Homepagina » Buitenland » Enkele jaren geleden sprak Poetin deze woorden over satanisme en pedofilie binnen de politiek. Nu worden ze bewaarheid
Enkele jaren geleden sprak Poetin deze woorden over satanisme en pedofilie binnen de politiek. Nu worden ze bewaarheid

Enkele jaren geleden sprak Poetin deze woorden over satanisme en pedofilie binnen de politiek. Nu worden ze bewaarheid

Enkele jaren geleden deed Vladimir Poetin op een conferentie van de Valdai Discussion Club, een Russische denktank, een aantal uitspraken over satanisme en pedofilie binnen de politiek.

Hij zei dat er pogingen worden ondernomen om deze praktijken te normaliseren in de samenleving en te verspreiden over de hele wereld.

“Een andere grote uitdaging voor de Russische identiteit is gelinkt aan gebeurtenissen die plaatsvinden in de wereld,” sprak Poetin. “Hierbij zijn zowel het buitenlandse beleid als morele aspecten betrokken.”

Satan

“We zien dat veel westerse landen hun eigen wortels verwerpen met inbegrip van de christelijke waarden,” vervolgde hij.

“Ze ontkennen morele principes en alle traditionele, culturele, religieuze en zelfs seksuele identiteiten,” klonk het. “Ze implementeren beleidsvormen die grote gezinnen gelijkstellen aan partnerschappen tussen personen van hetzelfde geslacht en geloof in God aan het geloof in Satan.”

De uitwassen van de politieke correctheid hebben ertoe geleid dat mensen serieus praten over het registreren van politieke partijen die als doel hebben om pedofilie te promoten, aldus de Russische leider.

Afgeschaft

“Inwoners van veel Europese landen durven niet over hun religieuze overtuigingen te praten,” zei hij.

“Feestdagen worden afgeschaft of krijgen een andere naam; hun essentie en morele basis worden verborgen,” voegde hij toe.

Agressieve wijze

Mensen proberen dit model op agressieve wijze te verspreiden over de rest van de wereld, benadrukte Poetin.

“Ik ben ervan overtuigd dat dit zal leiden tot verval en primitivisme en zal resulteren in een diepe demografische en morele crisis.”

[Collective Evolution]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
2 jaren geleden
toute va bien
toute va bien
2 jaren geleden

Nou zo zit het inderdaad in elkaar, Nederland is hier een goed voorbeeld van het Nephotisme met als basis sexueel anders zijn, D66 is het schoolvoorbeeld, vol vriendelijke Homofilen en Lesbiënes, inderdaad het geloven is een schande geworden, onze roots als kinderen vol verwachtingen beleeft, zijn tot een hysterie verheven, als je niet gegenderd bent, ben je uit, en ga zo maar door, onze samenleving rammelt aan alle kanten, en is een gemakkelijk prooi voor onzindelijk denken, maar is bezig iets te ontwaken, en daar hoop ik dan maar op.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  toute va bien
2 jaren geleden

LS…

De meeste mensen weten niet dat alle wereldreligies op Satanisme zijn gebaseerd… Zolang de mensen dat niet doorhebben blijven het de slachtoffers van religieuze terreur waaronder moord, doodslag, oorlog pedofilie…

Johanna
Johanna
2 jaren geleden

Wat een eng zooitje is het geworden , ik ben bang voor de wereld waar mijn kleinkinderen in moeten opgroeien 😓

isbe826
isbe826
Reactie op  Johanna
2 jaren geleden

Geworden? Altijd zo geweest.
Omdat we er allemaal in opgroeien krijgen de meeste nooit iets door.
Als je full-time moet werken (bezigheidstherapie) dan hebben de mensen geen puf meer om zichzelf te ontwikkelen. Werken, plof op bank, natje en hapje en het propaganda kastje aan en de volgende dag hetzelfde ritueel.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
2 jaren geleden

alleen al die muziek-film industrie , satanisch tot en met
Beyonce, Eminem, lady, Gaga, Kate Perry, madonna met haar joodse kaballah verkrachte jezus op podium. Met het christendom vegen ze de grond allen aanbidden op podium voor die kinderen en tieners satan, dan die enerverende handen signalen, dat belachelijk alziend oog.
Ik begrijp dat niet kinderen en tieners dienen beschermd te worden van deze gekken die tijdens hun concerten bijna n¨¨ken met satan en de zaal nog toespreken Occult.
Onbegrijpelijk is dit!

Marc
Marc
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

@Marduk, besef je wel dat je constant reclame maakt voor jouw satan door er constant over te praten en alles eraan te linken? Jij bent gewoon boos en gefrusteerd, een echte volgeling van Satan dus.

isbe826
isbe826
Reactie op  Marc
2 jaren geleden

@Marc, als je de naam Marduk gebruikt dan verwacht je toch niets anders? Daarbij 90% van de wereldbevolking zal de 4 pijlers van het Satanisme onderschrijven.
Ben het daarentegen niet met je eens dat door erover te schrijven je meteen de dogma’s zou aanhangen. Satanisme is een groot probleem en dat mag m.i. zeker blootgelegd worden.
@Marduk wat is er mis met occult? Betekent alleen maar ‘voor het oog verborgen’. De occulte kennis kan zeker in het voordeel van de mensheid gebruikt worden. Kennis is macht.

Marc
Marc
Reactie op  isbe826
2 jaren geleden

@isbe826, dat klopt volledig en ook ik vind zeker dat erover gepraat mag worden om het probleem bespreekbaar of publiekelijk te maken. Echter mijn reactie vr Marduk kwam erop neer dat hij zo goed als alles aan satan linkt en enkel satan kent. Naar mijn mening zijn er nog altijd meer goede en of positieve zaken op deze wereld die vaak te weinig belicht worden tov het slechte of het negatieve.
Mss slecht uitgelegd van mij maar je hebt wel degelijk gelijk 😉

isbe826
isbe826
Reactie op  Marc
2 jaren geleden

@Marc. Dank voor je reactie.
Marduk heeft m.i. wel gelijk om alles aan Satan te linken. Satan is de god/allah van deze wereld. De wereld wordt momenteel ook voorbereid op de terugkomst van….(de christen noemen het Jezus, de joden noemen het de messiah etc) uiteindelijk is het Satan.

Denk niet dat ik het met je eens ben dat er meer goed/positief is, maar dat vind ik alleen maar omdat Satan de kunst van alles omdraaien zeer goed beheerst (heeft ook al erg lang kunnen oefenen; veel van wat wij denken dat goed is, is slecht en andersom). Er is nog zo verschrikkelijk veel wat wij nog niet weten.

Ben het dan weer wel met je eens dat we ons zouden moeten richten op positieve dingen (oftewel onze vibratie en bewustzijn vergroten/verhogen). Dit soort sites lenen zich daar niet voor, ze zijn goed voor mensen die nog helemaal niets of weinig weten maar daarna moet je verder. Steeds een bevestiging zoeken van wat je al weet schiet niet op. Volg deze site al jaren en ben me er pas recent mee gaan ‘bemoeien’ omdat ik steeds dezelfde zie reageren. Vaak werken de reacties polarizerend en dat is nou juist wat we niet moeten doen, dat wil het systeem/de matrix maar al te graag.

Sinds ik gestopt ben met elke hoax etc te onderzoeken en me meer ben gaan toeleggen op onze (echte) geschiedenis, wie/wat we nou daadwerkelijk zijn en hoe we werken en vooral hoe dit systeem werkt is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Pas nu ben ik in staat om de dagelijkse BS waar we mee te maken hebben van me af te laten glijden en niet terug te vallen in die lagere frequenties/ vorm van bewustzijn (666).

Het is niet helemaal een reactie op jouw bericht maar ik heb je gebruikt/misbruikt omdat ik mijn ei hier kwijt wilde (excuus indien nodig).

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marc
2 jaren geleden

euh…. neen
man man man…
pffff
Dat van Marduk en Anunnaki staat dag van vandaag recht in musea, en op archeologische plaatsen, 1000den jaren oud

Dat is allemaal veel ouder dan de opgekuiste MSM versie die jij hier brengt…
Die 666 satan, demonen alles daaraan zijn uitvindsels van MS religies die al hun mosterd gingen halen 4-5-10.000j geleden bij de .originelen. Freemason, vrijmetselarij misbruikten het Occulte, religies de leiders ervan laten hun volken in naam van god/allah moorden

Het ontgaat u blijkbaar dat Marduk zonnegod was, in Egypte was dat Ra. HET ZIJN MENSEN VAN 1000DEN JAREN geleden die EEN ANDER scheppingsverhaal vertellen!!!!!!!!!!!!!!

Het is gewoon krankzinnig om een papieren zoveelste druk van ons scheppings verhaal te hebben laat staan dat te geloven wanneer piramides vol beschavingen vol,(kleiteksten en Anunnaki BEWIJS op muren 1000den jaren oud HET GANS ANDERS vertellen

Geen 1 origineel stuk kan de mens opvragen raadplegen van dat satanisch pedo vaticaan niets mag de mens zien van wat in hun kerkers ligt. Dat vaticaan freemason dat babylonische satan solomon, zij vinden 666 uit (bestaat nergens anders666 satan en die kul, machtig wapen om mens in angsten te slaven) heel mijn kast hier staat vol met zwarte magie boeken van king solomon, kaballah en al de rest..
Dikwijls geschreven hier dat ik meer dan 30j achter de kiezen heb.

Kwestie van mijn vijand goed te kennen.

Ik geloof enkel wat de oudheid laat zien en niet door mensen herschreven bijbels

jongens toch hoe gebrainwasht kan je zijn

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marc
2 jaren geleden

hint voor degenen die dit lezen/kennen

1666 voor die datum bestond 666 niet.

1666 is de datum dat die illuminati gebruiken..

in de 17e eeuw ontdekte die illuminati Egypte en haar geheimen.
Het is zo dat amstel bauer aan de macht kwam.
Later veranderden ze hun naam in rothschild, haalden Egypte leeg (alles gestolen van Egypte steekt in Brits bekend museum) ontdekten via Egypte de geldmagie, Egyptisch dodenboek en onschatbare Occulte kennis en vergaarden daar macht mee ze misbruiken het.
Die kennis vreet ik nu 30j. En dit is GEEN hoax
Ze moeten alles openbaren enkel zo werkt die Occulte magie

mike
mike
Reactie op  Marc
2 jaren geleden

Helemaal met je eens Marduk.

De satanisten voeren een oorlog tegen de mensheid en dat doen ze vanuit het geniep. Ze hebben ons over alles voorgelogen en hebben door de eeuwen heen alles verdraaid. Ze hebben het allemaal zo verdraaid dat we inmiddels zelf op wereldschaal vrijwillig aan de negatieve agenda meewerken.

Dat doen de ratten nog elke dag en wij zouden ons dan, volgens sommigen hier, beter met de mooie dingen van het leven bezig kunnen houden. Er is immers “nog zo veel moois”.

Sorry maar ik aan de horizon hele hordes engnekken met allerlei verschillende wapens zie naderen, hou ik ze graag in de gaten.

Dat is niet negatief. Het is juist negatief om dan tegen beter weten in, lekker met je oorwarmers, oogkleppen en een zak GMO-chips de loterijuitslagen op tv te checken van bepaalde loterijen die de meest vreselijke freaks in onze wereld ook nog financieel steunen en minder dan 2% van de opbrengsten bij slachtoffers terecht komt, terwijl onze kinderen lekker met hun tablet op de bank zitten om hun zaakje te laten bestralen met de wifi antenne, die precies onderin het tablet is aangebracht, zodat ze onvruchtbaar worden. Maar zo lang wij (via de loterijen) “goede doelen steunen” zijn we toch positief bezig?!

Om nog maar te zwijgen over programma’s waarin haarfijn wordt uitgelegd hoe we de kids zo snel mogelijk aan de drugs kunnen helpen, of programma’s waarin openlijk reclame wordt gemaakt voor cannibalisme, pedofilie, vreemdgaan.

Noem maar op, je kan het zo gek niet bedenken. “Het is allemaal zoooo moooooi”.

Nee hoor, laten we ons vooral blijven richten op de “mooie dingen van het leven…” Dan gaat het negatieve vanzelf weg. Kijk ze eens rennen… proest

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marc
2 jaren geleden

@Mike

fascinerend hoe bang ze zijn.
Mij betichten van reclame voor satan te maken
??!! ?

Whahahaha LOL my god en dan over 666 beginnen?
hahahahaha Marduk voor satan verslijten???
Satan bestaat pas vanaf king solomon babylonie, hij creëerde satan en antichrist als messias, gans die zwarte magie kaballah is op solomon magie gebaseerd…

En dan Marduk de schuld geven???
Whahahahaha O N V O O R S T E L B A A R

gebruikte net khazaren wikipedia om mijn punt te bewijzen en ze trappen met beide voeten in mijn val.

Zacharia Sitchin die Summerie vertaalde en Anunnaki die had gelijk

wikipedia kan niet anders dan Sitchin volgen maar ze doen het af als legende, verhaaltje, ridiculiseren het
hahahahahaha zalig gewoon, onwetend en toch proberen alles om te draaien.

Is goed gelachen met mijn kennis en ervaringen in dat Occulte om nog maar te zwijgen over anderen die dit ook kennen

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
2 jaren geleden

Met dank aan het moderrne Amerikanisme, zombies die 100 EUro betalen voor een kapotte broek.
Degeneratie in kunst, muziek, moraal, cultuur, educatie
Met het tolereren van het intolerante wordt het vanzelf onacceptabel. De leugen wordt waarheid en de waarheid wordt een leugen.

Zoek maar Dr E. Michael Jones op youtube
LIBIDO DOMINANDI
https://www.youtube.com/watch?v=7uJj2FS_7qc

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
2 jaren geleden

ik reclame maken voor satan?
hahahaha man man man, tis te merken dat je de ballen kent van Marduk
Het was Marduk die het duivelse Tiamat https://nl.wikipedia.org/wiki/Tiamat_(godin) vermoordde en de mens redde van de zondvloed. De mens bestaansrecht gaf!
Het zzijn de khazaren die Marduks kennis misleiden en misbruikt hebben door de 50 Namen van Marduk te misbruiken en zo satan te creeeren. Het Egyptiscj en Tibetaans dodenboek hiervoor gebruikten

Whahahahaha onwetenden die zich moeien…
Marduks Revenge slaat op gans iet anders, die khazaren weten héél goed waar ik het over heb
zij zijn niet Marduks uitverkoren geredde volk

isbe826
isbe826
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Was het niet een Khazaar die wikipedia heeft opgericht?
Marduk heeft mij geen bestaansrecht gegeven, dat had ik al voor de inmenging van de Anunnaki. Was persoonlijk meer een voorstander van Enlil’s oplossing geweest maar goed, dat terzijde.

Jammer dat je de onwetende ‘uitlacht’.

p.s. als ik met de NSA/CIA/elites/Khazaren wil communiceren gebruikt ik google. Gewoon in het input veld.

Marc
Marc
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Beste Marduk, ik ben geen Khazaar dus vergeef me mijn onwetendheid. Bedankt voor je duidelijke uitleg waarvan ik tot hiertoe niet op de hoogte was. Ik doe mijn best om bij te leren maar zoals je zelf aanhaalt is het voor ons mensen bijna onmogelijk om juiste info laat staan de waarheid te vinden op internet in boeken enz. Kan je me mss tips geven over hoe ik beter goede en juiste info kan ontdekken? Ik heb nl niet de mogelijkheid om de wereld rond te reizen om zelf de teksten en afbeeldingen op piramides enz te bekijken laat staan deze zelf te vertalen.
Tot slot wil ik je nog even meegeven dat ik je kennis heel interessant vind maar het spijtig vind dat je zo snel mensen bestempeld als zwak en onwetend. Zelfs de domste mensen kunnen slimme dingen doen 😉
@isbe826, geen probleem om me te ge/misbruiken, ik ben belg en europeaan, ben het dus wel gewend… 😉

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marc
2 jaren geleden

als mensen mij hier beschuldigen van reclame te maken voor die satan ben ik klaar met hen!
khazaren zionisten opereren zo!
Ik schrijf naar waarheid over: satanische muziiek industrie en jij antwoord

@Marduk, besef je wel dat je constant reclame maakt voor jouw satan door er constant over te praten en alles eraan te linken? Jij bent gewoon boos en gefrusteerd, een echte volgeling van Satan dus.

zoals een echte khazaar, u en ik klikt niet en u bent geklasseerd bij mij u bent het type dat alles verdraaid, nu moet je niet meer afkomen

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Van politici vooral uit de hoek van VVD en D’66 krijg je ook een zeer vieze smaak van in je mond.
Beide parijen zijn slecht loopjongens die beleid voeren voor bankiers en multinationals en die hebben het niet positief voor in de samenleving. Maar ook raar dat er dus nog veel mensen zijn die op deze elllendelingen stemmen.
Maar Poetin heeft gelijk.

Marc
Marc
2 jaren geleden

@Mike, waarom blijf je leven als alles toch slecht is? Bij positieve dingen bedoel ik niet als een schaap nr de MSM kijken, gmo chips vreten etc. Ik bedoel hierbij wel genieten van mijn kinderen die tot nu toe nog onwetend en gelukkig zijn, anderen helpen zonder meer, echte vriendschap enz. Ik verwacht niet dat het slechte vanzelf verdwijnt maar ik focus me wel op het goede en positieve waardoor ik toch alleszins niet zo gefrustreerd ben als jou.

mike
mike
Reactie op  Marc
2 jaren geleden

Dat is een goede vraag van je, waarom ik blijf leven.

Misschien is het wel juist omdat ik een vriend ben. Een simpeltje die alles opzij heeft gezet in de afgelopen 10 jaar om zichzelf en anderen naar beste kunnen te informeren over wat er gaande is.

Ondanks alle kut-reacties en ondanks dat ik me ook totaal onmachtig voel om werkelijk iets te veranderen.

Ik hoef inderdaad niet zo nodig te “leven”, want ik kan niet meer genieten van vliegreisjes, radio, tv, nutteloze hebbedingetjes, uit eten, een iets groter huis, een andere auto. Dat gaat niet meer.

Overal merk ik dat ik er eigenlijk één te veel ben. Niemand wil horen wat ik te zeggen heb, want ik ben altijd de party pooper. Lang leve de lol! Relaties of nieuwe vrienden begin ik niet meer aan, want het is te moeilijk om gelijk gestemden te vinden, waarbij ik gewoon jezelf kan zijn zonder dat ik me elke keer moet bewijzen of stom gelul aan moet horen over de nieuwe “sterren aan de hemel” (in Hollydood).

Ik kan nog wel genieten van kinderen en echte vriendschap, maar ook dat is betrekkelijk, want als je kinderen tegenwoordig een hartelijke knuffel geeft of een zoen op de wang als ze jarig zijn wordt je door diezelfde vrienden voor pedo uitgemaakt! Godverd^#*&!!!

Ik doe dit vanachter mijn pc-tje omdat ik niet zo’n goede spreker ben. Ik wordt namelijk een beetje te snel overmand door mijn emoties en niet zo’n goede tongval. Shoot me!!! Eikel!!!

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  mike
2 jaren geleden

@Mike wij van 9fornews hier willen wel horen wat jij kent en weet!
Valt het niet op de aanvallen hier op de man/persoon, is een goed teken 😉

Doe en schrijf gewoon verder, uw stukken worden goed gelezen en je weet verdomd goed over wat je schrijft, ik heb Gladiator ontmoet die weet dat ik in real nog erger ben dan geschreven, ik zwijg niet en val aan, altijd, hier gaat dat moeilijk en ook uit respect voor de site, Robin blijf ik braaf…
Lach ze gewoon uit want ze projecteren enkel hun falen en belachelijke onwetendheid hier

mike
mike
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Dank je Marduk, zonder het drama groter te willen maken is het af en toe een beetje te veel voor me.

Sorry dat ik dan de neiging heb om uit te vallen. Daar wordt het niet gezelliger van en het helpt ook niemand. Daarnaast zitten we allemaal in een andere fase en dat maakt het vaak wat lastig om goed te doorgronden uit welke hoek iemand komt.

Ben er niet op uit om het hier vervelend te maken voor anderen en ook niet voor de maker(s) van de site. Ga me even wat meer focussen op mijn werk.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  mike
2 jaren geleden

dat is wat trollen willen afbrengen je van je stuk brengen.
Ken je Southpark? Daar zijn ook episodes gewijd aan dat trollen, zwaar onder sarcastische satire maar moet altijd lachen en denk dan aan Southpark en zie dan zo voor me wie achter dat trollen zit 😀

Mira
Mira
Reactie op  mike
2 jaren geleden

@mike. Geen goede spreker, ben ik ook niet, maar schrijvend weet je alles goed duidelijk te maken. Ondanks dat ik het meeste van wat je schrijft wel weet, lees ik je reacties graag. Ga zo door. 😄👍🏼

Marc
Marc
2 jaren geleden

Spijtig dat de site overspoeld wordt met trollen die denken alwetend te zijn en al de kennis te bezitten terwijl ze enkel stoere woorden durven schrijven vanachter hun pcke en voor de rest gewoon meedoen met al het zogezegde slechte in de wereld. Wat een bende gefrustreerde … zitten hier bij elkaar. Jullie gaan echt de wereld veranderen met jullie grote mond achter jullie pc.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marc
2 jaren geleden

u heeft het over zichzelf eikel

Theo
Theo
2 jaren geleden

Ondertussen, weet jij hoe het gaat in het land van Poetin?
je zou Poetin toch maar een stuk minder moeten verheelijken.
Poetin is volgens mij zelf corrupt tot op het bot. Terwijl het volk in armoede leeft.

Volgens mij bestaat satan niet, al is de film – laatst weer op tv – de exorcist wel vermakelijk.
Het kwaad zit inherent in de mens, de mens creëert symbolen van zijn eigen eigenschappen,
engel duivelen satan, vervolgens schept hij van die belachelijke rituelen. Om zijn eigen symbolen op te roepen of te verheerlijken.

Ik vind Poetin reclame net als Trump reclame, mensen vragen zich nooit af waarom ze in eigenlijk wereldleiders nodig hebben. Als je op je pc intikt, waarom hebben we wereldleiders nodig, krijg je daar alleen kinderlijke (schoolachtige) antwoordjes op. Maar ik vraag me fundamenteel af, waarom hebben mensen eigenlijk wereldleiders nodig?

x

Check Also

reset

Grote Reset? Niet zo snel, zegt Poetin in belangrijkste politieke speech van de afgelopen 6 jaar

Twee weken geleden vond een virtuele bijeenkomst ...

oekraï

Zonder vaccinatie, zonder massale sterfte: Oekraïne heeft groepsimmuniteit bereikt!

De Oostenrijkse publieke omroep ORF meldde afgelopen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x