Buitenland

Enkele jaren geleden sprak Poetin deze woorden over satanisme en pedofilie binnen de politiek. Nu worden ze bewaarheid

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele jaren geleden deed Vladimir Poetin op een conferentie van de Valdai Discussion Club, een Russische denktank, een aantal uitspraken over satanisme en pedofilie binnen de politiek.

Hij zei dat er pogingen worden ondernomen om deze praktijken te normaliseren in de samenleving en te verspreiden over de hele wereld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Een andere grote uitdaging voor de Russische identiteit is gelinkt aan gebeurtenissen die plaatsvinden in de wereld,” sprak Poetin. “Hierbij zijn zowel het buitenlandse beleid als morele aspecten betrokken.”

Satan

“We zien dat veel westerse landen hun eigen wortels verwerpen met inbegrip van de christelijke waarden,” vervolgde hij.

“Ze ontkennen morele principes en alle traditionele, culturele, religieuze en zelfs seksuele identiteiten,” klonk het. “Ze implementeren beleidsvormen die grote gezinnen gelijkstellen aan partnerschappen tussen personen van hetzelfde geslacht en geloof in God aan het geloof in Satan.”

De uitwassen van de politieke correctheid hebben ertoe geleid dat mensen serieus praten over het registreren van politieke partijen die als doel hebben om pedofilie te promoten, aldus de Russische leider.

Afgeschaft

“Inwoners van veel Europese landen durven niet over hun religieuze overtuigingen te praten,” zei hij.

“Feestdagen worden afgeschaft of krijgen een andere naam; hun essentie en morele basis worden verborgen,” voegde hij toe.

Agressieve wijze

Mensen proberen dit model op agressieve wijze te verspreiden over de rest van de wereld, benadrukte Poetin.

“Ik ben ervan overtuigd dat dit zal leiden tot verval en primitivisme en zal resulteren in een diepe demografische en morele crisis.”

[Collective Evolution]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
5 jaren geleden
toute va bien
toute va bien
5 jaren geleden

Nou zo zit het inderdaad in elkaar, Nederland is hier een goed voorbeeld van het Nephotisme met als basis sexueel anders zijn, D66 is het schoolvoorbeeld, vol vriendelijke Homofilen en Lesbiënes, inderdaad het geloven is een schande geworden, onze roots als kinderen vol verwachtingen beleeft, zijn tot een hysterie verheven, als je niet gegenderd bent, ben je uit, en ga zo maar door, onze samenleving rammelt aan alle kanten, en is een gemakkelijk prooi voor onzindelijk denken, maar is bezig iets te ontwaken, en daar hoop ik dan maar op.

Johanna
Johanna
5 jaren geleden

Wat een eng zooitje is het geworden , ik ben bang voor de wereld waar mijn kleinkinderen in moeten opgroeien ?

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

alleen al die muziek-film industrie , satanisch tot en met
Beyonce, Eminem, lady, Gaga, Kate Perry, madonna met haar joodse kaballah verkrachte jezus op podium. Met het christendom vegen ze de grond allen aanbidden op podium voor die kinderen en tieners satan, dan die enerverende handen signalen, dat belachelijk alziend oog.
Ik begrijp dat niet kinderen en tieners dienen beschermd te worden van deze gekken die tijdens hun concerten bijna n¨¨ken met satan en de zaal nog toespreken Occult.
Onbegrijpelijk is dit!

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x