Gezondheid

VIDEO: Vrouw (22) in rolstoel door griepprik

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sydney Rich uit Oklahoma City haalde in 2010 de griepprik. Drie maanden na de inenting raakte ze in coma. Toen ze weer bij kennis was kon ze zich niet bewegen.

De 22-jarige Sydney zit nu in een rolstoel en kan de linkerkant van haar lichaam nauwelijks bewegen. Ze lijdt aan acute gedissemineerde encefalomyelitis (ADEM), een auto-immuunziekte. Artsen hebben gezegd dat haar aandoening is veroorzaakt door de griepprik, maar volgens gezondheidsdeskundigen van de overheid is dat moeilijk te bewijzen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Sydney heeft een advocaat in de arm genomen om de zaak voor te leggen aan het National Vaccine Injury Compensation Program, een onderdeel van de Amerikaanse overheid dat sinds 1989 schadevergoedingen toekent aan mensen die kunnen bewijzen dat ze zijn beschadigd door vaccins. Tot dusver hebben 4022 mensen kunnen aantonen dat hun aandoening is te wijten aan een vaccin. Zij kregen bij elkaar 2,9 miljard dollar (2,5 miljard euro) aan schadevergoedingen.

Sydney probeert zo weinig mogelijk te denken aan wie ze was. “Ik wil geen tijd en energie verspillen aan iets wat ik niet kan veranderen,” zei ze. “Ik probeer verder te gaan met mijn leven.” Ze zamelt hier geld in om een aangepast busje te kunnen aanschaffen.

Om in aanmerking te kunnen komen voor een schadevergoeding moet binnen drie jaar na vaccinatieschade een claim worden ingediend.

[NEWS 9]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
8 jaren geleden

LS…

Ron & Ab komen jullie er maar in ! Denk het niet want deze charlatans kunnen al niet meer over straat zonder vermomming… Het zijn types als Ron & Ab die een griepepidemie creëren waarvan ze het antivirus ( met gratis bijwerking) al op de plank hebben liggen. Negotie wat ?Moet zeggen dat de griep deze keer heftig was. Voor de eerste keer in mijn leven veertien dagen strontziek. Maar ik leef nog !

pietje
pietje
8 jaren geleden

Herinneren jullie dat filmpje nog dat ab…..riep er is een eerste Mexicaanse griep geval (dus een feestje) aangetroffen en het is een kind ! Toen riep de bastaard ook nog eens pak de fles en toen werd er getoost ! Te vies voor woorden !

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdnieuws en andere nieuws-berichten verzameld door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
Teun
Teun
8 jaren geleden

Als dit een recent bericht is wordt de claim te laat ingediend!

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x