  Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

  De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

  >