Homepagina » Buitenaards » Australisch onderzoek: Mensen zijn overweldigend positief over hun buitenaardse ervaringen
Australisch onderzoek: Mensen zijn overweldigend positief over hun buitenaardse ervaringen

Australisch onderzoek: Mensen zijn overweldigend positief over hun buitenaardse ervaringen

Er is in Australië een onderzoek gedaan naar mensen die naar eigen zeggen een ontmoeting hebben gehad met aliens.

De resultaten van het onderzoek, waar bijna 3000 mensen aan meededen, zijn gepresenteerd tijdens een conferentie in de staat Nieuw-Zuid-Wales.

Anna zei dat ze was meegenomen in een ruimteschip, waar aliens met haar eicellen buitenaardse hybrides maakten. “Ze hadden hulp nodig voor hun project en kozen mij uit,” zei ze.

Ruimteschepen

De resultaten van het onderzoek werden gepresenteerd door Mary Rodwell van de Foundation for Research into Extraterrestrial Encounters (FREE).

“Mensen zien vreemde vaartuigen in de lucht, zeggen dat ze aan boord van ruimteschepen zijn geweest en dat ze daar informatie hebben gekregen,” zei Rodwell.

Australisch onderzoek: Mensen zijn overweldigend positief over hun buitenaardse ervaringen

Mary Rodwell (Samantha Turnbull)

De onderzoeksresultaten worden binnenkort gepubliceerd in het Journal of Consciousness Studies, meldt nieuwszender ABC.

Overweldigend positief

Rodwell merkte op dat velen in de UFO-gemeenschap buitenaards contact associëren met angst en negativiteit.

“Wij zien juist dat mensen overweldigend positief zijn over hun ervaringen,” zei ze.

“Hun kijk op de materialistische wereld verandert, ze voelen meer empathie voor de planeet en zichzelf, en ze veranderen op manieren die veel mensen niet kunnen begrijpen,” voegde ze toe.

Veranderen

De verhalen van de mensen hebben Rodwell ervan overtuigd dat er leven buiten de aarde is.

Onder de mensen die zeggen dat ze buitenaards contact hebben zijn ook artsen, zusters, maatschappelijk werkers, piloten, beroemdheden en advocaten, aldus Rodwell.

“De ervaringen beïnvloeden hun leven en veranderen hen, dat gebeurt niet na een hallucinatie of fantasie,” zei ze.

Op de conferentie konden mensen hun ervaringen delen in een omgeving waarin ze niet belachelijk werden gemaakt en waarin ze tot de ontdekking kwamen dat ze niet alleen zijn.

[ABC]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Mijn ervaringen met aliens zijn positief.

Azi
Azi
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

Moge de hel jou verslinden en pijn lijden met jullie leugens maar je komt je wel achter als jullie dood zijn

Jordy
Jordy
Reactie op  Azi
4 jaren geleden

Jeetje, met het verkeerde been uit bed gestapt?

Lucie
Lucie
Reactie op  Azi
4 jaren geleden

Geestelijke problemen??

frans
frans
Reactie op  Azi
4 jaren geleden

Azi;
Kan er mildheid in je ontstaan?
Is die mogelijkheid in je?

Johan
Johan
Reactie op  Azi
4 jaren geleden

@azi

AZI A.K.A. artificial zygote insemination

https://en.wikipedia.org/wiki/Azi_(clone)

Interessant, ben jij dan negatiefe alien? die reageert op een postiefe reactie

Ayla Anna
Ayla Anna
Reactie op  Azi
4 jaren geleden

De hel bestaat niet de god bestaat niet.. enja mocht ik mijn vergissen dan is god een klote sadist want hij laat de mensen verhongeren vermoorden.. misbruiken

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Ik wil het graag geloven maar kan me net zo makkelijk voorstellen dat als je een ontmoeting hebt gemaakt met buitenaardse wezens zoals in onderstaande video word beschreven, er aussies zijn die het als een angstige ervaring zagen en er mogelijk nachtmerries aan overgehouden hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=XIzsQj2aicM

John
John
4 jaren geleden

Jawel klopt heb het 5 keer ervaren en al die keren erg bang geweest . En al die proeven wat ze deden was niet altijd fijn..terug kijkend vond ik het een vervelende ervaring met veel onbegrip en vragen die ik graag beantwoord wil zien. Ze doen je niet bewust pijn en houden afstand als je te emotioneel word. Ze hebben mehet ontstaan van de aarde laten zien het heden en wat ons te wachten staan. Ik hoop ze geen 6e keer hoeven tege te komen

vladi
vladi
Reactie op  John
4 jaren geleden

hoe is de aarde dan onstaan?
en wat zag je in de toekomst?

fff

Dean
Dean
Reactie op  John
4 jaren geleden

Hoe is de aarde ontstaan en wat staat ons te wachten volgens hun?

lehcim
lehcim
Reactie op  John
4 jaren geleden

Je bent waarschijnlijk slachtoffer van Mind Control, MK

Op dit moment wordt zelfs in de main stream media mensen voorbereid op een “UFO” attack vanaf
Area 51. Dit kan een electronische aanval zijn… of iets anders en ondersteund door holografie of lasers techniek. http://mashable.com/2016/10/24/holovect-3d-projections-star-wars/#3KFUzT7bRSqN
Maar wees voorbereid op deze HOAX en bescherm de democratie.

En de kans is groot dat het vandaag of morgen al plaatsvind.

Elise49
Elise49
Reactie op  lehcim
4 jaren geleden

Zo denk ik ook. Een grote Hans Klok show.(There is magic in the air/Bruno Mars/24K) Een show, die de klok naar het begin van een nieuw tijdperk leidt.
Vraag blijft: hoe zit het met planet x/nemesis? Is dit een natuurlijke planeet/gaswolk of wordt/is het een geprojecteerde planeet? Via de huidige technologie(satellieten/pc) is het mogelijk om ons dingen te laten zien en horen. Denk bv. aan een print pc naaimachine in combinatie met een diaprojector.
Als het een natuurlijke planeet is, dan is technologie iets om te voorkomen, dat de aarde compleet weggevaagd gaat worden. Technologie is al heel oud en men had dus in vorige tijdperken toch wel iets kunnen verzinnen om dit op te lossen. Het komt toch iedere 3600 jaar voorbij? Er klopt gewoon iets niet. Waarom laat je de mensheid dan zo groot worden in aantal, als je weet wat er in vorige tijdperken gebeurt is.(door elite/hoogpriesters) Waarom grijpt men nu pas in(agenda/NWO)
Is het puur menselijk, om alle lagen enz. te veranderen via technologie, dan is het puur om vrijwel al het levende op te ruimen.
De agenda 21/30 sluit aan op dit schrijven.
In de heilige boeken staat de kennis over de lagen beschreven.(zeven poorten van de hel openen/slaat op de 7 lucht lagen) Dat de mens dit zelf doet, omdat ze graag naar andere planeten/kosmos willen gaan. En dat de mens daarom zichzelf vernietigt.
Feit blijft: de gewone man/vrouw heeft geen donder te vertellen in dit gehele plaatje/systeem/agenda en weet niet wat nu de waarheid is.
Daarom kan men het beste dicht bij de aarde blijven staan/natuurwetten blijven aanhangen. Heb je een droom over uitreding van jezelf: ga niet mee! Blijf eigen baas over je ziel/lichaam. Bekijk eens de clip van David Bowie over de blackstar. Volgens mij maakt ie duidelijk dat ie zelf meegewerkt heeft als ster(geld verdient) om de technologie te laten bevorderen. Technologie die mensen meetrekt naar boven. Naar de black star/dood. Vrouwen blij zijn(die zijn altijd al onderdrukt of misleidt door geloof en systeem) Die worden eindelijk verlost.
Mijn ervaring met luchtwezens(astrologie): die lulle* alles wat krom is recht. Mensen waar je nu in huidige tijd(uur van de waarheid) niks aan hebt. Ik geloof hierin, omdat alles om de zon, maan en sterrenhemel/kalenders draait.(ik bedoel er niet mee, dat je er dan niet meer mee om moet gaan/ik bedoel het algemeen)
De 12 apostelen/stammen van Israël enz.(12 komt overal terug/12 uur/12 maanden enz.) staan voor de 12 tekens van de zodiac.(Sterrenbeelden).
Vond een plaatje van kircher diagram/cabala. Als je die kunt ontcijferen/lezen, dan weet je alles. De kennis van de Hopi indianen(geaard blijven/zogenaamde primitieve volkeren) die geloof ik nog eerder/sta ik achter, dan de kennis van de hele huidige agenda/macht. Het draait nu om de keuze van het pad van de Hopi. Daarom stoppen ze met de ceremonies(aanbeden van de ether/god). Die is nu niet meer natuurlijk door technologie. En dus niet meer te vertrouwen.

Marie
Marie
Reactie op  John
4 jaren geleden

Ik geloof echt dat er mensen zijn die ontvoerd zijn door buitenaardse wezens. Er zijn teveel mensen die zeggen dit te hebben meegemaakt om het af te doen als onzin. Er schijnen contracten te bestaan tussen de geheime regeringen en deze wezens: ze mogen op een aantal mensen experimenteren in ruil voor buitenaardse technologie. Ik geloof niet dat deze wezens het goed met ons voorhebben. Zij zijn zo ver afgedwaald van het PLAN en de goddelijke liefde dat zij zich niet eens meer kunnen voortplanten. Zij begrijpen nauwelijks nog wat gevoelens zijn…deze buitenaardsen zijn niet te benijden maar zouden a la minute moeten stoppen met experimenteren op ons en met het creeeren van enge, hybride wezens!

papavanvijf
papavanvijf
4 jaren geleden

Geloof er nix van.. Dat hele ufo gedoe
Nooit wat gezien en alle beelden zijn nou niet van die kwaliteit dat ik het voor echt aanneemt

Johan
Johan
Reactie op  papavanvijf
4 jaren geleden

@ papavanvijf

Ik zal je een hele grote UFO (Unidentified flying object) onthullen.

Alles om ons heen wat we zien en bij naam kennen is AANGELEERD!
Ga er dieper op datgene in jezelf en je zal een hele andere waarheid ontdekken dan je bent aangeleerd.

Ken jezelf en je zal de universum kennen.
ja niet hello world maar meer hello universe

Ayla Anna
Ayla Anna
Reactie op  papavanvijf
4 jaren geleden

Nou ze nestaan wel mijn zoon van toen 10 en ik zagen een niet ver van ons vandaan… we durfden ons niet meer te bewegen

Wiendeloo
Wiendeloo
4 jaren geleden

Is de ziel van een Alien hetzelfde als de ziel van een mens? Zoja, hoezo zijn zij dan verheven en wat hebben ze uitgespookt dat ze met afsterven van hun soort te kampen hebben? Zo nee, dan bestaan er dus meerdere Scheppers in het Universum die elk hun eigen soort ziel creeren. Immers, de ziel is het micro godsdeeltje.

Johan
Johan
Reactie op  Wiendeloo
4 jaren geleden

Het is heel simpel naarmate je bewust bent van jezelf wie je bent in essentie.

Voor mezelf ben ik er achter gekomen dat alles in dit universum levend is een ziel heeft en een fysiek lichaam heeft (3D) oftewel wij zijn UNIEKE Multi dimensionale zielen wezens van nature. We kennen geen begin en geen eind. het is oneindig. en doordat feit is er ook geen schepper die ons gecreëerd heeft. Wij waren simpelweg altijd al aanwezig geweest in alle dimensies.

Wij mensen en de aarde staan op nummer 1 en zal altijd zo zijn REMEMBER THAT!
Aliens weten dat! de goeden en slechten aliens hun zullen altijd hun eigen agenda dienen wat totaal niks te maken heeft met de mensheid! Ze dienen zichzelf laat dat duidelijk zijn.
Tuurlijk niet alle aliens zijn slecht er zijn er meer dan genoeg aliens die goed zijn maar gezien vanuit een ander dimensie dienen ze de mensheid niet.

Dean
Dean
4 jaren geleden

Ik geloof er ook niks van, vandaar ook de vragen.

Er is maar 1 waarheid en die is absoluut.

Jezus Christus Joh 14:6

blissellen
blissellen
Reactie op  Dean
4 jaren geleden

Echt? Serieus?
Jezus werd ten hemel opgenomen => lees ze zijn hem komen halen met hun ufo’s!!!
Geloven in Jezus maar niet in buitenaards leven??? Precies of de bijbel niet meer vragen oproept dan ze beantwoord.
Er is 1 waarheid en die is absoluut: DJEEZES, wake up!!

Johan
Johan
Reactie op  Dean
4 jaren geleden

@Dean

Dus jij zegt met andere woorden dat jij geen waarheid hebt. Hoe kan ik je geloven dan met alles wat je zegt?

Waardeloos ben je dus!

flash
flash
4 jaren geleden

Jezus christus bestaat niet…… ze bedoelen waarschijnlijk Yesua ben Jozeph ! Yesua is in de taal verbasterd tot jesua tot jesu…. en christos betekend :gezalfde in het Grieks! Alles is veranderd en aangepast ten gunste van kerk en machthebbers! Uiteindelijk zal blijken dat het toch weer de Russen waren!

Patricia Müller
Patricia Müller
Reactie op  flash
4 jaren geleden

Yep. En Poetin is de nieuwe inkarnatie van Jezus Christus! Hosianna!!!!

soosa
soosa
4 jaren geleden

er staat dat een hallucinatie, jouw kijk niet kan veranderen, maar daar ben ik het niet mee eens. DMT is echt wel lifechanging,

Johan
Johan
Reactie op  soosa
4 jaren geleden

@soosa

Het is maar net hoe je het interpreteert.

Gezien in dimensies blijf je erg hangend, zwevend, in 4D een zoethoudertje werkt goed als je afleiding wilt voor jezelf.

Voor om te groeien kwa bewustzijn NOPE het werkt averechts je onderdrukt het.
Om te groeien dien je aan jezelf te werken de goede en slechte kanten bekijken met jouw waarheid durf jij de waarheid aan durf jij dat te leven durf jij alle verantwoordelijkheid op je te nemen van jezelf en dan waar vele helaas afhaken hoelang hou je het vol met het volgen van jouw eigen waarheid?

Ken je zelf en zal de universum kennen.
We zijn unieke multi dimensionale zielen wezens

rob
rob
4 jaren geleden

Dit soort verhalen vertellen ook mensen met een bijna dood ervaring, ook deze ervaring neemt de angst voor de dood weg, [er zijn vele paden naar Rome] dit pad is er ook een om angst[en] weg te nemen net als bij mensen met een bijna dood ervaring verdwijnt de angst, de menselijke geest kan vele wegen ontdekken of zien om angst[en] die door beelden worden gezien van een hiernamaals of wezens en die niet gezien worden door mensen en het afdoen als een fantasie tot ze zelf de ervaring hebben, met de ervaring van deze beelden die als een werkelijkheid word ervaren door mensen die daar mee geconfronteerd worden en er een beeld aangeven zodat het lijkt of er met ze geëxperimenteerd word, de hele natuur in al zijn facetten waarin de materie alles tot bloei brengt en die al vele experimenten van de natuur zelf al achter en met zich meedraagt ,zo brengt de menselijke geest ook de angst voor de dood weg omdat we de natuur niet zien als een Geheel ,als het een ervaring meemaakt op het gebied van aliens of een bijna dood ervaring , want in de natuur bestaat nog de dood alles is leven en daarom heeft de natuur ook geen angst voor dit verschijnsel waarin alles opkomt en weer in verdwijnt zolang dat niet word gezien zal de angst blijven bestaan, er staan al vele helpers klaar om dit te laten zien en er zijn vele wegen daar naar toe , en ieder mens zal dat op zijn eigen manier ervaren .. en dat gaat meestal gepaard met ontkenning vervreemding van zijn eigen onnatuurlijk gedrag..waarin het zichzelf niet herkent..

Dean
Dean
Reactie op  rob
4 jaren geleden

Beste Heer, Rome is niet hetzelfde als de waarheid.

Er is maar 1 weg. Die blijft voor eeuwig onveranderd.

Je kunt ook niet zeggen dat de zon lauw of koud is.

Mensen veranderen alles naar eigen wil. Maar dat wil niet zeggen dat het waar is.

Ayla Anna
Ayla Anna
Reactie op  Dean
4 jaren geleden

Er is meer tussen Hemel en Aarde Dan DAT de bijbel kan bevatten

Dean
Dean
4 jaren geleden

Oordeel niet over wat je niet kent….

De waarheid spreekt zichzelf niet tegen, maar spreekt voor zich.

Ik verkondig niet vanuit de bijbel, maar God zelf spreekt door mij.

De wijze man luistert en bouwt zijn huis op een rots ipv zand.

Waarlijk…, zij die niet voor Jezus zijn, zijn tegen Hem….

Uw ziel laadt nog grotere schuld op zich.

Wees niet hoogmoedig, maar laat uw ziel redden door Christus.

Een laatste waarschuwing is in aantocht. Een ster is onderweg en zal zorgen voor de grootst mogelijke catastrofe ooit. Kort na dit gebeuren zal het totale einde plaatsvinden. Een omvorming van het totale aardoppervlak. Door magma

Ernstige vragen aan hen die onderrichten en Gods dienaren bestrijden.

U zult ter verantwoording worden geroepen als u mijn dienaren lastig valt wegens hun geestelijke werkzaamheid, want van Mij hebben ze de opdracht, en als u hen bestrijdt, valt u Mij aan. Ze voeren alleen de opdracht van hun Heer uit, dus zijn ze niet verantwoordelijk voor datgene waarvan u hen beschuldigt – dat ze u de waarheid in het gezicht zeggen, die u niet wilt horen en waarvan u nog veel minder kunt hebben dat ze uw medemensen wordt gebracht. Ik eis rekenschap over het doen en denken van u die zelf als verkondigers van de waarheid in de wereld wilt worden erkend en toch de zuivere waarheid bestrijdt die van Mij is uitgegaan.

Laat de waarheid voor u zelf een ernstige zaak zijn en probeer op de eerste plaats zelf in haar bezit te komen, dan pas hebt u het recht voor de waarheid op te komen en dragers van dwaalleren te hinderen bij hun werkzaamheid.

Als u echter zelf moet worden onderricht en tracht de dragers van de waarheid uit te schakelen, als u hen vervolgt en bestrijdt, gaat uw wezen tegen Mij in en laadt u grote schuld op u, waarvoor Ik u ter verantwoording roep. Bemerk, als u te goeder trouw handelt, hoe het er in de wereld uitziet. Waar vindt u de geest van liefde? Waar vindt u innige verbondenheid met God, overtuigd geloof en ware naastenliefde? Waar vindt u het werkzaam zijn van de geest, dat wil zeggen: wijsheid en helder inzicht in geestelijke zaken? Hoe verklaart u voor uzelf het grote gebeuren vol van leed in de wereld? Hoe lost u het grote raadsel van de schepping op? Wat weet u van het Wezen Gods, van Zijn eeuwige heilsplan? Wie anders dan Ik zelf kan u het weten erover verschaffen door mijn geest? En waar zult u een werkzaam zijn van de geest kunnen vaststellen? Beantwoord voor uzelf in alle ernst deze vragen en ontken dan de verbinding niet tussen Mij en hen die u daarover opheldering kunnen geven.

Neem met een dankbaar hart in ontvangst wat Ik u aanbied uit den hogen om u tot inzicht te brengen, en als u twijfelt, onderzoek dan, maar verwerp niet zonder te onderzoeken, want waarlijk Ik zeg u, Ik bescherm mijn dienaren en zal niet dulden dat van boven overgebrachte geestelijke leringen krachteloos worden gemaakt, doordat u tracht te verhinderen dat ze de medemensen worden gebracht en hen die mijn woord overbrengen bedreigt en vervolgt. Wat u van hen wilt afnemen zal Ik hun teruggeven en duidelijk zult u mijn werkzaam zijn en mijn hulp herkennen.

Maar als u Mij wilt dienen, als u mijn wil wilt vervullen, wek dan eerst uw geest tot leven door werken van liefde; pas dan hebt u het recht te oordelen en u op te werpen als rechter over hen die valse leerstellingen verbreiden of als valse profeten optreden. Dan pas zult u zelf weten hoe de waarheid van de dwaling te onderscheiden en ware dienaren voor Mij te zijn op aarde, maar dan nooit meer diegenen veroordelen die u nu als dragers van de waarheid tegemoet treden om u mijn wil bekend te maken.

Onstuitbaar snelt de tijd haar einde tegemoet, voor deze aarde is u een doel gesteld en spoedig hebt u het tijdstip bereikt, waarop de mogelijkheid u te ontwikkelen op aarde ten einde is. Laat u daarover opheldering verschaffen, leef niet gedachteloos van de ene dag in de andere, er op rekenend, dat u nog veel tijd overblijft; wees u bewust van de grote verantwoording die u draagt voor uw eigen ziel alsook voor de zielen van uw medemensen, als u de tijd tot aan het einde goed benut en denk u in dat elke dag de laatste is. Dan zult u ijverig trachten uw zielerijpheid te vergroten, als u het goede wilt, als u Mij wilt, en dan zult u nooit meer zo kunnen denken en handelen zoals u nu doet en u nog blind bent in de geest, zodat u het licht niet wilt aannemen dat de duisternis van uw geest zou doorbreken. Neem mijn waarschuwing en vermaning ernstig opdat het u eens niet bitter berouwt, als het te laat is.

Amen

Ayla Anna
Ayla Anna
Reactie op  Dean
4 jaren geleden

Laat die god van jou dan ophouden mensen te vernietigen, maar dat kan hij vast niet hij geniet van de ellende

Dean
Dean
Reactie op  Ayla Anna
4 jaren geleden

Kunt u antwoord geven op deze vraag?

Is het God die mensen vernietigt of mensen met een God gegeven vrije wil die elkaar vernietigen vanwege hebzucht en egoisme? Hierdoor bestaat armoede. Zie het nieuws, de acht rijksten der aarde zouden de helft van de wereldarmoede
kunnen opheffen. Doen ze dit ook?

Is het niet God die de mens rijkelijk voorziet in voedsel en grondstoffen.

Gratis, maar het is de mens die er handel van maakt uit hebzucht en egoïsme

wmn
wmn
Reactie op  Dean
4 jaren geleden

@Dean Het volk van Noach, Lot en Job werden door God vermoord volgens de bijbel ,toch?
Volk; dus ook ouderen, kinderen , gehandicapten, baby’s..
En laten we de eerste geboren en in Egypte niet vergeten.
Dus ook/ vooral god vernietigt mensen

Ayla Anna
Ayla Anna
Reactie op  wmn
4 jaren geleden

Denk niet DAT god door je spreekt maar een christenduivel mocht de duivel bestaan…geen moordzuchtiger geloof Dan de Islam en het christedom..denk Aan je voorouders die misschien Al’s heks zijn verbrand..ik werd werd geweigerd omdat ik een Pentagram droeg.. Ja ik Ben een heks..ik eer Moeder Aarde, Vader Zon en Zuster Maan… ik kan alles zien Waar ik in geloof en mensen met bijbelse bezetenheid kunnen over niks anders praten is gewoon een sekte

Ayla Anna
Ayla Anna
Reactie op  Dean
4 jaren geleden

Moeder Aarde voorziet ons van voedsel..en water…Al’s men geen eigen antwoord gooien ze je dood met bijbel onzin….die onzin is wel achterhaald..kom met iets zinnings en laat de spreuken in het sprookjesboek de bijbel alleen bange mensen klampen Aan DAT boekje vast

Dean
Dean
Reactie op  Ayla Anna
4 jaren geleden

Iets zinnigs? Okay..

Het is geen Moeder aarde maar Vader God.

U wilt beweren dat uw moeder aarde TOEVALLIG de klimaatprocessen reguleert, dat de zon TOEVALLIG op de juiste afstand staat om alles in leven te houden. U beweert dat de Aarde TOEVALLIG de juiste omvang heeft en zo de juiste verhouding heeft tot de zwaartekracht. Dit alles komt toevallig van uw Moeder Aarde???

U vraagt mij om iets zinnigs te zeggen, maar kunt u zelf ook onderbouwen waarom u verkondigd wat u verkondigd? Bent u in bezit van de totale waarheid van het leven en het leven na de dood?

Er zijn niet voor niks Theorieën, bestaande uit hyptheses, welke thermodynamica als bewering aanvoeren…

Met de nadruk op hypotheses. Dus als uw geest niet verlicht is en dus nog in duisternis verkeert, ga aub iemand anders lastig vallen ipv iemand proberen te begrijpen.

Vooralsnog probeer ik licht te brengen, daar waar duisternis is. Dat u dat niet begrijpt, geeft u geen recht het te bestrijden, zonder dat ik u daar aanleiding voor gaf.

Wat ik doe heet verlossingswerk. Een daad van liefde uit vrije wil mijnerzijds. U handelt liefdeloos door mij zonder reden aan te vallen.

En zo word weer bevestigd wat Jezus voorzei en zo wordt dus ook weer de profetie vervuld.

In de eindtijd zal men de dwaling aannemen en de waaheid afwijzen….

ALLE profetieën zijn vervuld en ik heb ALLE historische feiten om het te bekrachtigen. Dus wat zegt dat over de komende profetieën denkt u? Dat het middeleeuwse nonsens is?

We zullen zien…

Er is meer tussen hemel en aarde, maar God laat u alleen weten wat belangrijk is voor uw ziel, dus de rest is dan ook niet relevant.

U heeft een vrije wil en mag het afwijzen. Maar het is verstandiger om eerst onderzoek te doen naar het doel van uw leven.

De wijze luistert alvorens hij handelt…

wmn
wmn
Reactie op  Ayla Anna
4 jaren geleden

Dean zijn het profetieën, of is het een agenda?

Dean
Dean
Reactie op  Ayla Anna
4 jaren geleden

Jezus is liefde en omdat niemand Hem daarin bijna nog navolgt is er zoveel ellende en dus een einde van de wereld op handen.

Een wereld zonder liefde in de ware zin leidt naar de ondergang

x

Check Also

demonstr

Beelden: de hele WERELD demonstreert vandaag tegen het coronabeleid

Overal ter wereld vinden vandaag protestmarsen plaats ...

australische

Australische gezondheidsminister laat zich vol trots vaccineren, en belandt in het ziekenhuis

De Australische minister van Volksgezondheid, Greg Hunt, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x