Homepagina » UFO » CIA maakt tijdens nieuwe seizoen The X-Files honderden UFO-documenten openbaar
CIA maakt tijdens nieuwe seizoen van The X-Files honderden UFO-documenten openbaar

CIA maakt tijdens nieuwe seizoen The X-Files honderden UFO-documenten openbaar

Afgelopen weekend werd in de Verenigde Staten de aftrap gegeven voor zes nieuwe afleveringen van de iconische tv-reeks The X-Files. De Amerikaanse spionagedienst CIA besloot op hetzelfde moment honderden documenten vrij te geven over het onderzoek naar UFO’s.

Op de website van de CIA staat dat de stukken vooral afkomstig zijn uit de jaren veertig en vijftig. “We hebben besloten om een aantal documenten onder de aandacht te brengen die zowel sceptici als believers interessant zullen vinden,” meldt de spionagedienst.

De CIA kondigde de openbaring van de stukken aan op Twitter:

De documenten hebben onder meer betrekking op vliegende schotels die zijn gezien boven Oost-Duitsland, vliegende schotels boven uraniummijnen in Belgisch-Congo en de bevindingen van het wetenschappelijke adviespanel over ongeïdentificeerde vliegende objecten.

De CIA verwees rechtstreeks naar de hitserie. De spionagedienst droeg vijf documenten aan die ‘Fox Mulder goed kan gebruiken om anderen te overtuigen van het bestaan van buitenaardse activiteit’. Er zijn ook vijf documenten openbaar gemaakt die ‘Dana Scully kan gebruiken om te bewijzen dat er een wetenschappelijke verklaring is voor UFO-waarnemingen’.

[Stuff.co.nz]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pietje schreef:

  Lees de boeken van Erich von Daniken die las mijn vader al in de jaren 70 en ik daarna ook ! Daar staat zoveel waarheid in (voor mij ) in ieder geval ! Die man hebben ze ook nog in Oostenrijk opgesloten in een kliniek voor psychiatrische patiënten want ja als je zo denkt moet je wel gek zijn toch ???? Deze man heeft zoveel waarheid naar boven gebracht ja…..die kon natuurlijk niet op vrije voeten blijven ! Gelukkig zijn er mensen geweest die gestreden hebben voor hem en hij kwam vrij ! Conclusie: te dicht bij de waarheid dan ben je gek !

  23 likes
  • helder schreef:

   briiiante schrijver. Master !

   12 likes
  • Kees Chinees schreef:

   90% van wat Erich von Däniken heeft geschreven is allang achterhaald en heeft helemaal niets met buitenaardsen te maken. En het mooie is dat wanneer Erich in een interview hiermee word geconfronteerd dat hij zijn ongelijk ook toegeeft, maar vervolgens in een nieuw boek deze beweringen gewoon weer als buitenaardse feiten neerzet. Nee Erich von Däniken die heeft het bij mij verprutst en zijn boeken staan bij mij onder de noemer ‘bewuste’ fabels.

   3 likes
 • Axmann schreef:

  Het gaat om documenten van meer dan een halve eeuw geleden! Stelt dus allemaal weinig voor.

  9 likes
 • Kalki schreef:

  Samenwerking met ‘ Aliens ‘ is NU geboden!

  7 likes
 • Elise49 schreef:

  Of het nu waar is of niet. De experimenten op mensen bevalt me niet. De verhalen over Alien ontvoeringen, maar zeker ook de testen/experimenten hier op aarde door Pharma enz. bv. De perfecte slaaf ontwikkelen voor een nieuw tijdperk. Het tijdperk technologie.
  Veel wetenschap wordt ontdekt door naar de natuur te kijken. Die kennis kan men weer op de mens gaan toepassen. Een onderzoekster uit Japan of China heeft ontdekt hoe een mierenkolonie werkt. Waarom al die werkmieren geheel in dienst staan van de koningin mier. Dat doet een bepaald stofje. Als men dit stofje kan maken en laat integreren in een mens, dan ben je dus compleet slaaf.
  Lees bv. over het gen Scel.(wiki) Wat die precies doet/kan. Doet me denken aan Under the dome. Het cocon proces met een stofje, die ervoor zorgt dat angst weggenomen wordt en dat iedereen geheel volgzaam wordt. Of zoals een pop naar een vlinder.
  Op het logo van de NATO/NAVO(NWO krijgsmacht) staat bv. Scel eris. Kan toeval zijn, maar voor mij bestaat geen toeval. Want vele namen uit de oudheid worden gebruikt in huidige technologie. bv. Galilea met drie lego poppetjes(de drie koningen) de ruimte ingestuurd. Dit is het verhaal van Jezus. Wie was Jezus? Jezus, een Galilea, joodse rabbi, gedoopt door Johannes de Doper, gekruisigd door Romein Pontius Pilatus. Gekruisigd kun je op 2 manieren lezen. Opgehangen aan het kruis, maar ook mixen van zaden/geslachten. NAVO eert Rome. Dus zij willen gaan ons mixen. Zij gaan het zaadje planten. Of te wel ons DNA veranderen.
  Wat is er nu in Europa aan de hand? Vluchtelingen, multiculti. Op Niburu.nl staat er een heel verhaal over. Kalgeri plan of zoiets.(Sorry, ben altijd slecht in namen te onthouden) Dat we met elkaar moeten mixen. Blank, zwart enz. Zo kan men ons beter onder controle houden. Niemand heeft dan nog een sterke band met hun eigen cultuur. Je bloedband vervaagt. De VN kleurenvlag. Iedereen gelijk.
  Als mijn verhaal dus klopt, dan is/wordt Europa/het westen het DNA experiment. Krijg je een volgend probleem: de een zegt dat we dit moeten doen om de Niburu te overleven. De ander zegt: dit is puur om ons verder in te slaven. Ik denk het laatste.

  5 likes
  • Tim schreef:

   Realiseer je dat we al een mengelmoes zijjn van verschillende culturen? Al die migratiegolven uit het verleden hebben al wat gemixt dus je shitverhaal is een grote onzin

   0 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Wacht eens even. Hillary Clinton had toch het een en ander beloofd?

  4 likes
 • Brainwashed schreef:

  CiA zorgt voor extra kijkcijfers voor de x files.. een liefhebber van de serie die een slaatje eruit slaat..
  Straks lekker met zijn allen x files kijken want nu is het op feiten berust. Heerlijk… de laatste kaart in de making….

  3 likes
 • Jr schreef:

  Altijd als kind zijnde een fascinerende show gevonden. Leuke publiciteit stunt verder door de CIA erbij te betrekken.

  2 likes
 • Jeff schreef:

  Is kijken wat nu weer niet te weten komen

  2 likes
 • Wim schreef:

  Daar heb je het dan. Vliegende schotels bestaan.

  2 likes
 • XsSon schreef:

  Slimste wat je kan bedenken,
  2 verschillende discussies tegen elkaar uitspelen, dus Scully and Fox.

  1 likes
 • Arwijn schreef:

  Het zijn mensen, declassified of niet.

  0 likes
 • Ntn schreef:

  Hmmz, wat waren die negatieven vies of beschadigd voordat ze ontwikkeld werden zeg. Maar waar zijn nou die vliegende schotels? ;p

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  adrenochroom

  Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

  Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

  >