Homepagina » Binnenland » Mensen zijn de omroepen in Nederland en hun ‘totaal eenzijdige’ kijk op de realiteit spuugzat. Dit is het veelbelovende alternatief
nederland
Foto: Wikimedia Commons CC0

Mensen zijn de omroepen in Nederland en hun ‘totaal eenzijdige’ kijk op de realiteit spuugzat. Dit is het veelbelovende alternatief

Ongehoord Nederland wordt de grootste omroep van Nederland, voorspelt medeoprichter Arnold Karskens tegenover EenVandaag.

Mensen zijn de huidige omroepen in Hilversum, die een totaal eenzijdige kijk op de realiteit hebben, helemaal zat, licht hij toe.

Ongehoord Nederland wil af van dat gegraai en die megasalarissen zoals bij de publieke omroep.

Niet in de media

Mensen willen een eerlijk geluid over de toenemende macht van de EU, over massamigratie en ook over bijvoorbeeld Zwarte Piet, stelt Karskens.

Dit geluid is wel vertegenwoordigd in de politiek, in de vorm van onder andere PVV en FvD, maar níet in de media, zegt hij.

De oorlogsverslaggever kreeg vanwege zijn kritische blik op de oorlog in Afghanistan de zwartepiet toegespeeld.

Leugens

Nu blijkt uit de Afghanistan Papers waar de Washington Post over berichtte dat de media leugens over die oorlog hebben verspreid.

Karskens ergert zich groen en geel aan de manier waarop de NOS nieuws maakt.

Zo bericht de publieke omroep heel anders over een aanslag op een kerk dan over een aanslag op een moskee.

Ontslaan

En als er in Amerika een zwart persoon wordt vermoord door een blank iemand, dan wordt er een foto bij geplaatst, maar dat gebeurt niet als de dader zwart is.

Karskens vindt dat de verantwoordelijke minister de hoofdredacteur van de NOS moet kunnen ontslaan.

Bekijk het item hieronder:

[EenVandaag]


Vind je dit leuk? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. De NOS heeft haar agenda en Ongehoord Nederland zal ongetwijfeld haar eigen agenda hebben.
  Het is tegenwoordig heel moeilijk mensen te vinden die neutraal zijn. Waarheid begint met neutraal zijn.

  11 likes
 2. PVV en FVD en nu onghoord NL zijn hoogstwaarschijnlijk dempers en een overdrukventiel voor het uitgeknepen en voorgelogen volk. Zonder deze partijen, zonder deze omroep zouden mensen hun opgekropte woede en frustratie niet kunnen ventileren en er daardoor grote onrust kunnen ontstaan. Nu krijgt het ongehoorde volk de kans hun frustratie te uiten en kunnen de gevestigde partijen die telkenmale gekozen worden d.m.v. fraude en het rommelen met stembiljetten enzovoort hun afbraakpolitiek voort blijven zetten.

  PVV, FVD en vast ook Ongehoord NL (idem Geenstijl) zijn uitlaatkleppen en onder controlere van de zionisten, vandaar ook dat men nimmer negatief is over Israël en de zionistische machthebbers.
  Indien ze het niet zijn waarom blijft dan het kritiek op de zionisten? Op de alternatieve sites is dat geluid duidelijk anders en zijn de meningen daarover helder en wordt niemand gespaard.

  7 likes
  • …waarom = waar…

   Of ik de plank mis sla wat betreft “ongehoord NL” moet blijken, de 50.000 leden zijn in ieder geval binnen, maar op zeker zal Karstens de ware Israel, Bilderberg, Rothschild, zionisten, mossad problematiek niet aanroeren.

   Israël en de pseude joden zijn heilig en kunnen anders altijd nog goedkoop de zieligheidskaart of holocaust kaart trekken als de waarheid te dichtbij komt. Uiteindelijk heeft er geen volk zo geleden in de WOII dan de joden, volgens de pseudo joden, die ook dat nog weten te gebruiken voor eigen gewin en protectie. Zo houden ze kritiek en de waarheid op afstand. Wie de financiers zijn en aanstichters van oorlogen is allang duidelijk, alleen moet dit nog eens haarfijn uitgemeten worden en voorgelegd aan de zombie lezers en kijkers van de gevestigde media.

   7 likes
   • Ja daar heb je gelijk in , van Wilders heb ik altijd het vermoeden dat die de boel alleen maar aan het opruien is , de Zionisten willen een oorlog tussen de cristenen en moslims of in ieder geval deze 2 tegen elkaar uitspelen . Wel eens gelezen dat Geert in Israel een soort van militaire opleiding heeft gedaan en zijn ex vrouw een Mossad agent was . Zo kom je er achter dat eigenlijk alle partijen op 1 of andere manier wel gecontroleerd worden door een veel grotere groepering die liever op de achtergrond oppereerd !

    6 likes
   • Goed verwoord!

    3 likes
 3. Zou eens een goed onderwerp zijn om de Bilderberg groep blood te leggen. Wedden dat het niet lukt.

  7 likes
 4. ‘Het veelbelovende alternatief’. Jawel. ‘The times they are a changing’. De sneue meute trapt er altijd weer in.

  3 likes
 5. Het is in ieder geval een verbetering wat betreft de zaken van meer kanten te belichten ipv alleen het politiek-correcte/ wat-Soros-wil-napraterij.
  Karskens heeft bewijzen verzameld van fake news door de NOS. Dat doe je ook niet zomaar !
  Daar zit wel gedrevenheid achter.
  Het is de hoogste tijd dat wij nieuws krijgen voorgeschoteld waarbij van tevoren al vaststaat hoe mensen moeten denken en wat mensen moeten geloven.
  Iemand heeft het over “goedgelovig stemgedrag “, maar kijk naar de Provinciale Staten : Forum overal de grootste en wat gebeurt er ? Uitsluiting. Geen democratie ! Ze doen niet wat het volk wil maar wat de EU wil en dat ben ik zo zat dat ik blij ben met een Ongehoord Nederland.
  Eindelijk een ander geluid.

  3 likes
 6. Prima zaak hoor een nieuw geluid de huidige omroepen hebben na hun stilzwijgen betreft duizenden aanrandingen en verkrachtingen door de parels geen bestaansrecht meer. Maar waarom draagt die man constant zo achterlijk stuk hoofddoek op zijn hoofd? Lijkt wel of je niet spoort man.

  2 likes
  • @Bas van Stapelberg

   Het hoofddeksel van dhr Karstens is zeker vreemd en koekoek te noemen, van die duizenden aanrandingen en verkrachtingen of zelfs het doden van Nederlanders door buitenlandse gelukszoekers, dergelijke schokkende waarheden uit de politieke debat en de mainstream houden spreekt boekdelen. Je kunt GVD niet eens meer vrij en veilig over straat en dat alles dankzij het goedgelovige stemgedrag en de verknipte en doortrapte politici. En het einde van de stille zionistische guerrilla oorlog is nog lange niet in zicht en stopt pas als iedere Nederlander afgemaakt is en de zio/islam semieten hebben wat ze willen. NL zionistisch, waarbij de zionisten heersen over de de islam die wordt gebruikt als permanent wapen tegen de bevolking.

   6 likes
   • …het politieke debat is er alleen nog op gericht hoe zwaar buitenlanders het in Nederland hebben en hoe ze verder in de watten gelegd dienen te worden met van alle gratis, maar vooral hoe de Nederlanders voor en door dergelijk volk figuurlijk danwel letterlijk hebben te bloeden.

    Wie dit niet voor waar wil aannemen leeft in een holle boom of kent de video niet van Barbara (barbaar) Spectre, die overigens zeer duidelijk was over hoeveel macht de pseudo joden hebben in Europa. Hoe lang pikt Europa deze niet rechmatige macht nog? Te beginnen bij het ontmantelen van de ECB en daarna maar verder in alle gelederen de boel zuiveren. De gecontroleerde politici evenzo omvolken voor zuivere pro volksmensen. Mensen moeten we hebben geen satanische beesten.

    En de gecontroleerde politiek gaat keihard verder met hun DDR nazi praktijken tegen de bevolking richting totale overgave en onderdrukking van ieder persoon.
    Nu nog zijn het zogenaamd groepen, later worden het personen.
    Oproepen tot geweld tegen politici is natuurlijk verboden en terecht, maar wat krijgt de bevolking daarvoor terug? En door en door corrupte en verdorven politiek. En daarom uit pure zelfverdediging en lijfsbehoud van de onderdrukte burgers zullen politici in de toekomst toch uit moeten kijken, want er zal ooit een druppel zijn die de boel doet overlopen.

    https://nos.nl/artikel/2315548-minister-verbod-op-anti-democratische-organisaties-eenvoudiger.html

    5 likes
 7. Naar mijn mening kun je bij de geluiden die deze omroep wil gaan geven niet spreken van ongehoord daarvoor schreeuwen mensen deze mensen te veel die mening via social media en internet.

  Het echte ongehoorde geluid is dat van mensen die wat meer een mening hebben die in het midden staat want je moet tegenwoordig perse een kant kiezen in elke kwestie soms kunnen oplossingen wel eens gevonden worden door elkaar in het midden te ontmoeten.

  Politiek correct hoeft niet altijd soms moeten dingen benoemd worden voor wat ze zijn.

  Maar fatsoenlijk met elkaar praten en oplossingen vinden moet ook mogelijk zijn.

  Elke bron heeft een bepaalde agenda zoals iemand eerder al zei dus probeer ook zelf te denken soms kwesties zijn niet altijd of de ene of de andere kant en problemen komen niet altijd uit 1 hoek. Maarja het is makkelijk om een ander de schuld te geven in plaats bij te dragen tot een oplossing.

  2 likes
 8. Bekijk vooral de namen en de gezichten van de buitenland correspondenten van de NOS en de RTL. 90% is van Joodse kom-af. De grootste galbak is de schoonzoon van enen mevrouw Pelosi. “Ze” hebben de zaakjes goed voor elkaar; zoals door Herzl honderd jaar geleden is voorspeld. Sjalom. Niet meer kijken. Doe ik allang niet meer.

  0 likes
 9. Tijd voor NINE for NEWS om een omroep te beginnen!
  Samen met bijvoorbeeld meerdere andere site’s!
  Samen een blok vormen tegen alle leugens en onzin die verkondigd word!
  Het volk weer verkondigen en alle smerige Linkse Rakkers en Grootmachten
  ons land uit jagen door de WAARHEID over alles gewoon openbaar te maken!

  Mensen zijn NU wakker geworden, maar hebben nog geen steunpunt waar ze zich mee kunnen verbinden!

  Het is er nu HOOG tijd voor!

  Mvg,
  Mr. X

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

noorwegen

Noorwegen bedolven onder meters sneeuw. Dit is nu cherrypicking wat de NOS doet

Begin dit jaar maakten de media gewag ...

nos

NOS krijgt internet over zich heen na ‘recordtemperatuur’ op Antarctica: ‘Puur burgerbedrog’

Vrijdag meldde de NOS dat het ergens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.