Homepagina » Mens en Dier » Timmermans neemt Polen en Hongarije de maat, maar weigert in de spiegel te kijken
timmermans
Foto: Partij van de Arbeid (PvdA) CC BY 3.0

Timmermans neemt Polen en Hongarije de maat, maar weigert in de spiegel te kijken

De begroting van de Europese Unie is geblokkeerd door Hongarije en Polen, tot frustratie van EU-commissaris Frans Timmermans. Twan Huys vroeg hem in Buitenhof of de Europese Commissie gaat buigen voor het feit dat zij zeggen: ‘Ja, die rechtsstaat waar jullie allemaal eisen aan stellen, daar trekken wij ons niks van aan. We willen dat niet gekoppeld zien aan het geld, de meerjarenbegroting, dus bekijk het daar maar mee’.

“Dat kan niet, want zonder rechtsstaat is er geen Europese Unie,” antwoordde Timmermans. “Dat is wel iets waarvan ik hoop dat alle regeringsleiders dat ook inzien. Je kan net doen alsof het een technisch probleem is, maar dat is het niet. De Europese Unie kan alleen maar functioneren op basis van rechtsstatelijkheid, op basis van het respect voor de grondvesten van wat de democratische samenleving is.”

“De onafhankelijke rechtsspraak is daar een onderdeel van en die onafhankelijke rechtsspraak wordt aangevallen,” vervolgde hij. “Zeker in Polen, maar ook in Hongarije. Een vrije pers is absoluut essentieel voor het functioneren van onze samenleving en van de Europese Unie. Er zijn geen compromissen mogelijk.”

Miljoenen

Timmermans weigert in de spiegel te kijken. “Hij bleef zich maar druk maken over het democratische gehalte van Hongarije. Ik maak me vooral zorgen om het democratische gehalte van Brussel,” reageert Eelco van Hoecke.

Frederik voegt toe: “Frans Timmermans zet zich schrap tegen het democratisch gehalte van Hongarije en Polen omdat ze zich onvoldoende aanpassen aan de rechtsnormen van de EU. Ondertussen steunt diezelfde EU de corrupte en eigen volk onderdrukkende Palestijnse Autoriteit met miljoenen!”

4.9 18 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
4 maanden geleden

Hoor hem “geen vrije pers”.
De snoeshaan.

Anna
Anna
Reactie op  Pieter van Leeuwen
4 maanden geleden

Wie neemt deze landverrader en volksverrader nog serieus ?

Hermi
Hermi
Reactie op  Anna
4 maanden geleden

Nassi’s nemen we nooit serieus…

kuus
kuus
Reactie op  Pieter van Leeuwen
4 maanden geleden

Kijk Ollongren weer nepnieuws nu van Frans doe er wat aan.

Reliable Liar
Reliable Liar
4 maanden geleden

Timmermans is het vlees geworden bewijs van narcisme.
Oh ja, en hij is een l#l …..

legalize
legalize
4 maanden geleden

Eng mannetje

Danny
Danny
4 maanden geleden

Helemaal van ‘t padje af…

Marcel
Marcel
4 maanden geleden

Ik zie nergends dat bij die deal orban een zooitje migranten moet opnemen ,waar hij dus geen trek in heb . Dus terecht
En hij doet geen zaken met soros die haten mekaar

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Marcel
4 maanden geleden

Soros is 15 oktober 2020 gearresteerd in Amerika!

Ikke
Ikke
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Nee hoor, die is helaas niet gearresteerd. Helaas is er veel fake nieuws, Q verspreidt ook veel fake nieuws.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Graag foto’s en verdere bewijzen hiervan, v.w.b. timmermans zet hem nou een mutsje op dan kan hij verder als paulus de boskabouter.

Prometheus
Prometheus
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Qanonsense

rop
rop
4 maanden geleden

Ja ,deze man is zeer goed om wat recht is krom te maken, hij ziet zo gezegd foute handelingen van een ander land, maar ziet zelf niet wat in eigen land gebeurt, je kan het zo zien, als men een fout van een ander ziet, dan zit het foute bij hetzelf, [zowel in het innerlijke en uiterlijke] anders zou je een fout niet eens kunnen opmerken of herkennen [dat is de spiegel waarin we of men kijkt maar eigen fouten niet worden gezien ,zo gezegd de spiegel toont de ware Aard] fouten ziet men pas als er ook fouten in eigen land aanwezig zijn ,[dat geld tot aan het persoonlijke toe] maar wijst erop dat een ander bij het verkeerd zit door bepaalde handelingen, De wereld beschouwen is de spiegel van zijn eigen of een landelijke karakter, of de wijze gebruikt zijn geest, en streeft naar Niets, Prijst Niets ,hij weerspiegeld zonder vertekeningen, daarom handelt hij zonder schade toe te brengen, dat ontbreekt duidelijk bij deze Man. en dat zien deze landen duidelijk van deze dualistische Man.

Mathilde
Mathilde
4 maanden geleden

Vrije pers?
Laat me niet lachen!

Simon
Simon
4 maanden geleden

“zonder rechtsstaat is er geen Europese Unie”. Er is allang geen rechtsstaat meer in de EU. De rechterlijke macht ligt al lang in handen van de overheden en de EU zelf. Onafhankelijke rechtsspraak is al lang verdwenen. De hypocriet die Timmermans.

Martin
Martin
Reactie op  Simon
4 maanden geleden

Timmermans veegt alleen maar z’n eigen straatje schoon en laat andersdenkenden de nek breken. Schofterig.

Rob
Rob
Reactie op  Simon
4 maanden geleden

Al die termen die zij noemen houdt alleen maar macht in en verder niets. In werkelijkheid is er niets van de rechtspraak over gebleven. Het is allemaal macht geworden sinds we de EU in zijn geloodst, tegen de stem van het volk in. Macht is het enige dat er nog is, de rest is om zeep geholpen. En niets is nog onafhankelijk alles wordt bepaald door gecontroleerde puppets die ook in dezelfde macht vallen. Onafhankelijken worden uitgemaakt voor complotdenkers, ze worden zwart gemaakt voor zogenamd fake nieuws etc. Dat terwijl die hele duister kliek bij elkaar ze corrupt is als de hel, zelf het fake nieuws verzorgd om de waarheid verborgen te houden en alles wat rechtvaardig is om zeep heeft geholpen. Ze maken geen deel meer uit van de ‘schepping’ of ‘creatie’ want ze vernietigen ALLES.

Ikke
Ikke
4 maanden geleden

Ik moet even kotsen hoor…

Ikke
Ikke
4 maanden geleden

Nieuwe Nederlandse docu, zeer goed, kijk ook het einde: https://www.youtube.com/watch?v=DiDIHS1Lk0Q

En kijk daarna dit eens, die Fransen zijn het spuugzat en zijn prof: laserstralen in de ogen schijnen, vuurwerk, gasmaskers, politie nazi’s op de muren geschreven, ze zijn het spuugzat: https://www.youtube.com/watch?v=AZHVZbiSx1E. Doet me een beetje denken aan de Franse revolutie…

bert raadhuis
bert raadhuis
Reactie op  Ikke
4 maanden geleden
x

Check Also

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

vaccinatiepaspoort

Europese plannen voor vaccinatiepaspoorten lagen 20 maanden vóór de pandemie al klaar. Toeval?

Veel landen zijn van plan om binnenkort ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x