Homepagina » UFO » CIA maakt tijdens nieuwe seizoen The X-Files honderden UFO-documenten openbaar
CIA maakt tijdens nieuwe seizoen van The X-Files honderden UFO-documenten openbaar

CIA maakt tijdens nieuwe seizoen The X-Files honderden UFO-documenten openbaar

Afgelopen weekend werd in de Verenigde Staten de aftrap gegeven voor zes nieuwe afleveringen van de iconische tv-reeks The X-Files. De Amerikaanse spionagedienst CIA besloot op hetzelfde moment honderden documenten vrij te geven over het onderzoek naar UFO’s.

Op de website van de CIA staat dat de stukken vooral afkomstig zijn uit de jaren veertig en vijftig. “We hebben besloten om een aantal documenten onder de aandacht te brengen die zowel sceptici als believers interessant zullen vinden,” meldt de spionagedienst.

De CIA kondigde de openbaring van de stukken aan op Twitter:

De documenten hebben onder meer betrekking op vliegende schotels die zijn gezien boven Oost-Duitsland, vliegende schotels boven uraniummijnen in Belgisch-Congo en de bevindingen van het wetenschappelijke adviespanel over ongeïdentificeerde vliegende objecten.

De CIA verwees rechtstreeks naar de hitserie. De spionagedienst droeg vijf documenten aan die ‘Fox Mulder goed kan gebruiken om anderen te overtuigen van het bestaan van buitenaardse activiteit’. Er zijn ook vijf documenten openbaar gemaakt die ‘Dana Scully kan gebruiken om te bewijzen dat er een wetenschappelijke verklaring is voor UFO-waarnemingen’.

[Stuff.co.nz]


Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Lees de boeken van Erich von Daniken die las mijn vader al in de jaren 70 en ik daarna ook ! Daar staat zoveel waarheid in (voor mij ) in ieder geval ! Die man hebben ze ook nog in Oostenrijk opgesloten in een kliniek voor psychiatrische patiënten want ja als je zo denkt moet je wel gek zijn toch ???? Deze man heeft zoveel waarheid naar boven gebracht ja…..die kon natuurlijk niet op vrije voeten blijven ! Gelukkig zijn er mensen geweest die gestreden hebben voor hem en hij kwam vrij ! Conclusie: te dicht bij de waarheid dan ben je gek !

  23 likes
  • briiiante schrijver. Master !

   12 likes
  • 90% van wat Erich von Däniken heeft geschreven is allang achterhaald en heeft helemaal niets met buitenaardsen te maken. En het mooie is dat wanneer Erich in een interview hiermee word geconfronteerd dat hij zijn ongelijk ook toegeeft, maar vervolgens in een nieuw boek deze beweringen gewoon weer als buitenaardse feiten neerzet. Nee Erich von Däniken die heeft het bij mij verprutst en zijn boeken staan bij mij onder de noemer ‘bewuste’ fabels.

   3 likes
 2. Het gaat om documenten van meer dan een halve eeuw geleden! Stelt dus allemaal weinig voor.

  9 likes
 3. Samenwerking met ‘ Aliens ‘ is NU geboden!

  7 likes
 4. Of het nu waar is of niet. De experimenten op mensen bevalt me niet. De verhalen over Alien ontvoeringen, maar zeker ook de testen/experimenten hier op aarde door Pharma enz. bv. De perfecte slaaf ontwikkelen voor een nieuw tijdperk. Het tijdperk technologie.
  Veel wetenschap wordt ontdekt door naar de natuur te kijken. Die kennis kan men weer op de mens gaan toepassen. Een onderzoekster uit Japan of China heeft ontdekt hoe een mierenkolonie werkt. Waarom al die werkmieren geheel in dienst staan van de koningin mier. Dat doet een bepaald stofje. Als men dit stofje kan maken en laat integreren in een mens, dan ben je dus compleet slaaf.
  Lees bv. over het gen Scel.(wiki) Wat die precies doet/kan. Doet me denken aan Under the dome. Het cocon proces met een stofje, die ervoor zorgt dat angst weggenomen wordt en dat iedereen geheel volgzaam wordt. Of zoals een pop naar een vlinder.
  Op het logo van de NATO/NAVO(NWO krijgsmacht) staat bv. Scel eris. Kan toeval zijn, maar voor mij bestaat geen toeval. Want vele namen uit de oudheid worden gebruikt in huidige technologie. bv. Galilea met drie lego poppetjes(de drie koningen) de ruimte ingestuurd. Dit is het verhaal van Jezus. Wie was Jezus? Jezus, een Galilea, joodse rabbi, gedoopt door Johannes de Doper, gekruisigd door Romein Pontius Pilatus. Gekruisigd kun je op 2 manieren lezen. Opgehangen aan het kruis, maar ook mixen van zaden/geslachten. NAVO eert Rome. Dus zij willen gaan ons mixen. Zij gaan het zaadje planten. Of te wel ons DNA veranderen.
  Wat is er nu in Europa aan de hand? Vluchtelingen, multiculti. Op Niburu.nl staat er een heel verhaal over. Kalgeri plan of zoiets.(Sorry, ben altijd slecht in namen te onthouden) Dat we met elkaar moeten mixen. Blank, zwart enz. Zo kan men ons beter onder controle houden. Niemand heeft dan nog een sterke band met hun eigen cultuur. Je bloedband vervaagt. De VN kleurenvlag. Iedereen gelijk.
  Als mijn verhaal dus klopt, dan is/wordt Europa/het westen het DNA experiment. Krijg je een volgend probleem: de een zegt dat we dit moeten doen om de Niburu te overleven. De ander zegt: dit is puur om ons verder in te slaven. Ik denk het laatste.

  5 likes
  • Realiseer je dat we al een mengelmoes zijjn van verschillende culturen? Al die migratiegolven uit het verleden hebben al wat gemixt dus je shitverhaal is een grote onzin

   0 likes
 5. Wacht eens even. Hillary Clinton had toch het een en ander beloofd?

  4 likes
 6. CiA zorgt voor extra kijkcijfers voor de x files.. een liefhebber van de serie die een slaatje eruit slaat..
  Straks lekker met zijn allen x files kijken want nu is het op feiten berust. Heerlijk… de laatste kaart in de making….

  3 likes
 7. Altijd als kind zijnde een fascinerende show gevonden. Leuke publiciteit stunt verder door de CIA erbij te betrekken.

  2 likes
 8. Is kijken wat nu weer niet te weten komen

  2 likes
 9. Daar heb je het dan. Vliegende schotels bestaan.

  2 likes
 10. Slimste wat je kan bedenken,
  2 verschillende discussies tegen elkaar uitspelen, dus Scully and Fox.

  1 likes
 11. Het zijn mensen, declassified of niet.

  0 likes
 12. Hmmz, wat waren die negatieven vies of beschadigd voordat ze ontwikkeld werden zeg. Maar waar zijn nou die vliegende schotels? ;p

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...

deep state

Deep State verkeert in paniekmodus. Ex-CIA-agent onthult wat er achter de schermen gebeurt

De Amerikaanse oud-minister van Justitie Eric Holder ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.