Homepagina » Gezondheid » VIDEO: Vrouw (22) in rolstoel door griepprik
VIDEO: Vrouw (22) in rolstoel door griepprik

VIDEO: Vrouw (22) in rolstoel door griepprik

Sydney Rich uit Oklahoma City haalde in 2010 de griepprik. Drie maanden na de inenting raakte ze in coma. Toen ze weer bij kennis was kon ze zich niet bewegen.

De 22-jarige Sydney zit nu in een rolstoel en kan de linkerkant van haar lichaam nauwelijks bewegen. Ze lijdt aan acute gedissemineerde encefalomyelitis (ADEM), een auto-immuunziekte. Artsen hebben gezegd dat haar aandoening is veroorzaakt door de griepprik, maar volgens gezondheidsdeskundigen van de overheid is dat moeilijk te bewijzen.

Sydney heeft een advocaat in de arm genomen om de zaak voor te leggen aan het National Vaccine Injury Compensation Program, een onderdeel van de Amerikaanse overheid dat sinds 1989 schadevergoedingen toekent aan mensen die kunnen bewijzen dat ze zijn beschadigd door vaccins. Tot dusver hebben 4022 mensen kunnen aantonen dat hun aandoening is te wijten aan een vaccin. Zij kregen bij elkaar 2,9 miljard dollar (2,5 miljard euro) aan schadevergoedingen.

Sydney probeert zo weinig mogelijk te denken aan wie ze was. “Ik wil geen tijd en energie verspillen aan iets wat ik niet kan veranderen,” zei ze. “Ik probeer verder te gaan met mijn leven.” Ze zamelt hier geld in om een aangepast busje te kunnen aanschaffen.

Om in aanmerking te kunnen komen voor een schadevergoeding moet binnen drie jaar na vaccinatieschade een claim worden ingediend.

[NEWS 9]


Vond je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Ron & Ab komen jullie er maar in ! Denk het niet want deze charlatans kunnen al niet meer over straat zonder vermomming… Het zijn types als Ron & Ab die een griepepidemie creëren waarvan ze het antivirus ( met gratis bijwerking) al op de plank hebben liggen. Negotie wat ?Moet zeggen dat de griep deze keer heftig was. Voor de eerste keer in mijn leven veertien dagen strontziek. Maar ik leef nog !

  9 likes
 2. @Hawks schreef : Ik weet een ding zeker. Het aantal sterfgevallen, en dan met name kindersterfte en sterfte onder de minder bedeelden onder ons, is drastisch afgenomen sinds en waar allerlei vaccinatieprogramma’s opgestart zijn.

  Heb je daar bewijs van op basis ONAFHANKELIJK wetenschappelijk onder zoek ? Hoe weet je zeker of sterfte niet afnam door betere hygiëne en betere voeding ? Wist je dat de levensverwachting al een hele poos op zijn retour is in ons overontwikkelde westen ?

  En nee, hardlopen is niet gevaarlijk als je geen bijzondere ziektes onder de leden hebt en ook nooit de doodsoorzaak op zich, vaccineren echter is met de hoeveelheid giftige additieven inmiddels veranderd in een Russische roulette en religie is zeker niet de enig geldige reden om dat niet te willen als je gezondheid je lief is.

  0 likes
  • Ha exegese,

   Wil best reageren, maar ik heb eerst een vraag. Omdat je onafhankelijk met hoofdletters schrijft begrijp ik dat je integriteitseisen stelt aan de onderzoekers (en terecht; ik ben van mening dat elke kritische denker een standbeeld verdient). Voordat ik iets kan oprakelen waar jij dan je twijfels zet bij de integriteit van de onderzoekers, aan welke criteria moet, in jouw optiek, een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek voldoen?

   Ik neem aan dat waar je refereert aan russisch roulette, waar 1 op de 6 sterft (omdat 1 kogel in een revolver met 6 kamers), je dit overdrachtelijk bedoelt? Dan dit: ik ben gevaccineerd, mijn kids, de kids van mijn broers en zussen, de kids van mijn wederhelfts broers en ziussen, vrijwel al mijn schoolmaatjes van lagere en middelbare school, mijn ouders, hun familie (= opsomming van hierboven), mijn huidige kennissen, hun kinderen. Geen ervan is gestorven, of aantoonbaar ziek geworden door vaccinaties. Zelfs als je russisch roulette voorbeeld overdrachtelijk is, dan is, in mijn empirische waarneming, ofwel de pin van de revolver onklaar (gemaakt), ofwel er is iets anders mis met de revolver.
   Of vaccinaties werken gewoon. Ik ga voor deze optie.

   5 likes
   • Beste @Hawks, wetenschap is nadat onze maatschappij in zijn totaliteit vercommercialiseerd is zeer onbetrouwbaar geworden. Wetenschappelijke onderzoekers worden niet meer door de overheid (lees het volk) maar door fabrikanten en andere instanties ingehuurd om hun producten te onderzoeken. Het is dus de slager die zijn eigen vlees keurt en dus niet onafhankelijk en dus volstrekt onbetrouwbaar, want wie betaalt bepaalt.

    Dientengevolge komt de ene wetenschapsfraude na de andere boven drijven, google meldt de gevallen die niet meer te ontkennen zijn en door mogen sijpelen naar het gepeupel.

    Verder zijn er ontzettend veel sites te vinden van onderzoekers en slachtoffers van vaccinatieschade die uitvoerig hun verhaal doen.

    In Amerika is zelfs een heuse vaccinatierechtbank in het leven geroepen die al vele miljoenen aan schadevergoedingen uit heeft moeten keren, ondanks dat maar heel weinig mensen weet hebben van deze rechtbank of überhaupt beseffen dat ze slachtoffer zijn van vaccinatieschade

    Dat geen van jouw kinderen of familieleden ooit schade heeft ondervonden van vaccinatie vind ik meer dan geweldig voor je, ik kan dat helaas niet zeggen

    hoe ik de term Russische roulette bedoel was je al wel duidelijk dacht ik .

    En vaccinaties werken wel, maar niet op de manier die wenselijk is, sterker nog het is nog nooit in een fatsoenlijk onderzoek aangetoond.

    0 likes
    • Ha exegese,

     Voordat ik inhoudelijk op je reactie kan reageren. Mijn vraag was: aan welke criteria moet, in jouw optiek, een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek voldoen? Wanneer ik dat weet, dan kan ik je laten zien waarom ik erven overtuigd ben dat het aantal sterfgevallen, en dan met name kindersterfte en sterfte onder de minder bedeelden onder ons, is drastisch is afgenomen sinds en waar allerlei vaccinatieprogramma’s opgestart zijn.

     3 likes
     • Minder sterfte onder kinderen enz. kan ook geschieden door voldoende gezond voedsel/schoon drinkwater/hygiëne kennis enz.
      En volgens mij is dat nu een gepasseerd station en vaccinaties ook. Laat ik het zo zeggen. Alles is vergiftigd. De enige manier om nog een beetje gezond te blijven is puur het lichaam zelf te laten doen.

      0 likes
     • Hallo @ Hawks, je schreef :
      Voordat ik inhoudelijk op je reactie kan reageren. Mijn vraag was: aan welke criteria moet, in jouw optiek, een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek voldoen?

      Je reacties doen vermoeden dat je op gedegen wijze de messen aan het slijpen bent om mij en anderen hier de oren te wassen met tal van hoogdravende onderzoeken met duur klinkend vakjargon in de hoop dat ik daar gevoelig voor zou zijn. In dat geval vergis je je grondig.

      Je vraag : wanneer is een onderzoek onafhankelijk ?
      In het geval het een onderzoek betreft op medisch gebied zou aangetoond moeten worden dat de farmaceutische industrie er op GEEN ENKELE wijze bij is betrokken, niet financieel maar ook niet op een andere manier. En daar hebben we al gelijk het eerste onoverkomelijke probleem omdat alle opleidingen op medisch gebied voor 100 % in handen zijn en gecontroleerd door de oh zo machtige en stinkend rijke farmaceutische industrie . Kortom elke wetenschapper heeft zijn vergaarde kennis van de club die belangen heeft bij de onderzoeksresultaten. Daar komt bij dat de medische wetenschap geen enkele interesse heeft bij het vinden van de oorzaak of het voorkomen van ziektes, doch enkel en alleen het bestrijden van de symptomen, en dat het liefst levenslang. Alles gaat alleen nog maar over geld geld en nog eens geld, vandaar dat ik geen enkele wetenschapper nog vertrouw, als hij of zij echter bereid is recht tegen de geldstroom in te zwemmen en niet zwicht voor intimidatie en bedreigingen omdat hij of zij weigert de waarheid geweld aan te doen voor geld, dan ben ik eerder geneigd zo iemand te geloven. Voor de rest veeg ik mijn kont af met wetenschappers en hun duur klinkende onderzoeken omdat het bedrog inmiddels alle, maar dan ook alle perken te buiten gaat.

      0 likes
 3. Zijn er ook mensen die deze aandoening krijgen zonder dat ze gevaccineerd worden?
  Er moet wel een verschil zitten in ziektecijfers tussen mensen die wel en die niet zijn gevaccineerd, anders moet je concluderen dat het niet aan de vaccinatie lag.

  Ook als het wel aan de vaccinatie ligt, dan moet je nog steeds de volgende twee dingen afwegen:
  – kans op complicaties
  – gespaarde levens

  Die Mexicaanse griep, dat was inderdaad een schandalige en kostbare hype. Maar dat moet je wel los zien van de vraag of de ziekte van deze vrouw wordt veroorzaakt door een vaccinatie.

  7 likes
 4. Tijdens een marathon waarbij 10.000den mensen meerennen sterft er wel eens iemand. Is hardlopen slecht? Mijn instinct zegt me dat dit een kwestie van statistiek is: eens in de zoveel tijd sterft er iemand in een groep mensen.

  Wat heeft bovenstaande met het artikel te maken? Nou, alles. Deze aandoening komt ook voor bij mensen die geen griepprik hebben gekregen (zie http://www.erasmusmc.nl/neurologie/NeurCentrum1/ms-centrum/561007/adem/).
  Ik weet een ding zeker. Het aantal sterfgevallen, en dan met name kindersterfte en sterfte onder de minder bedeelden onder ons, is drastisch afgenomen sinds en waar allerlei vaccinatieprogramma’s opgestart zijn.
  In mijn wereld en opinie is er maar een reden om niet te vaccineren, en dat is een religieuze. Dan gaat het over een overtuiging, en daar kan je niet omheen. Wat ik heel vervelend vind is dat de religieuze sector met man en macht, en met gebruikmaking van valse, of althans moeilijk te bewijzen, claims komen om vaccinaties te stoppen. Dat vind ik respectloos: het is aan ieder individu om zelf een beslissing te nemen hierover.

  6 likes
 5. Herinneren jullie dat filmpje nog dat ab…..riep er is een eerste Mexicaanse griep geval (dus een feestje) aangetroffen en het is een kind ! Toen riep de bastaard ook nog eens pak de fles en toen werd er getoost ! Te vies voor woorden !

  5 likes
 6. Ha exegese,

  Sorry, ik kan niet in dit draadje antwoorden, want er is geen Beantwoorden knop.

  Messen slijpen? Nee, dat is niet het geval. In mijn reactie op het artikel gaf ik aan dat ik op vaccinaties vertrouw, onder andere op basis van het verband tussen kindersterfte en vaccinatiegraad, en had daar nog aan toe kunnen (en moeten) voegen het uitbannen van ziekten (pokken, builenpest, polio). Jij vroeg mij met een onderbouwing te komen en gaf aan kritisch te zijn op de bronnen. En terecht! Omdat elk onderzoek per definitie nooit geheel onafhankelijk kan zijn, want uitgevoerd door mensen, ben ik van mening dat iedereen daar ergr kritisch op moet zijn. Om nu te voorkomen dat ik mijn ondebouwing verloren zou zien gaan met het argument dat jij die bron niet onafhankelijk vindt, vroeg ik jou welke bronnen jij dan wel vertrouwd, of althans onafhankelijk vindt. Ik noem dat geen messen slijpen, ik noem dat ‘welles-nietes’ voorkomen.

  Ik weet niet of mijn reactie hoogdravend is, of volstaat met hoogdravendheden, dat kan ik niet beoordelen. Ik vind het wel jammer dat je die positie inneemt nog voordat ik kan reageren. Ik ga dan ook maar een positie innemen door aan te nemen dat welke bron ik ook ga aanhalen, jij deze als niet onafhankelijke bron ziet. En dan denk ik dat we uitkomen op overtuigingen. Overtuigingen waarom ik een bron onafhankelijk vind en jij niet. Want mijn overtuigingen zijn verankerd in de wetenschap, maar met een kritische blik op bronnen en onderzoeksmethoden, en waar fondsen vandaan komen (= belangen).

  Ik ga het toch proberen: Paul Offit, kinderarts.

  Voor enkele ziekten de aantallen gevallen per honderdduizend (gph) en aantallen doden per honderdduizend (dph) van de totale bevolking. Ter vergelijking: griep is 1-10 dph en het verkeer eist ongeveer 5 dph.

  Kinkhoest, veroorzaakt door de bacterie Bordetella pertussis. Hoge koorts en ernstige langdurige hoestbuien, waar het kind in kan stikken. Veroorzaakt soms longontsteking, en door zuurstoftekort permanente hersenbeschadiging. Voor de introductie van het vaccin in de VS ongeveer 220 gph en 5 dph. Tegenwoordig is de sterfte 0,01 dph.

  Mazelen (morbilli), veroorzaakt door een virus. Hoge koorts, rode vlekjes en niet zelden longontsteking, middenoorontsteking en hersenontsteking. Men kan er ook doof of blind van worden. Voor de invoering van inenting ca. 2000 gph en 0,25 dph. Mazelen is enkele dagen besmettelijk als de patiënt ogenschijnlijk een flinke verkoudheid heeft en de vlekjes nog niet te zien zijn. Zonder inenting loopt men 90 procent kans om ziek te worden als men in de buurt van een zieke is, en met inenting 100 of 200 keer zo weinig.

  Bof (parotitis epidemica), ook veroorzaakt door een virus. Opvallendste symptoom is ontsteking van de speekselklier, resulterende in een dikke wang en hals, maar sommige patiënten krijgen hersenvliesontsteking; in ongeveer een op de honderd gevallen is opname in een ziekenhuis noodzakelijk. Bof kan leiden tot permanente doofheid en onvruchtbaarheid.

  Difterie, veroorzaakt door een bacterie, Corynebacterium diphteriae, die een soort keelontsteking veroorzaakt waarin men kan stikken. Kinderen gingen er vroeger vaak dood aan (ca. 1900: 15 dph). Een vaccin tegen difterie is al in 1913 ontwikkeld, en al eerder was er een tegengif tegen het gif dat de bacterie afscheidt en dat verantwoordelijk is voor de hersenschade die difterie kan veroorzaken. Tegenwoordig is komt de ziekte bijna niet meer voor. In Nederland is er al twintig jaar geen enkel geval meer.

  Kinderverlamming (poliomyelitis), eveneens door een virus veroorzaakt, verliep vroeger ‘zelden’ dodelijk (1 dph) maar in vijftien maal zoveel gevallen bleef de zieke levenslang verlamd.

  Rodehond (rubella), veroorzaakt door een virus, verloopt mild. Voor de tijd van inentingen werden er echter jaarlijks grote aantallen (ca. 25 gph) kinderen doof, blind of met een hersenbeschadiging of met een hartdefect geboren doordat de moeder de ziekte tijdens de zwangerschap had opgelopen.

  Hib, voluit Haemophilus influenzae type b. Voor 1933 zag men deze aan voor de oorzaak van griep, vandaar de naam. In vroeger tijden was Hib ongeveer even gevaarlijk als polio, vanwege de bloedvergiftiging, long- of hersenvliesontsteking die de infectie kan veroorzaken. Voor de vaccinatie in 1990 begon: 0,5 dph en vijfmaal zoveel gevallen van hersenbeschadiging, epilepsie en doofheid. Na vaccinatie daalde in de VS het aantal gevallen met een factor 400.

  Hepatitis B, eveneens een virusziekte, wordt overgedragen door contact met lichaamsvloeistoffen van anderen, zelfs een tandenborstel van een ander gebruiken volstaat. In 1980, toen het vaccin werd ingevoerd, kwamen er veel acute gevallen voor (100 gph, voornamelijk jongeren) en waarschijnlijk wel vijfmaal zoveel chronische gevallen. Van de chronische hepatitislijders sterft uiteindelijk circa veertig procent aan cirrose of leverkanker.

  Pneumokok. Deze bacterie (voluit: Streptococcus pneumoniae) is vaak op de huid van mensen te vinden zonder dat deze schade aanricht. Maar soms veroorzaakt hij oorontsteking (1400 gph), longontsteking die ziekenhuisopname noodzakelijk maakt (400 gph), bloedvergiftiging (10 gph) en hersenvliesontsteking (1 gph).

  Tetanus. Deze wordt veroorzaakt door de bacterie Clostridium tetani, die op grote schaal voorkomt in de grond en in poep van vele dieren. Tetanus is niet besmettelijk. De bacterie scheidt een zenuwgif af, en vaccinatie heeft als effect dat men antistoffen tegen het gif ontwikkelt. Wie op ‘natuurlijke’ wijze tetanus krijgt, heeft 50 procent kans om dood te gaan. Wereldwijd 0,8 dph alleen al bij baby’s van wie de navelstreng op een onhygiënische manier wordt doorgesneden.

  Rota. Dit ingewandsvirus veroorzaakt soms koorts en diarree (320 gph in de VS, waarvan ongeveer 1 op 12 zo ernstig dat ziekenhuisopname nodig is). In de VS gebeurt het maar zelden dat de zieke door uitdroging sterft, maar wereldwijd is dat heel anders (10 dph). Inenting tegen rotavirus zit niet in het Rijksvaccinatieprogramma (RVP), maar wel in het Amerikaanse.

  Mijn punt: vaccinatie moet een keuze zijn. Maar je mag je als maatschappij wel degelijk afvragen of anderen aansteken ook een keuze mag zijn.

  2 likes
 7. Als dit een recent bericht is wordt de claim te laat ingediend!

  0 likes
 8. Tot dusver hebben 4022 mensen kunnen aantonen dat hun aandoening is te wijten aan een vaccin. Aldus bovenstaand artikel. Waarom hoor ik in Nederland alleen verhalen over aandoeningen die zeer vermoedelijk of vrij zeker aan vaccins zijn te wijten ? Geven ze in Amerika hun fouten makkelijker toe ? Hebben ze daar wel onafhankelijke onderzoekers die het ongelijk en/of schuld van de pharma-maffia boven water krijgen ? Waar zit het verschil nou eigenlijk precies ?

  0 likes
 9. Vaccins worden trouwens nooit onderzocht op hun kankerverwekkende eigenschappen, noch op hun risico voor geboorteafwijkingen en steriliteit! De lange rij van originele wetenschappers en bona fide artsen en therapeuten die in de afgelopen eeuw methoden ontdekten om kanker werkelijk te helpen genezen, zijn stelselmatig geridiculiseerd, uit het register geschrapt, via de Belastingdienst tot de bedelstaf gebracht, achter tralies gezet, bezweken in een psychiatrische inrichting, of domweg vermoord. Hun namen en gedachtegoed staan in geen enkel medisch studieboek.

  Bovenstaand citaat komt uit een artikel wat precies en feitelijk weergeeft waarom, wat er mis is en mis gaat in de huidige medische wetenschap en “geneeskunde”. Een must see voor een ieder die zich nog niet eeerder verdiepte in deze belangrijke materie en onwetend is over het immense bedrog waar we dagelijks mee geconfronteerd worden.

  http://boinnk.nl/blog/92580/de-mensheid-wordt-op-alle-mogelijke-manieren-een-rad-voor-ogen-gedraaid/

  “De basis van de moderne geneeskunde is een genadeloze commercie.”

  Dave Lewis, (1937/Johns Hopkins Hospital)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus

China heeft in verband met het dodelijke ...

griepprik

NUcheckt gefactcheckt door NFNcheckt. Waarom je wél griep kunt krijgen van de griepprik

Mensen die voor de mainstream media werken ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.