Universum

“Voorspellingen NASA over dodelijke asteroïde sluiten aan op Bijbelse profetie”

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

NASA zegt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de aarde wordt getroffen door een dodelijke asteroïde. Een dergelijke catastrofe wordt al voorspeld in de Bijbel, schrijft CBN News.

Openbaring 8:8 leest als volgt: “En de tweede engel heeft gebazuind, en er werd iets als een grote berg, van vuur brandende, in de zee geworpen; en het derde deel der zee is bloed geworden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wetenschappers stellen dat een grote asteroïde zware aardbevingen en enorme vloedgolven zal veroorzaken, waarbij miljoenen om het leven zullen komen.

In Openbaring wordt verder gesteld dat de zon drie dagen lang niet te zien zal zijn. Bijbelonderzoekers zeggen dat bij een asteroïde-inslag genoeg stof zal vrijkomen om de zon aan het zicht te onttrekken.

100 ton

NASA investeert miljoenen om asteroïden die in de buurt van onze planeet komen te volgen. Volgens het ruimteagentschap wordt de aarde iedere dag gebombardeerd met 100 ton aan meteorieten. Elke miljoen jaar komt er een ruimterots voorbij die groot genoeg is om een dodelijke asteroïde te kunnen zijn.

In het boek ‘The End of the Age’ gaat Pat Robertson dieper in op de vervulling van de Bijbelse profetie over het einde van de wereld na een wereldwijde catastrofe. Nog nooit was er zoveel interesse in de eindtijd.

Onbekend

Robertson verwacht echter niet dat razende oceanen ervoor zullen zorgen dat het donker wordt op aarde, dat de zon en de maan worden afgedekt en dat mensen in paniek afwachten wat er te gebeuren staat. “Dat zal niet gebeuren,” zei hij.

Geregeld scheren er asteroïden rakelings langs de aarde. Dat het zomaar kan gebeuren bleek in 2013, toen een meteoriet met de kracht van een kleine atoombom boven de Russische stad Tsjeljabinsk explodeerde. Veel gebouwen werden verwoest en 1000 mensen raakten gewond. Na drie jaar is de oorsprong van de meteoriet nog altijd onbekend.

[CBN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Logiter
Logiter
7 jaren geleden

Paniek,paniek,paniek!
O nee,piet paniek komt niet meer,helaas pindakaas.

Arendonk
Arendonk
7 jaren geleden

NASA Insider “We Lied About Everything”
https://www.youtube.com/watch?v=yobeplnCYrY

Zijn er nog mensen die nog in deze leugenaars geloven?
We zijn echt niet misschien op de Maan geweest, een van de zovele leugens waar de wereld Bol mee staat.

Michel
Michel
7 jaren geleden

Zie https://www.ninefornews.nl/een-asteroide-vernietigt-tussen-21-en-28-september-de-aarde/ … of het nu om een van die talloze zelfverklaarde geschifte profeten gaat, of om een Bijbelse profetie (met de Bijbel kun je trouwens alles bewijzen wat je maar wil): de enige bedoeling is mensen bang maken , en ze vervolgens proberen te bekeren of in te lijven in een of andere sekte, met de belofte dat ze “gered” zullen worden…

bert s
bert s
7 jaren geleden

Er is nog een andere interpretatie mogelijk. In de bijbel staat de zee voor de mensheid, sea of people, en de berg staat voor een enorm ruimteschip. Het bloed staat uiteraard voor de dood van mensen. Dus: Een groot ruimteschip zal landen in de oceaan en zal uiteindelijk een derde van de mensheid doden. De Annunaki zullen wederkeren en zullen ons gaan oogsten

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x